Canon Camera

VERKKOKAUPPARATKAISUT

Valokuva-, video- ja ohjelmistoratkaisut, jotka tuovat tuotteiden parhaat puolet esiin

Luo kustannustehokasta ja laadukasta sisältöä, joka herättää tuotteet eloon ja edistää brändien suosiota.

Valokuva-, video- ja ohjelmistoratkaisut, jotka tuovat tuotteiden parhaat puolet esiin

Canonin kameroilla ja ohjelmistoilla saat brändisi loistamaan

Canon ei ole pelkästään maailman johtava valo- ja videokuvaustuotteiden valmistaja, vaan myös ohjelmistoinnovaattori. Yhdessä nämä teknologiat tuovat tuotteesi lähemmäs asiakkaitasi.

 • CANON SOFTWARE

  CANON-OHJELMISTO

  Oikeasti älykäs ohjelmisto

  Canon on kehittänyt ohjelmiston, joka sulautuu saumattomasti yrityksesi käyttämiin sovelluksiin ja työnkulkuun. Tämä varmistaa, että koko tuotevalikoima saadaan kuvattua kattavasti.

 • R5_mountlens

  CANON-KAMERAT

  Ammattitason tuloksia laadukkailla laitteilla

  Canon-kamerat ja -videokamerat ovat tehokkaita ja laadultaan ylivertaisia työkaluja, joilla tuotteiden värit, yksityiskohdat ja tekstuurit saadaan välitettyä asiakkaille. Onnistuneet kuvat ja videot saavat tuotteet näyttämään houkuttelevilta ja tuovat niiden parhaat puolet esiin.

Canon Camera

INNOVATIIVINEN OHJELMISTO

Tehokkuutta kuvaukseen

Canonin ohjelmistokehityspaketti (SDK) tarjoaa toimintopaketin, jota voit käyttää liitettyjen kameroiden kanssa. Kun liität kameran tietokoneeseen tai älypuhelimeen, kehittäjät voivat ohjata kuvausprosessia.

Canon Camera

Kameran hallinta

Käytä kameraa etäyhteydellä nopeasti ja tarkasti säilyttäen samalla valotuksen ja tarkennuksen täydellisen hallinnan.

Canon Camera

Sisällön ja tuotannon hallinta

Lataa kuvat, tarkista ja muuta kameran asetuksia ja kuvaa etäyhteydellä Mac- tai PC-tietokoneella tai älypuhelimella.

"CANONIN LAITTEET OVAT MEILLE ERITTÄIN TÄRKEITÄ, EIKÄ PROSESSI ONNISTUISI LAINKAAN ILMAN CANONIN SDK-TYÖKALUA."

STYLESHOOTS
Tutustu StyleShootsin ratkaisuun

Haluatko tietää lisää?

Jos haluat lisätietoja Canonin verkkokaupparatkaisuista, klikkaa Ota yhteyttä Canoniin -linkkiä ja anna pyydetyt tiedot. Ammattilaisille suunnatuista tuotteista vastaavan B2B-tiimin jäsen ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Muita samankaltaisia tuotteita

Lue lisää Canonin ammattikäyttöön tarkoitetuista valokuva- ja videotuotteista, jotka tarjoavat täydellistä hallintaa ja verratonta laatua.

 • Canon Camera

  PRIME-MAKRO-OBJEKTIIVI

  Canon EF 100mm f/2.8L Macro IS USM

  Katso kohdettasi tarkemmin...

 • Canonin kanssa pysyt askeleen edellä muita

  Canonin kaupalliseen käyttöön tarkoitetut valokuva- ja videoratkaisut tarjoavat korkealaatuisen sisällön nopean, kustannustehokkaan tuotannon, jolla tavoitat asiakkaasi oikea-aikaisesti, tehokkaasti ja yhtenäisesti – tehostaen tuottavuutta ja parantaen markkinaosuutta.

  • A man and a woman smiling looking at a tablet.

   TARPEIDEN TUNNISTAMINEN

   Konsultointi

   Koska jokainen yritys on erilainen, kuuntelemme toiveenne tarkasti. Näin pystymme tarjoamaan juuri teidän työnkulkuanne ja tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden.

  • DSR

   JÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN

   Määrittäminen

   Kun yrityksen ja brändin vaatimukset ovat selvillä, pystymme tarjoamaan asiakkaalle dokumentoidun kehityspaketin. Paketin avulla kehittäjät pystyvät hyödyntämään ohjelmistoa kehittämänsä sovelluksen kanssa parhaalla mahdollisella tavalla.

