digital photo professional express
alt text goes here

Digital Photo

Professional Express

Lataa iOS:lle

Digital Photo Professional Express

Canonin Digital Photo Professional Express (DPP Express)* -sovellus tuo Canonin DPP-työpöytäohjelmiston tehokkaat toiminnot yhteensopivaan iPadiin kätevää langatonta digitaalista käyttöä varten. Canonin Camera Connect -sovelluksen kanssa käytettynä Canon Digital Photo Professional Express -sovelluksella voi tuoda, selata ja muokata Canon .CR3 RAW- ja JPEG-kuvia missä tahansa.

*Huomautus: Digital Photo Professional Express -sovellus on saatavana kuukausimaksusta versiosta 1.2.0 alkaen. Uusi tilauskäytäntö alkaa lokakuussa 2019. Lisätietoja on saatavana pian.

Langatonta liitettävyyttä

Yhteensopivaan iPad-laitteeseen asennetulla Camera Connect -sovelluksella* voi muodostaa langattoman yhteyden kameraan kuvien latausta varten. Kameran muistikortille tallennetut kuvat voi ladata heti automaattisesti katseltaviksi, jaettaviksi tai muokattaviksi DPP Express -sovelluksessa.

camera and app

Kehitä kuvasi missä vain

Kun kuvat on tuotu, voit katsella, käsitellä ja muokata suuriresoluutioisia Canon .CR3 RAW- ja JPEG-kuvia Canonin alkuperäisellä RAW-tiedostojen muuntosovelluksella. Tuloksena saat taatusti laadukkaat kuvat ja elävät värit.

using the app

Luo ja käytä muokkaushistorioita

DPP Express -sovelluksen Multiple Editing Histories (Muokkaushistoriavaihtoehdot) -toiminnolla voi luoda samasta kuvasta useita versioita ja vertailla niitä. Toiminnolla voi luoda katselua ja tallennusta varten enintään neljä muokkaushistoriaa, joiden avulla on helppo vertailla erilaisten tehosteiden ja asetusten vaikutuksia samaan kuvaan. Muokkaushistorioiden korjauksia voi kopioida ja liittää toisiin kuviin DPP Express -sovelluksen Copy (Kopioi)- ja Paste (Liitä) -säätötoiminnoilla.

edit histories on app

Lataa nyt

Digital Photo Professional Express -sovelluksen voi ladata yhteensopiviin iOS-laitteisiin Applen App Storesta.


Yhteensopivuus

Käyttöjärjestelmäversio: iOS 11.4
Laitteet: iPad Pro, kaikki mallit / iPad (6. sukupolvi) / mini4 / Air2 (iPad, jossa asennettuna RAM-muistia vähintään 2 Gt) 


Sovelluksen voi asentaa ensimmäisen sukupolven iPad mini2-, mini3- ja Air -laitteisiin, mutta sovellusta ei tueta. Sovellusta ei voi asentaa
edellä mainittujen iPad-, iPhone- ja iPod touch -mallien aiempiin versioihin

Kielet

Brasilian portugali, englanti, espanja, italia, japani, kiina (yksinkertaistettu), korea, ranska, saksa, turkki, venäjä