VLOGGAAMINEN

Canonin parhaat vloggauskamerat

Katso miten Canonin vloggauskameroiden monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen videolaatu herättävät vlogisi eloon.
Vloggaaja Matt Adlard istui keittiön pöydällä kuvaamassa videota EOS M50 Mark II -kameralla.

Videoblogin kautta ihmiset tutustuvat sinuun mainiolla tavalla – vloggaamiseen tarvitset vloggauskameran. On olemassa todella monia tapoja heittäytyä luovaksi ja tuoda esiin oikea luonteesi. Voit halutessasi olla vaikuttaja, jolla on tuhansia seuraajia tai ainoastaan pitää hauskaa kuvaamalla harrastustasi tai lomaseikkailujasi. Monet vloggaajat pitävät jo omia videoblogejaan, mutta ystävälliset ja luovat yksilöt, joilla on tärkeä sanoma löytävät aina katsojakuntansa.

Ystävällisyys ja tärkeä sanoma ovat sinun käsissäsi. Kun kyseessä taas ovat parhaimmat Canon-kamerat vloggaukseen, nämä kolme kameraa tekevät ideoiden toteuttamisesta helppoa, samalla kun saat viimeistellylle vlogille hyvän kuvanlaadun ja monipuoliset säätömahdollisuudet. Kaikissa kolmessa Canonin vloggauskamerassa on sisäänrakennettu Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys, joten voit heti jakaa kuvia ja videoita langattomasti älylaitteeseesi ja ladata ne sosiaaliseen mediaan.

Beigeen puseroon pukeutunut silmälasipäinen mies katsoo Canon M50 Mark II -kameran kääntyvää näyttöä.

Leipuri ja vloggaaja Matt Adlard otti vaikuttavat ruokakuvansa Canon EOS M50 Mark II -kameralla.

EOS M50 Mark II, objektiivit, salama ja mikrofoni aseteltuna neliöön.

EOS M50 Mark II -kamerassa voi käyttää EF- ja EF-S-objektiiveja, joissa on Canon-kiinnityssovitin EF-EOS M, mutta pienikokoiset, vloggaamiseen sopivat Canon EF-M -objektiivit tuovat joustavuutta luoviin hetkiin.

1. Canon EOS M50 Mark II

Monipuolinen sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu peilitön Canon-kamera

 • Kenno: 24,1 megapikselin APS-C-kenno
 • Näyttö: 7,5 cm:n kääntyvä kosketusnäyttö
 • Automaattitarkennus: Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, jossa on kasvojen ja kohteiden seuranta
 • Videon enimmäistarkkuus: 4K (3840 x 2160)
 • Objektiivit: Suunniteltu pienille, kevyille EF-M-objektiiveille, ja yhteensopiva EF- ja EF-S-objektiivien kanssa, joissa on Canon EF-EOS M -kiinnityssovitin.
 • Ääni: Mikrofoniliitäntä
 • Videokuvauksen itselaukaisintila: 2 sekuntia, 10 sekuntia, etä
 • Videot: pystysuuntainen videointi käytettävissä


Canon EOS M50 Mark II on kehitetty videokuvausta – ja erityisesti vloggausta – silmällä pitäen. Canon EOS M50 Mark II -kamerassa on jopa 143 automaattitarkennuspistettä (objektiivin mukaan) ja Dual Pixel -automaattitarkennus, jossa on kasvojen ja kohteen seuranta. Valitse kohde jostain kohdasta ruutua, älä vedä sormellasi, kosketa vain kohtaa, johon haluat siirtää automaattisen tarkennuskohdan tai luoda ammattimaisen tarkennuspisteen siirron.

EOS M50 Mark II sopii erinomaisesti heikossa valaistuksessa kuvaamiseen. Kun käytetään 4K-kuvausta, kameralla on mahdollista kuvata jopa 6 400 ISO-herkkyydellä, joten voit luottaa siihen, että saat terävää kuvaa, jossa on tarkat värit. Kuvaaminen onnistuu lampunvalossa, kun unboksaat tavaroita, tai keskipäivän auringossa, kun kuvaat liikkeitäsi kaupungin kaduilla. Jos et tarvitse 4K-kuvausta, voit kuvata HD-kuvanlaadulla ISO-herkkyysalueella 100–25 600. Voit kuvata kuunvalossa, mutta ihmiset erottavat yhä kasvosi!

