TULOSTUSPALVELU PRINT IN CITY

Tulostus yhteisöpalveluna

Jakamistalous tarjoaa uusia mahdollisuuksia yrityksille. Tulostaminen, skannaus ja kopiointi voidaan tarjota yhteisö- tai kansalaistulostuksena yrityksen eri sidosryhmille.

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Jakamistalous tarjoaa uusia mahdollisuuksia yrityksille

Tämän päivän kuluttajat haluavat elää vastuullisesti ja monet haluavat hyödyntää erilaisia yhteisiä palveluita. Jakamistalous tarjoaa palveluja tarjoavalle yritykselle mahdollisuuden tarjota omia resurssejaan myös muuhun, kuin omaan käyttöön, ja yritys hyötyy tekemästään investoinnistaan paremmin. Kuluttaja taas hyötyy, kun hänen ei tarvitse investoida omaan, vaan hän voi käyttää tarvitsemaansa ratkaisua palveluna silloin, kun hän sitä tarvitsee ja maksaa vain käytöstä. Nyt myös tulostaminen, skannaus ja kopiointi voidaan tarjota yhteisö- tai kansalaistulostuksena yrityksen eri sidosryhmille.


Print In City – verkossa toimiva yhteisöpalvelu

Print In City on Suomessa täysin uusi palvelu, joka tarjoaa liikkuville käyttäjille helpon ja laadukkaan tavan tulostaa, skannata ja kopioida. Palvelun laajentuessa kuluttajat löytävät palvelun kirjastoista, oppilaitoksista, kauppakeskuksista tai vaikkapa päiväkodeista. Palvelun ideana on, että mikä tahansa organisaatio, julkinen tai kaupallinen, voi liittyä mukaan osaksi palveluverkostoa. Palveluajatuksena on, ettei kuluttajien tarvitsi tulevaisuudessa ylläpitää tulostuslaitteita kotonaan, vaan satunnaiseksi käyneet tulostustarpeet voi hoitaa kätevästi vaikkapa kauppareissulla.

Palvelua tarjoava organisaatio hyötyy itse tarjoamalla maksullista ja tietoturvallista vierastulostusta omille sidosryhmilleen ja lähialueille ja voi tällä tavoin myös tarjota parempaa asiakaspalvelua ja saada tiloihinsa uusia kontakteja, jotka voivat olla potentiaalisia uusia asiakkaita. Asiakkaat, muut vieraat ja ohikulkijat, esimerkiksi lähialueen opiskelijat tai pienyritykset, voivat hyödyntää tarjottua palvelua helposti investoimatta omaan laitteeseen.

Print in City-palvelu

Print In City -palvelu pohjautuu Canonin palkittuun tulostuksen- ja skannauksenhallintaratkaisuun, joka tarjoaa turvatulostuksen ja työnkulut. Print In City -pilvialusta tarjoaa tietoturvallisen maksujärjestelmän.

Print in City palvelu toimii osoitteessa www.printincity.fi. Palvelu on helppokäyttöinen ja kuka tahansa voi kirjautua sen käyttäjäksi, kunhan omistaa suomalaisen verkkopankin tunnukset tai luottokortin. Kirjautumisen jälkeen käyttäjä lataa tililleen saldoa ja aloittaa palvelun käytön.

Tämän jälkeen käyttäjä lataa tulostustyön verkkopalveluun ja työ noudetaan henkilökohtaista PIN-koodia käyttäen Print In City-verkkoon liitetyltä laitteelta.

Edut kuluttajalle

• satunnaisille tulostustarpeille


• soveltuu A3- ja väritulostustarpeisiin


• voit tulostaa, skannata ja kopioida kätevästi asioinnin ohella


• tietoturvallinen valinta


• helppo ja laadukas

Ota yhteyttä
Process locations

Tule Canonin kumppaniksi osaksi laajenevaa Print In City –verkostoa.

Sopivia paikkoja tulostuspisteille ovat esimerkiksi oppilaitokset, kirjastot, virastot sekä kauppakeskukset, paikat, joiden läheisyydessä liikkuu paljon ohikulkijoita, joilla saattaa olla tulostustarpeita. Lisätietoa saat lataamalla Print In City –esitteen.

Lataa Print In City-esite

Mobile phone tablet computer
Ota yhteyttä ja kysy lisää – mietitään yhdessä sopivaa ratkaisua

Aiheeseen liittyvät

Man in office

Canon Easy

Kattava tulostusympäristö kiinteällä kuukausihinnalla.

Girl on stairs

Asiakastarinat ja artikkelit

Tutustu asiakkaidemme onnistumisiin asiakastarinoiden kautta.

Female in office with paper in hands

Toimistoviestinnän ratkaisut

Asiakirjojen digitointi, esitystekniikan palvelut, tulostuspalvelut - tehosta liiketoimintaasi Canonin sujuvilla ratkaisuilla.

-->