Photographer Richard Walch looks out over a coastline, taking a photo with his Canon camera.

Tarinat

URHEILUKUVAUS

Tarina kuvan takana

Viisi urheilukuvauksen ammattilaista neuvoo, miten saat upeita urheilukuvia.

Lue lisää

The story behind the shot

Tarinamme

Johtavien valokuvaajien haastatteluja, innostavia tarinoita ja katsaus erilaisiin luoviin genreihin – löydät kaiken tämän täältä tarinoista.

Etsitkö jotain tiettyä? Tarkenna hakua
Suodatustapa

Mindful travel photography

Matkasit sitten ympäri maailmaa tai kerroitpa tarinaa kotisi lähikulttuureista, kunnioitus on avain kaikkeen – kuvajournalisti Gulshan Khan jakaa neuvojaan.

Lue lisää

How I got into family photography

Helen Bartlett kertoo urastaan perhekuvaajana, paljastaa suosikkikameransa ja lempiobjektiivinsa sekä antaa neuvoja aloitteleville ammattikuvaajille.

Lue lisää

Margarita Sheremet & Moments

Canonin 15 Second Film Festival -kilpailu tarjosi pohjoismaalaisille sisällöntuottajille ja videokerronnan harrastajille mahdollisuuden tulla maailman ensimmäiseksi Canon Nordic Filmmakeriksi. Haastattelimme kilpailun voittajaa Margarita Sheremetiä, joka kertoi meille intohimostaan videoita ja Canonin kameroita kohtaan.

Lue lisää

djs perform on stage

Juttelimme Drew Resslerin, tai tuttavallisemmin Rukesin, kanssa hänen kadehdittavasta työstään, ympäri maailmaa pidettävien festareiden kuvauksen hyvistä ja huonoista puolista sekä siitä, miten pelkkä puhelimen omistaminen ei tee kenestäkään hyvää festarikuvaajaa.

Lue lisää

girl poses with leaf

Maja Topčagićin luovat muotokuvat – etenkin hänen upeat kuvansa punapäistä – ovat herättäneet Internetissä paljon kiinnostusta. Nyt voit seurata Majaa, kun hän kuvaa ystäviään kotikaupungeissaan Bihaćissa ja Sarajevossa.

Lue lisää

children stand on stool in kitchen

Keskustelimme Caroline Holtin kanssa hänen matkastaan perhevalokuvauksen maailmaan. Haastattelussamme Caroline paljastaa, kuinka arjen kauneus vangitaan kuviin ja kertoo, miksi perheeseen tutustuminen on tärkeää hyvien tarinoiden kertomisessa.

Lue lisää

child playing in hay

Syksy on täällä, joten päivät lyhenevät ja valo vähenee. Haastattelimme heikossa valaistuksessa kuvaamisen eksperttiä syysvalon hyödyntämisestä.

Lue lisää

busy road in Cuba

Useimmille meistä ajatus seitsemän vuoden matkustamisesta ja valokuvaamisesta ympäri maailman tuntuu toiveunelta. Keskustelimme Jeroenin kanssa hänen matkastaan, kokemuksistaan eri puolilla maailmaa ja uudesta näyttelystään vanhassa "kuolemantehtaassa".

Lue lisää

couple ride through town on scooter

Kiinnostavien muotokuvien ottaminen on pirullisen vaikeaa, joten on tärkeää uskaltautua ulos omalta mukavuusalueeltaan. Puhuimme kaupunkivalokuvaaja Emmanuel Colen kanssa hänen työstään Lontoon omalaatuisimpien ja mielenkiintoisimpien ihmisten ja maisemien kuvaajana.

Lue lisää

snowboarder performs jump on slope of mountain

CPN:n toimittaja Steve Fairclough'lle yksinoikeudella antamassaan haastattelussa Lorenz Holder puhuu työstään ja työtavoistaan sekä siitä, miksi hän käyttää mielellään Canonin EOS-järjestelmäkameroita ja EF-objektiiveja.

Lue lisää

cars driving in rain

Sarah Caron on Pariisissa asuva ranskalainen kuvajournalisti. Tapasimme Caronin Kuubassa kiireisten muotikuvausten tauolla. Hän pääsi testaamaan EOS M5 -kameraa ja kertoi meille samalla urastaan ja kuvaustyylistään upeiden otosten takana.

Lue lisää

shadows cast on wall

Itseoppinut kuvajournalisti Christopher Anderson syntyi Kanadassa, varttui Länsi-Teksasissa ja kutsui New Yorkia kodikseen suurimman osan aikuisiästään. Tapasimme hänet, kun hän oli tutustumassa uuteen ympäröivään alueeseensa ja tutkimassa omaa käsitystään kodista.

Lue lisää

scuba diver swimming with shark

Palkittu Canon Explorer -luontokuvaaja Franco Banfi kertoo intohimostaan vedenalaiskuvaukseen ja siitä, miltä tuntuu tähdätä huippuotokseen sinihaita kuhisevassa meressä.

Lue lisää

RNLI worker

Clive Boothin omaleimainen tyylin perustuu ympäristön valon tarkkaan käyttöön, joka luo kuviin tunnelmallisen ja eteerisen sävyn. Kysyimme häneltä, miten valo on vaikuttanut hänen tapaansa ottaa valokuvia.

Lue lisää

Kiinnostaako tietty tyylilaji?

Tutustu vinkkeihin ja tekniikoihin

Haluatko kokeilla? Anna asiantuntijaoppaidemme auttaa sinua kokeilemaan uutta luovaa tekniikkaa jo tänään.

KATSO VINKIT JA TEKNIIKAT

Mies seisoo kaupungin keskustassa sillan alla tien vierellä ottamassa kuvaa Canon-kameralla.

Inspiroidu – rekisteröidy nyt

Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Rekisteröidy nyt