Voit helposti kääntää nivelletyn kääntyvän näytön ympäri ja kuvata itseäsi liikkeessä nauttiessasi toritunnelmasta tai patikoidessasi Appalakkien reitillä. Canon EOS M50 Mark II -kameran upea automaattitarkennus kertoo kasvojesi olevan tarkennettuna tuomalla ruudun kasvojesi ympärille ja kameran digitaalinen kuvanvakain varmistaa vakaan kuvamateriaalin, kun kuvaat käsivaralta.

Kamerassa on kiinteän stereomikrofonin lisäksi 3,5 mm:n stereominiliitäntä ulkoisen mikrofonin liittämistä varten. Kiinteän Canon EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM -objektiivin ansiosta EOS M50 Mark II -kamera sopii hyvin käteen. Voit siis kuvata itseäsi käsivarren mitan päästä väsymättä.

Mies isossa takissaan kuvaa itseään gimbaliin kiinnitetyllä Canon PowerShot G7 X Mark III -kameralla.

Video- ja valokuvaaja Jamie James testaa Canon PowerShot G7 X Mark III -kameraa ulkokuvauksissaan.

Canon PowerShot G7 X Mark III turkoosilla matolla, ulkoinen mikrofoni ja kauko-ohjain.

Älä annan kuvan jäädä äänestä kiinni. PowerShot G7 X Mark III -kamerassa on 3,5 mm:n liitäntä ulkoista mikrofonia varten. Saat siis uskomattoman videolaadun kaveriksi moitteettoman äänen.

2. Canon PowerShot G7 X Mark III

Taskukokoinen, Canonin aina käyttövalmis vloggauskamera

 • Kenno: 20,1 megapikselin CMOS 1.0
 • Näyttö: 7,5 cm:n kääntyvä kosketusnäyttö
 • Automaattitarkennus: Jatkuva automaattitarkennus, jossa on 31 tarkennuspisteen kasvojen ja kohteiden seuranta, neliportainen siirtyvätyyppinen kuvanvakain, älykäs kuvanvakain, jossa on edistynyt viisisuuntainen kuvanvakain sekä automaattinen vesivaaka.
 • Videon enimmäistarkkuus: 4K (3840 x 2160)
 • Suodin: kiinteä ND-suodin
 • Videot: pystysuuntainen videointi käytettävissä


Canon PowerShot G7 X Mark III on pienikokoinen, suurikennoinen kompaktikamera, jossa on kiinteä 24–100 mm:n (vastaava) f/1.8–2.8-objektiivi. Kevyen rakenteensa ja suuren kennonsa ansiosta sen on erinomainen kamera vloggaajien tarpeisiin ja paras YouTube-vloggaukseen. Se on niin pieni, että sen voi ottaa mukaan minne tahansa – ja kuvata mitä ikinä maailma eteesi tuo. Kiinteä objektiivi on salamannopea, joten et menetä hetkeäkään, ja kääntyvä näyttö tekee selfieiden ottamisesta lasten leikkiä.

Canon PowerShot G7 X Mark III -kamerassa on laaja polttoväli ja suuri ulottuvuus. Esimerkiksi urheilutapahtumassa voit kuvata koko näkymän ja sitten zoomata 100 mm:n polttovälin päähän ja ikuistaa toiminnan. Loitonna, käännä kosketusnäyttö, paina näyttöä ja taltioi oma reaktiosi!

PowerShot G7 X Mark III -kamerassa on myös erinomainen kasvojentunnistus- ja seurantatila. Voit liikkua vapaasti, nostaa kätesi ilmaan innosta ja näyttää reaktiosi tapahtuneesta murehtimatta sitä, että kasvosi näkyisivät sumeina.

PowerShot G7 X Mark III toimii erinomaisesti kaikissa valaistusolosuhteissa, kuten paahtavassa auringonpaisteessa tai sisävalaistuksessa. Se on täydellinen kamera kaikkiin tilanteisiin.

Saat uskomattoman vakaata videokuvaa jopa täydellä zoomilla myös panoroidessasi ja liikkuessasi kameran tärähtelyn vaikutuksia ehkäisevän viisisuuntaisen dynaamisen kuvanvakaimen ansiosta.

Canon-lähettiläs Piotr Malecki polvistuu rannalla kuvatessaan lentopallopelaajaa.

