PIXMA-tulostimen langattoman yhteyden määritys

Varmista seuraavat asiat, ennen kuin yrität liittää PIXMA-tulostimen langattomaan verkkoon:

1. Varmista, että käytössäsi on tukiasema (jota kutsutaan myös reitittimeksi tai keskittimeksi), jonka kautta saat yhteyden internetiin. Tukiaseman on oltava täysin toimintakunnossa, ennen kuin siirryt seuraavaan vaiheeseen.

2. Varmista, että käytössäsi on tietokonelaite, kuten PC, Mac, taulutietokone tai älypuhelin, joka on yhteydessä internetiin. Tällaista laitetta kutsutaan tästä eteenpäin tietokoneeksi.

Varmista, että tulostimen kanssa käytettävä tietokone on yhteydessä internetiin, avaamalla tietokoneen selaimella jokin verkkosivu, kuten www.canon.fi. Jos verkkosivu ei avaudu, internetyhteyttä ei ole. Yhteys on muodostettava ennen seuraavaan vaiheeseen siirtymistä.

HUOMIO

Jos sinulla on ongelmia tai et ole varma, miten tukiasema tai internetyhteys määritetään, tutustu tukiaseman käyttöoppaassa oleviin ohjeisiin tai ota yhteyttä internetpalveluntarjoajaan.

Kun olet varmistanut edellä mainitut asiat, siirry langattoman yhteyden määrityksen ohjeisiin valitsemalla tuotteesi alta.

Valitse PIXMA-tuotteesi

Jos tuotettasi ei ole alla olevassa luettelossa, siirry globaaliin sivustoon.