Canonin saavutettavuusperiaatteet

Canonin saavutettavuussitoumus

Yksilöllinen kokemus

Verkkosivujen saavutettavuuden parantaminen

Ota yhteyttä


Canon Europe -verkkosivuston saavutettavuus lokakuusta 2023 alkaen


Canonin saavutettavuussitoumus

Canon Europe pyrkii tekemään verkkosivustoistaan, sovelluksistaan ja digitaalisista palveluistaan mahdollisimman helppokäyttöisiä. Tavoitteemme on tehdä digitaalisten palveluidemme käyttökokemuksesta helppo ja saavutettava käyttäjän taidoista tai vammoista riippumatta. Tämä on osa pyrkimystämme elää ja työskennellä yhdessä kaikkien ihmisten kanssa kulttuurista, tavoista, kielestä tai etnisyydestä riippumatta yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi Kyosei-yritysfilosofiamme mukaisesti. Tämä ajattelu on läsnä kaikessa, mitä teemme. Jatkuvaa verkkosivustojen, sovelluksien ja sisällöntuottamisen kehitystyötämme ohjaavat hyväksi todetut saavutettavuusohjeet, kuten kansainväliset verkkosisällön saavutettavuusohjeet WCAG 2.1 ja ISO 30071-1.

Mukautuva käyttökokemus

Verkkosivusto on suunniteltu käytettäväksi sellaisenaan, mutta osa käyttäjistä haluaa todennäköisesti parantaa omaa käyttökokemustaan muuttamalla tietokoneensa asetuksia yksilöllisten tarpeidensa mukaan – esimerkiksi luettamalla verkkosivun ääneen, muuttamalla värimaailmaa tai suurentamalla tekstin kokoa.

Lisätietoja asetusten muuttamisesta on sivuilla

WAI’s Better Web Browsing: Tips for Customizing your Computer. Sivustosta voit lukea ohjeita ja katsoa videoita asetusten muuttamisesta (tietokoneen, puhelimen tai tabletin saavutettavuusominaisuuksilla tai muilla erillisillä avustavilla teknologioilla).

Verkkosivujen saavutettavuuden parantaminen

Verkkosivustomme saavutettavuus- ja käyttäjätestauksen ansiosta olemme havainneet, että sivustossa osioita, joiden saavutettavuus vaatii vielä kehittämistä. Tulemme tekemään toimenpiteitä tämän korjaamiseksi. Korjaamme tällä hetkellä seuraavia ongelmia:

  • Verkkosivuston kaikki alt-tekstit (vaihtoehtoiset kuvaukset) tarkistetaan ja epäjohdonmukaisuudet korjataan.
  • Kehitämme parhaillaan äänikuvausta videoita varten.
  • Kehitämme myös sivustomme elementtien rakennetta, jotta ne olisivat intuitiivisia ja loogisia näytönlukijoita käytettäessä.
  • Kehitämme sivustomme linkkien väriä, jotta käyttäjien on helpompi nähdä, milloin teksti on linkki.
  • Tarkistamme verkkosivuston tekstin ja taustan värejä sekä joitain kuvakkeita, jotta sivuja on helppo lukea ja jotta tekstin voi suurentaa selaimessa.
  • Pyrimme parantamaan sivustomme valikoiden ja evästepalkin käytettävyyttä.
  • Pyrimme parantamaan tapaa, jolla jotkut sivustomme elementit toimivat vain näppäimistöä käyttäville käyttäjille.
  • Tarkistamme sivujemme koodausta, jotta voimme varmistaa, että näytönlukijat lausuvat niissä olevat sanat oikein.

Jos jokin tämänhetkisistä ongelmista estää sinua saamasta verkkosivustostamme tarvitsemaasi tietoa tai palvelua, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen accessibility@canon-europe.com. Autamme sinua mielellämme.

Ota meihin yhteyttä, jos verkkosivuston käytössä ilmenee ongelmia.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan sivustomme saavutettavuutta. Jos jokin sivuston ominaisuus aiheuttaa ongelmia, otathan meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen accessibility@canon-europe.com. Kun lähetät meille sähköpostia, katso kohdasta Contacting Organisations about Inaccessible Websites, mitä asioita on hyvä mainita, jotta ymmärrämme ongelman parhaiten.

Otamme mielellämme vastaan rakentavaa palautetta verkkosivuston saavutettavuudesta ja käytettävyydestä.

Tämä lausunto saavutettavuudesta on päivitetty viimeksi lokakuussa 2023, ja se noudattaa kansainvälisiä verkkosivustojen saavutettavuusohjeita (ISO 30071-1).