Canon-kamerat

Tutustu Canonin kameramallistoon ja vapauta luovuutesi.
TUTUSTU VALIKOIMAAN
Canon Camera

Canon-kamerat

Löydä itsellesi sopivin kamera

Canonin pikakamerat ja kompaktikamerat tarjoavat kaikille mahdollisuuden toteuttaa luovuuttaan. Saatavilla on useita erilaisia kameroita kevyistä ja monikäyttöisistä kiinteän polttovälin kompaktikameroista kehityksen huippua edustaviin, poikkeuksellisen monipuolisiin peilillisiin ja peilittömiin järjestelmäkameroihin.

Uusimmat tuotteemme
 • Interchangeable Lens Cameras

  JOUSTAVIA MAHDOLLISUUKSIA

  Kamerat vaihdettavilla objektiiveilla

  Vaihdettavan objektiivin kamerat, kuten EOS-järjestelmäkamerat ja peilittömät kamerat, tukevat laajaa objektiivivalikoimaa nopeista, kirkkaista ja yksityiskohtaisista ultralaajakulmaobjektiiveista teleobjektiiveihin, jotka tuovat kuvauskohteen lähelle, ja tarjoavat runsaasti luovia mahdollisuuksia.

 • PowerShot G5 X Mark II

  KEVYT JA KANNETTAVA

  Pienikokoiset digikamerat

  Sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Kevyet ja kannettavat digitaaliset kiinteäpolttoväliset kamerat, jotka sopivat niin perustason kuvaukseen kuin ammattimaiseen luovaan työhön. Hyvä ratkaisu niille, jotka haluavat monipuolisen, aina kuvausvalmiin kameran.

 • KANNETTAVAT TULOSTIMET

  Pikakamerat ja taskukokoiset tulostimet

  Valitse itsellesi parhaiten sopiva pikakamera, jossa on selfie-peili, tulostusominaisuus ja kätevät liitännät älylaitteisiin. Ota kuvia ja tulosta ne missä tahansa.

Uudet tuotteet

Intohimoisille kuvaajille suunnitellut kameramme hyödyntävät uusimpia kameratekniikoita, jotka ovat alan johtavan tuotekehitystoimintamme tulosta.

Tarvitsetko apua kameran valinnassa?

Kameravalitsin auttaa löytämään juuri sinulle sopivan kameran.

Löydä inspiraatiosi

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Tutustu Canonin mukana tarinankerronnan maailmaan.

Canon on auttanut ihmisiä kertomaan tarinansa muille jo yli 80 vuoden ajan. Tuoteasiantuntijamme Mike Burnhill kertoo Canonin innovaatioista, jotka muokkaavat myös alan tulevaa kehitystä.

Canon Camera

Muuta kiinnostavaa

Tilaa uutiskirje

Saat viimeisimmät uutiset ja tuotetiedot.