Ajankohtaiset blogit ja artikkelit

Blogimme ja artikkelimme keräävät yhteen hyödyllisiä vinkkejä, asiakastarinoita ja katsauksia digitalisaation mielenkiintoiseen maailmaan! Sukella syvemmälle tiedon arvon kasvattamiseen ja inspiroidu asiantuntijoidemme ja asiakkaidemme tarinoista sekä muista ajankohtaisista aiheista.


Joustava työskentely – uhka tietoturvalle vai ei? ARTIKKELIT

Joustava työskentely – uhka tietoturvalle vai ei?

Joustava työskentely on yleistynyt vauhdilla, minkä vuoksi yritysten ja asiakkaiden tietojen suojaaminen on myös vahvasti esillä. Onko joustava työskentely huonontanut vai parantanut tietoturvaa – ja jos, niin miten? Canonin tietoturva-asiantuntija kertoo.

21 joulukuuta 2020
Asiakirjojen digitointi ja tehokas tiedon jakaminen ARTIKKELI

Asiakirjojen digitointi ja tehokas tiedon jakaminen

Työn tekeminen muuttuu, eikä työ ole enää aikaan tai paikkaan sidottua. Haasteet asiakirjojen hallinnassa kasvavat nopeasti suuriksi – mistä aloittaa ja miten valita paras kumppani toteuttamaan digitointi?

11 joulukuuta 2020
Suomi toimii tiedolla ARTIKKELIT

Suomi toimii tiedolla

Datan määrä kasvaa eksponentiaalisesti, mutta myös kykymme käsitellä, hallita ja analysoida valtavia tietomääriä kasvaa supervauhtia. Yksi tärkeimmistä kysymyksistä organisaatioiden menestymisen kannalta on, kuka onnistuu hyödyntämään parhaiten olemassa olevaa informaatiota.

02 joulukuuta 2020
 Canonilla on patentti graafisen alan menestykseen ARTIKKELIT

Canonilla on patentti graafisen alan menestykseen

Canon on yltänyt Yhdysvalloissa viiden suurimman patentoijan joukkoon jo 32 vuoden ajan. Vahvan tutkimus- ja kehitystyön ansiosta Canon on Suomessakin omassa sarjassaan ja ylivoimaisesti suurin digipainamisen- ja tulostamisen teknologiatoimittaja.

02 joulukuuta 2020
PDF: laadukas ja monikäyttöinen sähköinen dokumentti ARTIKKELIT

Laadukas ja monikäyttöinen PDF-dokumentti

Tiedonhallinnan tehokkuus vaikuttaa paljon toimistotyön arkeen. On väitetty, että asiakirjojen etsimiseen ja tekstien uudelleen kirjoittamiseen saattaa tuhrautua jopa seitsemän tuntia työaikaa viikossa. Kuinka löydettäviä sinun yrityksesi asiakirjat ovat?

30 marraskuuta 2020
Parasta-palvelua-Canon-Point ARTIKKELIT

Canon Point – laadukkaita digitointipalveluita yhden katon alta

PARASTA PALVELUA. Asiantuntijapalvelujemme ytimessä ovat ammattitaito ja asiantuntemus. Canon Point tuottaa lisäpalveluna monipuolisia digipaino- ja suurkuvatulostuspalveluita. Toiminta pohjaa laatuun ja tarkkuuteen – kaikki suunnittelusta prosessiin ja lopputulokseen on tarkasti valvottu ja suunniteltu.

20 marraskuuta 2020
Oikea väriteknologia mahdollistaa huippulaadun ARTIKKELI

Oikea väriteknologia mahdollistaa huippulaadun

Jokaisella suurkuvatulostamisen ja digipainamisen sovellusalueella on omat erityispiirteensä ja vaatimuksensa käytettävien värien osalta. Mikä sitten on tuotetarjonnan tila juuri nyt? Ja miksi graafisen teollisuuden kannattaisi nostaa värit entistä tarkemman suurennuslasin alle?

30 lokakuuta 2020
Nykyaikaista uusi sähköinen arkistointipalvelu kuntatoimijoille ASIAKASTARINAT

Nykyaikaista uusi sähköinen arkistointipalvelu kuntatoimijoille

Monetra on kuntaomisteinen konserni, jonka alueyhtiöt tuottavat talous- ja henkilöstöpalveluja sekä muita hallinnollisia tukipalveluita. Monetran uusin palvelu on sähköinen arkistointiratkaisu, joka on kehitteillä yhdessä Canonin kanssa.

27 lokakuuta 2020
ARTIKKELI

Tulostuksenhallinta ja skannaus pilvipohjaisilla asiakirjaratkaisuilla

Paperiasiakirjojen digitointi, nopea tiedon jakaminen ja pääsy tarvittavaan tietoon ajasta ja paikasta riippumatta on tämän päivän toimistotyössä kriittistä, tehtiinpä työtä sitten kotona etätyössä tai toimistossa. Pilvialusta yhdistää nämä tarpeet.

