Kierrätys

Canonin värikasettien kierrätysohjelma

Tiesitkö, että Canon käynnisti ensimmäisenä yrityksenä värikasettien kierrätysohjelman jo vuonna 1990?
Canon Cartridge Recycling Programme

Tietoja

Canonin värikasettien kierrätysohjelman ansiosta voit kierrättää tyhjät Canon-värikasettisi maksutta helposti ja ympäristöystävällisesti.


Canon on sitoutunut toimimaan siten, ettei kaatopaikkajätettä synny. Palautettujen värikasettien jokainen osa käytetään uudelleen tai kierrätetään. Niitä käytetään joko uusissa värikaseteissa, raaka-aineina muilla aloilla tai korvaamaan fossiilisia polttoaineita. Yksikään värikasetin osa ei päädy kaatopaikalle.

Canonin mustesuihkutulostinten mustekasettien kierrätysohjelma

Kierrätä väriainekasetit

Tarjoamme ilmaisen kierrätysohjelman aidoille Canon-laserlaitteiden ja -mustesuihkulaitteiden värikaseteille.

TÄHÄN MENNESSÄ

Faktatietoa

Canon edistää kiertotaloutta Ranskan Bretagnessa värikasettien kierrätysohjelman ansiosta ja kierrättää mustesuihkukasetteja Saksassa.
Canon Camera

FAKTATIETOA

Yli 435 000 tonnia vähemmän hiilidioksidipäästöjä

Keräämme käytettyjä värikasetteja 23 eri maassa (yhteensä 444 000 tonnia vuoden 2021 loppuun mennessä). Globaaleja kierrätyskeskuksia meillä on neljä: Japanissa, Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Kiinassa (kierrätys tapahtuu samalla alueella, jossa tuotetta käytetään). Väriaineen kierrätyshankkeiden ansiosta olemme vuodesta 2021 alkaen onnistuneet vähentäneet uusien raaka-aineiden käyttöä noin 314 000 tonnilla. Tarjoamme myös kierrätysratkaisuja väriainepulloille ja Canon Professional -tulostustarvikkeille.

FAKTATIETOA

Mustesuihkutulostimien mustekasettien kierrätysohjelma toimii 35 maassa

Canon on kerännyt ja kierrättänyt käytettyjä värikasetteja vuodesta 1996 lähtien. Vuoden 2021 lopussa Canonin keräysohjelma oli toiminnassa 35 maassa eri puolilla maailmaa. Vuoden 2021 loppuun mennessä kerättyjen kasettien kokonaismäärä oli 2 616 tonnia.

Recycling
Image of fast moving water over rocks

FAKTATIETOA

Uusien raaka-aineiden käytön vähentäminen

Vuosina 2008–2021 olemme käyttäneet uusien tuotteiden raaka-aineena 42 413 tonnia käytetyistä tuotteista peräisin olevaa muovia. Lisäksi olemme uusiokäyttäneet 33 619 tonnia tuotteita ja osia.

USEITA

Meille on myönnetty seuraavat palkinnot:

Canonin kierrätysohjelman historia

Värikasettien kierrätyksen historiaa

Muuta kiinnostavaa...