Canon Oy yrityksenä

Canon luo asiakkailleen mahdollisuuksia viestiä paremmin

Canon on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista brändeistä. Olemme olleet kuvan ja kuvantamisen ytimessä jo 80 vuotta. Voimakas panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen on tehnyt Canonista edelläkävijän asiakas- ja toimistoviestinnän sekä prosessi- ja tiedonhallinnan ratkaisuissa yrityksille ja kuvantamisen ratkaisuissa kuluttajille. Kasvatamme palveluidemme avulla tiedon arvoa ja tuomme kilpailuetua asiakkaillemme. Canon on myös graafisen tuotannon suunnannäyttäjä Suomessa. 


Työllistämme n. 197 000 ihmistä globaalisti. Suomessa ja Baltiassa meitä on n. 350 oman aihealueemme asiantuntijaa. Teemme yhdessä töitä kunnioittavassa mutta samalla kunnianhimoisessa ympäristössä. Yhteinen pyrkimyksemme on mahdollistaa innovatiivisia palveluita asiakkaillemme samalla, kun kunnioitamme Kyosei-yritysfilosofiamme henkeä; elämistä ja työskentelemistä yhdessä yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi. 


Canon Oy on ollut vuodesta 1980 Canon Euroopan tytäryhtiö. Vuodesta 2009 olemme vastanneet Suomen liiketoiminnan lisäksi Baltian maiden Canon-tuotteiden ja -ratkaisujen liiketoiminnasta. Canon Oy on markkinajohtaja useimmissa edustamissaan tuoteryhmissä. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 78,8 M €. 


Omien toimipisteidemme ja täyden palvelun jälleenmyyjiemme muodostama Canon Business Center -ketju tarjoaa paikallista palvelua maanlaajuisesti lähes 40 toimipaikassa. Ketjun voimatekijöinä ovat paikallisuuden ja valtakunnallisuuden lisäksi laaja asiantuntijaverkko, tasaisen korkealaatuinen palvelu ja vakioidut, mutta yksilöllisesti mietityt tuote- ja palvelukokonaisuudet. CBC-ketju on valtakunnan ylivoimaisesti kattavin palveluketju. 


Sertifioitua toimintaa 

Canonin filosofia ja toiminta yhteisen hyvän eteen ulottuu tuotekehityksestä ja tuotannosta ihmisten ja tuotteiden väliseen vuorovaikutukseen sekä vastuuseen ympäristöstä. Canonin toiminta on sertifioitu ympäristön (ISO 14001), laadun (ISO 9001) ja tietoturvan (ISO 27001) osalta. 


Toukokuussa 2014 Canonille myönnettiin ISO 20000 -sertifikaatti, joka kattaa Canon Oy:n toimittamia Managed Print Services (MPS) -palveluita nimetylle asiakkaalle. Olemme toimialamme ainoa yritys, joka on saavuttanut kyseisen sertifikaatin. Sen saanti edellyttää yli 250 vaateen täyttämistä 14:n eri prosessin osalta. 


Canon on maineikas ja palkittu brändi. Valittujen Palojen tutkimuksessa Canon on valittu Suomen Luotetuimmaksi Kameramerkiksi jo 17 kertaa peräkkäin, tutkimuksen alusta asti. Taloustutkimus Oy:n Toimisto-tutkimuksessa olemme olleet paras monitoimilaitetoimittaja 13 vuotta peräkkäin. 


Panostamme vahvasti osaamiseen 

Canon Oy:n henkilöstöstä noin 200 henkilöä toimii palveluorganisaatiossa, huolto-, ylläpito- ja asiantuntijatehtävissä ja noin 100 henkilöä myynnissä. Koko henkilöstöllä on myyntiin liittyvät tavoitteet.

Canon panostaa voimakkaasti asiakaspalvelun laatuun kouluttamalla ja sertifioimalla henkilöstöä sekä omien ratkaisujen että kumppanituotteiden osaajiksi. Tämä takaa asiakkaillemme vakioidun palvelutason kautta maan. Palveluiden laatua kehitetään myös säännöllisten asiakastyytyväisyyskyselyjen tulosten pohjalta. 


Sertifioidut kumppanuudet 

HP Partner '

Canon on HP Partner, Hewlett-Packardin hyväksymä yhteistyökumppani. Tuotevalikoimaamme kuuluvat HP:n tulostimet, työasemat, palvelimet, tallennusjärjestelmät, verkon aktiivilaitteet ja hallintatyökalut. 

Microsoft Certified Partner 

Canon on vaativiin organisaatioiden tiedonhallintaympäristöihin perehtynyt Microsoft-yhteistyökumppani. Microsoft Certified Partnerina tarjoamme MS-ohjelmistojen konsultointi-, käyttöönotto- ja järjestelmätukipalveluita, joista vastaavat Microsoftin sertifioimat asiantuntijat. 

Lisätietoja: www.canon.fi 


Osana globaalia konsernia 

Canon Oy kuuluu Japanissa vuonna 1937 perustettuun Canon-ryhmään, joka panostaa voimakkaasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen kaikissa maanosissa. Yhtiöllä on kuusi vankkaa tukijalkaa: kuvantamisen ratkaisut, toimistotulostus, ammattitulostus, informaationhallinnan ratkaisut, lääketieteelliset laitteet sekä konsultointi- ja ulkoistuspalvelut. 

Lisätietoja: www.canon.com