EOS R3

Peilittömät kamerat

Canon EOS R3

Ikuista ohikiitävät hetket ennennäkemättömällä tavalla. Tervetuloa toimintakuvauksen tulevaisuuteen

Tekniset tiedot

 • Pinottu kenno

  Pinottu, taustavalaistu kenno

 • Sarjakuvaus 30 kuvaa sekunnissa

  Jatkuva kuvaus jopa 30 kuvaa sekunnissa tai 12 kuvaa sekunnissa mekaanisella sulkimella, automaattitarkennuksella ja -valotuksella

 • Nopea kuvasarja jopa 195 kuvaa/s1

  Kuvaa mukautettavalla sarjakuvauksella

 • Suurin ISO-herkkyys 102 400

  ISO-herkkyys 100–102 400 (laajennettavissa arvoon ISO 204 800)

 • 24 megapikselin tarkkuus

  Erinomainen kuvanlaatu, suuri ISO-herkkyys ja tiedostokoko

 • Kahdeksan askeleen kuvanvakautus

  Kameran sisäinen kuvanvakain toimii yhdessä objektiivin oman kuvanvakaimen kanssa.

 • Katseella ohjattava automaattitarkennus

  Valitse tarkennuspisteet tai kohteet yksinkertaisesti katsomalla niitä

 • Kohteen seuranta

  Seuraa ihmisiä, eläimiä ja ajoneuvoja automaattisesti sekä valokuva- että videotilassa

 • Kääntyvä näyttö

  Täysin nivelletty 8,2 cm:n ja 4 200 000 kuvapisteen kosketusnäyttö

 • Sähköinen etsin

  Pimentymätön 5 760 000 kuvapisteen sähköinen etsin, jonka virkistystaajuus on 120 kuvaa/s ja peitto 100 prosenttia

 • Wi-Fi ja Bluetooth

  Langattomat liitännät kauko-ohjausta ja kuvien siirtoa varten

 • 6K RAW

  60 kuvaa/s ja valkotasapainon kaltaisten asetusten joustava säätö jälkikäsittelyssä

 • 4K 120p

  Kuvaa huipputarkkoja hidastettuja videoita

 • Full HD 240p

  Kuvaa tarkkoja huippuhidastettuja videoita

 1. Automaattivalotus ja automaattitarkennuksen seuranta eivät ole käytettävissä nopean sarjakuvauksen tilassa. Tallennettavien kuvien enimmäismäärä on 50
Uusi 22.7.2022 julkaistu laiteohjelmisto lisää jopa 195 kuvaa/s jatkuvan kuvauksen, Full HD 240p -videon ja sisältää muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Laiteohjelmisto voidaan ladata Canonin tukisivustosta.

YLEISKATSAUS

Esittelyssä EOS-kameroiden uusi aikakausi

EOS R3 muuttaa käsityksesi peilittömistä kameroista. Taustavalaistu pinottu kenno voi pysäyttää liikkeen 1/64 000 sekunnin nopeudella ja soveltuu jatkuvaan kuvaukseen 30 kuvan tai jopa 195 kuvan sekuntinopeudella1. Katseella ohjattava automaattitarkennus tunnistaa kohteet ja seuraa niitä, kun kuvaat – loistava valinta urheilu-, uutis- ja luontokuvaukseen.

EOS R3 lyhyesti

 • Räjähtävän nopea – jopa 30 kuvaa sekunnissa

  Voit nauttia jopa 1/64 000 sekunnin valotusajasta ja 30 kuvaa sekunnissa tallentavasta sarjakuvauksesta sekä samanaikaisesta automaattitarkennuksen ja -valotuksen seurannasta.

 • Ikuista nopea liike ja toiminta

  EOS R3 ikuistaa ohikiitävät hetket 30 kuvan sekuntinopeudella ja tuo näkyviin yksityiskohdat, joita ei näe paljaalla silmällä.

 • Katso. Reagoi. Toimi.

  EOS R3 -kameran uuden sukupolven automaattitarkennusta voi ohjata katseella.

 • Erinomainen valinta videokuvaukseen

  EOS R3 on ammattilaisten hybridimalli, jolla saa elokuvamaista lähetystasoista videokuvaa ja upeita stillkuvia.

