Canonin valtuutettujen huoltokumppaneiden verkosto on muuttunut Suomessa

Canonin tärkein tavoite on tarjota asiakkailleen maailmanluokan asiakaspalvelua. Koska laadukkaille tuotteille tarvitaan yhtä laadukasta palvelua ja huoltoa, olemme tehneet muutoksia valtuutettujen huoltokumppaneiden verkostossa Suomessa.

Viime vuosikymmenen aikana tarvittavien korjausten määrä on vähentynyt entisestään myytyjen kameroiden määrän ja tuotteiden kestävyyttä parantavan tekniikan kehittymisen myötä. Näiden muutosten ansiosta mekaanista huoltoa tarvitaan nyt vähemmän. Näistä syistä Canon on päättänyt keskittää huolto- ja tukipalvelunsa niihin erikoistuneeseen Canon Professional Service Centeriin.

Canon Professional Service Center perustettiin vuonna 2004 Göteborgiin osaamiskeskukseksi ja yhdeksi Canonin omista huoltopisteistä. Sinne on keskitetty tarvittava erikoisosaaminen ja -teknikot sekä Canonin yksinoikeudella toteuttamien testien ja kalibrointien edellyttämät laitteet. Canon investoi jatkuvasti keskuksen toimintaan varmistaakseen, että siellä tarjottava palvelu vastaa uusimpia tehdasstandardeja ja asiakkaiden odotuksia Canonin laajan tuotevalikoiman osalta.

Tällä muutoksella Canon sitoutuu jatkamaan korkeatasoisen palvelun ja asiakastuen tarjoamista. Kun asiakkaat tarvitsevat korjauksia tai muuta palvelua, he voivat joko viedä Canon-laitteensa jälleenmyyjälle, jolta he ovat ostaneet sen, tai lähettää huoltopyynnön Canon Finland Support -sivuston kautta. Canonin tukisivustolla he voivat opastetusti, joko Canon ID Account -asiakkaana tai vieraskäyttäjänä, lähettää pyynnön yksityiskohdat ja tukisivustolta he saavat myös lähetystarrat, joilla tuotteet voi lähettää ilmaiseksi Canon Professional Service Centeriin. Kun tukipyyntö on vastaanotettu, asiakas voi tarkistaa sen tilan ja tarvittaessa tehdä päätöksiä siitä, miten hän haluaa edetä (esimerkiksi hyväksyä hintatarjoukset). Tukisivustoa on helppo ja nopea käyttää ja korjausajat ovat lyhyitä.

Canon Support-tukisivusto löytyy osoitteessa
https://www.canon.fi/support/consumer_products/contact_support/

Lisätietoja Canon Professional Service Centeristä osoitteesta
https://www.canon.fi/support/psc/