AJANKOHTAISTA

Asiakastarinat

Rakastu Canoniin – niin asiakkaammekin ovat tehneet! Meille yrityksesi menestys on sydämen asia. Lue, miten asiakkaamme ovat laajentaneet tuotevalikoimaansa sekä tehostaneet toimintaansa yritysratkaisujemme ja asiantuntijapalveluidemme avulla.

Canon-tulostuspalvelu Kouvolan kaupunginkirjastoihin

Canon-tulostuspalvelu Kouvolan kaupunginkirjastoihin

Kouvolan kaupunki halusi kirjastoihinsa helppokäyttöisen, turvallisen ja kustannustehokkaan tulostuspalvelun, joka palvelee kaikkia kirjaston käyttäjäryhmiä. Ratkaisuksi valittiin Canonin tulostus-, skannaus- ja kopiointijärjestelmä.

ProStream at Otava

Digitaalinen painaminen kirjojen elinkaaren hallinnassa

Otava on siirtänyt merkittävän osuuden kaikesta tuotannostaan offset-painosta tarvepohjaiseen digituotantoon, mikä mahdollistaa lyhytsarjaisen painamisen ja parantaa kirjojen elinkaaren hallintaa.

Vaisala Oyj

Vaisala järkeisti työnkulkuja Canonin tiedon haltuunoton ja tulostamisen ratkaisuilla

Vaisala on hyödyntänyt Canonin tulostusympäristön hallintapalvelua jo vuosia. Nyt turvatulostusratkaisu on viety globaaliin käyttöön – ja Suomen huoltoliiketoiminta hallitsee tietoa aivan uudella tavalla.

Keskussairaala Nova

Tiedonhallinnalla on iso merkitys matkalla kohti älykästä sairaalaa

Uusi keskussairaala Nova aloitti toimintansa tammikuussa. Ison uudistuksen osana käynnistettiin myös esimerkillinen digitointiprojekti, jossa kilometrien mittaisia potilastiedon paperiarkistoja muutetaan sähköiseen ja helposti hyödynnettävään muotoon.

Printing for a better planet

Ympäristöystävällistä tulostusta

University College Corkin tarjouskilpailussa Cantecin tarjouksessa keskeisessä asemassa olivat ympäristöystävällisyys ja kestävän kehityksen parhaat käytännöt.

Nykyaikaista uusi sähköinen arkistointipalvelu kuntatoimijoille

Nykyaikaista uusi sähköinen arkistointipalvelu kuntatoimijoille

Monetra on kuntaomisteinen konserni, jonka alueyhtiöt tuottavat talous- ja henkilöstöpalveluja sekä muita hallinnollisia tukipalveluita. Monetran uusin palvelu on sähköinen arkistointiratkaisu, joka on kehitteillä yhdessä Canonin kanssa.

Digitaalinen kirjojen painaminen

Digitaalisella painamisella kirjoille nopeammat toimitusajat ja parempi menekin ennustettavuus

Otavan tekemä investointi Canonin tarjoamaan viimeisimpään mustesuihkupainoteknologiaan toi joustavuutta, vähensi kustannuksia ja hukkaan meneviä tuotteita laadusta tinkimättä.

Nykyaikaista

Nykyaikaista informaationhallintaa terveydenhuoltoon

Kliinisiä laboratoriopalveluja tuottava ISLAB käsittelee vuosittain jopa 8,5 miljoonaa laboratoriovastausta. Laboratorion eri tarpeisiin tarvittiin kustannustehokas ja selkeä informaationhallintajärjestelmä, joka helpottaisi myös sisäisten arviointien prosessointia.

CENTRALISATION FOR LARGESCALE OPTIMISATION

Uusi, keskitetty tulostusalusta Handelsbankenin kaikille markkina-alueille

Handelsbanken maksimoi toiminnan tehokkuuden siirtämällä tulostus- ja skannaustoiminnot saumattomasti luotettavaan, turvalliseen ja kestävästi hallittavaan palveluun.

Keuruun kaupunki sähköisti arkistonsa

Keuruun kaupunki sähköisti arkistonsa

Keuruun kaupunki hakee aktiivisesti markkinoiden parhaita ratkaisuja tiedon löydettävyyden parantamiseksi ja tehostaakseen sisäistä tiedonkulkua. Canonin avulla kaupungin järjestelmät skaalautuvat nyt koko kaupungin käyttöön ja yhteinen tiedon jakamisen kanava helpottaa kaikkien arkea.

Finnair luottaa Canonin turvatulostus- ja arkistointiratkaisuihin

Finnair luottaa Canonin turvatulostus- ja arkistointiratkaisuihin

Finnair Cargossa tarvittiin skannausratkaisu, joka integroituu saumattomasti moniin arkistointijärjestelmiin ja tehostaa päivittäisiä toimintoja. Finnairilla on oltu tyytyväisiä tulostus- ja skannausratkaisujen jatkuvaan kehittämiseen ja luotettavuuteen.

LCS hub

Laadukkaita tulostustuotteita kaikille materiaaleille

Uudet ohjelmistot ja laitteet ovat helpottaneet virtaviivaistamaan tuotantoprosessin niin, että tuotantoajat ovat lyhentyneet ja kustannukset laskeneet. Näin lopputuotteen hinta on pysynyt alhaisena ja laatu korkeana. Laser Cut Studion valmistamilla tuotteilla on korkean laadun lisäksi myös poikkeuksellisen nopeat toimitusajat.

Female smiling technopolis

Paremmin toimiva tulostusympäristö

Technopoliksen tavoitteena oli rakentaa tulostuksen- ja skannauksenhallintaratkaisu, joka huomioi moniasiakasympäristön ja vuokralaisten tarpeet kaikissa Technopolis-kohteissa.

Printing smarter boosts workload by 20%

Älykkäämpi tulostus kasvatti tuotantoa 20 %

Kaupallisten tulostuspalveluiden tarjoaja Impressa sai uskomattomia hyötyjä Canonin digitaalisesta tulostusratkaisusta.

Selvitä miten Canonin liiketoimintaratkaisut voivat auttaa kasvattamaan liiketoimintaasi

Ota yhteyttä tiimiimme