 • Suunniteltu ammattilaisille

  EOS R3 on suunniteltu kestämään vaativassa ammattilaiskäytössä ja kaikissa tilanteissa.

 • Runsaasti liitäntöjä

  EOS R3 -kamerassa on kiinteä LAN-liitäntä ja 2,4 GHz:n / 5 GHz:n yhteys tietokoneverkkoja, kannettavia tietokoneita ja mobiililaitteita varten, joten kuvien jakaminen ja kameran etähallinta onnistuvat nopeasti ja helposti.

Ikuista nopea liike ja toiminta

EOS R3 ikuistaa ohikiitävät hetket 30 kuvan tai jopa 195 kuvan sekuntinopeudella1 ja tuo näkyviin yksityiskohdat, joita ei näe paljaalla silmällä.

Kameran taustavalaistu pinottu kenno on niin nopea, että valokuvaajat voivat käyttää elektronista suljinta nopean liikkeen pysäyttämiseen ilman huolta rolling shutter -vääristymistä. Voit nauttia jopa 1/64 000 sekunnin valotusajasta ja 30 kuvan sekuntinopeudesta sekä samanaikaisesta automaattitarkennuksen ja -valotuksen seurannasta jopa 420 kuvalle, kun kuvaat RAW-muodossa.

Haluatko vielä muuta? Mukautettavan nopean jatkuvan kuvauksen ansiosta EOS R3 -kameralla voi kuvata mukautettavan kuvataajuuden sarjoja jopa 195 kuvan sekuntinopeudella ja ikuistaa liikkuvien kohteiden pienimmätkin yksityiskohdat. Jopa 50 kuvaa voidaan tallentaa yhtenä kuvasarjana JPEG-, HEIF- tai RAW-muodossa.

Jotta voit tasapainottaa päivänvalon ja salaman myös kirkkaissa olosuhteissa tai ikuistaa nopeasti liikkuvan kuvauskohteen, voit nyt käyttää salamatäsmäystä, kun käytät kameran elektronista suljinta ja Canon Speedlite -salamalaitetta tai kolmannen osapuolen studiosalamaa.

EOS R3

Edistyksellinen katseella ohjattava automaattitarkennus

Onko sinusta koskaan tuntunut siltä, että kamera osaa lukea ajatuksesi? EOS R3 -kameran uuden sukupolven automaattitarkennusta voi ohjata katseella. Tehokkaan automaattitarkennuksen hallinnan ansiosta kamera reagoi huippunopeasti muuttuviin kuvaustilanteisiin.

EOS R3

Parasta kohteiden seurantaa

Olemme opettaneet EOS R3 -kameran tunnistamaan kuvaan tulevat ihmiset, eläimet ja ajoneuvot tarkasti ja luotettavasti käyttämällä syväoppimiseen perustuvaa tekoälyä ja tuhansia aitoja valokuvia.

Ihmisiä on mahdollista seurata, vaikka heillä olisi maski, kypärä tai aurinkolasit. Moottoriurheilua kuvattaessa EOS R3 voi tunnistaa moottoripyörät ja kilpa-autot, erottaa suljetut ja avoimet ohjaamot ja tarkentaa ajajan kypärään, kun se on näkyvissä.
EOS R3

Tehokkuutta video- ja valokuvaukseen

EOS R3 on ammattilaisten hybridimalli, jolla saa elokuvamaista lähetystasoista videokuvaa ja upeita stillkuvia. Kameran huippuominaisuudet auttavat elokuvantekijöitä vapauttamaan luovuutensa. Ylinäytteistetyn 4K- tai 6K RAW -videon tallennus onnistuu kätevästi CFexpress-muistikortille. Canon Log 3 tarjoaa laajemman dynaamisen alueen ja useita vaihtoehtoja värinkorjaukseen.

