TUOTETIEDOT

Suunniteltu ammattilaisia varten

EOS R3 on suunniteltu kestämään vaativassa ammattilaiskäytössä hiekkamyrskyistä kaatosateeseen
EOS R3

EOS R3 on suunniteltu kestämään vaativassa ammattilaiskäytössä hiekkamyrskyistä kaatosateeseen. EOS R3 on valmistettu samojen standardien mukaisesti kuin EOS-1D X -sarjan kamerat, mutta sen magnesiumseoksesta valmistettu runko on kompaktimpi malli – pienempi, kevyempi ja täydellinen liikkuvaan työskentelyyn.

Kamerassa on useita kumitiivisteitä suojaamassa sitä pölyltä ja kosteudelta, jotta voit jatkaa kuvaamista luottavaisin mielin myös vaativissa olosuhteissa.

EOS R3 on valmistettu samojen standardien mukaisesti kuin EOS-1D X -sarjan kamerat, mutta sen magnesiumseoksesta valmistettu runko on kompaktimpi malli – pienempi, kevyempi ja täydellinen liikkuvaan työskentelyyn.

Kamerassa on useita kumitiivisteitä suojaamassa sitä pölyltä ja kosteudelta, jotta voit jatkaa kuvaamista luottavaisin mielin myös vaativissa olosuhteissa.

EOS R3 on suunniteltu kestämään vaativassa ammattilaiskäytössä hiekkamyrskyistä kaatosateeseen.

Maailmanluokan kuvanvakain

EOS R3 -kamerassa on viisisuuntainen sisäinen kuvanvakain valo- ja videokuvausta varten. Se toimii monien RF-objektiivien optisen kuvanvakaimen kanssa, jolloin käytettävissä on huikea kahdeksan askeleen kuvanvakautus estämään kameran tärähtelyn vaikutuksia. Siksi pitkiä valotusaikoja voi käyttää luovasti myös käsivaralta kuvattaessa, jotta kuviin tulee uudenlaista liikkeen tuntua.

Tällä voi korjata laajempaa tärähtelyä kuin monilla muilla kuvanvakautusjärjestelmillä, ja tuloksena on entistä terävämpiä kuvia.

EOS R3

Videokuvauksessa kameran sisäistä kuvanvakainta ja objektiivin optista kuvanvakautusjärjestelmää voi täydentää kolmannella järjestelmällä eli videoiden digitaalisella kuvanvakaimella. Yhdessä nämä järjestelmät tuottavat niin vakaata kuvaa, että tulos näyttää siltä kuin olisi käytetty gimbaalia tai kuvausvaunua.

EOS R3

Canonin kaikkien aikojen paras etsin?

Käynnistä EOS R3, ja sen upea 5,76 miljoonan pisteen elektroninen etsin on valmis kuvaamaan heti, kun nostat kameran silmällesi. Tämän uuden elektronisen etsimen tarkoituksena on tarjota valokuvaajille nopeus ja selkeys, joita he odottavat optiselta etsimeltä, sekä peilittömän kameran esikatselumahdollisuus.

EOS R3

Käytimme tarkkaa UXGA-näyttöä, jonka virkistystaajuus on 120 kuvaa/s, jotta tulokset ovat hämmästyttävän todenmukaisia. Koska EOS R3 -kameran taustavalaistu pinottu kenno on uskomattoman nopea, etsimessä ei ole viivettä eikä se pimenny kuvaamisen aikana.

EOS R3 -kamerassa käytetään uusia vaihdettavia silmäsuppiloita, jotka estävät hajavalon pääsyn etsimeen. Vakiomallinen ER-h-silmäsuppilo toimitetaan kameran mukana. Suurempi ER-hE-silmäsuppilo on saatavilla lisävarusteena, ja sitä suositellaan silmälaseja käyttäville valokuvaajille, jotka haluavat käyttää katseella ohjattavaa automaattitarkennusta.

EOS R3

Optisen etsimen avustin PÄÄLLÄ

Optisen etsimen avustin POIS

Saat sen, minkä näet

Kameran etsin on ikkunasi maailmaan, ja siksi EOS R3 -kameran elektroninen etsin on täysin mukautettavissa. Näytön simulointitila näyttää otettavan kuvan kirkkauden kyseisellä hetkellä valituilla asetuksilla, ja syväterävyyttä, valkotasapainoa ja monia muita säätöjä voi esikatsella reaaliaikaisesti ilman lisäviivettä.

Kun kuvaat pitkiä aikoja tai tallennat RAW-tiedostoja, jotka käsitellään myöhemmin, kokeile EOS R3 -kameran optisen etsimen simulointia. Tämä poistaa käytöstä kuvatyylin, valkotasapainon ja muiden toimintojen esikatselut ja näyttää Canonin HDR -tekniikan avulla luonnolliselta näyttävän näytön, joka muistuttaa järjestelmäkameran näyttöä.

Kun sinun on kuvattava eri kulmista, kameraan 3,2-tuumainen kääntyvä kosketusnäyttö helpottaa työskentelyä. Sen 4,15 miljoonaa pistettä tekevät siitä peilittömien kameroiden kaikkein aikojen tarkimman näytön, joka on selkeä myös ulkona kirkkaassa valossa.

Käännä se poispäin kameran rungosta, ja voit kiertää sitä 270 astetta, jota voit kuvata helposti ylhäältä tai alhaalta.