  • A Canon EOS R6 camera on a desk next to a man typing on a laptop.

   BRÄNDILLE SOPIVA KOKONAISUUS

   Muotoilu

   Kun perusasiat ovat kunnossa, räätälöimme kamera- ja objektiivikokonaisuuden, joka täyttää kaikki yrityksen tarpeet.

  Valotusajat

  Laitteemme on suunniteltu luomaan upeita kuvia ja videoita: ne mahdollistavat esimerkiksi 45 megapikselin stillkuvat, 20 kuvan kuvaamisen sekunnissa ja 8K-videot, joista yksityiskohdat erottuvat upeasti. Canon-kameroilla saa aikaan huipputason tuloksia, ja laukaisimen painamisen jälkeen tuotteet saa markkinoille nopeasti eri kanavissa. Prosessista tulee tehokas, eikä jälkikäsittelyä tarvita juuri lainkaan.

  Kuvanlaatu

  Canon valmistaa omat kuvakennonsa, jotka takaavat korkean resoluution kuvat ja videot sekä erinomaisen väritarkkuuden ja terävyyden, joista Canonin legendaariset objektiivit tunnetaan. Laadukkaat kuvat auttavat yritystä erottumaan kilpailijoista ja luomaan paremman asiakaskokemuksen. Automaattitarkennus- ja valkotasapaino-ominaisuuksien ansiosta kuvista tulee erittäin tarkkoja, jolloin tuotteiden yksityiskohdat ja tekstuurit näkyvät erinomaisesti. Tämä taas auttaa vähentämään asiakaspalautuksia.
  Cloud Process Automation

  Tasainen laatu

  Valmistele laitteet käyttökuntoon, sommittele ja kuvaa – kerta toisensa jälkeen. Canonin tekniikan ansiosta lopputulos on aina upea, ja tuotekuvista tulee yhtenäisiä ja realistisen näköisiä. Kuvanparannus- ja kuvankäsittelytoimia ei juuri tarvita, joten voit keskittyä luovaan työhön.

  Tuottavuus

  Canonin kamerat toimivat nopeasti ja tehokkaasti, ja niissä on erittäin nopeat suorittimet ja huippunopea automaattitarkennus. Tuotteita voi siis vaihtaa jatkuvasti samalla, kun kamerat jatkavat kuvaamista. Nopean kuvausprosessin ansiosta tuotteet saadaan myyntiin nopeammin kuin koskaan aikaisemmin.

  Työnkulun hallinta

  Canonin ohjelmistoratkaisut ja kamerat on suunniteltu sulautumaan yrityksesi työnkulkuun, ja niitä voi helposti muokata yrityksen kasvaessa ja tarpeiden muuttuessa. Adobe RGB -väriprofiilin ansiosta kuvat on helppo tarkistaa kuvaamisen aikana, joten jälkikäsittelyn tarve vähenee ja kuvat saa julkaistua nopeasti.

  Haluatko tietää lisää?

  Jos haluat lisätietoja Canonin verkkokaupparatkaisuista, klikkaa Ota yhteyttä Canoniin -linkkiä ja anna pyydetyt tiedot. Ammattilaisille suunnatuista tuotteista vastaavan B2B-tiimin jäsen ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

  Kaupankäynnin järjestelmä juuri sinulle

  Toimitpa millä alalla tahansa, Canonilla on sinulle sopiva kaupankäynnin ratkaisu. Asiantuntijamme räätälöivät paketin, joka vastaa kaikkia vaatimuksiasi. Katso alueita, joilla olemme jo toimineet

  • VÄHITTÄISMYYNTI

   Tuotteet ja lisävarusteet

   Maksimoi työnkulkusi ja saat tuotteidesi valo- ja videokuvat nopeasti ja tarkasti verkkoon ja myyntiluetteloon.

  • 672149325

   MUOTIKUVAUS

   Vaatetus

   Tallenna jokainen yksityiskohta luonnollisine väreineen ja herätä asiakkaiden kiinnostus brändiäsi kohtaan.

  • STUDIO

   Muotokuvat ja paljon muuta

   Koska valotus ja valaistus pysyvät yhtenäisinä, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pyytää asiakkaita poseeraamaan ja painaa laukaisinpainiketta.

  • MUSEO

   Tehokkuutta arkistointiin

   Kun varastossa olevat esineet on dokumentoitava huolellisesti, Canon-kamerat, -objektiivit ja -ohjelmisto auttavat täydellisen tuoteluettelon luomisessa.

  Aiheeseen liittyvät artikkelit