Canon Camera

TUOTEJULKAISU

Huippulaadukas.

Huipputehokas.

Ikuista ohikiitävät hetket ennennäkemättömällä tavalla. Tutustu EOS R3 ‑kameraan. Canonin uusi huipputehokas ja huippunopea peilitön kamera aloittaa uuden aikakauden urheilu-, luonto- ja uutiskuvaajille sekä luoville elokuvantekijöille. Tulossa pian.

Ammattilaisten käyttöön suunniteltu peilitön kamera on ennennäkemättömän nopea ja tehokas.

Kamera, joka on suunniteltu nopean liikkeen ja toiminnan kuvaamiseen. Ikuistaa hurjaa vauhtia liikkuvat kohteet ja täyttää ammattikuvaajien vaatimukset – nopea, herkkä, luotettava ja kestävä.

Rekisteröidy nyt

Tilaa uutiskirjeemme, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista EOS R3 -kameraa koskevista uutisista ja päivityksistä.
EOS R3

Räjähtävän nopea – jopa 30 kuvaa sekunnissa.

EOS R3 -kameran sydän on taustavalaistu, pinottu kenno, joka toimii yhdessä maailmanluokan DIGIC X -kuvaprosessorin kanssa. Ne mahdollistavat huippulaatuisten RAW-tiedostojen tallennuksen jopa 30 kuvaa sekunnissa ja takaavat häiriöttömän automaattitarkennuksen ja -valotuksen seurannan.

Kameran uuden kennon henkeäsalpaava nopeus muuttaa täysin valokuvaajien tavan käyttää elektronista suljinta. Salamatäsmäystä voi käyttää ulkoisten Speedlite-salamalaitteiden kanssa. Nopeasti liikkuvien kohteiden vääristymät on käytännössä saatu eliminoitua.

xyz

Ikuista nopea liike ja toiminta.

EOS R3 pystyy seuraamaan liikkuvia kohteita koko kuva-alalla ja säilyttää tarkennuksen ennennäkemättömällä tavalla. Seuraavan sukupolven Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus seuraa kohteita luotettavasti myös kuvattaessa RAW-tiedostoja 30 kuvan sekuntinopeudella.

Olemme vieneet kohteen seurannan uusiin ulottuvuuksiin. EOS R5- ja EOS R6 -kameroista tutun henkilöiden ja eläinten (myös lintujen) automaattitarkennuksen seurannan lisäksi EOS R3 seuraa luotettavasti kilpa-autoja ja moottoripyöriä – täydellinen ominaisuus moottoriurheilukuvaajille.

Tarkennus onnistuu nyt myös huonoissakin valaistusolosuhteissa: -7 EV1 tai vieläkin heikompi valaistus.

EOS R3

Katso. Reagoi. Toimi.

Onko sinusta koskaan tuntunut siltä, että kamera osaa lukea ajatuksesi? EOS R3 -kameran ainutlaatuista automaattitarkennusta voi ohjata katseella. Tehokkaan automaattitarkennuksen hallinnan ansiosta kamera reagoi huippunopeasti muuttuviin kuvaustilanteisiin.

EOS R3 tarjoaa käyttöösi edistyksellisen kahdeksan askeleen kuvanvakauksen, joka suojaa kameran tärähtelyltä heikossakin valaistuksessa2. Kameran oma kuvanvakain toimii yhdessä monien RF-objektiivien optisen kuvanvakaimen kanssa. Sen ansiosta voit kuvata käsivaralta hämärässäkin tai pitkällä valotusajalla liikkeen pehmentämiseksi.

EOS R3 takaa

Erinomainen valinta videokuvaukseen.

EOS R3 -kameralla videokuvaus onnistuu yhtä vaivattomasti kuin stillkuvauskin. Kameran huippuominaisuudet auttavat elokuvantekijöitä vapauttamaan luovuutensa. Ylinäytteistetyn 4K- tai RAW-videon tallennus onnistuu kätevästi CFexpress-muistikortille. Canon Log 3 tarjoaa laajemman dynaamisen alueen ja useita vaihtoehtoja värinkorjaukseen.

Stillkuvauksessa kohteiden tunnistus auttaa seuraamaan liikkuvia kohteita koko kuva-alalla ja säilyttää tarkennuksen koko kuvaussession ajan

EOS R3 ja RF 600mm F4 L IS USM-objektiivi sivulta

Suunniteltu ammattilaisille.

EOS R3 on suunniteltu kestämään vaativia kuvausolosuhteita. Lujarakenteinen magnesiumseoksesta valmistettu runko on suojattu EOS-1D-sarjan kameroiden tapaan, joten pöly ja vesi eivät pääse kameran rakenteisiin. Kahden korttipaikan ansiosta kuvatiedostot voi tallentaa SD- tai CFExpress-muistikorttiin.

Kamerassa on suuren kapasiteetin LP-E19-akku, joka on tuttu EOS-1DX III -kamerasta. EOS R3 toimii yhdessä nykyisen järjestelmäsi kanssa, joten voit käyttää sinulla jo nyt olevia vara-akkuja.

Jos olet joskus käyttänyt EOS-1-sarjan kameraa, monet EOS R3 -kameran säätimistä ovat sinulle hyvin tuttuja. Jos vasta teet tuttavuutta EOS-sarjan kanssa, olemme varmoja, että ihastut nopeasti säätimien ja ergonomisen kahvan helppokäyttöisyyteen.

Kameran intuitiiviset säätimet, monitoimiohjain ja älyohjain ovat helposti käden ulottuvilla. Kamerassa on kolme mukautettavaa valitsinta ja RF-objektiivien säätörengas, joiden avulla valotusaikaa, aukon arvoa, ISO-herkkyyttä ja valotuksen korjausta voi säätää helposti siirtämättä katsetta pois etsimestä. EOS R3 -kameran kääntyvän näytön ansiosta voit sommitella kuvia luovista kuvakulmista.

EOS R3

Monipuoliset liitännät.

Monipuoliset liitännät ovat tärkeitä urheilu- ja uutiskuvaajille. EOS R3 -kamerassa on kiinteä LAN-liitäntä ja 5 GHz:n Wi-Fi3 -yhteys tietokoneverkkoja, kannettavia tietokoneita ja mobiililaitteita varten, joten kuvien jakaminen on nopeaa ja helppoa. EOS R3 on yhteensopiva myös Mobile File Transfer -sovelluksen kanssa. Sen avulla ammattikuvaajat voivat lisätä metatietoja ja siirtää kuvia älypuhelimesta, kun Wi-Fi-yhteys ei ole käytettävissä.

EOS R3 -kamerassa on uusi varusteluisti, joka tarjoaa tiedonsiirron ja virtaa uusien lisävarusteiden käyttöön, kun ne on kiinnitetty kameraan.

EOS R3

Tutustu EOS R -kameran huippuominaisuuksiin.

RF-kiinnityksen ansiosta EOS R3 -kamerassa voidaan käyttää uusia edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten ennennäkemätön optinen laatu ja vertaansa vailla oleva automaattitarkennus. EOS R3 -kamerassa yhdistyvät huippuominaisuudet, tuttu muotoilu ja maailmankuulu EOS-1D-kamerasta tuttu vankka rakenne. Kamera antaa lisää mahdollisuuksia luovaan kuvaukseen, mutta sopii myös nykyiseen järjestelmääsi sinulle tuttujen objektiivien, kameroiden ja Speedlite-salamalaitteiden rinnalle.

Rekisteröidy nyt

Tilaa uutiskirjeemme, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista EOS R3 -kameraa koskevista uutisista ja päivityksistä.

Uudet RF-objektiivit Canonilta

Tutustu RF-järjestelmän uusiin objektiiveihin, jotka on suunniteltu toimimaan saumattomasti EOS R3 -kameran ja muiden EOS R -kameroiden kanssa. Niiden ansiosta voit ottaa valokuvia ja tallentaa videoita täysin uudenlaisilla tavoilla.

Lue lisää

Canon EOS R -järjestelmässä on kattava valikoima laadukkaita täyden kennokoon RF-objektiiveja. Ne tarjoavat käyttöösi suuren kennon edut, huipputehokkaan kuvankäsittelyn ja edistyksellisen optisen tekniikan.

  1. Still-kuvaukseen vain f/1.2-objektiivilla (paitsi RF-objektiiveilla, joissa on DS-pinnoite) automaattitarkennuksen keskimmäisellä pisteellä ja kertatarkennuksessa huoneenlämpötilassa ja ISO-herkkyydellä ISO 100.
  2. Perustuu CIPA-testausstandardeihin: RF 24-105mm F4 L IS USM -objektiivi, kallistuksen ja kiertymisen korjaus mitattuna 105 mm:n polttovälillä.
  3. 5 GHz, vain Wi-Fi-yhteydellä varustetut mallit. Tekniset tiedot voivat vaihdella maan ja alueen mukaan.