Palvelut

Työtilojen elinkaaripalvelut

Tulostus- ja skannausinfrastruktuurin hallintaan liittyy monia eri tekijöitä. Canon pystyy tukemaan sinua kaikissa ratkaisun elinkaaren vaiheissa - laitteiden ja ohjelmistojen käyttöönotosta niiden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Konsultointipalvelut

Älykäs aloitus – Canon analysoi tulostus- ja skannausinfrastruktuurisi, arvioi vahvuudet ja heikkoudet ja hyödyntää tietoa ratkaisun optimoinnissa.
Lue lisää
Work professionals using SiteAudit fleet auditing, monitoring, and management software.

Laitteiden käyttöönottopalvelut

Älykäs aloitus – saat kaiken tarvitsemasi tuen niin, että voit asentaa, määrittää ja tutustua uuteen teknologiaan sekä automaatioon.
Näytä kaikki palvelut
work professionals working in an office

Laitteiden tuki- ja ylläpitopalvelut

Vahva suoritus – ratkaisujen korkea käytettävyys on elintärkeää kaikille yrityksille. Canon auttaa sinua ehkäisemään ja ratkaisemaan ongelmia niin, että käyttökatkot ovat mahdollisimman lyhyitä.
Näytä kaikki palvelut
Yrityksen työntekijät katselevat kannettavaa tietokonetta toimistossa

Laitteiden kierrätys- ja tietoturvapalvelut

Loistava lopputulos – anna Canonin hoita ongelmat pois käsistäsi, kun laitteet ja ratkaisut tulevat käyttöikänsä päähän ja niistä on päästävä eroon nopeasti, vastuullisesti ja tietoturvallisesti.
Lue lisää
Two work professionals working in the office together

Hallintapalvelut

Tiedämme, että liiketoiminta voi olla haasteellista, kun toimipaikkoja on useita. Canonin sertifioidut hallintapalvelut tarjoavat kaiken tarvitsemasi avun.
Näytä kaikki hallintapalvelut
Sky view windows in a building

TARVITSETKO APUA?

Katso miten Canon Yritysratkaisut tehostavat liiketoimintaasi