Pysy ajan tasalla tapahtumista ja webinaareista

Yritystapahtumissa ja webinaareissa kuulet uusimmat uutiset Canonin innovaatioista ja digitalisaation parhaista käytännöistä.
Events and Webinars platform

Tulevat tapahtumat

Katso miten voit hyödyntää alan uusimmat kehitysaskeleet. Tutustu tuleviin tuotteisiin ja palveluihin ennen muita ja säilytä kilpailuetusi.

Tulevat webinaarit

Asiantuntijoiden isännöimissä webinaareissa kerrotaan uusimmista trendeistä ja jaetaan tietoa uusista tuotteista, palveluista ja tekniikoista, jotka muuttavat työskentelytapoja.

Aiemmat tapahtumat

 • Tapahtuma

  DRUPA 2024

  Saksan Düsseldorfissa järjestetyillä drupa '24 -messuilla Canon astui uusien innovaatioiden maailmaan. Power to Move -kampanjan mukaansatempaavassa ensiesittelyssä näytimme, miten teknologiainnovaatioiden, asiantuntijaryhmien, erinomaisten tukipalvelujen ja dynaamisen yhteistyön tehokas yhdistelmä antaa paino- ja tulostuspalvelujen tarjoajille mahdollisuuden saattaa liiketoimintaansa aivan uudelle pohjalle.

 • Event

  Canon Tiedonhallinnan päivä 2024

  Tiedonhallinnan päivässä käsittelimme tehokkaiden prosessien merkitystä organisaatioiden sujuvassa ja tehokkaassa työskentelyssä. Ohjelmassa oli myös mielenkiintoisia asiantuntijapuheenvuoroja tiedonhallinnasta, tekoälystä ja dokumenttien elinkaaren hallinnasta.

  30/05/2024

 • Event

  Canon mukana Sign, Print & Promotion -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa

  Tapahtumassa esittelimme Canonin graafisen ja tuotantotulostamisen ratkaisuja.

  13.-14.3.

 • Aiemmat webinaarit

 • Webinar

  Asiantuntijamme kertovat

  Tervetuloa kuuntelemaan Canonin webinaareja digitaalisesta tulevaisuudesta. Webinaareissamme asiantuntijat kertovat, miten prosesseja ja tiedon jakamista tehostetaan sekä miten hallitaan informaatiotulvaa, mukaan lukien hybridiviestintä, joka yhdistää sähköistä ja perinteistä viestintää.

 • Katso miten voit tehostaa liiketoimintaasi

  Lue lisää tiedonkulun parantamisesta koko yrityksessä Canonin yritystuotteiden ja -ratkaisujen avulla. Olemme valmiina vastaamaan kaikkiin yrityksesi tarpeisiin.

  Lue lisää

  Lue lisää ja pysy ajan tasalla Canonin uusimmista uutisista, yritysartikkeleista ja asiakastarinoista.