KUVANTAMISRATKAISUT

OHJELMISTOKEHITYSPAKETTI (SDK)

Liity Canon Developer Programme -ohjelmaan ja tehosta kuvantamisen ja kuvankäsittelyn työnkulkuja hyödyntämällä huipputekniikkaa, joka nostaa liiketoimintasi täysin uudelle tasolle.
ILMOITTAUTUMINEN LUE LISÄÄ
SDK

OHJELMISTOKEHITYSPAKETTI (SDK)

Canonin ohjelmistokehityspaketin tarjoamat hyödyt

Canon pyrkii tarjoamaan asiakkailleen kustannustehokkaan ja joustavan tavan hyödyntää korkealaatuisia kuvantamistekniikoita. Ohjaa kameroita etäältä Windowsista, Macista, Raspberry Pi OS:stä tai Ubuntusta EOS Digital Software Development -paketilla (EDSDK) ja käytä samaa koodia kaikissa yhteensopivissa Canon-kameroissa. Uusi Camera Control API (eli CCAPI) mahdollistaa langattoman käytön sovelluksien kehittämisen eri alustoille, joita ovat mm. Windows, Mac, Android, iOS ja Linux.

Lue, miten Canonin ohjelmistokehityspaketti voit auttaa yritystäsi menestymään.

Katso Canonin video, josta saat lisätietoja tärkeimmistä teknologioista ja toiminnoista, niiden käyttökelpoisuudesta ja siitä, kuinka ne voivat auttaa parantamaan työnkulkuasi.
KATSO NYT
SDK

Näin se toimii

EDSDK ja CCAPI ovat ohjelmointirajapintoja (API), joiden avulla ohjelmistokehittäjät voivat luoda ratkaisuja omaan tai julkiseen käyttöön kameran ominaisuuksien hallintaa varten. Näiden ratkaisujen ansiosta kuvantamisesta ja tietojen siirrosta voidaan esimerkiksi tehdä automaattisia toimintoja. Tällainen prosessien tehostaminen vähentää kustannuksia ja säästää aikaa.

Liity kehittäjäportaaliin

Canon Developer Program -ohjelmaan liittyneet ohjelmistokehittäjät ja kolmannen osapuolen yritykset voivat ladata ohjelmistokehityspaketin Canonin tuotteisiin ja tekniikoihin sopivien sovelluksien kehittämistä varten. Ohjelma tarjoaa ohjelmistokehittäjille myös arvokasta tukea ja käytännön vinkkejä.

Tee yhteistyötä kanssamme

Rekisteröityneet ohjelmistokehittäjät voivat ladata yksityiskohtaisia oppaita ja API-tietoja, käyttää erityistä ohjelmistokirjastoa ja olla vuorovaikutuksessa muiden käyttäjien kanssa. Nämä tekniset resurssit on tarkoitettu ohjelmistosuunnittelijoille, jotka rakentavat tuotteisiimme sopivia monipuolisia mukautettuja sovelluksia.

SDK

Miksi Canon?

Canon on johtanut kuvantamisalan kehitystä jo 80 vuoden ajan. Olemme johtava digitaalikuvatekniikoiden toimittaja kuluttajille, yrityksille ja teollisuudelle. Kuvantaminen on liiketoimintamme ytimessä. Olemme sitoutuneet auttamaan asiakkaitamme tuottamaan korkealaatuisia valokuvia ja videoita.
SDK

Toiminnot

Laadukkaan sisällön tallentaminen on vain ensimmäinen osa saumatonta työnkulkua. Sisällön jakaminen on yhtä tärkeää, ja siksi Canonin SDK-ratkaisuissa on edustava valikoima liitäntöjä, sovelluksia ja ohjelmistoja, joiden avulla voit tarjota yleisölle enemmän sisältöä kaikilla alustoilla.

  • Valikoima kameroita ja objektiiveja joka budjettiin ja lähtöön
  • Canonin kaikissa EOS-kameroissa on Wi-Fi- ja USB-yhteydet
  • Muistikortit, joiden alustaminen ja irrottaminen on helppoa

Yhteensopivuus ja yhdenmukaisuus

Canonin kameroiden käyttö on helppoa ja intuitiivista, ja tulokset ovat erinomaiset. Jaa työsi maailmalle kehittyneiden tallennus- ja suoratoistotoimintojen avulla.

  • Valokuvia ja videoita hybridikameralla
  • Tasaiset värit ja terävyys alusta loppuun
  • Helppokäyttöinen ja mukautettava laite, joka sopii jokaiselle

SDK
SDK

Tietoturva ja luotettavuus

Kaikki tietävät, että seisokit maksavat rahaa. Canonin kamerat ovat todistetusti luotettavia ja toimivat haastavissa olosuhteissa. Canonin maailmankuulun luotettavuuden ansiosta kamerasi kestää käyttöä akku- tai verkkovirralla vuosi toisensa jälkeen.

  • Luotettavuudeltaan EOS- ja EOS R -järjestelmät ovat omaa luokkaansa
  • Aidot Canon-akut on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön
  • Asiantunteva tekninen tukitiimi ja myynninjälkeinen mittatilaustuki

SDK – usein kysytyt kysymykset

Onko mielessä kysymys, johon ei löydy vastausta? Canonin neuvontapalvelu on valmiina auttamaan.

Haluatko tietää lisää?

Linkkiä napsauttamalla Canonin ammattikäyttöön tarkoitettujen kuvantamistuotteiden B2B-segmenttitiimin jäsen ottaa sinuun yhteyttä.

Aiheeseen liittyvät artikkelit