EOS R1

Peilittömät kamerat

Canon EOS R1

Julkistamme että kehitämme parhaillaan peilitöntä EOS R1 -lippulaivamallia, jonka avulla pysyt askeleen edellä.

Ahead of the game

Kehitämme parhaillaan EOS R1 -kameraa erittäin vaativaan ammattilaiskäyttöön. EOS R1:ssä on DIGIC X -prosessorin lisäksi aivan uusi DIGIC Accelerator -kuvaprosessori ja uusi kenno – yhdistelmä, joka mahdollistaa nopean tiedonkäsittelyn, tehostaa automaattitarkennuksen seurantaa ja parantaa kuvanlaatua.

EOS R1

Paikoillanne…

Meillä on ilo kertoa, että kehitämme täyden kennokoon peilitöntä EOS R1 -kameraa. Lippulaivakamerassa on nykyisen DIGIC X -prosessorin lisäksi aivan uusi DIGIC Accelerator -kuvaprosessori ja uusi kenno, jotka pystyvät käsittelemään suurta tietomäärää nopeasti, mikä tuottaa uudenlaisia etuja ammattilaisille.

Valmiit...

EOS R1 seuraa kohteita jatkuvasti urheilukuvauksessa myös, kun kohteet ovat hetkellisesti poissa näkyvistä eli esimerkiksi, kun kohteet ohittavat toisensa joukkuelajeissa. Aivan uusi Action Priority -toiminto tunnistaa tietynlaista toimintaa suorittavan pääkohteen (esimerkiksi palloa potkaisevan urheilijan) automaattisesti ja siirtää tarkennusalueen häneen välittömästi, jotta valokuvaajat pystyvät ikuistamaan keskeiset hetket.
Uusi kuvaprosessorijärjestelmä ja syväoppimistekniikat auttavat kuvanlaadun parantamisessa.

EOS R1

Nyt!

EOS R1 julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.
Kuulet ensimmäisten joukossa uusimmista kehitysaskeleista ja Canonin parhaista tarjouksista. Saat myös vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.