Yksinkertaisesti uskomaton: Uusi Canon EOS M200 on älykäs ja kevyt kamera, jolla kuvaaminen ja kuvien jakaminen on äärimmäisen helppoa

Canon EOS M200

Pienikokoinen Canon EOS M200 kulkee kätevästi mukana, se on helppokäyttöinen ja monipuolisilla liitännöillä varustettu. Kameran APS-C-kokoinen 24,1 megapikselin kenno tuottaa yksityiskohtaisia kuvia. Kameran kallistuva kosketusnäyttö helpottaa selfieiden kuvaamista ja sommittelua. Uusi EOS M200 -kamera on helposti yhdistettävissä älylaitteeseen Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteydellä automaattista kuvansiirtoa, kuvien jakamista ja kameran etäohjausta varten.

Kamerassa on Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, joka tekee siirtymistä pehmeitä ja tarkkoja ja mahdollistaa huippuluokan automaattitarkennuksen myös heikossa valossa – jopa -4 EV. Silmiin kohdistuvan automaattitarkennuksen ansiosta kuvat ovat huipputarkkoja. Tarkennuksen haarukointi varmistaa, että terävyysalue kattaa koko kuvan. Tehokkuuden taustalla on Canonin uusin DIGIC 8 -prosessori, joka pitää huolta muun muassa kuvan kohinattomuudesta. DIGIC 8 mahdollistaa myös 4K-videokuvauksen tai videokuvauksen 120 kuvaa sekunnissa HD-tarkkuudella. Kameran selfie-tila sallii myös asetusten, kuten taustan sumennuksen ja kirkkauden, säätämisen helposti reaaliajassa. EOS M200 -kamerassa on ensimmäistä kertaa videon tallennuspainike, joka näkyy kosketusnäytöllä, kun kamera on videokuvaustilassa. Videoita voidaan tallentaa ja toistaa jopa mobiililaitteissa pystysuunnassa, joten ne on optimoitu sosiaalisen median jakoja varten.

EOS M200 -kamerassa on Canonin Creative Assist -ominaisuus, tehosteita, suodattimia ja värisäätötyökaluja, joita voidaan käyttää kuvauksessa tai kuvan ottamisen jälkeen. Kuvauksen jälkeen EOS M200 -kamera yhdistyy saumattomasti älylaitteisiin Bluetooth- ja Wi-Fi-yhteydellä Canonin Camera Connect -sovelluksen avulla ja kuvat siirtyvät automaattisesti älylaitteille. Niin kauan kuin kamera on Bluetooth-alueella, yhteys älylaitteeseen on jatkuvaa, jopa kameran ollessa kytkettynä pois päältä. Canon Camera Connect -sovellus mahdollistaa myös kameran etäkäytön.

Vaihdettavat objektiivit antavat uusia mahdollisuuksia tarinoiden kertomiseen ja tunnelmien ikuistamiseen, yhteensopivuus EF-M-objektiivivalikoiman kanssa laajentaa Canon EOS M200 -kameran kuvausmahdollisuuksia entisestään. Myös Canonin koko EF/EF-S-objektiivivalikoima on käytettävissä EF-EOS M -sovittimella.

Canon EOS M200 on painoltaan kevyt, vain 299 g. Lisävarusteena siihen on saatavilla värikkäitä puolikoteloita ja hihna. Kameran myynti alkaa lokakuussa sekä mustana että valkoisena.

- Canon EOS M200 + EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM -objektiivi, svh. 629 euroa

Lisätietoja: Canon Oy, Olli Turtiainen, olli.turtiainen@canon.fi, p. +358 40 7716226

Lisätietoja