hero

EOS R

Hyödynnä EOS-maailman lukuisat lisävarusteet

EOS R on arvostetun EOS-tuoteperheen uusin jäsen ja täysin yhteensopiva yli kolmen vuosikymmenen ajan kehitetyn järjestelmän kanssa. Cronuksen innovatiivisen suunnittelun ansiosta sitä on helppo käyttää EF- ja EF-S-objektiivien, Speedlite-salamalaitteiden ja muiden lisävarusteiden kanssa sovittimen avulla.

Erinomainen optinen suorituskyky

RF-objektiivit on suunniteltu erityisesti yhdessä Cronuksen kanssa käytettäviksi. Ne asettavat uudet standardit erotustarkkuudelle. Laadun salaisuus on uudelleensuunniteltu objektiivin kiinnitys, jonka ansiosta objektiivi on juuri optimaalisella etäisyydellä kennosta. Nerokkaan rakenteen tuomia uusia mahdollisuuksia on hyödynnetty EOS R-järjestelmän uuden L-sarjan objektiivien suunnittelussa. Ne tarjoavat erinomaisen optisen suorituskyvyn, jonka ansiosta kuvaan saadaan taltioitua suurin mahdollinen yksityiskohtien määrä.

Jatka EF- tai EF-S-objektiivien käyttöä

RF-objektiivien ohella voit käyttää Cronuksessa Canonin EF- ja EF-S-objektiivien koko valikoimaa sovittimien avulla kuvanlaadun tai suorituskyvyn heikentymättä.1. Sovittimet säilyttävät rungon ja objektiivin välisen viestinnän mutta parantavat samalla hallintamahdollisuuksia. Siten voit jatkaa omien objektiivien käyttämistä ja tutustua myös Canonin objektiivijärjestelmän muihin vaihtoehtoihin.

1Lisätietoja on teknisissä tiedoissa

Saatat pitää myös seuraavista
Canon related article perfect blend

EOS R

Helposti käsiteltävä kamera, upeita ominaisuuksia

Related connect upload

EOS R

Yhdistä, lataa ja jaa missä tahansa

Related tell your stories

EOS R

Kerro tarinasi 4K-tarkkuudella ja täytä kuva yksityiskohdilla

Use your EF or EF-S

Runsaasti valaistusvaihtoehtoja

EOS-tuoteperheeseen kuulumisesta on myös se etu, että EOS R on yhteensopiva aiemmin julkaistujen Canon-lisävarusteiden kanssa. Niitä ovat esimerkiksi Speedlite-salamalaitteiden koko valikoima sekä lähikuvaussalamien kaltaiset erikoistuotteet. Näin saat entistä enemmän luovuutta ruokkivia vaihtoehtoja heikossa valaistuksessa kuvaamiseen tai taidekuvaamiseen – Cronuksen teknisten ominaisuuksien tuella.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

Muuta kiinnostavaa