LEGRIA-VIDEOKAMERAT

4K-videokamerat

Canonin valikoimasta löydät itsellesi sopivan videokameran niin tärkeiden hetkien ikuistamiseen kuin luovaan leikittelyynkin.
TUTUSTU VALIKOIMAAN
Canon Camera

Canon LEGRIA 4K -videokamerat

LEGRIA HF G -sarjan helppokäyttöiset käsivaralta käytettävät videokamerat ovat täynnä edistyksellistä tekniikkaa ja monipuolisia luovia toimintoja. Kamera sopii erinomaisesti vloggaajille, tubettajille, dokumenttikuvaajille ja indie-elokuvien tekijöille.

Canonin LEGRIA-videokameramallisto

Kuvaa edistyneillä LEGRIA HF G -sarjan kameroilla upeita videoita, jotka tuovat esiin intohimosi tarinankerrontaan.

  • Videokamerat

    LEGRIA HF G70

    1.0/2.3-tyypin CMOS-kennolla varustettu 4K-videokamera, jossa on 20-kertainen optinen zoomaus, edistyksellinen hybridiautomaattitarkennus, viisisuuntainen kuvanvakautus sekä USB-C-lähtö livestriimausta1 varten.

    1Ei tue äänilähtöä USB:n kautta.

Edistyksellinen tekniikka

1,0 tuuman 4K CMOS- tai HD CMOS PRO -kennon, integroidun ND-suotimen, viisisuuntaisen tehostetun kuvanvakaimen ja laajan dynaamisen alueen ansiosta voit kuvata uskomattoman vakaita ja eloisia videoita jopa haastavassa valaistuksessa.

Canon Camera
Canon Camera

Miellyttävää, vakaata kuvausta

Kuvaa helposti käsivaralla ammattimaisen zoomin keinukytkimen, kallistettavan etsimen ja intuitiivisen kosketusnäytön avulla. Mukautettavat toimintopainikkeet ja valintakiekko nopeuttavat toimintojen käyttöä, kun taas mikrofoni ja kuulokkeet takaavat laadukkaan äänen.

Jaa videot suoraan internetiin

Voit ladata videosi kätevästi suoraan internetiin ilman tietokonetta. Yhdistä vain ensin videokamera Wi-Fi-kotiverkkoosi* ja jaa sitten videoita YouTubeen, Facebookiin, Twitteriin ja sähköpostiin.

Canon Camera
Canon Camera

Wi-Fi-kauko-ohjaus

Voit ohjata LEGRIA Wi-Fi -videokameran kuvausta näytöllä etänä älypuhelimen tai tablet-laitteen kautta. Kuvaus onnistuu näin myös ahtaissa tiloissa, joissa kameraa on hankala käsitellä.

OLEMME APUNASI

Ohje ja tuki

Vastaamme kysymyksiisi, ratkaisemme ongelmatilanteita ja autamme tilaamaan korjaus- tai huoltoajan.
Tukipalvelu
  1. Ei tue äänilähtöä USB-liitännän kautta

    *Suoraan verkkojakamiseen ja palvelimen kautta lähettämiseen tarvitaan image.canon-tili. image.canon-palvelu ei ehkä ole saatavilla joissain maissa tai alueilla. Lisätietoja on osoitteessa www.canon-europe.com/cig.