Canon Oy yrityksenä

Canon luo asiakkailleen mahdollisuuksia viestiä paremmin

Canon Oy kuuluu maailmanlaajuiseen Canon-ryhmään, jolla on tutkimus- ja tuotekehityskeskuksia sekä tuotantolaitoksia kaikissa maanosissa. Voimakas panostus tutkimukseen ja tuotekehitykseen on tehnyt Canonista edelläkävijän tulostuksen-, dokumentin- sekä informaationhallinnan ratkaisuissa yrityksille sekä kuvantamisen ratkaisuissa kuluttajille. Graafiselle teollisuudelle Canon toimittaa digitaalisen painamisen ratkaisuja. Canon on myös 3D-tulostuksen suunnannäyttäjä Suomessa.

Canon Oy on ollut vuodesta 1980 Canon Euroopan tytäryhtiö. Vuodesta 2009 olemme vastanneet Suomen liiketoiminnan lisäksi Baltian maiden Canon-tuotteiden ja -ratkaisujen liiketoiminnasta.

Canon Oy on markkinajohtaja useimmissa edustamissaan tuoteryhmissä. Liikevaihtomme Suomessa ja Baltian maissa vuonna 2015 oli 86 miljoonaa euroa. Canon työllistää Suomessa 375 henkeä.

Omien toimipisteidemme ja täyden palvelun jälleenmyyjiemme muodostama Canon Business Center -ketju tarjoaa paikallista palvelua maanlaajuisesti lähes 40 toimipaikassa. Ketjun voimatekijöinä ovat paikallisuuden ja valtakunnallisuuden lisäksi laaja asiantuntijaverkko, tasaisen korkealaatuinen palvelu ja vakioidut, mutta yksilöllisesti mietityt tuote- ja palvelukokonaisuudet. CBC-ketju on valtakunnan ylivoimaisesti kattavin palveluketju.

Sertifioitua toimintaa

Canonin toimintaa ohjaa japanilainen kyosei-yritysfilosofia, joka merkitsee elämistä ja työskentelyä yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Canonilla se ulottuu tuotekehityksestä ja tuotannosta ihmisten ja tuotteiden väliseen vuorovaikutukseen sekä vastuuseen ympäristöstä. Canonin toiminta on sertifioitu ympäristön (ISO 14001:2015), laadun (ISO 9001) ja tietoturvan (ISO/IEC 27001) osalta.

Ympäristöperuskirja (politiikka)

Laatupolitiikka

Turvallisuuspolitiikka

Toukokuussa 2014 Canonille myönnettiin ISO 20000 -sertifikaatti, joka kattaa Canon Oy:n toimittamia Managed Print Services (MPS) -palveluita nimetylle asiakkaalle. Olemme toimialamme ainoa yritys, joka on saavuttanut kyseisen sertifikaatin. Sen saanti edellyttää yli 250 vaateen täyttämistä 14:n eri prosessin osalta.

Canon on maineikas ja palkittu brändi. Valittujen Palojen tutkimuksessa Canon on valittu Suomen Luotetuimmaksi Kameramerkiksi jo 16 kertaa peräkkäin, tutkimuksen alusta asti. Taloustutkimus Oy:n Toimisto-tutkimuksessa olemme olleet paras monitoimilaitetoimittaja 13 vuotta peräkkäin. Riippumaton brändimielikuvatutkimus paljastaa, että Canon päihittää kilpailijat laadulla, palvelulla ja asiantuntijuudella. Case Canon - kun haluat kumppanin, joka ymmärtää tarpeesi.

Panostamme vahvasti osaamiseen

Canon Oy:n henkilöstöstä noin 200 henkilöä toimii palveluorganisaatiossa, huolto-, ylläpito- ja asiantuntijatehtävissä ja noin 100 henkilöä myynnissä. Koko henkilöstöllä on myyntiin liittyvät tavoitteet.

Canon panostaa voimakkaasti asiakaspalvelun laatuun kouluttamalla ja sertifioimalla henkilöstöä sekä omien ratkaisujen että kumppanituotteiden osaajiksi. Tämä takaa asiakkaillemme vakioidun palvelutason kautta maan. Palveluiden laatua kehitetään myös säännöllisten asiakastyytyväisyyskyselyjen tulosten pohjalta. Näin asiakkaamme kokevat meidät, ja näin me hyödynnämme asiakaskokemustietoa jatkuvaan kehittymiseen.

Canonin asiakastyytyväisyys numeroina

Sertifioidut kumppanuudet

HP Partner

Canon on HP Partner, Hewlett-Packardin hyväksymä yhteistyökumppani. Tuotevalikoimaamme kuuluvat HP:n tulostimet, työasemat, palvelimet, tallennusjärjestelmät, verkon aktiivilaitteet ja hallintatyökalut.

Microsoft Certified Partner

Canon on vaativiin organisaatioiden tiedonhallintaympäristöihin perehtynyt Microsoft-yhteistyökumppani. Microsoft Certified Partnerina tarjoamme MS-ohjelmistojen konsultointi-, käyttöönotto- ja järjestelmätukipalveluita, joista vastaavat Microsoftin sertifioimat asiantuntijat.


Osana globaalia konsernia

Canon Oy kuuluu Japanissa vuonna 1937 perustettuun Canon-ryhmään, joka panostaa voimakkaasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen kaikissa maanosissa. Yhtiöllä on neljä vankkaa tukijalkaa: kuvantamisen ratkaisut, toimistotulostus, ammattitulostus, informaationhallinnan ratkaisut sekä konsultointi- ja ulkoistuspalvelut.

Lisätietoja: www.canon.com


Suomen organisaatio