Lenses for EOS R

Objektiivit EOS R -kameraan

Tutustu seuraavan sukupolven EOS R -objektiivien edistyksellisiin optisiin ominaisuuksiin.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiin

Valokuvaajat ja elokuvantekijät voivat hyödyntää uusia luovia kuvausmahdollisuuksia Canon EOS R -kameralla. Innovatiiviset RF- ja RF-S-objektiivit takaavat huippunopean tarkennuksen ja erinomaisen optisen laadun. EOS R -sovittimien avulla voit käyttää saumattomasti EF- ja EF-S-objektiiveja suorituskyvyn kärsimättä.

EOS R -objektiivisuodin

EF- ja EF-S-objektiivien käyttäminen EOS R -järjestelmän kanssa edellyttää EOS R -kiinnityssovitinta, joka on täysin yhteensopiva ja toimii tehokkaasti.

Etsitkö tiettyä RF-objektiivia? Tarkenna hakua
Suodatusperuste

canon-camera

RF 100mm F2.8L MACRO IS USM on ammattitason RF-makro-objektiivi, joka tarjoaa L-sarjan laatua ja sopii täydellisesti 1,4 kertaa luonnollista kokoa suurempien kuvien ja upeiden muotokuvien kuvaamiseen.

Lue lisää

canon-camera

Suorituskykyinen RF-kiinnityksellä varustettu superteleobjektiivi kulkee kätevästi mukana, joten se sopii erinomaisesti luonto-, toiminta- ja urheilukuvaukseen.

Lue lisää

canon-camera

Pienikokoinen, hiljainen ja kevyt 50 mm:n kiinteäpolttovälinen RF-objektiivi, jossa on suuri f/1.8-aukko, sopii täydellisesti luovan visiosi toteuttamiseen.

Osta nyt

Lue lisää

canon-camera

Kevyt ja pienikokoinen L-sarjan RF 70-200mm F4L IS USM-telezoom-objektiivi sopii erinomaisesti matka-, urheilu-, luonto- ja muotokuvaukseen.

Osta nyt

Lue lisää

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Ihanteellinen vakio-objektiivi täyden kennokoon peilittömien kameroiden ystäville. Helppokäyttöinen RF 24-105mm F4-7.1 IS STM on kevyt ja kompakti – ja valmis viemään valokuvauksen täysin uudelle tasolle.

Lue lisää

EOS R -järjestelmän ja RF-kiinnityksen yhteensopivuus

EOS R -järjestelmässä on kaikki samat hyödyt kuin EOS-järjestelmässäkin sekä oma objektiivimallisto. Se on myös täysin yhteensopiva nykyisten EF- ja EF-S-objektiivien kanssa sovittimien avulla sekä tukee Speedlite-salamalaitteita ja -lisävarusteita.

Katso artikkeli

EOS R RF Mount Compatibility

Tarvitsetko apua objektiivin valinnassa?

Ikuista haluamasi EOS-kameralla. Etsi juuri sinulle sopiva objektiivi objektiivivalitsimemme avulla.

Muuta kiinnostavaa