Canon_B2B_Argos_Lifestyle_64.tif

VERKKOKAUPPARATKAISUT

Valokuva-, video- ja ohjelmistoratkaisut, jotka tuovat tuotteiden parhaat puolet esiin

Luo kustannustehokasta ja laadukasta sisältöä, joka herättää tuotteet eloon ja edistää brändien suosiota.

Canonin kameroilla ja ohjelmistoilla saat brändisi loistamaan

Canon ei ole pelkästään maailman johtava valo- ja videokuvaustuotteiden valmistaja, vaan myös ohjelmistoinnovaattori. Yhdessä nämä teknologiat tuovat tuotteesi lähemmäs asiakkaitasi.

 • CANON-OHJELMISTO

  Oikeasti älykäs ohjelmisto

  Canon on kehittänyt ohjelmiston, joka sulautuu saumattomasti yrityksesi käyttämiin sovelluksiin ja työnkulkuun. Tämä varmistaa, että koko tuotevalikoima saadaan kuvattua kattavasti.

 • CANON-KAMERAT

  Ammattitason tuloksia laadukkailla laitteilla

  Canon-kamerat ja -videokamerat ovat tehokkaita ja laadultaan ylivertaisia työkaluja, joilla tuotteiden värit, yksityiskohdat ja tekstuurit saadaan välitettyä asiakkaille. Onnistuneet kuvat ja videot saavat tuotteet näyttämään houkuttelevilta ja tuovat niiden parhaat puolet esiin.

StyleShoots_Canon_camera_SDK_integration

INNOVATIIVINEN OHJELMISTO

Tehokkuutta kuvaukseen

Canonin ohjelmistokehityspaketti (SDK) tarjoaa toimintopaketin, jota voit käyttää liitettyjen kameroiden kanssa. Kun liität kameran tietokoneeseen tai älypuhelimeen, kehittäjät voivat ohjata kuvausprosessia.

Canon Camera

Kameran hallinta

Käytä kameraa etäyhteydellä nopeasti ja tarkasti säilyttäen samalla valotuksen ja tarkennuksen täydellisen hallinnan.

Canon Camera

Sisällön ja tuotannon hallinta

Lataa kuvat, tarkista ja muuta kameran asetuksia ja kuvaa etäyhteydellä Mac- tai PC-tietokoneella tai älypuhelimella.

ASIAKASTARINA

Canonin R-järjestelmä Argos Sainsburyn verkkokaupassa

Katso miten Argos hyödyntää Canonin laitteilla varustettua studiotaan nopeaan ja tehokkaaseen kaupalliseen valokuvaukseen.
Argos_Case_Study_Film_B2B_013_115_H264_4K_16-9_FI

Muita samankaltaisia tuotteita

Lue lisää Canonin ammattikäyttöön tarkoitetuista valokuva- ja videotuotteista, jotka tarjoavat täydellistä hallintaa ja verratonta laatua.

 • EOS R5_Front_RF24-105mmF4LISUSM_SQUARE.png

  Peilittömät kamerat

  Unohda kaikki mitä luulet tietäväsi peilittömistä kameroista. EOS R5 -kameran poikkeukselliset ominaisuudet mullistavat tapasi ottaa valokuvia ja tallentaa videoita.
 • Canon Camera

  Peilittömät kamerat

  Mitä tahansa kuvaatkin, EOS R6 antaa vapauden olla luova täysin uudenlaisilla tavoilla.
 • Canon Camera

  RF-objektiivit

  Anna täyden kennokoon peilittömällä kameralla kuvatuille kuville ammattimainen ilme 24–70 mm:n zoom-objektiivilla, jossa on nopea aukko ja viiden askeleen kuvanvakain.
 • RF70-200mm F2.8 L IS USM

  RF-OBJEKTIIVIT

  Ammattitasoinen RF 70-200mm F2.8L IS USM -objektiivi soveltuu erinomaisesti uutis-, urheilu- ja matkakuvaukseen.
 • Canon Camera

  JÄRJESTELMÄKAMERAT

  Kuvasi ovat tinkimättömän laadukkaita ja kameran suorituskyky ammattitasoista kuvauskohteesta riippumatta.
 • Canon Camera

  JÄRJESTELMÄKAMERAT

  Elämä on täynnä ohikiitäviä hetkiä. EOS-1D X Mark III -kameralla saat talteen tärkeät hetket ja voit kertoa oman tarinasi.
 • Canon EF 16-35mm f/2.8L III USM

  L-SARJAN LAAJAKULMAZOOM

  Anna täyden kennokoon peilittömällä kameralla kuvatuille kuville ammattimainen ilme 24–70 mm:n zoom-objektiivilla, jossa on nopea aukko ja viiden askeleen kuvanvakain.
 • Canon Camera

  PRIME-MAKRO-OBJEKTIIVI

  Katso kohdettasi tarkemmin...
 • Canonin kanssa pysyt askeleen edellä muita

  Canonin kaupalliseen käyttöön tarkoitetut valokuva- ja videoratkaisut tarjoavat korkealaatuisen sisällön nopean, kustannustehokkaan tuotannon, jolla tavoitat asiakkaasi oikea-aikaisesti, tehokkaasti ja yhtenäisesti – tehostaen tuottavuutta ja parantaen markkinaosuutta.

