Photographer Richard Walch looks out over a coastline, taking a photo with his Canon camera.

Tarinat

Vaikuttavia ja nopeita luontokuvia Canon EOS 90D -kameralla

Uskomattomat hetket luonnossa tapahtuvat kuin silmän räpäyksessä, siksi nopea Canon EOS 90D on valokuvaaja Markus Varesvuon suosikkikamera. Katso hänen upeat kuvansa.

Lue lisää

canon-get-inspired-wildlife-canon-eos-90d-1-555x555-7ed5cbbd-b8ce-11e9-957d-f8bc126f6b0a

Tarinamme

Johtavien valokuvaajien haastatteluja, innostavia tarinoita ja katsaus erilaisiin luoviin genreihin – löydät kaiken tämän täältä tarinoista.

Etsitkö jotain tiettyä? Tarkenna hakua
Suodatusperuste

A smiling child playing on a swing. Photo by Helen Bartlett.

Helen Bartlett kertoo urastaan perhekuvaajana, paljastaa suosikkikameransa ja lempiobjektiivinsa sekä antaa neuvoja aloitteleville ammattikuvaajille.

Lue lisää

children stand on stool in kitchen

Keskustelimme Caroline Holtin kanssa hänen matkastaan perhevalokuvauksen maailmaan. Haastattelussamme Caroline paljastaa, kuinka arjen kauneus vangitaan kuviin ja kertoo, miksi perheeseen tutustuminen on tärkeää hyvien tarinoiden kertomisessa.

Lue lisää

child playing in hay

Syksy on täällä, joten päivät lyhenevät ja valo vähenee. Haastattelimme heikossa valaistuksessa kuvaamisen eksperttiä syysvalon hyödyntämisestä.

Lue lisää

busy road in Cuba

Useimmille meistä ajatus seitsemän vuoden matkustamisesta ja valokuvaamisesta ympäri maailman tuntuu toiveunelta. Keskustelimme Jeroenin kanssa hänen matkastaan, kokemuksistaan eri puolilla maailmaa ja uudesta näyttelystään vanhassa "kuolemantehtaassa".

Lue lisää

couple ride through town on scooter

Kiinnostavien muotokuvien ottaminen on pirullisen vaikeaa, joten on tärkeää uskaltautua ulos omalta mukavuusalueeltaan. Puhuimme kaupunkivalokuvaaja Emmanuel Colen kanssa hänen työstään Lontoon omalaatuisimpien ja mielenkiintoisimpien ihmisten ja maisemien kuvaajana.

Lue lisää

snowboarder performs jump on slope of mountain

CPN:n toimittaja Steve Fairclough'lle yksinoikeudella antamassaan haastattelussa Lorenz Holder puhuu työstään ja työtavoistaan sekä siitä, miksi hän käyttää mielellään Canonin EOS-järjestelmäkameroita ja EF-objektiiveja.

Lue lisää

cars driving in rain

Sarah Caron on Pariisissa asuva ranskalainen kuvajournalisti. Tapasimme Caronin Kuubassa kiireisten muotikuvausten tauolla. Hän pääsi testaamaan EOS M5 -kameraa ja kertoi meille samalla urastaan ja kuvaustyylistään upeiden otosten takana.

Lue lisää

shadows cast on wall

Itseoppinut kuvajournalisti Christopher Anderson syntyi Kanadassa, varttui Länsi-Teksasissa ja kutsui New Yorkia kodikseen suurimman osan aikuisiästään. Tapasimme hänet, kun hän oli tutustumassa uuteen ympäröivään alueeseensa ja tutkimassa omaa käsitystään kodista.

Lue lisää

scuba diver swimming with shark

Palkittu Canon Explorer -luontokuvaaja Franco Banfi kertoo intohimostaan vedenalaiskuvaukseen ja siitä, miltä tuntuu tähdätä huippuotokseen sinihaita kuhisevassa meressä.

Lue lisää

RNLI worker

Clive Boothin omaleimainen tyylin perustuu ympäristön valon tarkkaan käyttöön, joka luo kuviin tunnelmallisen ja eteerisen sävyn. Kysyimme häneltä, miten valo on vaikuttanut hänen tapaansa ottaa valokuvia.

Lue lisää

Kiinnostaako tietty tyylilaji?

Tutustu vinkkeihin ja tekniikoihin

Haluatko kokeilla? Anna asiantuntijaoppaidemme auttaa sinua kokeilemaan uutta luovaa tekniikkaa jo tänään.

KATSO VINKIT JA TEKNIIKAT

Mies seisoo kaupungin keskustassa sillan alla tien vierellä ottamassa kuvaa Canon-kameralla.

Tilaa uutiskirje

Saat viimeisimmät uutiset ja tuotetiedot

TILAA