Canonin saavutettavuusperiaatteet

Canonin saavutettavuussitoumus

Yksilöllinen kokemus

Verkkosivujen saavutettavuuden parantaminen

Ota yhteyttä


Canon Europe -verkkosivuston saavutettavuus heinäkuusta 2020 alkaen


Canonin saavutettavuussitoumus

Canon Europe pyrkii tekemään verkkosivustoistaan, sovelluksistaan ja digitaalisista palveluistaan mahdollisimman helppokäyttöisiä. Tavoitteemme on tehdä digitaalisten palveluidemme käyttökokemuksesta helppo ja saavutettava käyttäjän taidoista tai vammoista riippumatta. Tämä on osa pyrkimystämme elää ja työskennellä yhdessä kaikkien ihmisten kanssa kulttuurista, tavoista, kielestä tai etnisyydestä riippumatta yhteisen hyvinvoinnin edistämiseksi Kyosei-yritysfilosofiamme mukaisesti. Tämä ajattelu on läsnä kaikessa, mitä teemme. Jatkuvaa verkkosivustojen, sovelluksien ja sisällöntuottamisen kehitystyötämme ohjaavat hyväksi todetut saavutettavuusohjeet, kuten kansainväliset verkkosisällön saavutettavuusohjeet WCAG 2.0 ja ISO 30071-1.

Mukautuva käyttökokemus

Verkkosivusto on suunniteltu käytettäväksi sellaisenaan, mutta osa käyttäjistä haluaa todennäköisesti parantaa omaa käyttökokemustaan muuttamalla tietokoneensa asetuksia yksilöllisten tarpeidensa mukaan – esimerkiksi luettamalla verkkosivun ääneen, muuttamalla värimaailmaa tai suurentamalla tekstin kokoa.

Lisätietoja asetusten muuttamisesta on sivuilla

BBC My Web, My Way tai WAI:n Better Web Browsing: Tips for Customizing your Computer. Sivustosta voit lukea ohjeita ja katsoa videoita asetusten muuttamisesta (tietokoneen, puhelimen tai tabletin saavutettavuusominaisuuksilla tai muilla erillisillä avustavilla teknologioilla).

Verkkosivujen saavutettavuuden parantaminen

Verkkosivustomme käyttäjätestauksen ansiosta olemme tietoisia siitä, että sivustossa osia, joiden saavutettavuus vaatii kehittämistä. Ongelmia korjataan suunnitelman mukaisesti. Korjaamme tällä hetkellä seuraavia ongelmia:

 • Lisäämme palveluun enemmän videoita, joissa on tekstitys, kirjallinen selostus tai kuvailutulkkaus. Jos videoiden käytössä esiintyy ongelmia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen accessibility@canon-europe.com.
 • Verkkosivuston kaikki alt-tekstit (kuvaukset) tarkistetaan ja epäjohdonmukaisuudet korjataan.
 • Verkkosivustossa navigoinnin johdonmukaisuutta parannetaan ja sivun valittua kohdetta ilmaisevien viivojen näkyvyyttä parannetaan.
 • Sivuston sisäisen navigoinnin saavutettavuutta tarkistetaan ja sivuille lisätään sisällön ohituslinkkejä.
 • Navigointilinkkien nimeämistä ja linkkien tietoja parannetaan, jotta ne olisivat ymmärrettävämpiä esimerkiksi näytönlukijoita käyttäville näkövammaisille.
 • Tuki- ja yhteydenottosivujen tekstikenttien virheilmoituksia selkeytetään. Jos lomakkeiden käytössä esiintyy ongelmia, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen accessibility@canon-europe.com.
 • Kameran- ja objektiivivalitsimen käyttöä näppäimistöllä parannetaan.
 • Kameroiden vertailutyökalussa hintatiedot näytetään eri väreissä. Etsimme vaihtoehtoisia tapoja näyttää hintatiedot käyttäjille, joiden on hankala havaita värejä. Verkkosivuston tekstin ja taustan värejä tarkistetaan, jotta sivuja on helppo lukea ja jotta tekstin voi suurentaa selaimessa.
 • Jotkut käyttäjät voivat tarvita apua joidenkin tuotesivujen osien ymmärtämisessä. Pyrimme kokoamaan ohjeet näiden osioiden selkeyttämiseen.
 • Näytönlukijat voivat lausua väärin joitain sanoja, jotka eivät ole samaa kieltä kuin sivuston pääkieli. Etsimme ratkaisua ongelman korjaamiseen.
 • Joissakin sivuston ominaisuuksissa käytetään WAI-ARIA-spesifikaatiota saavutettavuuden parantamiseksi. Kaikissa nykyaikaisissa tietokoneissa, tableteissa ja puhelimissa on verkkoselain, joka tukee WAI-ARIA-spesifikaatiota. Vanhoissa Android 4.1 -laitteissa tukea ei kuitenkaan ole. Jos käytät Android 4.1 -käyttöjärjestelmää käyttävää puhelinta tai tablettia, eikä verkkosivusto toimi, suosittelemme päivittämään laitteen käyttöjärjestelmän uudempaan.

Jos jokin tämänhetkisistä ongelmista estää sinua saamasta verkkosivustostamme tarvitsemaasi tietoa tai palvelua, ota meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen accessibility@canon-europe.com. Autamme sinua mielellämme.

Ota meihin yhteyttä, jos verkkosivuston käytössä ilmenee ongelmia.

Pyrimme jatkuvasti parantamaan sivustomme saavutettavuutta. Jos jokin sivuston ominaisuus aiheuttaa ongelmia, otathan meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen accessibility@canon-europe.com. Kun lähetät meille sähköpostia, katso kohdasta Contacting Organisations about Inaccessible Websites, mitä asioita on hyvä mainita, jotta ymmärrämme ongelman parhaiten.

Otamme mielellämme vastaan rakentavaa palautetta verkkosivuston saavutettavuudesta ja käytettävyydestä.

Tämä lausunto saavutettavuudesta on päivitetty viimeksi heinäkuussa 2020, ja se noudattaa kansainvälisiä verkkosivustojen saavutettavuusohjeita (ISO 30071-1).