KUVANTAMISRATKAISUT

Tarkastus ja valvonta

Canonin ohjelmisto- ja laiteratkaisut auttavat tarkistamaan työnkulkuja ja tunnistamaan vikatilanteita. Jos haluat tehostaa tuotannon työnkulkuja, tutustu Canonin ratkaisuihin.
Inspection Wind Turbines

Tarkastus ja valvonta

Canonin ratkaisut tehostavat tarkastusprosessia

Luotettava tarkastusprosessi edellyttää korkealaatuisia tietoja, jotta insinöörit ja teknikot voivat tehdä oikeanlaisia ja tarkkaan tietoon perustuvia päätöksiä. Tuotantoprosessin jokaisessa vaiheessa – prototyyppien kehittämisestä tuotantotarkkuuden valvontaan – tarvitaan säännöllisiä tarkistuksia, kuten laitteiden kulumisen seurantaa ja infrastruktuurin hallintaa. Canonin suuren tarkkuuden kamerat, objektiivit ja kuvankäsittelyohjelmistot tarjoavat saumattoman ja kustannustehokkaan tavan tuottaa tarvitsemasi yksityiskohtaiset tiedot, joita tarvitaan ongelmien tunnistamiseen ja liiketoiminnan tehostamiseen.

 • EDUT

  Tarkkuus

  Huippuluokan värit, terävä tarkennus ja korkea resoluutio. Synkronointi luotettavasti ulkoisiin laitteisiin.

 • EDUT

  Luotettavuus

  Yhtenäinen ja korkealaatuinen toiminta yhdistettynä poikkeukselliseen lopputulokseen – myös etänä USB-yhteydellä.

 • EDUT

  Vähemmän seisokkeja ja pienemmät kulut

  Canonin maailmankuulun kestävyyden ja luotettavuuden ansiosta kamera kestää käyttöä vuosi toisensa jälkeen. Kamera toimii tehokkaasti verkkovirralla.

 • EDUT

  Parempi tehokkuus

  USB-yhteydellä kameraa voidaan etähallita saumattomasti. Avoimen avoimen lähdekoodin SDK-paketti varmistaa tarkan synkronoinnin.

PROSESSI

Ratkaisu jokaiselle toimialalle

Säännölliset tarkistukset auttavat havaitsemaan viat ja ongelmat ajoissa, mikä säästää aikaa ja rahaa. Canon on kehittänyt tuotevalikoiman, josta löydät kustannustehokkaan ja korkealaatuisen ratkaisun juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. Haluamme auttaa yrityksiä eri toimialoilla: autoteollisuudessa Canonin kamerat tunnistavat rasitusmurtumia ja maalipinnan mikroskooppisen pieniä virheitä, ja tuulivoimaloissa Canonin suuren tarkkuuden antureita käytetään turbiinilapojen vaurioiden havaitsemiseen. Canonin ratkaisut auttavat kaikkien toimialojen yrityksiä parantamaan tuottavuuttaan ja kehittämään parhaita käytäntöjään.

Canonin kamerat ja objektiivit

Canonin palkittujen suuren tarkkuuden kameroiden ja objektiivien erinomainen värintoisto ja huipputerävä kuvanlaatu auttavat havaitsemaan viat ajoissa.


 • • Valitse sopiva järjestelmäkamera tai peilitön kamera
 • • Kattava objektiivivalikoima
 • • Toimialalla todistettu luotettavuus

Oikea ohjelmisto juuri sinulle

Ohjelmistokehityssarjamme (SDK ja CCAPI) auttavat sinua luomaan räätälöidyn ratkaisun yrityksen kaikille käyttäjille. Ne mahdollistavat myös kameran etäkäytön kohteissa, jotka voivat olla vaarallisia käyttäjille.


 • • Tee yhteistyötä kehittäjien kanssa
 • • Räätälöi ohjelmisto tarpeisiisi
 • • Maksimoi työnkulkujen tehokkuus

Canon cameras and lenses

Haluamme auttaa yritystäsi

Tutustu teollisuuden ja kaupan toimialoihin, joissa Canonin SDK-ratkaisut voivat tehostaa liiketoimintaa.

