KUVANTAMISRATKAISUT

Ohjelmistokehityspaketti (SDK)

Liity Canon Developer Programme -ohjelmaan ja tehosta kuvantamisen ja kuvankäsittelyn työnkulkuja hyödyntämällä huipputekniikkaa, joka nostaa liiketoimintasi täysin uudelle tasolle.

Ohjelmistokehityspaketti (SDK)

Canonin ohjelmistokehityspaketin tarjoamat hyödyt

Canon pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kustannustehokkaan ja joustavan tavan hyödyntää korkealaatuisia kuvantamistekniikoita. EOS Digital Software Development Kit (EDSDK) -ohjelmiston avulla käyttäjät voivat etäohjata Canon-kameroita Windows- tai Mac-tietokoneella ja käyttää samaa koodia kaikissa yhteensopivissa Canon-kameroissa. Uusi Camera Control API (eli CCAPI) mahdollistaa langattoman käytön sovelluksien kehittämisen eri alustoille, kuten Windows, Mac, Android, iOS ja Linux.

 • alt text

  EDUT

  Etäkuvaus

  Tunnista, yhdistä ja laukaise.

 • alt text

  EDUT

  Live view -näyttö

  Valotuksen ja sommittelun tarkistaminen

 • alt text

  EDUT

  Kuvien siirto

  Lataa ja poista kuvia sekä alusta muistikortteja

 • alt text

  EDUT

  Kameran asetukset

  Tarkista ja muuta kameran asetuksia, kuten valotusaikaa, aukkoa ja ISO-herkkyyttä.

Näin se toimii

EDSDK ja CCAPI ovat ohjelmointirajapintoja (API), joiden avulla ohjelmistokehittäjät voivat luoda ratkaisuja omaan tai julkiseen käyttöön kameran ominaisuuksien hallintaa varten. Näiden ratkaisujen ansiosta kuvantamisesta ja tietojen siirrosta voidaan esimerkiksi tehdä automaattisia toimintoja. Tällainen prosessien tehostaminen vähentää kustannuksia ja säästää aikaa.

Liity kehittäjäportaaliin

Canon Developer Program -ohjelmaan liittyneet ohjelmistokehittäjät ja kolmannen osapuolen yritykset voivat ladata ohjelmistokehityspaketin Canonin tuotteisiin ja tekniikoihin sopivien sovelluksien kehittämistä varten. Ohjelma tarjoaa ohjelmistokehittäjille myös arvokasta tukea ja käytännön vinkkejä.

Tee yhteistyötä kanssamme

Rekisteröityneet ohjelmistokehittäjät voivat ladata yksityiskohtaisia oppaita ja API-tietoja, käyttää erityistä ohjelmistokirjastoa ja olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa. Nämä tekniset resurssit on tarkoitettu ohjelmistosuunnittelijoille, jotka rakentavat tuotteisiimme sopivia monipuolisia mukautettuja sovelluksia.

alt text

TIETOJA CANONISTA

Miksi Canon?

Canon on johtanut kuvantamisalan kehitystä jo 80 vuoden ajan. Olemme johtava digitaalikuvatekniikoiden toimittaja kuluttajille, yrityksille ja teollisuudelle. Kuvantaminen on liiketoimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme tuottamaan korkealaatuisia valokuvia ja videoita.

In a studio, a man adjusts a studio light pointing at a handbag while a colleague seated at a desk views the image of the handbag in software on a monitor.

TARVITSETKO APUA?

Haluatko lisätietoja tästä tuotteesta?

Related articles