Objektiivit EOS R -kameraan

Tutustu seuraavan sukupolven EOS R -objektiivien edistyksellisiin optisiin ominaisuuksiin.
TUTUSTU VALIKOIMAAN
Canon Camera

Objektiivit EOS R -kameraan

Tutustu kaikkiin mahdollisuuksiin

Valokuvaajat ja elokuvantekijät voivat hyödyntää uusia luovia kuvausmahdollisuuksia Canon EOS R -kameralla. RF-järjestelmän innovatiiviset objektiivit takaavat huippunopean tarkennuksen ja erinomaisen optisen laadun. EOS R -sovittimien avulla voit käyttää saumattomasti EF- ja EF-S-objektiiveja suorituskyvyn kärsimättä.
 • NOPEUTTA JA LAATUA

  RF-objektiivit

  RF-objektiivit ovat erittäin laadukkaita ja nopeita, ja ne on suunniteltu käytettäväksi EOS R -kamerassa. Suuren valovoiman objektiiveissa on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka tarjoavat entistä enemmän intuitiivisia säätömahdollisuuksia.

 • ERINOMAISTA LAATUA

  Trinity-objektiivit

  Kolme erittäin valovoimaista ja tehokasta RF-zoom-objektiivia, jotka kattavat ultralaajakulma-, vakio- ja telekuvausalueet. Ne on optimoitu EOS R -kameralle, ja niissä on L-sarjan optinen laatu ja kuvanvakain.

 • TÄYDENNÄ OBJEKTIIVIA

  EOS R -sovittimet

  EOS R -järjestelmän ainutlaatuisilla sovittimilla luovat mahdollisuudet laajenevat entisestään. Valo- ja videokuvaajat voivat käyttää nykyisiä EF- ja EF-S-objektiiveja järjestelmässä suorituskyvyn kärsimättä.

 • KIINTEÄ JA JOUSTAVA

  EF-objektiivit

  Laaja valikoima kiinteän polttovälin zoom- ja erikoisobjektiiveja, kuten makro- ja kalansilmäobjektiiveja, jotka tuottavat upeita kuvia järjestelmäkameroilla.

 • KOMPAKTI JA KEVYT

  EF-S-objektiivit

  Loistavia kuvia tuottavat kevyet objektiivit APS-C-kennollisille järjestelmäkameroille.

 • LAADUKAS OPTIIKKA

  L-sarjan objektiivit

  L-sarjan RF- ja EF-objektiivit ammattilaisille ja innokkaille harrastajille tarjoavat huippuluokan optisen suorituskyvyn haastaviin valaistusolosuhteisiin ja ympäristöihin.

EOS R -objektiivisuodin

EF- ja EF-S-objektiivien käyttäminen EOS R -järjestelmän kanssa edellyttää EOS R -kiinnityssovitinta, joka on täysin yhteensopiva ja toimii tehokkaasti.

32 Tuotteet

  32 Tuotteet

  Käytetyt suodattimet

  12 / 32 tulosta

  EOS R -järjestelmän ja RF-kiinnityksen yhteensopivuus

  EOS R -järjestelmässä on kaikki samat hyödyt kuin EOS-järjestelmässäkin sekä oma objektiivimallisto. Se on myös täysin yhteensopiva nykyisten EF- ja EF-S-objektiivien kanssa sovittimien avulla sekä tukee Speedlite-salamalaitteita ja -lisävarusteita.

  Tarvitsetko apua objektiivin valinnassa?

  Ikuista haluamasi EOS-kameralla. Etsi juuri sinulle sopiva objektiivi objektiivivalitsimemme avulla.

  • PIKAHAKU

   Etkö tiedä, mistä aloittaa? Aloita tästä

   Objektiivivalitsimen avulla voit vertailla Canonin objektiiveja ja näet, mikä objektiivi sopii parhaiten esimerkiksi makro-, muoto-, maisema- ja toimintakuvaukseen tai jokapäiväiseen käyttöön. Valitsin suosittelee objektiiveja koko valikoimasta ja näyttää ne järjestyksessä sopivuuden ja hinnan mukaan.

  • EOS 5D Mark IV

   TARKENNETTU HAKU

   Etsitkö jotain tiettyä?

   Jos etsit objektiiveja, joissa on tietyt ominaisuudet, määritä kyseiset tiedot tarkennettuun hakuun.

  Muuta kiinnostavaa