Ajankohtaiset blogit ja artikkelit

Blogimme ja artikkelimme keräävät yhteen hyödyllisiä vinkkejä, asiakastarinoita ja katsauksia digitalisaation mielenkiintoiseen maailmaan! Sukella syvemmälle tiedon arvon kasvattamiseen ja inspiroidu asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme tarinoista sekä muista ajankohtaisista aiheista.


Keuruun kaupunki sähköisti arkistonsa ASIAKASTARINAT

Keuruun kaupunki sähköisti arkistonsa

Keuruun kaupunki hakee aktiivisesti markkinoiden parhaita ratkaisuja tiedon löydettävyyden parantamiseksi ja tehostaakseen sisäistä tiedonkulkua. Canonin avulla kaupungin järjestelmät skaalautuvat nyt koko kaupungin käyttöön ja yhteinen tiedon jakamisen kanava helpottaa kaikkien arkea.

20 marraskuuta 2019
Digisote 2019 TAPAHTUMA

Canon Digisotessa

Digisote 2019 -tapahtumassa keskustellaan tulevaisuuden digitaalisista sote-prosesseista ja -palveluista.

12 marraskuuta 2019
Printistä potkua markkinointiviestintään ARTIKKELIT

Printistä potkua markkinointiviestintään

Mikä jokapäiväisessä käytössämme oleva asia auttaa tehostamaan markkinointia ja yritysten sisäistä ja ulkoista viestintää, kasvattamaan asiakastyytyväisyyttä ja sitoutumista brändiin? Vastaus: paperituloste. On aika palauttaa painettu sana yrityksesi markkinointikeinoihin.

20 marraskuuta 2019
Finnair luottaa Canonin turvatulostus- ja arkistointiratkaisuihin Yhteinen päämäärä

Finnair luottaa Canonin turvatulostus- ja arkistointiratkaisuihin

Finnair Cargossa tarvittiin skannausratkaisu, joka integroituu saumattomasti moniin arkistointijärjestelmiin ja tehostaa päivittäisiä toimintoja. Finnairilla on oltu tyytyväisiä tulostus- ja skannausratkaisujen jatkuvaan kehittämiseen ja luotettavuuteen.

06 marraskuuta 2019
Kuinka hyödyntää sähköistä allekirjoitusta? ARTIKELIT

Yrityksillä on asiakirjojen työnkuluissa paljon parannettavaa

Luottamuksellisen tiedon turvaamisesta ja vaatimustenmukaisuudesta sekä asiakirjojen ja tiedon löydettävyydestä tulee huolehtia, jotta yrityksissä voidaan keskittyä liiketoiminnan kannalta oleellisiin tehtäviin. Julkaisimme ”Asiakirjojen sankarit ja selviytyjät”-testin, jolla pystyi selvittämään nykytilan asiakirjojen käsittelyssä. Testimme selvitti, mitkä ovat asiakirjankäsittelyn pullonkaulat.

25 lokakuuta 2019
Uusi tiedonhallintalaki astuu voimaan 1.1.2020 Uusi tiedonhallintalaki astuu voimaan 1.1.2020.

Miten julkishallinnon organisaatioiden tulisi varautua?

Uuden tiedonhallintalain tarkoituksena on varmistaa, että viranomaiset käsittelevät tietoaineistoja asiakaslähtöisesti, yhdenmukaisesti ja tietoturvallisesti julkisuusperiaatetta noudattaen.
Tiedonhallintalaki edistää myös digitaalisen yhteiskunnan kehittymistä. Mutta, miten julkishallinnossa tulisi varautua uuteen lakiin? Lue Kuntaliiton erityisasiantuntija Tuula Sepon vastaukset tiedonhallintalakiin liittyviin kysymyksiin.

23 lokakuuta 2019
Kuinka hyödyntää sähköistä allekirjoitusta? ARTIKELIT

Kuinka hyödyntää sähköistä allekirjoitusta?

Sopimuksilla ja niiden hyväksymisellä eri keinoin on pitkä historia: puumerkkejä ja sormenjälkiä on käytetty läpi aikojen leimaamaan asiakirja viralliseksi, ja kynällä paperille tehtyä suherrusta pidetään yhä virallisena keinona todistaa merkittävienkin sopimusten pätevyys.