Stillkuvauksesta tuttu kohteiden tunnistus auttaa seuraamaan liikkuvia kohteita koko kuva-alalla ja säilyttää tarkennuksen koko kuvaussession ajan.
EOS R3

Yhteys koko maailmaan

Monipuoliset liitännät ovat tärkeitä urheilu- ja uutiskuvaajille. EOS R3 -kamerassa on kiinteä LAN-liitäntä ja 2,4 GHz:n / 5 GHz:n Wi-Fi-yhteys tietokoneverkkoja, kannettavia tietokoneita ja mobiililaitteita varten, joten kuvien jakaminen ja kameran etähallinta onnistuvat nopeasti ja helposti. EOS R3 on yhteensopiva myös Mobile File Transfer -sovelluksen kanssa. Sen avulla ammattikuvaajat voivat lisätä metatietoja ja siirtää kuvia älypuhelimesta käyttämällä joko Wi-Fi-yhteyttä tai matkapuhelimen datayhteyttä.

Lisäksi EOS R3 -kamerassa on uusi monikäyttöinen varustekenkä, joka tarjoaa datayhteyden ja virran uusille lisävarusteille ja toimii nykyisten Speedlite-salamalaitteiden ja etälaukaisinten salamakenkänä.
EOS R3

Suunniteltu ammattilaisia varten

EOS R3 on suunniteltu kestämään vaativassa ammattilaiskäytössä ja kaikissa tilanteissa.

Lujarakenteinen magnesiumseoksesta valmistettu runko kestää hiekkamyrskyt ja kaatosateet, koska siinä on samantasoinen vesi- ja pölysuojaus kuin legendaarisissa EOS-1D-sarjan kameroissa. Jatka kuvaamista luottavaisin mielin olosuhteista riippumatta.

EOS R3

Sopii suoraan nykyiseen järjestelmääsi

EOS R3 sopii nykyiseen järjestelmääsi ja toimii muiden peilittömien kameroiden tai järjestelmäkameroiden kanssa.

Siinä on suuren kapasiteetin LP-E19-akku, joka on tuttu EOS-1DX -sarjan rungoista. Myös EF-objektiivisi toimivat juuri halutusti laadukkaiden kiinnityssovitinten ansiosta. Niiden avulla voi myös lisätä toimintoja, kuten säätörenkaan tai drop-in-suotimia.

Intuitiivisesti hallittava ja ergonomisesti erinomainen EOS R3 on tulosta kolmen vuosikymmenen kehitystyöstä, jossa on otettu huomioon ammattivalokuvaajien vaatimukset. Nauti huippuluokan ergonomiasta ja intuitiivisesta käyttöliittymästä.

EOS R3

Nopeat mukautettavat säätimet

EOS R3 on ammattilaisten huippukamera. Se muistuttaa muodoltaan ja malliltaan EOS-1DX-sarjan kameroita, mutta on niitä pienempi ja kevyempi. Kamera on erittäin helppokäyttöinen peilittömän EOS R -järjestelmän suunnitteluperiaatteiden mukaisesti.

Kameran säätimet, monitoimiohjain ja älyohjain ovat helposti käden ulottuvilla. Kameran rungossa on kolme mukautettavaa valitsinta ja RF-objektiiveissa on säätörengas, joiden avulla valotusaikaa, aukon arvoa, ISO-herkkyyttä ja valotuksen korjausta voi säätää siirtämättä katsetta pois etsimestä. Lisäksi yhdellä painikkeen painalluksella voi käyttää 1,6-kertaista digitaalista telelisäkettä, joka tuo lisää ulottuvuutta. Tämä on erityisen kätevää, kun haluat rajata kuvan paikan päällä ja vähentää jälkikäsittelyä.

EOS R3 -kamerassa on myös neljän miljoonan pisteen huipputarkka kääntyvä näyttö, joka on selkeä myös kirkkaissa olosuhteissa. Se helpottaa sommittelua luovista kuvakulmista. Kahden korttipaikan ansiosta kuvatiedostot ja videomateriaalin voi tallentaa yleisesti saatavilla oleville SD-korteille (joissa on UHS-II-tuki) tai huippunopeille uuden sukupolven CFexpress-korteille.

EOS R3

Käytä elektronista suljinta ja salamaa

Jotta voit tasapainottaa päivänvalon ja salaman myös kirkkaissa olosuhteissa tai ikuistaa nopeasti liikkuvan kuvauskohteen pään, voit nyt käyttää salamatäsmäystä, kun käytät kameran elektronista suljinta ja Canon Speedlite -salamalaitetta tai kolmannen osapuolen studiosalamaa.

