DRUPA 2024

DRUPA 2024 -messut ovat merkittävä tapahtuma toimialamme muutoksessa. Tutustumme yhdessä uusiin mahdollisuuksiin ja kestäviin kasvustrategioihin, jotka lupaavat menestystä liiketoiminnalle nyt ja tulevaisuudessa.

Canonin uusimmat

Uusia työtapoja kuvantamisen ja tiedonsiirron muuttuvaan maailmaan. Sukella syvemmälle tiedon arvon kasvattamiseen.

 • Parasta asiantuntijapalvelua

  Laadukas ISO/IEC 20000-1 sertifioitu palvelunhallintamme auttaa asiakaskohtaisten ja vastuullisten ratkaisujen suunnittelussa, toteutuksessa, ylläpidossa ja kehittämisessä.

 • Canon kuntien ja kaupunkien kumppanina

  Canonin ratkaisut mahdollistavat kuntien ja kaupunkien toimintatapojen digitalisoimisen, kehittämisen ja parempien kuntalaispalvelujen tarjoamisen.

 • Yritystuotteiden arkisto

  Selaa Canonin yrityskäyttöön tarkoitettujen tulostimien arkistoa. Etsi tietoja, jotka liittyvät valikoimasta poistuneisiin toimistotulostimiin, suurkuvatulostimiin, skannereihin ja moniin muihin tulostinmalleihin.

 • Tulostimia pienyrityksille

  Etsitkö parasta tulostinta yrityksesi käyttöön? Saavuta tuottavuustavoitteet mustesuihku- ja lasertulostimilla, jotka sopivat täydellisesti kaikenlaisiin työskentelytiloihin, myös kotitoimistoihin.

 • Laatujohtamisen tiedonhallinta

  Hallitse laatujohtamisen kaikkia dokumentteja ja prosesseja sekä rikastuta tietomassat päätöksenteon ja tehokkaamman työn tueksi.

 • Mobiilitoimistoratkaisut

  missä tahansa sellaisina kuin haluat.

 • Vastuullista tulostusta

  Haluamme auttaa asiakkaitamme toteuttamaan ilmastotekoja. Toimistotulostamisesta syntyvät käytönaikaiset päästöt voi hyvittää palvelumme avulla.

 • Canon & Teollisuus

  Canonin digitaalisen tiedonhallinnan ja tulostamisen ratkaisuilla voidaan kehittää teollisuuden koko arvoketjua, lisätä kilpailukykyä ja luoda ylivertaisia asiakaskokemuksia.

 • Dokumentinhallinta julkishallintoon

  Canon Säilö on Kansallisarkiston sääntöjen mukainen SÄHKE2-sertifioitu sähköinen arkisto ja säilytysjärjestelmä. Kun halutaan arkistoida pitkäaikaisesti ja turvallisesti tietoa, jota ei enää käsitellä tai muokata, on Canonin julkishallinnon dokumentinhallinta ja säilytysjärjestelmä oikea ratkaisu.

 • imagePRESS C270 -sarja

  A3-koon monitoimilaitteet laajentavat painotoiminnan mahdollisuuksia, tukevat toimiston eri toimintoja ja tuottavat ammattilaatuisen painojäljen.

 • Canon imagePROGRAF TC-20

  Canon imagePROGRAF TC-20 on helppokäyttöinen 24-tuuman työpöytälaite, joka tuottaa ammattitasoisia painotuotteita kustannustehokkaasti pienissä toimistoissa, liiketiloissa, oppilaitoksissa ja myös etätyöskentelyssä.

 • Canon i-SENSYS X

  Paranna asiakirjatyönkulkuja kompakteilla monitoimilaitteilla.

 • Microsoft Universal Print

  Pilvipohjainen ratkaisu helppokäyttöiseen ja suojattuun tulostukseen.

 • Ajankohtaiset artikkelit ja asiakastarinat

  Inspiroidu asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme tarinoista sekä muista ajankohtaisista aiheista. Muunna työtilasi digitaaliseksi.

 • ARTIKKELI

  Canonin kattava tiedonhallinnan kokonaisuus tukee asiakkaita kiihtyvällä digiaikakaudella

  Digitalisaatio on mullistanut tiedonhallinnan maisemaa ja Canon on noussut merkittäväksi toimijaksi tässä kehityksessä. Canonin skaalautuva ja joustava ratkaisuvalikoima edesauttaa optimoimaan sisällön- ja asiakirjahallinnan sekä virtaviivaistaa liiketoimintaprosesseja.

 • ARTIKKELI

  Laatujohtamisen kehittäminen dokumentinhallinnan avulla – viisi keskeistä hyötyä organisaatiolle

  Modernilla laadunhallinnalla on valtava vaikutus liiketoimintaan ja asiakaskeskeisyyden toteutumiseen. Toiminnan laatu sekä sen jatkuva parantaminen ovat myös eri sidosryhmien näkökulmasta keskeistä – ja tässä työssä keskitetyllä dokumentinhallinnalla on iso rooli.

