KUVANTAMISRATKAISUT

OHJELMISTOKEHITYSPAKETTI (SDK)

Liity Canon Developer Programme -ohjelmaan ja tehosta kuvantamisen ja kuvankäsittelyn työnkulkuja hyödyntämällä huipputekniikkaa, joka nostaa liiketoimintasi täysin uudelle tasolle.
ILMOITTAUTUMINEN LUE LISÄÄ
SDK

Canonin ohjelmistokehityspaketin tarjoamat hyödyt

Canon pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kustannustehokkaan ja joustavan tavan hyödyntää korkealaatuisia kuvantamistekniikoita. Ohjaa kameroita etäältä Windowsista, Macista, Raspberry Pi OS:stä tai Ubuntusta EOS Digital Software Development -paketilla (EDSDK) ja käytä samaa koodia kaikissa yhteensopivissa Canon-kameroissa. Uusi Camera Control API (eli CCAPI) mahdollistaa langattoman käytön sovelluksien kehittämisen eri alustoille, joita ovat mm. Windows, Mac, Android, iOS ja Linux.

 • EDUT

  Etäkuvaus

  Tunnista, yhdistä ja laukaise.

 • EDUT

  Live view -näyttö

  Valotuksen ja sommittelun tarkistaminen

 • EDUT

  Kuvien siirto

  Lataa ja poista kuvia sekä alusta muistikortteja.

 • EDUT

  Kameran asetukset

  Tarkista ja muuta kameran asetuksia, kuten suljinaikaa, aukkoa ja ISO-herkkyyttä.

Lue, miten Canonin ohjelmistokehityspaketti voit auttaa yritystäsi menestymään.

Katso Canonin video, josta saat lisätietoja tärkeimmistä teknologioista ja toiminnoista, niiden käyttökelpoisuudesta ja siitä, kuinka ne voivat auttaa parantamaan työnkulkuasi.
KATSO NYT
SDK

Näin se toimii

EDSDK ja CCAPI ovat ohjelmointirajapintoja (API), joiden avulla ohjelmistokehittäjät voivat luoda ratkaisuja omaan tai julkiseen käyttöön kameran ominaisuuksien hallintaa varten. Näiden ratkaisujen ansiosta kuvantamisesta ja tietojen siirrosta voidaan esimerkiksi tehdä automaattisia toimintoja. Tällainen prosessien tehostaminen vähentää kustannuksia ja säästää aikaa.

Liity kehittäjäportaaliin

Canon Developer Program -ohjelmaan liittyneet ohjelmistokehittäjät ja kolmannen osapuolen yritykset voivat ladata ohjelmistokehityspaketin Canonin tuotteisiin ja tekniikoihin sopivien sovelluksien kehittämistä varten. Ohjelma tarjoaa ohjelmistokehittäjille myös arvokasta tukea ja käytännön vinkkejä.

Tee yhteistyötä kanssamme

Rekisteröityneet ohjelmistokehittäjät voivat ladata yksityiskohtaisia oppaita ja API-tietoja, käyttää erityistä ohjelmistokirjastoa ja olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa. Nämä tekniset resurssit on tarkoitettu ohjelmistosuunnittelijoille, jotka rakentavat tuotteisiimme sopivia monipuolisia mukautettuja sovelluksia.

SDK

Miksi Canon?

Canon on johtanut kuvantamisalan kehitystä jo 80 vuoden ajan. Olemme johtava digitaalikuvatekniikoiden toimittaja kuluttajille, yrityksille ja teollisuudelle. Kuvantaminen on liiketoimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme tuottamaan korkealaatuisia valokuvia ja videoita.
SDK

Toiminnot

Laadukkaan sisällön tallentaminen on vain ensimmäinen osa saumatonta työnkulkua. Sisällön jakaminen on yhtä tärkeää, ja siksi Canonin SDK-ratkaisuissa on edustava valikoima liitäntöjä, sovelluksia ja ohjelmistoja, joiden avulla voit tarjota yleisölle enemmän sisältöä kaikilla alustoilla.