23 lokakuuta 2020
Töissä kotona tai toimistolla – pilvipalvelut mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn ARTIKKELIT

Töissä kotona tai toimistolla – pilvipalvelut mahdollistavat paikkariippumattoman työskentelyn

Pilvipalveluista on tullut olennainen osa arkeamme, ja ne ovat jo luonteva osa sujuvaa ja saavutettavaa arkea. Aiemmin pääsy tietoon aika- ja paikkariippumattomasti oli yrityksille suuri mahdollistaja, mutta lisääntynyt etätyön määrä on muuttanut tämän pakolliseksi vaatimukseksi, joka varmistaa liiketoiminnan jatkuvuuden.

21 lokakuuta 2020
The Many Advantages of Collaborative Working Artikkeli

Yhteistyön monet edut

Yhteistyö on ensiarvoisen tärkeää nykyaikaiselle menestyvälle työpaikalle Covid 19 -pandemian jälkeisenä aikana.

12 lokakuuta 2020
Toimiala-50 ARTIKKELIT

Toimiala 5.0: Kone kohtaa ihmisen älykkäässä, asiakaslähtöisessä automaatiossa

Teollisuus 5.0 on uusi trendi, jossa tunnustetaan ihmisen merkitys ideoiden luomisessa, muutoksen mahdollistamisessa ja molempia osapuolia palkitsevien asiakassuhteiden rakentamisessa. Kyse ei ole automaatiovastaisuudesta, vaan inhimillisen kosketuksen tuomisesta takaisin valmistukseen ja automaation älykkään käytön korostamisesta.

08 lokakuuta 2020
Print your business recovery ARTIKKELI

Piristä liiketoimintaa painotuotteilla

Painotuotteet voivat tuoda uutta eloa ja ilmettä brändien markkinointiin kriisiaikojen jälkimainingeissa.

27 elokuuta 2020
UVgel technology whitepaper ARTIKKELIT

UVgel-teknologia

Rullalta rullalle -tulostusmarkkinat ovat väistämättä muutoksen edessä, kun sisustussovellusten määrät kasvavat. Lataa UVgel-teknologiaamme koskeva raportti ja lue lisää siitä, kuinka yrityksesi voi erottua kilpailijoistaan UVgel-teknologian ja Colorado-sarjan tuotteiden avulla!

17 elokuuta 2020
Digital wallpaper printing done right ARTIKKELIT

Liity sisustusvallankumoukseen

Seinäpäällysteisiin liittyvä liiketoiminta on nopeasti kasvava sisustusmaailman osa-alue. Tapettien, seinämaalausten ja muiden suuren mittakaavan sisustuselementtien myynti on maailmanmarkkinoilla suorastaan räjähdysmäisessä kasvussa. Onko yrityksesi valmis digitaalisen sisustustulostuksen vallankumoukseen?

17 elokuuta 2020
Kuinka hankinta-ajattelun muutos voi pelastaa planeetan ARTIKKELIT

Kuinka hankinta-ajattelun muutos voi pelastaa planeetan

Vain noin neljä tai viisi vuotta sitten yritysvastuu oli mukava lisä, mutta nyt kestävän kehityksen mukainen toiminta on yksi yritysten ensisijaisista tavoitteista. Tämä pakottaa yritykset pohtimaan, ovatko niiden tuotteet, palvelut, toimittajat ja työympäristö kestävän kehityksen mukaisia.

02 heinäkuuta 2020
ARTIKKELI

Uusi tiedonhallintalaki – näin se vaikuttaa organisaatioonne

Uusi tiedonhallintalaki astui voimaan 1.1.2020. Tiedätkö, millaisia muutoksia laki vaatii organisaatioltanne ja miten niihin kannattaa vastata? Tutustu artikkeliin.

16 kesäkuuta 2020
Webinaarit  2020 WEBINAARIT

Webinaarit 2020

Tule kuuntelemaan webinaareja, joissa asiantuntijamme kertovat miten prosesseja ja tiedon jakamista tehostetaan sekä miten hallitaan informaatiotulvaa. Puhumme myös hybridiviestinnästä, joka on yhdistelmä sähköistä ja perinteisempää, painettua viestintää - tilanteeseen sopivalla tavalla.

13 toukokuuta 2020
ARTIKKELIT

Kartoitimme tulostusympäristöjen tilan ja käytännöt suomalaisyrityksissä

Kysyimme vuodenvaihteessa 2020 suomalaisyritysten IT-päättäjiltä, millainen on heidän yrityksensä tulostusympäristön tilanne. Tutustu artikkeliimme ja selvitä mitkä asiat yrityksissä sujuvat hyvin ja missä on kehitettävää, sekä onko tietoturvallisuus ja vastuullisuus huomioitu kyselyyn osallistuneissa yrityksissä.

12 toukokuuta 2020

Blogit

Kasvata yrityksesi liiketoimintapotentiaalia Canonin vallankumouksellisten ajatusten avulla

OTA YHTEYTTÄ TIIMIIMME