EOS R3

"ON OLTAVA NOPEA. ON OLTAVA ENTISTÄ TEHOKKAAMPI. SIKSI KÄYTÄMME TÄTÄ KAMERAA.”

Photographer looking down view finder

Canon pyrkii liiketoiminnassaan hiilineutraliuteen vuoteen 2050 mennessä.

Saavutamme tämän tavoitteen vähentämällä keskimäärin 3 % vuodessa koko elinkaaren aikaisia tuotekohtaisia hiilidioksidipäästöjä. Tämä tarkoittaa noin 50 prosentin vähennystä vuoden 2008 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Nykyisen kehityksen jatkuessa saavutamme Pariisin sopimuksen mukaiset päästövähennykset.

Teemme jatkossakin pitkän aikavälin tavoitearviointeja, jotta voimme tehdä osamme vähähiilisen yhteiskunnan toteuttamiseksi.

Haluatko, että Canonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä?

Täytä oheinen lyhyt lomake ja Canonin tuotespesialisti ottaa sinuun yhteyttä.

EOS R3 -kameran vertailu

Vertaa EOS R3 -kameraa Canonin muihin täyden kennokoon ammattikameroihin.

Artikkeli

EOS R FF

EOS R3

EOS R FF

EOS R5

Teholliset pikselit (noin miljoonaa)

24,1 megapikseliä
20,1 megapikselin
45,0 megapikselin

Kameransisäinen kuvanvakain

Kyllä, jopa kahdeksan askelen kuvanvakaus riippuen käytettävästä objektiivista 1
-
Kyllä, jopa kahdeksan askelen kuvanvakaus riippuen käytettävästä objektiivista 1

Kohteiden tunnistus

Kasvot, silmät, eläin ja ajoneuvo
Ihmiset
Kehot, kasvot, silmät, eläimet

Automaattitarkennus heikossa valaistuksessa

Enintään -7,5 EV 2
Enintään -4 EV tai -6 EV, kuvaus näytöllä -tilassa 2
Enintään -6 EV 2

Jatkuva kuvaus (kuvaa/s)

12 kuvaa/s jatkuvalla automaattitarkennuksella
30 kuvaa/s elektronisella, hiljaisella sulkimella ja jatkuvalla automaattitarkennuksella 3
195 kuvaa/s kiinteällä automaattitarkennuksella/-valotuksella
20 kuvaa/s mekaanisella sulkimella ja jatkuvalla automaattitarkennuksella
20 kuvaa/s elektronisella, hiljaisella sulkimella ja jatkuvalla automaattitarkennuksella
12 kuvaa/s jatkuvalla automaattitarkennuksella
20 kuvaa/s elektronisella, hiljaisella sulkimella ja jatkuvalla automaattitarkennuksella 3

Videokuva

6K, 12-bittinen RAW (RAW/RAW Light) jopa 60 kuvaa/s
4K, jopa 120 kuvaa/s
Full HD, jopa 240 kuvaa/s
Canon Log 3 / Sisäinen HDR PQ 10-bittinen 4:2:2
All-I / IPB / IPB (Light) -pakkaus 10-bittinen, 4:2:2, pakkaamaton 4K 60p -video ulkoiseen tallentimeen
5,5K, 12 bittinen RAW (RAW/RAW Light) jopa 60 kuvaa/s.
4K, enintään 60 kuvaa/s
Full HD, enintään 120 kuvaa/s
Canon Log 1 / Log 3 / Sisäinen HDR PQ 10-bittinen 4:2:2
All-I / IPB-pakkaus 10-bittinen, 4:2:2, pakkaamaton 4K 60p -video ulkoiseen tallentimeen
8K, enintään 30 kuvaa/s
4K, enintään 120 kuvaa/s
Full HD, enintään 120 kuvaa/s
4K-video, intervallikuvaus
Canon Log 1 / Log 3 [7] / Sisäinen HDR PQ 10-bittinen 4:2:2 -tallennus
All-I / IPB / IPB (Light) -pakkaus 10-bittinen, 4:2:2, pakkaamaton 4K 60p -video ulkoiseen tallentimeen
Täyden koon 8K tai rajattu 5K ProRes
RAW tallennetaan ulkoisesti HDMI:n kautta
Atomos Ninja V+ -laitteeseen

