Ajankohtaiset blogit ja artikkelit


esitystekniikka Artikkelit

Kokoustilakonseptit

Canon on huipputasoisten AV-ratkaisujen asiantuntija, jonka palvelumalli nostaa viestinnän ja audiovisuaalisen hurmaamisen uudelle tasolle.

20 toukokuuta 2019
Article Av-ymparisto ARTIKKELIT

AV-ympäristö, joka ei aiheuta kiroilua

Miksi yhä niin monet yritykset suostuvat nielemään AV-ympäristönsä oikuttelut ja käyttävät vanhentuneita laitteita ja järjestelmiä? AV-ympäristön kehittäminen tehostaa viestintää, parantaa asiakaskokemusta ja johtaa tilojen korkeampaan käyttöasteeseen.

20 toukokuuta 2019
vierumaki case ASIAKASTARINAT

Canon viritti Vierumäen Urheiluopiston AV-ympäristön huippukuntoon

Kun tietää tekniikan toimivan, voi keskittyä vahvaan sisältöön. Canonin esitystekniikan palveluratkaisut on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan yrityksesi digitaalista viestintää. Ajan ja rahan säästön lisäksi toimintavarma kokousympäristö parantaa yritysimagoa, lisää tuottavuutta sekä mahdollistaa visuaalisesti rikkaan vaikuttamisen.

20 toukokuuta 2019
LCS hub Asiakastarina

Laadukkaita tulostustuotteita kaikille materiaaleille

Uudet ohjelmistot ja laitteet ovat helpottaneet virtaviivaistamaan tuotantoprosessin niin, että tuotantoajat ovat lyhentyneet ja kustannukset laskeneet. Näin lopputuotteen hinta on pysynyt alhaisena ja laatu korkeana. Laser Cut Studion valmistamilla tuotteilla on korkean laadun lisäksi myös poikkeuksellisen nopeat toimitusajat.

13 toukokuuta 2019
sujuvammat-prosessit-800x534_108868938907059 BUSINESS BYTES

Sujuvampia prosesseja läpi yrityksen

Yritysten eri osastoilla käytössä olevat, toisistaan poikkeavat prosessit ja vanhentuneet toimintatavat hidastavat dokumenttien käsittelyä ja sopimushallintaa kaiken kokoisissa yrityksissä.

07 toukokuuta 2019
Sähköinen sopimushallinta on ainoa oikea ratkaisu muuttuvassa maailmassa BUSINESS BYTES

Sähköinen sopimushallinta on ainoa oikea ratkaisu muuttuvassa maailmassa

Hälyttävätkö vanhaksi menevät sopimuksenne automaattisesti mapeissaan? Onko jokaisen yrityksenne tekemän sopimuksen sisältö helposti saatavilla?

07 toukokuuta 2019
tehokas-sopimushallinta-800x534_111089907189507 BUSINESS BYTES

Tehokas sopimushallinta on liiketoiminnan paras buusteri

Hälyttävätkö vanhaksi menevät sopimuksenne automaattisesti mapeissaan? Onko jokaisen yrityksenne tekemän sopimuksen sisältö helposti saatavilla?

07 toukokuuta 2019
Valmistava teollisuus digitalisoi itselleen hyötyjä Artikkeli

Valmistava teollisuus digitalisoi itselleen hyötyjä

Tiedon haltuunotto on toiminnan kehittämisen ensiaskel. Yrityksen digitaalisuuden lisäämisessä ei ole kyse ainoastaan teknologiasta, vaan liiketoiminnan suorituskyvyn kasvattamisesta. Kun tavoitteena on esimerkiksi tuotantokatkosten estäminen tai huoltopalvelujen tehostaminen, on ajantasaisella tiedolla valtava merkitys.

17 huhtikuuta 2019
kohti rakenteista tietoa ARTIKKELIT

Kohti rakenteista tietoa

Suurten tietomäärien saattaminen rakenteiseen muotoon on tällä hetkellä useissa yrityksissä haaste. Oli tieto sitten paperisessa tai digitaalisessa muodossa, sen jalostaminen vaatii usein suuria määriä manuaalista työtä, jos käytössä ei ole nykyaikaista järjestelmää.

10 huhtikuuta 2019
Canon UVgel-teknologia on parantaa suurkuvatuotannon tuottavuutta ARTIKKELIT

Canon UVgel-teknologia parantaa suurkuvatuotannon tuottavuutta

Digitaalinen vallankumous graafisen alan suurkuvatuotannossa on avannut monia mahdollisuuksia tulostuspalveluiden tarjoajille. Kehitys laitteistossa, ohjelmistoissa ja musteissa on mahdollistanut yhä moninaisempia sovelluksia ja laajentumisen uusiin markkina-alueisiin.

03 huhtikuuta 2019
tiedon-haltuunotto.jpg ARTIKKELIT

Luulitko yrityksesi olevan digitaalinen?

Moni yritys kuvittelee olevansa täysin digitaalinen. Totuus on kuitenkin se, että useimpien yritysten informaationhallintatyökalut ja digiratkaisut eivät pysy kasvavien dokumenttivirtojen mukana.

01 huhtikuuta 2019
Network security engineer ARTIKKELIT

Riskien pienentäminen toimistoympäristössä

Moderni toimisto on ihmisten ja tietojen kohtauspaikka. Lue, miten voit suojata toimistosi tietoturvauhkilta.

19 maaliskuuta 2019
Female smiling technopolis Asiakastarina: Tulostuspalvelut

Paremmin toimiva tulostusympäristö

Technopoliksen tavoitteena oli rakentaa tulostuksen- ja skannauksenhallintaratkaisu, joka huomioi moniasiakasympäristön ja vuokralaisten tarpeet kaikissa Technopolis-kohteissa.

13 maaliskuuta 2019
block-image-value-print.jpg Artikkelit

Keinoja keskittymiskyvyn ja oppimisen parantamiseen

Digipäätteiden monenlaiset merkkiäänet, sähköpostin ja kalenterin jatkuvat pop up -ilmoitukset näyttöpäätteellä ja erilaisten ruutujen jatkuva tuijottaminen on tavallista arkea monelle, mutta tuntuu pitkällä tähtäimellä rasittavan meitä ja häiritsevän tarkkaavaisuuttamme.

06 maaliskuuta 2019
Family sitting in living room on digital devices Artikkelit

Onko digipalveluiden kuherruskuukausi ohi?

Painettu kuva ja teksti luovat tuotemerkin ja kuluttajan välille vahvemman siteen kuin vastaava digitaalinen sisältö, joten myyjien ja markkinoijien kannattaa täydentää digitarjontaansa printtimedialla.

04 maaliskuuta 2019

Blogit

Kasvata yrityksesi liiketoimintapotentiaalia Canonin vallankumouksellisten ajatusten avulla

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME