image.canon-palvelun ilmoitus

Lisätietoja

Lataa ohjaimia, ohjelmia ja käyttöoppaita

Saat alla kuvatut sisällöt, sovellukset ja laiteohjelmistot käyttöösi sekä voit tutustua kysymysosioon ja virhekoodeihin etsimällä tuotteesi alla olevan hakukentän avulla tai valitsemalla jonkin suosituimmista tuoteryhmistä.

Valitse tuotesivulla haluamasi sisältötyypin välilehti.

Voit hakea lisätietoja myös Yritystuki-sivuilta.

Coronavirus

Näinä erityisen poikkeuksellisina aikoina asiakkaidemme ja työtekijöidemme hyvinvoinnista huolehtiminen on kaikista tärkeintä ja se tarkoittaa myös työtapojemme sovittamista tilanteen vaatimaksi. Teemme kaiken mahdollisen valmistautumisen häiriöiden minimoimiseksi.

Canonin tuki- ja huoltotoiminnat toimivat pienemmällä miehityksellä ja osa työntekijöistä työskentelee etänä infektioriskin rajoittamiseksi. Suosittelemme että toimitatte tuotteenne meille kuljetusyhtiön kautta, mutta että voimme vastata asiakkaidemme, tarpeisiin on Canonin huolto- ja korjauskeskuksen asiakaspalvelu avoinna henkilökohtaisiin toimituksiin. (paikallishallinnon sosiaalisen eristäytymisen ohjeiden mukaan). Huoltoajat saattavat olla normaalia pidemmät.

Valtuutetuilla sopimushuolloillamme on samanlaiset haasteet ja mahdollisia poikkeusjärjestelyjä joten otattehan heihin yhteyttä ennakkoon.

Huomioittehan laitteidenne korjauksen kiireellisyyden koska myös logistiikkayrityksillä saattaa olla toimituksiin liittyviä haasteita. Pahoittelemme poikkeusjärjestelyistä johtuvia järjestelyjä ja kiitämme ymmärryksestänne ja tuestanne. Jos Teillä on mitään kysyttävää niin puhelin- ja sähköpostipalvelumme toimii normaalisti joten otattehan yhteyttä, kiitos! Päivitämme käytäntöjämme tarpeen vaatiessa ja viestitämme mahdollisista muutoksista.

Valitse tuotteesi

Äskettäin valitut

Suositut aiheet

Canon EOS Webcam Utility -ohjelmisto

Muuta Canon-kamerasi korkealaatuiseksi webkameraksi asentamalla EOS Webcam Utility -ohjelmisto.

Lue lisää

Tarvitset ehkä myös

Contact Us

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse

Register your product

Canon ID

Rekisteröi tuotteesi ja hallitse Canon ID -käyttäjätiliäsi

Locate A Repair Centre

Huolto

Etsi lähin Canon-huolto ja lue lisätietoja huoltokäytännöistämme.Hyvitystarjoukset ja kampanjat

Tutustu tämänhetkisiin hyvitystarjouksiimme ja kampanjoihimme

Hyvitystarjoukset ja kampanjat