Pikavalitsimet

Päävalintakiekko
Pikavalitsin 1
Pikavalitsin 2
Automaattitarkennuksen monitoimiohjain
Smart Controller -ohjain
Yläpaneeli
Päävalintakiekko
Pikavalitsin
Automaattitarkennuksen monitoimiohjain
Smart Controller -ohjain
Yläpaneeli
Päävalintakiekko
Pikavalitsin 1
Pikavalitsin 2
Automaattitarkennuksen monitoimiohjain
Yläpaneeli

Nestekidenäyttö

8 cm / 3,2 tuumaa
4,15 milj. pisteen LCD
Kääntyvä kosketusnäyttö
8 cm / 3,15 tuumaa
2,1 milj. pisteen LCD
Kiinteä objektiivi
8 cm / 3,15 tuumaa
2,1 milj. pisteen LCD
Kääntyvä kosketusnäyttö

Etsin

0.5-tuuman elektroninen etsin
Tyyppi 0.5
5,76 milj. pisteen OLED
23 mm:n pintaväli / 0,76-kertainen 4 suurennus Jopa 120 kuvaa/s
Optinen etsin
20 mm:n pintaväli / 0,76-kertainen suurennus
0.5-tuuman elektroninen etsin
5,76 milj. pisteen OLED
23 mm:n pintaväli / 0,76-kertainen suurennus
Jopa 120 kuvaa/s

Verkko

5 GHz / 2,4 GHz ja Bluetooth™
5.0 -tuki Tuetut ominaisuudet – EOS Utility, älypuhelin, lataus image.canon-palveluun, langaton tulostus, Ethernet-portti
2,4 GHz:n Wi-Fi ja sisäänrakennettu Bluetooth™
Lisävarusteena saatava 5 GHz:n valinnainen langaton lähetin WFT-E9
Ethernet-portti
5 GHz:n ja 2,4 GHz:n Wi-Fi ja sisäänrakennettu Bluetooth™ [9]
Lisävarusteena saatava valinnainen langaton lähetin WFT-R10

Rungon paino (mukaan lukien akku ja muistikortti)

1 015 g
1440 g
738 g

Korttipaikat

1 x CFexpress, tyyppi B
yksi SD/SDHC/SDXC ja UHS-II
2x CFexpress
1x CFexpress
1 x UHS-II SD

Akku

LP-E19
USB-laturi PD-E1
LP-E19
LP-E6NH
USB-laturi PD-E1

Akun kesto

620 kuvaa (EVF:n virransäästötila)
860 kuvaa (LCD:n virransäästötila)
2 850 kuvan etsinkuvaus
610 kuvan kuvaus näytöllä
320 kuvaa (EVF:n virransäästötila)
490 kuvaa (LCD:n virransäästötila)

 1. Kahdeksan askelta CIPA-standardin mukaisesti kuvattaessa RF 24-105 mm F4 L IS USM -objektiivilla (polttoväli 105 mm).
 2. Heikoimman valaistuksen automaattitarkennus on käytettävissä f/1.2-objektiivilla, keskimmäisellä tarkennuspisteellä, kertatarkennuksella, 23 °C:n / 100 °F:n lämpötilassa, ISO 100. Ei koske RF-objektiiveja, joissa on Defocus Smoothing (DS) -pinnoite.
 3. Jatkuvan automaattitarkennuksen aikana vain RF-objektiiveja ja joitakin EF-objektiiveja voi käyttää jatkuvaan kuvaukseen enimmäisnopeudella. Lisätietoja tuetuista objektiiveista on Canonin virallisessa sivustossa.
  Jatkuvan kuvauksen nopeus voi hidastua objektiivin, valotusajan, aukon, salaman, välkynnänpoiston, kuvausolosuhteiden ja kirkkauden (esimerkiksi hämärässä kuvattaessa) takia.
 4. 50 mm:n objektiivi tarkennettuna äärettömään, –1m–1 dpt.
 5. Perustuu CIPA-standardiin. Käytetty kameran mukana toimitettua akkua, ellei toisin ilmoitettu. Virransäästötilassa.
EOS R3

Pakkauksen sisältö

 • EOS R3 -kameran runko

 • Silmäsuppilo ER-h, pieni

 • Varusteluistin suojus ER-SC1 (pölyn- ja kosteudenkestävä)

