Ajankohtaiset blogit ja artikkelit

Blogimme ja artikkelimme keräävät yhteen hyödyllisiä vinkkejä, asiakastarinoita ja katsauksia digitalisaation mielenkiintoiseen maailmaan! Sukella syvemmälle tiedon arvon kasvattamiseen ja inspiroidu asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme tarinoista sekä muista ajankohtaisista aiheista.


Canonin monitoimilaitteet ovat esteettömiä kaikille Artikkeli

Canonin monitoimilaitteet ovat esteettömiä kaikille

Esteettömyyteen kiinnitetään jo monin tavoin huomiota esimerkiksi tilojen suunnittelussa, mutta monesti työkalujen ja kaikkien käytettäviksi tarkoitettujen laitteiden suunnittelussa saavutettavuutta ei ole riittävästi huomioitu. Canon panostaa monitoimilaitteissaan esteettömyyteen ja käytettävyyteen.

17 lokakuuta 2019
Tulostaminen-ilman-kompromisseja Artikkeli

Tulostamista ilman kompromisseja

Graafisen alan ja sisustustuotteiden kasvumahdollisuuksien hyödyntämiseksi tarvitaan tekniikkaa, joka on suunniteltu aidosti täyttämään painopalveluiden tarjoajien tarpeet ja asiakkaiden odotukset.

29 elokuuta 2019
Elemental water image Artikkeli

Satoi tai paistoi: kasvata liiketoimintaasi vedenkestävillä materiaaleilla

Tee vedenkestäviä ulkomainoksia ilman laminointia. Edistyksellisen vedenkestävän materiaalin ansiosta tulosteet kestävät muutakin kuin vettä. Materiaali on haalistumatonta, joten se suojaa myös kovilta UV-säteiltä.

04 kesäkuuta 2019
Varmistaako RFID tietoturvan toimistossa? ARTIKKELI

Varmistaako RFID tietoturvan toimistossa?

RFID-tekniikalla on paljon käyttökohteita, mutta teknologia ei ole aukotonta. Jos RFID:tä kuitenkin käytetään oikein, se voi toimia turvallisuusstrategian vankkana perustana.

08 heinäkuuta 2019
Vastuullinen liiketoiminta voi olla myös kannattavaa. Artikkelit

Rahan perässä – miksi vastuullinen liiketoiminta on kannattavaa?

Kestävä kehitys ja ilmastonmuutos ovat kaksi tämän päivän kuumimmista puheenaiheista. Vaikka kestävän kehityksen mukaisten tuotteiden ja elintapojen suosimisen syy on yleensä eettinen ja moraalinen, kestävien työtapojen omaksumiseen on myös käytännöllisiä liiketoimintaa edistäviä syitä.

03 heinäkuuta 2019
Celebrations at table Artikkelit

Monipuolinen paperituloste pitää pintansa muuttuvassa maailmassa

Usein unohtuu, kuinka monipuolinen ja hyödyllinen väline paperituloste parhaimmillaan on. Siksi halusimmekin kysyä, millaisena paperitulosteiden merkitys tänä päivänä koetaan. Saimme paljon mielenkiintoisia tarinoita paperin roolista arjen sulostuttajana ja helpottajana.

02 heinäkuuta 2019
Print in City Artikkelit

Print in City ja kirjastotulostamisen uusi tulevaisuus

Print In City on yhteisöpalvelu, joka tarjoaa kirjastojen kävijöille helpon tavan tulostaa, skannata ja kopioida. Palvelun ytimessä on ajatus, että satunnaisesti tulostinta tarvitsevien ihmisten ei tarvitse enää hankkia tulostinta kotiin, vaan tulostamisen voi hoitaa kätevästi esimerkiksi kirjastokäynnin yhteydessä.

27 kesäkuuta 2019
Dusty – kulttuuriperintö herää eloon Artikkelit

Dusty – kulttuuriperintö herää eloon

Digitaalisesti tulostetut sisustustuotteet tarjoavat ainutlaatuisia ratkaisuja niille, jotka kaipaavat yksilöllisiä sisustuselementtejä. Suurkuvatulostuksen tarjoamat mahdollisuudet tulivat esille Dusty-projektissa, jossa 1800-luvun tapetti herätettiin uudelleen eloon.

