Canon-kamerat

Tutustu Canonin kameramallistoon ja vapauta luovuutesi.
TUTUSTU VALIKOIMAAN
Canon Camera

Canon-kamerat

Löydä itsellesi sopivin kamera

Canonin pikakamerat ja kompaktikamerat tarjoavat kaikille mahdollisuuden toteuttaa luovuuttaan. Saatavilla on useita erilaisia kameroita kevyistä ja monikäyttöisistä kiinteän polttovälin kompaktikameroista kehityksen huippua edustaviin, poikkeuksellisen monipuolisiin peilillisiin ja peilittömiin järjestelmäkameroihin.

Uusimmat tuotteemme
 • eos r

  KANNETTAVAA LAATUA

  Peilittömät EOS-kamerat

  Kerro tulevaisuuden tarinat laadukkailla valokuvilla ja videoilla. Canonin peilittömät kamerat kulkevat kätevästi mukana. Saat käyttöösi Canonin edistykselliset ominaisuudet pienessä rungossa, johon on saatavilla lukuisia objektiiveja.

 • eos-1d-x-mark-iii

  JOUSTAVIA MAHDOLLISUUKSIA

  EOS-järjestelmäkamerat

  EOS-sarjan järjestelmäkameramme tarjoavat loistavan kuvanlaadun kaikentasoisille kuvaajille.

Uudet tuotteet

Intohimoisille kuvaajille suunnitellut kameramme hyödyntävät uusimpia kameratekniikoita, jotka ovat alan johtavan tuotekehitystoimintamme tulosta.

Löydä inspiraatiosi

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Tutustu Canonin mukana tarinankerronnan maailmaan.

Canon on auttanut ihmisiä kertomaan tarinansa muille jo yli 80 vuoden ajan. Tuoteasiantuntijamme Mike Burnhill kertoo Canonin innovaatioista, jotka muokkaavat myös alan tulevaa kehitystä.

Canon Camera

Muuta kiinnostavaa

Tilaa uutiskirje

Saat viimeisimmät uutiset ja tuotetiedot.