KUVANTAMISRATKAISUT

Valokuva- ja videokuvausratkaisut

Tutustu teollisuuden ja kaupan toimialoihin, joissa Canonin kuvausratkaisut voivat tehostaa liiketoimintaa.
alt text

Vähittäiskauppa

Katso miten voit tuottaa suuria määriä luovia kuvia verkkosivuille tai tuoteluetteloihin. Tutustu kustannustehokkaaseen tapaa luoda korkealaatuista sisältöä, joka herättää tuotteesi eloon ja vahvistaa yrityksesi brändiä.

3D-fotogrammetria

3D-fotogrammetria on prosessi, jossa tehdään mittauksia valokuvista. Katso miten voit skannata, muokata ja toisintaa fyysisiä kohteita nopeasti ja helposti digitaalisessa ympäristössä.

alt text
GettyImages-1187651037

Valokuvauskoppi

Valokuvauskopissa voit ottaa nopeasti ja helposti muotokuvia. Se sopii hyvin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Poseeraa ja paina nappia. Saat kuvasi tulostettuna muutamassa sekunnissa. Kiitos Canonin, valokuvauskoppi on paitsi kustannustehokas, myös hauska käyttää.

SDK

Ohjaussovellukset voidaan integroida yrityksen järjestelmiin, jolloin kameroita ja tulostimia voidaan hallita automaattisesti. Katso miten tällainen prosessien tehostaminen vähentää kustannuksia ja säästää aikaa.

Inspection SDK Fashion
Inspection Wind Turbines

Tarkastukset

Monet organisaatiot luottavat Canonin laitteisiin, joiden avulla voidaan tunnistaa ja tallentaa tärkeitä tarkastustietoja. Katso miten Canonin erikoisohjelmistot ja kameraratkaisut tehostavat tuotannon työnkulkuja ja tukevat automatisaatiota.

Valokuvaus- ja videoratkaisut yrityksille

Korkealaatuiset valokuvat ja videot ovat elintärkeässä roolissa, kun haluat vahvistaa brändiäsi ja lähettää asiakkaillesi juuri oikean viestin. Tutustu Canonin tarjoamiin kustannustehokkaisiin ratkaisuihin, jotka välittävät viestisi entistä näyttävämmin.

Corporate photography and video
Canon Camera

Biometriikka

Kulkukortit, henkilötodistukset, tapahtumapassit ja paljon muuta. Canonin kuvantamisratkaisut auttavat pitämään henkilöstösi turvassa.

Apua ammattikuvaajalle

Tarvitsetko apua laitteiden valinnassa vai haluaisitko testata uusia tuotteitamme? Voin suositella ratkaisuja myös liiketoimintasi edistämiseen.

PasiSalminen_tapaa-joonas

Ota yhteyttä

Lue lisää yrityksesi tarpeisiin sopivista Canonin tuotteista ja palveluista.