 • Kamerasuojus R-F-5

 • Hihna ER-L1

 • Akkulaturi LC-E19

 • Akku LP-E19

 • Akun suojus

 • Virtajohto (EU)

 • Liitäntäkaapeli IFC-100U (ei ydintä)

 • Liitäntäkaapelin IFC-100U suojus

 • Käyttöopas (EU1)

Lisävarusteet

 • Speedlite-salamalaitteet

  Speedlite EL-5

  Tehokas ja edistyksellinen nopeasti latautuva salama mahdollistaa monipuoliset luovat säädöt ja loistavan suorituskyvyn kaikissa tilanteissa.
 • DM-E1D
  Luotettava monikäyttöinen salamakengän suuntaava stereomikrofoni DM-E1D on valintasi, kun haluat puhtaan ja selkeän digitaalisen äänen. Lisäksi mikrofonin asetuksia on helppo muokata yhteensopivan LCD-näytön kautta.
 • Multi-Function Shoe Adapter AD-E1
  Sovitin muuntaa Speedlite-salamalaitteet perinteisellä 5-nastaisella kiinnityksellä, jotta voit käyttää niitä kameroissa, joissa on monikäyttöinen salamakenkä. Sääsuojattu.
 • Speedlite ST-E10
  Erittäin pienikokoisessa Speedlite-lähettimessä on edistyksellisiä langattomia ominaisuuksia ja sen avulla voi hallita jopa 15 yhteensopivaa salamalaitetta.
 • ER-He

  Silmäsuppilo ER-hE

  Suuri kääntyvä silmäsuppilo sopii vasenta tai oikeaa silmää käyttäville ja auttaa silmälasien käyttäjiä saamaan kaiken hyödyn EOS R3 -kameran katseella ohjattavasta tarkennuksesta.
 • EOS R3
  Yhdistä älypuhelin tämän monikäyttöisen salamakengän avulla, jotta voit integroida kameran ja sovellukset uusia työnkulkuja varten.
 • Ammattimaista kuvaamista

 • ARTIKKELI

  Pysyykö Canon EOS R3 pienen ja salamannopean mustajalkatyllin vauhdissa?

  Italialainen luontokuvaaja Bruno D'Amicis testaa EOS R3 -kameraa kuvaamalla harvinaista ja uskomattoman nopealiikkeistä lintua Abruzzon rannoilla.

 • ARTIKKELI

  Rallia Canon EOS R3 -kameran kanssa

  ”Se päihittää kirkkaasti kaikki aikaisemmin käyttämäni ratkaisut.” Moottoriurheilukuvaaja Vladimir Rys testaa Canon EOS R3 -kameraa kuvatessaan sähköautokilpailua ensimmäistä kertaa.

 • ARTIKKELI

  Vauhdin hurmaa Canonin superteleobjektiivien kanssa

  Moottoriurheilukuvaaja Vladimir Rys tutustuu Canonin RF 400mm F2.8L IS USM- ja RF 600mm F4L IS USM -objektiiveihin nopeatahtisissa rallikuvauksissa Canon EOS R3 -kamera mukanaan.

 • ARTIKKELI

  Katseella ohjattavan automaattitarkennuksen ominaisuudet

  Tutustu Canonin uskomattoman katseella ohjattavan automaattitarkennuksen tarinaan. Se määrittää tarkennuspisteen tai vaihtaa sitä sen mukaan, mitä katsot.

 • Vastaavat tuotteet

 • Peilittömät kamerat

  EOS R5

  Unohda kaikki mitä luulet tietäväsi peilittömistä kameroista. EOS R5 -kameran poikkeukselliset ominaisuudet mullistavat tapasi ottaa valokuvia ja tallentaa videoita.
 • Peilittömät kamerat

  EOS R6

  Mitä tahansa kuvaatkin, EOS R6 antaa vapauden olla luova täysin uudenlaisilla tavoilla.
 • Järjestelmäkamerat

  EOS-1D X Mark III

  Elämä on täynnä ohikiitäviä hetkiä. EOS-1D X Mark III -kameralla saat talteen tärkeät hetket ja voit kertoa oman tarinasi.