 • Valikoima kameroita ja objektiiveja joka budjettiin ja lähtöön
 • Canonin kaikissa EOS-kameroissa on Wi-Fi- ja USB-yhteydet
 • Muistikortit, joiden alustaminen ja irrottaminen on helppoa

Yhteensopivuus ja yhdenmukaisuus

Canonin kameroiden käyttö on helppoa ja intuitiivista, ja tulokset ovat erinomaiset. Jaa työsi maailmalle kehittyneiden tallennus- ja suoratoistotoimintojen avulla.

 • Valokuvia ja videoita hybridikameralla
 • Tasaiset värit ja terävyys alusta loppuun
 • Helppokäyttöinen ja mukautettava laite, joka sopii jokaiselle

SDK
SDK

Tietoturva ja luotettavuus

Kaikki tietävät, että seisokit maksavat rahaa. Canonin kamerat ovat todistetusti luotettavia ja toimivat haastavissa olosuhteissa. Canonin maailmankuulun luotettavuuden ansiosta kamerasi kestää käyttöä akku- tai verkkovirralla vuosi toisensa jälkeen.

 • Luotettavuudeltaan EOS- ja EOS R -järjestelmät ovat omaa luokkaansa
 • Aidot Canon-akut on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön
 • Asiantunteva tekninen tukitiimi ja myynninjälkeinen mittatilaustuki

SDK – usein kysytyt kysymykset

Onko mielessä kysymys, johon ei löydy vastausta? Canonin neuvontapalvelu on valmiina auttamaan.
 • EDSDK-ohjelmistopaketti

  Professional
  EOS-1 D X Mark III, EOS-1D X Mark II, EOS-1D X, EOS-1D C, EOS-1DS Mark III, EOS-1D Mark IV, EOS-1D Mark III

  Edistyneille harrastajille
  EOS R3, EOS R5, EOS R6, EOS R, EOS Ra, EOS R6 Mark II, EOS 5D Mark IV, EOS 5DS R, EOS 5DS, EOS 5D Mark III, EOS 5D Mark II

  Keskitaso
  EOS RP, EOS R8, EOS R7, EOS R10, EOS 6D Mark II, EOS 6D, EOS 7D Mark II, EOS 7D, EOS 90D, EOS 80D, EOS 70D, EOS 60D, EOS 50D, EOS 40D

  Lähtötaso
  EOS R50, EOS M6 Mark II, EOS M50 Mark II, EOS M50, EOS M200, EOS M6, EOS M5, EOS M3, EOS M2, EOS M, EOS M100, EOS M10, EOS 77D, EOS 760D, EOS 850D, EOS 250D, EOS 800D, EOS 200D, EOS 750D, EOS 700D, EOS 100D, EOS 650D, EOS 2000D, EOS 1300D, EOS 1200D, EOS 1100D, EOS 600D, EOS 550D, EOS 500D, EOS 450D, EOS 1000D, EOS 4000D

  Kompakti
  PowerShot G5X Mark II, PowerShot G7X Mark III, PowerShot SX70 HS

  CCAPI-ohjausrajapinta

  Professional
  EOS-1D X Mark III

  Edistyneille harrastajille
  EOS R3, EOS R5, EOS R6, EOS R6 Mark II

  Keskitaso
  EOS RP, EOS R8, EOS R7, EOS 90D

  Lähtötaso
  EOS R50, EOS R10, EOS M50 Mark II, EOS R100, EOS 850D, EOS M200, EOS M6 Mark II, EOS 250D

  Kompakti
  PowerShot G5 X Mark II, PowerShot G7 X Mark III, PowerShot SX70 HS

 • Tuetut käyttöjärjestelmät
  EDSDK: Windows, Mac, Raspberry Pi OS tai Ubuntu (Arm-arkkitehtuuria varten)
  CCAPI: ei käyttöjärjestelmäriippuvuutta

 • Tuetut rajapinnat
  EDSDK: USB
  CCAPI: Wi-Fi

Haluatko tietää lisää?

Linkkiä napsauttamalla Canonin ammattikäyttöön tarkoitettujen kuvantamistuotteiden B2B-segmenttitiimin jäsen ottaa sinuun yhteyttä.

Muuta kiinnostavaa...