EOS M6 Mark II on paras vloggauskamera tekijöille, jotka haluavat kalustonsa kasvavan mukanaan. Irrotettava elektroninen etsin, 3,5 mm:n liitäntä ulkoiselle mikrofonille, varusteluistin salamaa varten ja muut sopivat lisävarusteet tarjoavat EOS M6 Mark II -kameralle mahdollisuuksia luovuutesi laajentamiseen.

3. Canon EOS M6 Mark II

Sisällöntuottajien paras Canon-kamera vloggaamiseen

 • Kenno: 32,5 megapikselin APS-C -kenno
 • Näyttö: 7,5 cm:n kääntyvä kosketusnäyttö
 • Automaattitarkennus: Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, jossa on kasvojen ja kohteiden seuranta sekä automaattitarkennus silmiin
 • Videon enimmäistarkkuus: 4K (3840 x 2160)
 • Objektiivit: Suunniteltu pienille, kevyille EF-M-objektiiveille, ja yhteensopiva EF- ja EF-S-objektiivien kanssa, joissa on Canon EF-EOS M -kiinnityssovitin.
 • Ääni: Mikrofoniliitäntä


Canon EOS M6 Mark II on täydellinen paketti sisällöntuottajille. Kannettava, taskukokoinen ja EF-M-objektiivien kanssa yhteensopiva EOS M6 Mark II on käsillä silloin, kun luovuus ja seikkailu iskevät.

32,5 megapikselin kennolla varustetun EOS M6 Mark II -kameran 4K-videot ovat huipputarkkoja. ISO 25 600 takaa kuvausten onnistumisen kirkkaista studioista yöllisiin kaupunkimaisemiin. Full HD (jopa 120 kuvaa/s) varmistaa komeat hidastukset.

Etsitkö parasta vloggauskameraa, jossa on kääntyvä näyttö? EOS M6 Mark II -kameran kosketusnäyttö kääntyy ylös 180 astetta, jotta voit kuvata itseäsi kotona tai studiossa, ja 45 astetta alas, eli saat kuvattua kulmasta kuin kulmasta.

EOS M6 Mark II -kamerassa on edistyksellinen Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusjärjestelmä, joka havaitsee kasvot ja kohteet ja seuraa niitä koko kuva-alueella. Voit myös valita tarkennuspisteen käsin koskettamalla näyttöä. Haluamasi kohde on aina tarkka.

Liitä EOS M6 Mark II -kameraan Canon-kiinnityssovitin EF-EOS M, ja se on yhteensopiva myös EF-S- ja EF-objektiivien kanssa. Saat sulavia, kapean terävyysalueen tehosteita, joilla videoihin tulee ammattitasoinen ilme.

Teksti Jeff Meyer ja Peter Wolinski

Vastaavat tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • Nainen asettaa Canon PowerShot G7 X Mark III -kameran kannettavan tietokoneen viereen joogasession livestriimausta varten.

  KOMPAKTIKAMERAT

  Markkinoiden paras kamera sisällön tuottamiseen

  Katso miten PowerShot G7 X Mark III -kompaktikamera voi auttaa sinua vapauttamaan luovuutesi.

 • Julkkisleipuri Matt Adlard ottaa valokuvaa suklaajälkiruoasta Canon EOS M50 Mark II -kameralla.

  RUOKAKUVAUS

  Menestysresepti: esittelyssä Canon EOS M50 Mark II

  Itseoppinut leipuri ja sometähti Matt Adlard kokeilee Matt Adlard kokeilee EOS M50 Mark II -kameraa.

 • Ihminen rannalla pitelee jalustakahvassa olevaa kameraa edessään.

  VLOGGAAMINEN

  Aloita vloggaaminen jo tänään

  Katso vinkkimme vloggaamiseen ja opi kuvaamaan upeita videoita, jotka miellyttävät kokeneitakin katsojia.

 • YouTube-tähti ja vloggaaja Mike Gray painaa tallennuspainiketta Canon PowerShot G7 X Mark III -kameran kosketusnäytössä.

  VLOGGAAMINEN

  Luovaa vloggausta PowerShot G7 X Mark III -kameralla

  YouTube-tähti MikeVisuals kertoo, miten hänen luovat vloginsa syntyvät kätevän pienikokoisella Canon PowerShot G7 X Mark III -kameralla, ja jakaa parhaat vloggausvinkkinsä.