eos_760d_lifestyle_9_remote_shooting_1680x1120.jpg
alt text goes here

LISÄÄ MONIPUOLISUUTTA
CANONIN SOVELLUKSILLA

Herätä tarinat eloon missä tahansa

Canonin sovellusvalikoima

Ota kamerastasi kaikki irti ja yhdistä se langattomasti älylaitteeseen tulostusta, etäkuvausta ja kätevää jakamista varten.

Sovellusten yhteensopivuus, kielet ja lataaminen

Canon-valokuvausopas

Räätälöityä ja helppokäyttöistä sisältöä sisältävän Canon-valokuvausoppaan avulla saat kaiken irti kamerastasi ja herätät tarinasi eloon.

Yhteensopivuus

Tällä hetkellä sovellus sisältää räätälöityä sisältöä seuraaville kameroille: PowerShot G7 X Mark III, PowerShot G5 X Mark II, PowerShot G1 X Mark III, EOS 4000D, EOS 2000D, EOS 1200D, EOS 1300D, EOS 100D, EOS 250D, EOS 200D, EOS 700D, EOS 750D, EOS 760D, EOS 800D, EOS 850D, EOS 77D, EOS 80D, EOS 90D, EOS 5D Mark IV, EOS 6D Mark II, EOS 7D Mark II, EOS R, EOS Ra, EOS RP, EOS R5, EOS R6, EOS M200, EOS M100, EOS M50, EOS M10, EOS M3, EOS M5, EOS M6 Mark II & EOS M6. Jos sinulla on vanhempi kameramalli, sinut yhdistetään sopivaan sisältöön, ja voit käyttää sovellusta yhtä lailla.


Kielet

Saatavilla seuraavilla kielillä: arabia, tšekki, tanska, hollanti, englanti, suomi, ranska, saksa, unkari, italia, norja, puola, portugali, venäjä, slovakki, espanja, ruotsi ja turkki.

Canon Camera Connect -sovellus

Yhteensopivuus

Voi käyttää useimmissa Wi-Fi-yhteensopivissa Canon-kameroissa, mukaan lukien uusimmat EOS-, PowerShot- ja IXUS-mallit. Yhteensopiva iOS 9.3/10.3 ja Android OS 5.0-5.1/6.0/7.0-7.1 -käyttöjärjestelmien kanssa.


Kielet

Saatavilla olevat kielet ovat englanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, venäjä, yksinkertaistettu kiina ja espanja.

Creative Park -sovelluksen yhteensopivuus

Lisätietoja yhteensopivista Canon InkJet -tulostinmalleista on osoitteessa https://ij.start.canon/cpapp-model

Sovellus on saatavilla iOS- ja Android-laitteisiin, joissa on vähintään iOS 11.0- tai Android OS 5.0 -käyttöjärjestelmä.


Kielet

Saatavilla seuraavilla kielillä: tšekki, tanska, hollanti, englanti, suomi, ranska, saksa, italia, norja, puola, portugali, venäjä, espanja, ruotsi ja turkki.

Creative Park on maksuton sisältöpalvelu, joka on saatavana vain Canon-tulostimien omistajille. Kirjaudu sisään Canon ID -tunnuksellasi, rekisteröi Canon-tulostimesi ja lataa Creative Park -sovellus, jotta voit käyttää muokkaus- ja tulostusominaisuuksia.

Canon Mini Cam

Ota kuva etäkuvaustoiminnolla, siirrä se Canonin IVY REC -kamerasta mobiililaitteeseesi ja jaa ryhmäkuva ystäviesi kanssa.

Yhteensopivuus

Canon Mini Cam -sovelluksen käyttöön tarvitaan yhteensopiva laite, joka voidaan yhdistää Canon IVY REC -kameraan Bluetooth®- tai Wi-Fi®-yhteydellä. Canon Mini Cam -sovelluksen voi ladata maksutta Apple App Storesta ja Google Play Kaupasta. Maksuttoman Canon Mini Cam -sovelluksen lataaminen voi aiheuttaa datamaksuja. Yhteensopiva mobiililaitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 11 tai uudempi, ja Android-laitteiden kanssa, joiden käyttöjärjestelmä on Android 5.1 tai uudempi.


Kielet

Saatavana englanniksi.

Easy-PhotoPrint Editor

Yhteensopivuus

Canon-mustesuihkutulostimet

PIXMA TS -sarja, TR-sarja, MG-sarja, MX-sarja, G-sarja, E-sarja, PRO-sarja, MP-sarja, iP-sarja, iX-sarja, MAXIFY MB -sarja, iB-sarja

*Joitain malleja lukuun ottamatta


Kielet

Englanti, espanja, hollanti, indonesia, italia, japani, korea, norja, kiina (perinteinen), kiina (yksinkertaistettu), puola, portugali, ranska, ruotsi, saksa, suomi, tanska, thai, tšekki, venäjä

Digital Photo Professional Express

Yhteensopivuus

Käyttöjärjestelmäversio: iOS 11.4

Laitteet: iPad Pro, kaikki mallit / iPad (6. sukupolvi) / mini4 / Air2 (iPad, jossa asennettuna RAM-muistia vähintään 2 Gt)

Sovelluksen voi asentaa ensimmäisen sukupolven iPad mini2-, mini3- ja Air -laitteisiin, mutta sovellusta ei tueta. Sovellusta ei voi asentaa edellä mainittujen iPad-, iPhone- ja iPod touch -mallien aiempiin versioihin


Kielet

Brasilian portugali, englanti, espanja, italia, japani, kiina (yksinkertaistettu), korea, ranska, saksa, turkki, venäjä

SELPHY Photo Layout

Yhteensopivuus

SELPHY Photo Layout -sovellus on ladattavissa maksutta iOS-laitteisiin Applen App Storesta ja Android-laitteisiin Google Play -kaupasta.

Canon PRINT -sovellus

Tulosta, kopioi ja skannaa aivan uudella tavalla ja käytä pilvipalveluita iOS- ja Android-laitteilla.

Yhteensopivuus

Canon PRINT -sovellus toimii useimpien PIXMA-, MAXIFY- ja SELPHY-laitteiden kanssa, joissa on Wi-Fi-ominaisuus.


Kielet

Englanti, japani, ranska, saksa, espanja, italia, yksinkertaistettu kiina, hollanti, portugali, puola, venäjä, perinteinen kiina, korea, tanska, suomi, norja, ruotsi, tšekki, thai, indonesia.

Sovelluksemme yrityksille


Tehosta tuottavuuttasi kätevien sovellusten avulla, joilla voit tulostaa ja skannata vaivatta mobiililaitteista ja etäohjata Canonin projektoreita.

Sovellusten yhteensopivuus, kielet ja lataaminen

Canon PRINT Business -sovellus

Yhteensopivuus

i-SENSYS-, imageRUNNER- ja imageRUNNER ADVANCE -laitteet.


Kielet

Englanti, saksa, venäjä, portugali, korea, japani, italia, ranska, espanja ja kiina.

Canon Service Tool for Projectors -sovellus

Yhteensopivuus

Wi-Fi-yhteensopivat Canon-projektorit.


Kielet

Englanti, ranska, saksa, italia, espanja, portugali, ruotsi, venäjä, hollanti, suomi, norja, turkki, puola, unkari, tšekki, slovakki, tanska, arabia, yksinkertaistettu kiina, perinteinen kiina, korea ja japani.