Canon DSLR Cameras Hero

Kamerat

Tutustu Canonin kameramallistoon ja vapauta luovuutesi

UUSI EOS R

Loistavat tulokset kaikissa olosuhteissa

Canonin pikakamerat, kameratulostimet ja kompaktikamerat tarjoavat kaikille mahdollisuuden toteuttaa luovuuttaan. Saatavilla on useita erilaisia kameroita kevyistä ja monikäyttöisistä kiinteän polttovälin kompaktikameroista kehityksen huippua edustaviin, poikkeuksellisen monipuolisiin peilillisiin ja peilittömiin järjestelmäkameroihin.

Kamerat

Löydä täydellinen kamera mallistostamme.

Vaihdettava vai kiinteä

Vaihdettava objektiivi

Kamerat, joiden objektiivi voidaan vaihtaa, tarjoavat ammattilaisille enemmän joustavuutta ja mahdollisuuden erilaisiin luoviin kokeiluihin. Täydellisen valokuvan metsästäjän aseita ovat sekä nopeat laajakuvaobjektiivit, jotka tallentavat valtavasti yksityiskohtia, että teleobjektiivit, jotka tuovat kuvauskohteen lähelle.

Näytä kaikki

Irish coastal rocks and sea sample shot on Canon EOS R
Laitteisto: EOS R
  • f/10.0
  • 1/1000
  • 640

Kiinteä objektiivi

Kiinteää objektiivia käytetään kompaktikameroissa ja puolijärjestelmäkameroissa. Näiden kameroiden objektiivia ei voi vaihtaa, mutta niiden kiinteällä zoomaustoiminnolla voidaan käyttää useita eri polttovälejä. Kiinteällä objektiivilla varustetut kamerat ovat heti käyttövalmiita, joten ne ovat käteviä jokapäiväiseen kuvaamiseen. Pienikokoisina ja keveinä ne kulkevat helposti mukana.

Näytä kaikki

Bird in bushes sample shot on PowerShot SX70 HS

Etsitkö sopivaa tuotetta? Kokeile tuotehakua

Hämmästyttävä tarkkuus ja luovuuden vapaus: Tutustu Canonin 4K-valikoimaan