Lenses for EOS R

Objektiivit EOS R -kameraan

Tutustu seuraavan sukupolven EOS R -objektiivien edistyksellisiin optisiin ominaisuuksiin.

TUTUSTU VALIKOIMAAN

Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiin

Valokuvaajat ja elokuvantekijät voivat hyödyntää uusia luovia kuvausmahdollisuuksia Canon EOS R -kameralla. Innovatiiviset RF- ja RF-S-objektiivit takaavat huippunopean tarkennuksen ja erinomaisen optisen laadun. EOS R -sovittimien avulla voit käyttää saumattomasti EF- ja EF-S-objektiiveja suorituskyvyn kärsimättä.

EOS R -objektiivisuodin

EF- ja EF-S-objektiivien käyttäminen EOS R -järjestelmän kanssa edellyttää EOS R -kiinnityssovitinta, joka on täysin yhteensopiva ja toimii tehokkaasti.

Etsitkö tiettyä RF-objektiivia? Tarkenna hakua
Suodatusperuste

canon-camera

RF 100mm F2.8L MACRO IS USM on ammattitason RF-makro-objektiivi, joka tarjoaa L-sarjan laatua ja sopii täydellisesti 1,4 kertaa luonnollista kokoa suurempien kuvien ja upeiden muotokuvien kuvaamiseen.

Osta nyt

Lue lisää

canon-camera

Helppokäyttöinen ja kevytrakenteinen 1 200 mm:n RF-superteleobjektiivi sopii erinomaisesti luonto- ja urheilukuvaukseen.

Osta nyt

Lue lisää

canon-camera

L-sarjan 135 mm:n teleobjektiivissa on nopea f/1.8-valovoima ja 5,5 askeleen kuvanvakain luovaan kuvaamiseen päivin ja öin.

Lue lisää

canon-camera

Canonin laajimman RF-objektiivin L-sarjan tarkkuus (14–35 mm) takaa yksityiskohtaiset kuvat, ja käsivaralta kuvaaminen on helppoa 5,5 askeleen kuvanvakaimen ansiosta.

Osta nyt

Lue lisää

canon-camera

Pienikokoinen ja edullinen 16 mm:n täyden kennokoon objektiivi EOS R -sarjan kameroille. Suunniteltu vloggaajille ja luovan sisällön tuottajille.

Osta nyt

Lue lisää

canon-camera

Suorituskykyinen RF-kiinnityksellä varustettu superteleobjektiivi kulkee kätevästi mukana, joten se sopii erinomaisesti luonto-, toiminta- ja urheilukuvaukseen.

Lue lisää

canon-camera

Pienikokoinen, hiljainen ja kevyt 50 mm:n kiinteäpolttovälinen RF-objektiivi, jossa on suuri f/1.8-aukko, sopii täydellisesti luovan visiosi toteuttamiseen.

Osta nyt

Lue lisää

canon-camera

Kevyt ja pienikokoinen L-sarjan RF 70-200mm F4L IS USM-telezoom-objektiivi sopii erinomaisesti matka-, urheilu-, luonto- ja muotokuvaukseen.

Osta nyt

Lue lisää

Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM FRT Packshot

Ihanteellinen vakio-objektiivi täyden kennokoon peilittömien kameroiden ystäville. Helppokäyttöinen RF 24-105mm F4-7.1 IS STM on kevyt ja kompakti – ja valmis viemään valokuvauksen täysin uudelle tasolle.

Lue lisää

canon-camera

Kevyt ja monipuolinen 24–105 mm:n f/4 L-sarjan zoom-objektiivi, jossa on nopea ja hiljainen automaattitarkennus ja 5 askeleen kuvanvakain.

Osta nyt

Lue lisää

canon-camera

Erittäin valovoimainen 28–70 mm:n f/2 L-sarjan objektiivi tuottaa upeita tuloksia myös heikossa valaistuksessa.

Osta nyt

Lue lisää

canon-camera

RF 85mm F1.2L USM takaa tinkimättömän terävät muotokuvat ja monipuoliset luovat mahdollisuudet sekä erinomaisen kuvanlaadun heikossakin valaistuksessa.

Osta nyt

Lue lisää

canon-camera

The RF 85mm F2 MACRO IS STM offers close-up versatility with subtle telephoto compression and 5-stop image stabilisation in a compact, lightweight body.

Osta nyt

Lue lisää

EOS R -järjestelmän ja RF-kiinnityksen yhteensopivuus

EOS R -järjestelmässä on kaikki samat hyödyt kuin EOS-järjestelmässäkin sekä oma objektiivimallisto. Se on myös täysin yhteensopiva nykyisten EF- ja EF-S-objektiivien kanssa sovittimien avulla sekä tukee Speedlite-salamalaitteita ja -lisävarusteita.

Katso artikkeli

EOS R RF Mount Compatibility

Muuta kiinnostavaa