Tietoja Canonista

Verrattoman perintömme ja asiantuntemuksemme ansiosta pystymme toimittamaan innovatiivisia kuvantamisratkaisuja kaikille elämänalueille sekä työskentely-, oppimis- ja toimintatapoihin yhdistetyssä maailmassa.
About us

Tietoja Canonista

Perintömme ja perustamme

Olemme johtava Japanissa vuonna 1937 perustettu teknologiayritys. Haluamme auttaa ihmisiä kehittämään uusia ratkaisuja ja haastamaan kuvantamisen rajoja.

Japanissa markkinointi- ja tuotantolaitoksissa on yli 182 000 työntekijää Japanissa, Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueella. Kyosei on konsernifilosofiamme, jolle kaikki tuotemerkki-, liike- ja sponsoritoiminta perustuu. Kyosei on japania ja tarkoittaa elämistä ja työskentelemistä yhdessä yhteisen hyvän eteen. Tätä periaatetta noudattavat myös kaikki Canonin työntekijät. Kyosei muovaa tehtäväämme ja arvojamme sekä tapaa, jolla kohtelemme muita ihmisiä ja harjoitamme yritystoimintaa.
Tutustu tarkemmin Canoniin ja historiaamme.

Canon yrityksenä

Lue lisää Canonista maailmanlaajuisesti, Canonista Euroopassa ja Canon-konsernin yrityksistä.

about canon
Sustainability

Kestävä kehitys

Kestävä kehitys on meille tärkeää pyrkiessämme mullistamaan maailmaa kuvantamisen avulla. Lue lisää siitä, miten toimimme sosiaalisten hankkeiden ja ympäristöhankkeiden kautta.

Uutiset

Täältä löydät Canonin uusimmat uutiset ja tiedot, kuten blogimme ja VIEW-alustamme.

Canon Camera
Canon Camera

Sponsorointi

Lue lisää sponsoroinnistamme, joka kattaa monenlaisia yhteiskunnallisia, kulttuurillisia ja urheiluun liittyviä toimintoja.

Inspiroimme muuttuvaa maailmaa

Olemme valmiina tulevaan niin pelloilla kuin kaupungin kaduilla ja niin merillä kuin mikrosatelliiteissa. Lue, miten Canon inspiroi muuttuvaa maailmaa.

INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Muuta kiinnostavaa:

Ota yhteyttä

Katso yhteydenotto-ohjeet.