EOS R3

Sopii suoraan nykyiseen järjestelmääsi


Voit käyttää EOS R3 -kameraa muiden järjestelmäkameran varusteiden kanssa. Kuten kaikissa EOS R -sarjan kameroissa, EF-objektiivit toimivat juuri odotetusti kolmen laadukkaan kiinnityssovittimen ansiosta. EOS R3 -kamerassa on samanlainen suuren kapasiteetin LP-E19-akku kuin EOS-1DX-sarjan kameroissa. Sen voi ladata kameran rungossa ja sen ulkopuolella USB-latauksella. Kamerassa voi käyttää myös ulkoista akkua USB-portin kautta pidempiä kuvausaikoja varten.

EOS R3 on tulosta kolmen vuosikymmenen kehitystyöstä, jossa on otettu huomioon ammattivalokuvaajien vaatimukset. Nauti huippuluokan ergonomiasta, tutusta intuitiivisesta käyttöliittymästä, helppokäyttöisistä säätimistä ja erinomaisesta suunnittelusta.

EOS R3
EOS R3

Mukautettavat säädöt

Kuvaatpa vaaka- tai pystysuunnassa, EOS R3 -kameran säätimet ovat luontevasti käden ulottuvilla. Pystysuuntaisen kiinteän kahvan ansiosta kamerasta saa hyvän otteen, ja monitoimiohjain ja älyohjain ovat intuitiivisesti juuri peukalon ulottuvilla.

Kameran rungossa on kolme mukautettavaa valitsinta ja useimmissa RF-objektiiveissa on säätörengas, joiden avulla valotusaikaa, aukon arvoa, ISO-herkkyyttä ja valotuksen korjausta voi säätää siirtämättä katsetta pois etsimestä.

R3-kamerassa on tähän saakka eniten mukautettavia painikkeita, muun muassa mahdollisuus käyttää elokuvatilan valintakytkintä täysin äänettömän stillkuvatilan aktivointiin. Tämä sopii kuvaustilanteisiin, joissa vaaditaan usein täydellistä hiljaisuutta ja huomaamatonta toimintaa.

Panoroinnin avustin

[Panoroinnin avustin] kun yhteensopivaa objektiivia ja optista kuvanvakainta käytetään panoraamakuviin, kuvan vakautus ja kohteen epäterävyyden korjaaminen tehdään valotuksen aikana, jolloin saat luotua upeita panorointikuvia ja kohteen yksityiskohdat näkyvät terävinä. Panoroinnin avustimen tilassa valotusaika on 1–2 askelta pidempi kuin normaalissa panoraamakuvassa. Tai panorointikuvien onnistumisen varmistamiseksi pidempää valotusaikaa käytettäessä.

Panning Assist


Kahden korttipaikan ansiosta kuvatiedostot voi tallentaa yleisesti saatavilla oleville SD-korteille (joissa on UHS-II-standardin tuki) tai huippunopeille uuden sukupolven CFexpress-korteille. Muistikorteille voi tallentaa myös kameran asetukset aina verkon asetuksista katseella ohjattavan automaattitarkennuksen kalibrointeihin ja jopa laiteohjelmistopäivityksiin.
Useiden kameroiden määrittäminen on nyt paljon helpompaa.

EOS R3

Kameran sisäinen tarkennuksen pinonta

Kun terävyysalue on rajallinen, EOS R3 -kameran tarkennuksen sommittelutila tuottaa täydellisen terävyyden koko kuva-alalle. Tämä sopii erinomaisesti makro- tai maisemakuvaukseen.

Kamera ottaa useita kuvia ja vaihtaa samalla tarkennuksen automaattisesti läheltä kauas. Nämä yhdistetään kamerassa yhdeksi kuvaksi, jossa on paljon suurempi terävyysalue, ja kohde näkyy terävänä koko kuva-alalla. Se on erinomainen tapa ylittää objektiivin luonnolliset rajat ja ottaa erittäin tarkkoja kuvia.

Kameran lopullisen kuvan tuottamisen lisäksi siinä käytetyt kuvat tallennetaan, mikä tarkoittaa, että myös jälkikäsittelyssä voidaan tuottaa pinottuja kuvia.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • ARTIKKELI

  Pysyykö Canon EOS R3 pienen ja salamannopean mustajalkatyllin vauhdissa?

  Italialainen luontokuvaaja Bruno D'Amicis testaa EOS R3 -kameraa kuvaamalla harvinaista ja uskomattoman nopealiikkeistä lintua Abruzzon rannoilla.

 • ARTIKKELI

  Rallia Canon EOS R3 -kameran kanssa

  ”Se päihittää kirkkaasti kaikki aikaisemmin käyttämäni ratkaisut.” Moottoriurheilukuvaaja Vladimir Rys testaa Canon EOS R3 -kameraa kuvatessaan sähköautokilpailua ensimmäistä kertaa.

 • ARTIKKELI

  Vauhdin hurmaa Canonin superteleobjektiivien kanssa

  Moottoriurheilukuvaaja Vladimir Rys tutustuu Canonin RF 400mm F2.8L IS USM- ja RF 600mm F4L IS USM -objektiiveihin nopeatahtisissa rallikuvauksissa Canon EOS R3 -kamera mukanaan.

 • ARTIKKELI

  Katseella ohjattavan automaattitarkennuksen ominaisuudet

  Tutustu Canonin uskomattoman katseella ohjattavan automaattitarkennuksen tarinaan. Se määrittää tarkennuspisteen tai vaihtaa sitä sen mukaan, mitä katsot.

 • Rekisteröidy nyt

  Tilaa uutiskirjeemme, jotta pysyt ajan tasalla uusimmista EOS R3 -kameraa koskevista uutisista ja päivityksistä.