PALVELUT

Tulostusympäristön hallintapalvelut

Sertifioidut asiantuntijapalvelumme auttavat luomaan tehokkaita, tietoturvallisia ja tiedonhallintaa edistäviä tulostus- ja skannausratkaisuja. Varmistamme pitkäkestoisten hyötyjen toteutumisen jatkuvan palvelunhallinnan, asiakasraportoinnin ja luotettavien tukipalvelujemme avulla. Ratkaisujemme avulla kaikenkokoiset organisaatiot voivat siirtyä joustavaan hybridityöskentelyyn ja kehittää dokumenttikeskeistä digitaalista toimintaympäristöä.
PYYDÄ LISÄTIETOJA
Managed Print Services

Tulostusympäristön hallintapalvelut

Canonin Tulostusympäristön hallintapalvelut

Tulostusympäristön hallintapalvelu mahdollistaa digitalisaation yhdistämällä alan johtavan tekniikan ja palvelut tietoturvalliseksi tulostus- ja skannausinfrastruktuuriksi, joka toimii saumattomasti sekä toimisto- että etätyöympäristössä.
Tiedonhallinnan-ratkaisut

Yksi ekosysteemi

Tulostusympäristön hallintapalvelut ja Tiedonhallinnan ratkaisut toimivat yhdessä ekosysteemissä, jolloin digitaalisten toimintaympäristöjen kehittäminen onnistuu sujuvammin ja tehokkaammin.

Lähestymistapamme

Toteutamme tiedonhallinnan tarpeita vastaavan tulostusympäristön ja kehitämme sitä yhdessä jatkuvan palvelunhallinnan avulla:

1. Arvioimme yrityksesi tulostus- ja asiakirjahallinnan työnkulkuja, selvitämme yrityksesi digitalisaatiokypsyyden ja tunnistamme tiedonhallinnan kehitysmahdollisuudet.
2. Laadimme yrityksesi liiketoimintatarpeisiin perustuvan tiedonhallinnan kehityssuunnitelman.
3. Varmistamme saumattoman käyttöönoton asiakaskohtaisten vaatimusten mukaisesti hyödyntämällä standardeja toimintamallejamme.
4. Ylläpidämme ja tuemme yrityksesi tulostus- ja skannausympäristöä, jotta laitehallinnan ja asiakirjojen käsittelyn työnkulut toimivat mahdollisimman tehokkaasti.
5. Teemme kehitysehdotuksia työnkulkujen ja tiedonhallinnan parantamisesta palveluraportoinnin, seurannan ja asiakaspalautteen perusteella.

Medewerkers krijgen training in de concepten van cyberbeveiliging en het correct omgaan met gevoelige informatie

Tulostusympäristön hallinnan edut

Tulostusympäristön hallintapalvelumme auttaa sinua parantamaan tehokkuutta, tietoturvaa ja asiakaskokemusta useiden hyödyllisten ominaisuuksien avulla.

Finnair kehitti asiakaspalvelua skannaus- ja tulostusratkaisujen avulla

Finnair-Cargo

Palvelut

Valitse ISO/IEC 20000-1 –sertifioidusta palveluportfoliostamme sopivat palvelut: kartoitus-, käyttöönotto-, ylläpito- ja raportointipalvelut, joita voit täydentää tietoturvapalveluilla. Korkean käytettävyyden ympäristöihin saat luotettavaa lähitukipalvelua ja tulostuksen optimointia. Suuryritysten tarpeita tuemme globaalilla tukipalvelulla ja palvelujen integraatioilla.

Tulostusympäristön hallintaratkaisu

Tulostusympäristön hallintaratkaisu perustuu älykkäisiin etähallintatyökaluihin, ohjelmistoihin ja asiakaskohtaiseen palvelukokonaisuuteen, joilla tulostus- ja skannausympäristöä hallitaan ja kehitetään vaatimusten ja standardien mukaisesti.
Kuva tekoälyä käyttävästä henkilöstä

RATKAISUT

Tiedonhallinnan ratkaisut

Vauhdita digitalisaatiohankkeita Tulostuksenhallinnan ja Informaationhallinnan yhdistävällä Tiedonhallinnan ratkaisuilla

RATKAISUT

Tutustu Prosessin- ja tiedonhallinnan ratkaisuun

Hyödynnä digitalisaation mahdollisuudet ja paranna tuottavuutta

Workspace Collaboration Solutions

Pyydä lisätietoja ottamalla meihin yhteyttä

Muut tuotteet ja ratkaisut

Tutustu Canonin ratkaisuihin, jotka täydentävät tulostusympäristön hallintapalveluja

Lue lisää

Lue lisää Canonin ratkaisuista ja palveluista, jotka auttavat yritystäsi sopeutumaan työelämän uuteen normaaliin