  • TARPEIDEN TUNNISTAMINEN

   Konsultointi

   Koska jokainen yritys on erilainen, kuuntelemme toiveenne tarkasti. Näin pystymme tarjoamaan juuri teidän työnkulkuanne ja tarpeitanne vastaavan kokonaisuuden.

  • JÄRJESTELMÄN KEHITTÄMINEN

   Määrittäminen

   Kun yrityksen ja brändin vaatimukset ovat selvillä, pystymme tarjoamaan asiakkaalle dokumentoidun kehityspaketin. Paketin avulla kehittäjät pystyvät hyödyntämään ohjelmistoa kehittämänsä sovelluksen kanssa parhaalla mahdollisella tavalla.

  • BRÄNDILLE SOPIVA KOKONAISUUS

   Muotoilu

   Kun perusasiat ovat kunnossa, räätälöimme kamera- ja objektiivikokonaisuuden, joka täyttää kaikki yrityksen tarpeet.

  Valotusajat

  Laitteemme on suunniteltu luomaan upeita kuvia ja videoita: ne mahdollistavat esimerkiksi 45 megapikselin stillkuvat, 20 kuvan kuvaamisen sekunnissa ja 8K-videot, joista yksityiskohdat erottuvat upeasti. Canon-kameroilla saa aikaan huipputason tuloksia, ja laukaisimen painamisen jälkeen tuotteet saa markkinoille nopeasti eri kanavissa. Prosessista tulee tehokas, eikä jälkikäsittelyä tarvita juuri lainkaan.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_51.tif

  Kuvanlaatu

  Canon valmistaa omat kuvakennonsa, jotka takaavat korkean resoluution kuvat ja videot sekä erinomaisen väritarkkuuden ja terävyyden, joista Canonin legendaariset objektiivit tunnetaan. Laadukkaat kuvat auttavat yritystä erottumaan kilpailijoista ja luomaan paremman asiakaskokemuksen. Automaattitarkennus- ja valkotasapaino-ominaisuuksien ansiosta kuvista tulee erittäin tarkkoja, jolloin tuotteiden yksityiskohdat ja tekstuurit näkyvät erinomaisesti. Tämä taas auttaa vähentämään asiakaspalautuksia.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_49

  Tasainen laatu

  Valmistele laitteet käyttökuntoon, sommittele ja kuvaa – kerta toisensa jälkeen. Canonin tekniikan ansiosta lopputulos on aina upea, ja tuotekuvista tulee yhtenäisiä ja realistisen näköisiä. Kuvanparannus- ja kuvankäsittelytoimia ei juuri tarvita, joten voit keskittyä luovaan työhön.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_46

  Tuottavuus

  Canonin kamerat toimivat nopeasti ja tehokkaasti, ja niissä on erittäin nopeat suorittimet ja huippunopea automaattitarkennus. Tuotteita voi siis vaihtaa jatkuvasti samalla, kun kamerat jatkavat kuvaamista. Nopean kuvausprosessin ansiosta tuotteet saadaan myyntiin nopeammin kuin koskaan aikaisemmin.
  Canon_B2B_Argos_Lifestyle_65

  Työnkulun hallinta

  Canonin ohjelmistoratkaisut ja kamerat on suunniteltu sulautumaan yrityksesi työnkulkuun, ja niitä voi helposti muokata yrityksen kasvaessa ja tarpeiden muuttuessa. Adobe RGB -väriprofiilin ansiosta kuvat on helppo tarkistaa kuvaamisen aikana, joten jälkikäsittelyn tarve vähenee ja kuvat saa julkaistua nopeasti.

  Kaupankäynnin järjestelmä juuri sinulle

  Toimitpa millä alalla tahansa, Canonilla on sinulle sopiva kaupankäynnin ratkaisu. Asiantuntijamme räätälöivät paketin, joka vastaa kaikkia vaatimuksiasi. Katso alueita, joilla olemme jo toimineet

  • VÄHITTÄISMYYNTI

   Tuotteet ja lisävarusteet

   Maksimoi työnkulkusi ja saat tuotteidesi valo- ja videokuvat nopeasti ja tarkasti verkkoon ja myyntiluetteloon.

  • MUOTIKUVAUS

   Vaatetus

   Tallenna jokainen yksityiskohta luonnollisine väreineen ja herätä asiakkaiden kiinnostus brändiäsi kohtaan.

  • STUDIO

   Muotokuvat ja paljon muuta

   Koska valotus ja valaistus pysyvät yhtenäisinä, sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin pyytää asiakkaita poseeraamaan ja painaa laukaisinpainiketta.

  • MUSEO

   Tehokkuutta arkistointiin

   Kun varastossa olevat esineet on dokumentoitava huolellisesti, Canon-kamerat, -objektiivit ja -ohjelmisto auttavat täydellisen tuoteluettelon luomisessa.

  Aiheeseen liittyvät artikkelit