 • ARTIKKELI

  Tuotedokumentaation automaattinen luominen ja digitalisointi on tehokasta tuotannon optimointia

  Parhaillaan teollisuuden yrityksissä on käynnissä hankkeita, joilla haetaan hyötyjä automaation, tekoälyn ja Teollisuus 4.0 -digitalisaatiovaiheen tuomista uusista mahdollisuuksista. Kaiken tämän keskellä tuotedokumentaatiolla on yhä suurempi rooli.

 • ARTIKKELI

  Canon teollisuuden kumppanina

  Valmistusteknologioiden ja liiketoimintamallien kehittyminen luovat uusia mahdollisuuksia ja lisäarvoa koko teollisuuden arvoketjulle. Samaan aikaan monimutkaistuva toimintaympäristö ja tuotannon digitalisaatio aiheuttavat haasteita, jotka vaativat yhä älykkäämpiä tiedon- ja dokumentinhallinnan prosesseja.

  23 Mar 2023

 • ARTIKKELI

  Teknisellä osastolla kuvan koolla on väliä

  Kunnassa suurimmat tulosteet tehdään teknisellä osastolla. Suurkuvia hyödynnetään laajasti asemakaavojen, viheralueiden ja kunnallistekniikan suunnittelussa sekä kuntainfran kehittämisessä – eikä ihme, sillä suurkuvatuloste on loistava työkalu.

 • ARTIKKELI

  Kuntalaiset tulevat kirjastoon tulostamaan

  Tulostaminen on eräs perinteisimmistä palveluista, joita kuntalainen olettaa löytävänsä kuntien ja kaupunkien kirjastoista. Tarjottavien kopiointi- ja tulostuspalvelujen rinnalle on tullut myös tarve digitoida, eli pystyä skannaamaan paperisena olevaa aineistoa sähköiseen muotoon.

 • Digitoinnin suunnittelu lähtee siitä, minne digitoidaan

  Ei ole lainkaan vieras tilanne, että arkiston hankinnassa ollaan jo yllättävän pitkällä, vaikka arkiston todellinen tarkoitus on vielä epäselvä. Arkisto kuin arkisto ei valitettavasti ole toimiva ajattelumalli, koska vain oikeanlaisella arkistolla saavutetaan halutut hyödyt.

 • Canonin osaava tukipalvelutiimi takaa asiakastyytyväisyyden

  Canonin asiakas voi keskittyä huoletta omaan liiketoimintaansa, sillä koko tuote- ja palvelukokonaisuuden ylläpidosta vastaa asiantunteva tukipalvelutiimi, joka varmistaa saumattoman toiminnan ja yhteistyön aina käyttöönotosta huoltopalveluihin.

 • Vastuullisuus

  Vastuullisuus Canonilla

  Haluamme kehittää ja tuottaa tulostusteknologiaa ja -palveluja vastuullisella ja kestävällä tavalla.

 • Make It ‘22

  Make It ‘22 on suurin ja tärkein kansainvälinen live-tapahtumalle, jossa Canonin asiantuntijat tarjoavat tuoreita näkökulmia digitaaliseen painamiseen ja kertovat graafisen alan trendeistä. Tule mukaan ja katso miten voit luoda lisäarvoa asiakkaillesi jatkuvasti muuttuvassa maailmassa.

 • Oletko valmis tulevaisuuden etätyöskentelyyn?

  Nyt on oikea aika kehittää työskentelytapojen ketteryyttä – pysyvästi.

 • Tietojen suojaaminen

  Varmista, että yrityksen tiedot pysyvät suojattuina.

 • Digitalisaatio on etätyön perusta

  Etätyö on nykyään tarpeellista monissa organisaatioissa, ja se vaatii digitalisaation nopeuttamista.

  16 Jul 2020

 • Enemmän kuin personointi

  Katso miten voit luoda yksilöllisen kokemuksen yhdistämällä tulostuksen ja tiedonhallinnan.

 • imageRUNNER Advance DX

  Tehosta työnkulkuja ja valmistaudu digitalisaatioon.
  Lue lisää
  Canon imageRUNNER ADVANCE DX
  Mies ja nainen katsomassa tablettia hymyillen.

  CANONIN KUMPPANIOHJELMA

  Ryhdy Canon-kumppaniksi

  Canon Kumppaniohjelma tarjoaa yrityksille selkeän polun, joka palkitsee saavutuksista ja asiantuntemuksesta. Ohjelmamme perustuu yhteistyölle, joka tukee kasvua sekä tarjoaa lisäarvoa kumppaneillemme ja sitä kautta myös loppuasiakkaille.

  Etsitkö tuotetukea?

  Lataa ohjaimia, ohjelmistoja, käyttöoppaita, sovelluksia, ja laiteohjelmistoja. Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin ja hyödynnä Canonin itsepalveluportaalia.

  work professionals reviewing documents

  Tutustu tarkemmin Canonin yritystuotteiden ja -ratkaisujen valikoimaan