25 lokakuuta 2019
Canonin monitoimilaitteet ovat esteettömiä kaikille Artikkeli

Canonin monitoimilaitteet ovat esteettömiä kaikille

Esteettömyyteen kiinnitetään jo monin tavoin huomiota esimerkiksi tilojen suunnittelussa, mutta monesti työkalujen ja kaikkien käytettäviksi tarkoitettujen laitteiden suunnittelussa saavutettavuutta ei ole riittävästi huomioitu. Canon panostaa monitoimilaitteissaan esteettömyyteen ja käytettävyyteen.

17 lokakuuta 2019
Tulostaminen-ilman-kompromisseja Artikkeli

Tulostamista ilman kompromisseja

Graafisen alan ja sisustustuotteiden kasvumahdollisuuksien hyödyntämiseksi tarvitaan tekniikkaa, joka on suunniteltu aidosti täyttämään painopalveluiden tarjoajien tarpeet ja asiakkaiden odotukset.

29 elokuuta 2019
Elemental water image Artikkeli

Satoi tai paistoi: kasvata liiketoimintaasi vedenkestävillä materiaaleilla

Tee vedenkestäviä ulkomainoksia ilman laminointia. Edistyksellisen vedenkestävän materiaalin ansiosta tulosteet kestävät muutakin kuin vettä. Materiaali on haalistumatonta, joten se suojaa myös kovilta UV-säteiltä.

04 kesäkuuta 2019
Varmistaako RFID tietoturvan toimistossa? ARTIKKELI

Varmistaako RFID tietoturvan toimistossa?

RFID-tekniikalla on paljon käyttökohteita, mutta teknologia ei ole aukotonta. Jos RFID:tä kuitenkin käytetään oikein, se voi toimia turvallisuusstrategian vankkana perustana.

08 heinäkuuta 2019
Vastuullinen liiketoiminta voi olla myös kannattavaa. Artikkelit

Rahan perässä – miksi vastuullinen liiketoiminta on kannattavaa?

Kestävä kehitys ja ilmastonmuutos ovat kaksi tämän päivän kuumimmista puheenaiheista. Vaikka kestävän kehityksen mukaisten tuotteiden ja elintapojen suosimisen syy on yleensä eettinen ja moraalinen, kestävien työtapojen omaksumiseen on myös käytännöllisiä liiketoimintaa edistäviä syitä.

03 heinäkuuta 2019
Celebrations at table Artikkelit

Monipuolinen paperituloste pitää pintansa muuttuvassa maailmassa

Usein unohtuu, kuinka monipuolinen ja hyödyllinen väline paperituloste parhaimmillaan on. Siksi halusimmekin kysyä, millaisena paperitulosteiden merkitys tänä päivänä koetaan. Saimme paljon mielenkiintoisia tarinoita paperin roolista arjen sulostuttajana ja helpottajana.

02 heinäkuuta 2019
Print in City Artikkelit

Print in City ja kirjastotulostamisen uusi tulevaisuus

Print In City on yhteisöpalvelu, joka tarjoaa kirjastojen kävijöille helpon tavan tulostaa, skannata ja kopioida. Palvelun ytimessä on ajatus, että satunnaisesti tulostinta tarvitsevien ihmisten ei tarvitse enää hankkia tulostinta kotiin, vaan tulostamisen voi hoitaa kätevästi esimerkiksi kirjastokäynnin yhteydessä.

27 kesäkuuta 2019
Dusty – kulttuuriperintö herää eloon Artikkelit

Dusty – kulttuuriperintö herää eloon

Digitaalisesti tulostetut sisustustuotteet tarjoavat ainutlaatuisia ratkaisuja niille, jotka kaipaavat yksilöllisiä sisustuselementtejä. Suurkuvatulostuksen tarjoamat mahdollisuudet tulivat esille Dusty-projektissa, jossa 1800-luvun tapetti herätettiin uudelleen eloon.

28 toukokuuta 2019

Blogit

Kasvata yrityksesi liiketoimintapotentiaalia Canonin vallankumouksellisten ajatusten avulla

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME