Canon Camera

TUOTEJULKAISU

Huippulaadukas.

Huipputehokas.

Ikuista liike ja toiminta ennennäkemättömällä tavalla. EOS R3 on uusi huipputehokas ja erittäin nopea peilitön kamera, joka aloittaa uuden aikakauden urheilukuvaajille ja videokuvaajille – tulossa pian.

Uusi huipputehokas ja erittäin nopea peilitön kamera ammattilaisille.

Kamera, joka tallentaa huippunopeaa liikettä ja toimintaa ennennäkemättömällä tavalla. Suunniteltu nopeasti liikkuvien kohteiden kuvaamiseen. Ultranopea ja huippuluotettava kamera vaativaankin ammattikäyttöön.

Rekisteröidy nyt

Tilaa uutiskirjeemme, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista EOS R3 -kameraa koskevista uutisista ja päivityksistä.
EOS R3

Räjähtävän nopea.

EOS R3 on tulossa. Ensimmäinen EOS-kamera, jossa on Canonin kehittämä pinottu BSI CMOS -kenno ja erittäin suorituskykyinen DIGIC X -prosessori. Tarjolla on pian uuden sukupolven huippunopea kamera valokuvaajille ja elokuvantekijöille. Elektronisen sulkimen ansiosta EOS R3 -kameralla voi ottaa 30 kuvaa sekunnissa automaattitarkennuksen ja valotuksen seurannalla ilman vääristymiä.

EOS R3

Ikuista nopea liike ja toiminta

EOS R3 -kameran edistyksellisen tarkennustekniikan ansiosta voit seurata ja tarkentaa nopeastikin liikkuvia kohteita. Uuden sukupolven Dual Pixel CMOS AF -automaattitarkennus seuraa kuvauskohteita luotettavasti jopa 30 kuvan sekuntinopeudella kuvattaessa. Canon EOS R3 nostaa automaattitarkennuksen seurannan täysin uudelle tasolle.

EOS R3

Ultranopea reagoimaan

Canon esittelee täysin uudenlaisen katseella ohjattavan automaattitarkennuksen. Olemme kehittäneet uudenlaisen automaattitarkennuksen vastauksena uuden vuosituhannen ammattikuvaajien tarpeisiin. EOS R3 -kameran etsimessä voit valita ja siirtää tarkennuspisteitä omalla katseellasi. Canonin kehittämä katseohjaus on täysin ennenkokematon tapa hallita automaattitarkennusta. EOS R3 -kamerassa on EOS-1D-sarjasta tuttu erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, joka vastaa vaativimpienkin ammattikuvaajien tarpeita.

EOS R3

Suunniteltu ammattilaisille

EOS-1D-sarjasta tuttu pöly- ja vesisuojaus takaa, että EOS R3 -kamera kestää ankariakin sääolosuhteita, joita ammattikuvaajat kohtaavat työssään. Kamerassa on myös EOS-1D-käyttäjien suuresti arvostama kahva.

EOS R3

Runsaasti liitäntöjä

EOS R3 -kamera on täysin yhteensopiva uuden Mobile File Transfer -älypuhelinsovelluksen kanssa. Se mahdollistaa kuvien siirtämisen missä tahansa.

EOS R3

Seuraavan sukupolven järjestelmä

RF-kiinnityksen ansiosta EOS R3 -kamerassa voidaan käyttää uusia edistyksellisiä ominaisuuksia, kuten ennennäkemätön optinen laatu ja vertaansa vailla oleva automaattitarkennus.

Rekisteröidy nyt

Tilaa uutiskirjeemme, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista EOS R3 -kameraa koskevista uutisista ja päivityksistä.

Uudet RF-objektiivit Canonilta

Tutustu RF-järjestelmän uusiin objektiiveihin, jotka on suunniteltu toimimaan saumattomasti EOS R3 -kameran ja muiden EOS R -kameroiden kanssa. Niiden ansiosta voit ottaa valokuvia ja tallentaa videoita täysin uudenlaisilla tavoilla.

Lue lisää

Canon EOS R -järjestelmässä on kattava valikoima laadukkaita täyden kennokoon RF-objektiiveja. Ne tarjoavat käyttöösi suuren kennon edut, huipputehokkaan kuvankäsittelyn ja edistyksellisen optisen tekniikan.