hero

EOS R

Hyödynnä EOS-maailman lukuisat lisävarusteet

Canon EOS R ja Canon EOS RP kuuluvat palkittuun EOS-tuoteperheeseen. EOS R3-, EOS R5- ja EOS R6 -kameroiden tavoin nämä innovatiiviset täyden kennokoon peilittömät kamerat ovat täysin yhteensopivia yli kolme vuosikymmentä jatkuneen kehitystyön tuloksena syntyneen järjestelmän kanssa.

Erinomainen optinen suorituskyky

RF-objektiivit on suunniteltu käytettäviksi erityisesti EOS R -järjestelmän kameroiden kanssa. Ne määrittävät uuden tason erotustarkkuudelle. Laadun salaisuus on uudelleensuunniteltu objektiivin kiinnitys, jonka ansiosta objektiivi on juuri optimaalisella etäisyydellä kennosta. Nerokkaan rakenteen tuomia uusia mahdollisuuksia on hyödynnetty EOS RF -järjestelmän L-sarjan objektiivien suunnittelussa. Ne tarjoavat erinomaisen optisen suorituskyvyn, jonka ansiosta kuvaan saadaan taltioitua suurin mahdollinen yksityiskohtien määrä.

Jatka EF- tai EF-S-objektiivien käyttöä

RF-objektiivien ohella voit käyttää EOS R -järjestelmän kameroissa Canonin EF- ja EF-S-objektiivien koko valikoimaa sovittimien avulla optisen suorituskyvyn heikentymättä.1. Sovittimet säilyttävät rungon ja objektiivin välisen viestinnän mutta parantavat samalla hallintamahdollisuuksia. Siten voit jatkaa omien objektiivien käyttämistä ja tutustua myös Canonin objektiivijärjestelmän muihin vaihtoehtoihin.

1Lisätietoja on teknisissä tiedoissa

Saatat pitää myös seuraavista
Canon related article perfect blend

EOS R

Helposti käsiteltävä kamera, upeita ominaisuuksia

Related tell your stories

EOS R

Kerro tarinasi 4K-tarkkuudella ja täytä kuva yksityiskohdilla

Use your EF or EF-S

Runsaasti valaistusvaihtoehtoja

EOS-tuoteperheeseen kuulumisesta on myös se etu, että EOS R -järjestelmän kamerat ovat yhteensopivia aiemmin julkaistujen Canon-lisävarusteiden kanssa. Niitä ovat esimerkiksi Speedlite-salamalaitteiden koko valikoima sekä lähikuvaussalaman kaltaiset erikoistuotteet. Näin saat entistä enemmän luovuutta ruokkivia vaihtoehtoja heikossa valaistuksessa kuvaamiseen tai taidekuvaamiseen – EOS R -järjestelmän teknisten ominaisuuksien tuella.

Explore high range lighting

Muuta kiinnostavaa