A professional photographer's portrait from a bird-eye's view.

Canon Professional Services

Canon Professional Services -ohjelma (CPS) tarjoaa ammattimaista tukea tarinankerrontaan sekä kokeneille ammattilaisille että intohimoisille harrastajille. Tervetuloa mukaan.

Liity nyt

Kirjaudu sisään

Liity jäseneksi – turvaa kalustosi

CPS on tukipalvelu, johon voit luottaa. Asiantuntijoiden neuvot ja nopeat huolto- ja korjauspalvelut ovat yhden napsautuksen tai puhelun päässä. Avullamme voit keskittyä omiin vahvuuksiisi.

  • Maksuton jäsenyys
  • Ammattimainen tukipalvelu
  • Kattava verkosto huolto- ja korjauspalveluiden tarjoajia
  • Nopeat korjaukset jopa kahdessa päivässä
  • Varalaitteiston ilmainen lainaus
  • Lyömätön tukitiimi suurimmissa tapahtumissa
  • Erikoistarjouksia ja pääsy valittuihin tapahtumiin

Three camera bodies and several lenses are laid out next to a sports car.

Mitä jäsenyys edellyttää?

Voit liittyä jäseneksi vaikka saman tien, jos omistat jäsenyyteen oikeuttavia Canon-kameroita ja objektiiveja. Rekisteröityminen on maksutonta ja jäsenyys alkaa heti.

Mitkä tuotteet oikeuttavat jäsenyyteen?

Pysy ajan tasalla

Pro Newsletter -uutiskirjeessä kerrotaan valokuvauksen ja videokuvauksen uusimmista suuntauksista. Julkaisu sisältää huippuvalokuvaajien ja -videokuvaajien haastatteluita sekä kuvausvinkkejä ja ammattilaisten ohjeita Canon-tuotteiden monipuoliseen käyttöön. Lisäksi saat tietoja tapahtumista, joissa CPS-tukitiimi on mukana, ja monia erikoistarjouksia, joita et varmasti halua jättää väliin.

Tilaa

Aiheeseen liittyvät linkit

Euroopan CPS-ohjelmaan kuuluvat tällä hetkellä seuraavat maat: Alankomaat, Belgia, Espanja, Etelä-Afrikka, Irlanti, Italia, Itävalta, Kazakstan (vain hopeajäsenyys), Kroatia (vain hopeajäsenyys), Latvia (vain hopeajäsenyys), Liettua (vain hopeajäsenyys), Luxemburg, Norja, Portugali, Puola, Ranska, Romania (vain hopeajäsenyys), Ruotsi, Saksa, Slovenia (vain hopeajäsenyys), Suomi, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki (vain hopeajäsenyys), Ukraina (vain hopeajäsenyys), Unkari, Venäjä, Viro (vain hopeajäsenyys), Yhdistyneet arabiemiirikunnat (vain hopeajäsenyys) ja Yhdistynyt kuningaskunta. 

Ammattivalokuvaajat ja -videokuvaajat voivat myös rekisteröityä CPS-jäseniksi seuraavissa 24 maassa: Algeria, Armenia, Azerbaidžan, Bahrain, Bulgaria, Egypti, Georgia, Iran, Islanti, Israel, Jordania, Kreikka, Kuwait, Kypros, Libanon, Makedonia, Malta, Nigeria, Oman, Qatar, Saudi-Arabia, Serbia, Slovakia, Uzbekistan ja Valko-Venäjä. CPS-huollot ja lainalaitteet eivät ole saatavana näissä maissa, mutta niissä asuvat CPS-jäsenet voivat hyödyntää CPS-huolto- ja lainapalveluita maissa, jotka tarjoavat palveluita (mainittu ylemmässä kappaleessa).