Lenses for EOS R

Objektiivit EOS R -kameraan

Tutustu seuraavan sukupolven EOS R -objektiivien edistyksellisiin optisiin ominaisuuksiin.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiin

Valokuvaajat ja elokuvantekijät voivat hyödyntää uusia luovia kuvausmahdollisuuksia Canon EOS R -kameralla. RF-järjestelmän innovatiiviset objektiivit takaavat huippunopean tarkennuksen ja erinomaisen optisen laadun. EOS R -sovittimien avulla voit käyttää saumattomasti EF- ja EF-S-objektiiveja suorituskyvyn kärsimättä.

EOS R -objektiivisuodin

EF- ja EF-S-objektiivien käyttäminen EOS R -järjestelmän kanssa edellyttää EOS R -kiinnityssovitinta, joka on täysin yhteensopiva ja toimii tehokkaasti.

Etsitkö tiettyä RF-objektiivia? Tarkenna hakua
Suodatusperuste

canon-camera

RF 100mm F2.8L MACRO IS USM on ammattitason RF-makro-objektiivi, joka tarjoaa L-sarjan laatua ja sopii täydellisesti 1,4 kertaa luonnollista kokoa suurempien kuvien ja upeiden muotokuvien kuvaamiseen.

Lue lisää

canon-camera

Suorituskykyinen RF-kiinnityksellä varustettu superteleobjektiivi kulkee kätevästi mukana, joten se sopii erinomaisesti luonto-, toiminta- ja urheilukuvaukseen.

Lue lisää

canon-camera

Pienikokoinen, hiljainen ja kevyt 50 mm:n kiinteäpolttovälinen RF-objektiivi, jossa on suuri f/1.8-aukko, sopii täydellisesti luovan visiosi toteuttamiseen.

Osta nyt

Lue lisää

canon-camera

Kevyt ja pienikokoinen L-sarjan RF 70-200mm F4L IS USM-telezoom-objektiivi sopii erinomaisesti matka-, urheilu-, luonto- ja muotokuvaukseen.

Osta nyt

Lue lisää

Canon RF 15-35mm F2.8L IS USM Lenses

L-sarjan laadukas optiikka ja viiden askeleen kuvanvakain tuottavat laajakulmaiset ja terävät kuvat – saat kuviin dynaamiset kuvakulmat myös ahtaissa tiloissa.

Osta nyt

Lue lisää

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Ihanteellinen vakio-objektiivi täyden kennokoon peilittömien kameroiden ystäville. Helppokäyttöinen RF 24-105mm F4-7.1 IS STM on kevyt ja kompakti – ja valmis viemään valokuvauksen täysin uudelle tasolle.

Lue lisää

RF 24-105mm F4L IS USM

Kevyt ja monipuolinen 24–105 mm:n f/4 L-sarjan zoom-objektiivi, jossa on nopea ja hiljainen automaattitarkennus ja 5 askeleen kuvanvakain.

Osta nyt

Lue lisää

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Anna täyden kennokoon peilittömällä kameralla kuvatuille kuville ammattimainen ilme 24–70 mm:n zoom-objektiivilla, jossa on nopea aukko ja viiden askeleen kuvanvakain.

Osta nyt

Lue lisää

RF 28-70mm F2L USM

Erittäin valovoimainen 28–70 mm:n f/2 L-sarjan objektiivi tuottaa upeita tuloksia myös heikossa valaistuksessa.

Osta nyt

Lue lisää

RF 50mm F1.2L USM

50 mm:n f/1,2-valovoiman kiinteäpolttovälinen objektiivi takaa ensiluokkaisen terävyyden sekä suorituskyvyn heikossa valaistuksessa.

Osta nyt

Lue lisää

RF 600mm F11 IS STM side

Edistyksellinen superteleobjektiivi on kompakti ja kevyt. Se sopii erinomaisesti vaikkapa luonto- ja matkakuvaukseen.

Osta nyt

Lue lisää

rf800mm-f11-is-stm-side_800x800-bd5f2b9a-6910-11ea-a071-b083fea007f2

Pienikokoinen, kevyt ja tehokas superteleobjektiivi sopii erityisesti luontokuvaajille, jotka haluavat kuvata tarkasti kaukanakin olevia kohteita.

Osta nyt

Lue lisää

RF 85mm F1.2L USM

RF 85mm F1.2L USM takaa tinkimättömän terävät muotokuvat ja monipuoliset luovat mahdollisuudet sekä erinomaisen kuvanlaadun heikossakin valaistuksessa.

Osta nyt

Lue lisää

EOS R -järjestelmän ja RF-kiinnityksen yhteensopivuus

EOS R -järjestelmässä on kaikki samat hyödyt kuin EOS-järjestelmässäkin sekä oma objektiivimallisto. Se on myös täysin yhteensopiva nykyisten EF- ja EF-S-objektiivien kanssa sovittimien avulla sekä tukee Speedlite-salamalaitteita ja -lisävarusteita.

Katso artikkeli

EOS R RF Mount Compatibility

Tarvitsetko apua objektiivin valinnassa?

Ikuista haluamasi EOS-kameralla. Etsi juuri sinulle sopiva objektiivi objektiivivalitsimemme avulla.

Muuta kiinnostavaa