 • Inspection Medical

  SEKTORI

  Ilmailuala

  Canonin suuren tarkkuuden anturit ja huipputarkat objektiivit tunnistavat metallin väsymisen varhaiset merkit lentokoneen siivissä. Ne tarjoavat 3D-fotogrammetriaratkaisun tarvitsemat tiedot, jotta matkustajat ja rahti pääsevät turvallisesti määränpäähänsä.

 • Inspection Medical

  SEKTORI

  Lääketiede

  Suuren tarkkuuden kuvat auttavat diagnosoinnissa. Lääkäri voi zoomata kuvia ja havaita pienetkin muutokset ihossa, kuten luomat ja melanooman. Canonin SDK-ratkaisu voidaan integroida automatisoituihin kuvankäsittelyprosesseihin, joten erikoiskoulutusta ei tarvita.

 • Inspection Automotive

  SEKTORI

  Autoala

  Auton vuokrauksen jälkeen pitää kirjata kaikki korin vauriot. Auton kulumista on myös seurattava vuositasolla. Kompaktit ja helppokäyttöiset Canon PowerShot -kamerat soveltuvat erinomaisesti autovuokraamoiden käyttöön.

 • Inspection Wind Turbines

  SEKTORI

  Energiainfrastruktuuri

  Canonin digitaalisia järjestelmäkameroita ja superteleobjektiiveja käytetään osana SDK-ratkaisuja tuulivoimaloiden ja suurjännitelinjojen valvontaan.

Miksi Canon?

Canon on johtanut kuvantamisalan kehitystä jo yli 80 vuoden ajan. Olemme markkinoiden johtava kuvantamisratkaisujen tarjoaja kuluttajille ja yrityksille. Valikoimaamme kuuluvat paitsi huippuluokan kamerat ja objektiivit ammattilaisten käyttöön myös SDK-sovellukset kaupallisen alan, hallinnon ja lääketieteen tarpeisiin. Kuvantaminen on liiketoimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme tuottamaan korkealaatuisia valokuvia ja videoita.

Aiheeseen liittyvät ratkaisut

Canonilla on laaja kokemus valokuvausratkaisujen kehittämisestä teollisuuden ja kaupan alan tarpeisiin, täysin automatisoitujen työnkulkujen tarjoamisesta ja lääketieteellisistä kuvantamisratkaisuista.

 • Inspection SDK Canon Developer programme

  KUVANTAMISRATKAISUT

  Canon Developer Programme

  Canonin ohjelmistokehittäjille suunnattu tukisivusto tarjoaa runsaasti hyödyllisiä resursseja liiketoimintaratkaisujen ja digitaalisen kuvantamisen tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

 • Inspection SDK Fashion

  KUVANTAMISRATKAISUT

  Kaupallinen valokuvaus ja videokuvaus

  Canonin tuotteilla luodaan tuhansia tuotekuvia joka päivä.

 • Inspection SDK Medical

  KUVANTAMISRATKAISUT

  Canon Medical

  Canon Medical Europen lääketieteellisen kuvantamisen ratkaisut kattavat laajan kirjon diagnostisia sovelluksia TT-, magneetti-, röntgen- ja ultraäänitutkimuksista terveydenhuollon tietojärjestelmiin.

Muita samankaltaisia tuotteita

 • Inspection EOS R5

  KUVANTAMISRATKAISUT

  Canon EOS R -sarja

  Canonin täyden kennokoon peilittömät kamerat ovat nykyaikainen tapa tuottaa tarkkoja kuvia, jotka ovat täynnä teräviä yksityiskohtia ja eloisia värejä.

 • EOS R System

  KUVANTAMISRATKAISUT

  Canon-objektiivit

  Canonin objektiivit tunnetaan terävyydestään, kestävyydestään ja monipuolisuudestaan. Ne toimivat saumattomasti valitsemasi Canon-kameran kanssa.

 • Inspection Speedlite EL-1

  KUVANTAMISRATKAISUT

  Canon-tarvikkeet

  Canon tarjoaa kaikki tarvitsemasi lisävarusteet verkkomuuntajista ja salamalaitteista erikoissuotimiin ja jopa kuvausrobotteihin.

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat lisätietoja Canonin tarkastusratkaisuista, napsauta Ota yhteyttä Canoniin -linkkiä ja anna pyydetyt tiedot. Ammattilaisille suunnatuista tuotteista vastaavan B2B-tiimin jäsen ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.