28 toukokuuta 2019
Asiakastarina Lehto Group ASIAKASTARINAT

Kellarin kätköistä digitaalisen arkiston aikaan

Monitilatyöympäristön ja arkistojen digitoinnin myötä mekaaninen työ on vähentynyt. Arkistojen digitoinnilla Lehto Groupilla päästiin haluttuihin tavoitteisiin, joista tärkeimpänä oli tilan tehokkuus ja tätä kautta syntyvät säästöt.

04 kesäkuuta 2019
esitystekniikka Artikkelit

Kokoustilakonseptit

Canon on huipputasoisten AV-ratkaisujen asiantuntija, jonka palvelumalli nostaa viestinnän ja audiovisuaalisen hurmaamisen uudelle tasolle.

20 toukokuuta 2019
Article Av-ymparisto ARTIKKELIT

AV-ympäristö, joka ei aiheuta kiroilua

Miksi yhä niin monet yritykset suostuvat nielemään AV-ympäristönsä oikuttelut ja käyttävät vanhentuneita laitteita ja järjestelmiä? AV-ympäristön kehittäminen tehostaa viestintää, parantaa asiakaskokemusta ja johtaa tilojen korkeampaan käyttöasteeseen.

20 toukokuuta 2019
vierumaki case ASIAKASTARINAT

Canon viritti Vierumäen Urheiluopiston AV-ympäristön huippukuntoon

Kun tietää tekniikan toimivan, voi keskittyä vahvaan sisältöön. Canonin esitystekniikan palveluratkaisut on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan yrityksesi digitaalista viestintää. Ajan ja rahan säästön lisäksi toimintavarma kokousympäristö parantaa yritysimagoa, lisää tuottavuutta sekä mahdollistaa visuaalisesti rikkaan vaikuttamisen.

20 toukokuuta 2019
LCS hub Asiakastarina

Laadukkaita tulostustuotteita kaikille materiaaleille

Uudet ohjelmistot ja laitteet ovat helpottaneet virtaviivaistamaan tuotantoprosessin niin, että tuotantoajat ovat lyhentyneet ja kustannukset laskeneet. Näin lopputuotteen hinta on pysynyt alhaisena ja laatu korkeana. Laser Cut Studion valmistamilla tuotteilla on korkean laadun lisäksi myös poikkeuksellisen nopeat toimitusajat.

13 toukokuuta 2019
sujuvammat-prosessit-800x534_108868938907059 BUSINESS BYTES

Sujuvampia prosesseja läpi yrityksen

Yritysten eri osastoilla käytössä olevat, toisistaan poikkeavat prosessit ja vanhentuneet toimintatavat hidastavat dokumenttien käsittelyä ja sopimushallintaa kaiken kokoisissa yrityksissä.

07 toukokuuta 2019
Sähköinen sopimushallinta on ainoa oikea ratkaisu muuttuvassa maailmassa BUSINESS BYTES

Sähköinen sopimushallinta on ainoa oikea ratkaisu muuttuvassa maailmassa

Hälyttävätkö vanhaksi menevät sopimuksenne automaattisesti mapeissaan? Onko jokaisen yrityksenne tekemän sopimuksen sisältö helposti saatavilla?

07 toukokuuta 2019
tehokas-sopimushallinta-800x534_111089907189507 BUSINESS BYTES

Tehokas sopimushallinta on liiketoiminnan paras buusteri

Hälyttävätkö vanhaksi menevät sopimuksenne automaattisesti mapeissaan? Onko jokaisen yrityksenne tekemän sopimuksen sisältö helposti saatavilla?

07 toukokuuta 2019
Valmistava teollisuus digitalisoi itselleen hyötyjä Artikkeli

Valmistava teollisuus digitalisoi itselleen hyötyjä

Tiedon haltuunotto on toiminnan kehittämisen ensiaskel. Yrityksen digitaalisuuden lisäämisessä ei ole kyse ainoastaan teknologiasta, vaan liiketoiminnan suorituskyvyn kasvattamisesta. Kun tavoitteena on esimerkiksi tuotantokatkosten estäminen tai huoltopalvelujen tehostaminen, on ajantasaisella tiedolla valtava merkitys.

17 huhtikuuta 2019

Blogit

Kasvata yrityksesi liiketoimintapotentiaalia Canonin vallankumouksellisten ajatusten avulla

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME