Sanne from Books & Quills is filmed writing in her journal.

VLOGGAAMINEN

Canonin parhaat vlogikamerat

Videoblogin kautta ihmiset tutustuvat sinuun mainiolla tavalla – vloggaamiseen tarvitset vloggauskameran. On olemassa todella monia tapoja heittäytyä luovaksi ja tuoda esiin oikea luonteesi. Voit halutessasi olla vaikuttaja, jolla on tuhansia seuraajia tai ainoastaan pitää hauskaa kuvaamalla harrastustasi tai lomaseikkailujasi. Monet vloggaajat pitävät jo omia videoblogejaan, mutta ystävälliset ja luovat yksilöt, joilla on tärkeä sanoma löytävät aina katsojakuntansa.

Ystävällisyys ja tärkeä sanoma ovat sinun käsissäsi. Kun kyseessä taas ovat parhaimmat Canon-kamerat vloggaukseen, nämä kolme kameraa tekevät ideoiden toteuttamisesta helppoa, samalla kun saat viimeistellylle vlogille hyvän kuvanlaadun ja monipuoliset säätömahdollisuudet. Kaikissa kolmessa Canonin vloggauskamerassa on sisäänrakennettu Wi-Fi- ja Bluetooth-yhteys, joten voit heti jakaa kuvia ja videoita langattomasti älylaitteeseesi ja ladata ne sosiaaliseen mediaan.

A flatlay of a vlogger's equipment, including the Canon EOS 250D.

Ihanteellinen Canon-studiokamera vloggaamisen aloittelijoille

Kenno: 24,1 megapikselin APS-C -kenno
Näyttö: 8 cm:n kääntyvä kosketusnäyttö
Automaattitarkennus: Dual Pixel CMOS-automaattitarkennus, jossa on kasvojen ja kohteiden seuranta sekä silmien tunnistus videokuvaustilassa
Videon enimmäistarkkuus: 4K (3840 x 2160)
Objektiivit: Yhteensopiva EF- ja EFS-objektiivien kanssa
Ääni: Mikrofoniliitäntä

Kevyt ja kannettava järjestelmäkamera, joka on tehokas ja ominaisuuksiltaan vaikuttava. Kameran nivelletyn ulospäin käännettävän näytön avulla on helppo löytää täydellinen kuvauskulma kotona tai studiolla. Kamerassa on käytännöllinen ohjattu käyttöliittymä, joka opastaa eri toimintojen käyttöä ja neuvoo käyttämään erilaisia tehosteita. Canon EOS 250D -kamera on täydellinen valinta vloggaajalle, joka haluaa siirtyä älypuhelimesta sellaiseen vaihtoehtoon, joka antaa enemmän mahdollisuuksia luovempiin hetkiin.

Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, jossa on kasvon- ja silmäntunnistus, takaa, että pysyt tarkennettuna, kun puhut kameran edessä tai liikut ympäriinsä. Kun irrotat kameran kolmijalasta tai kuvaat väliotoksia, Canon EOS 250D -kamera tuntuu tasapainoiselta ja vaivattomalta pidellä. Se on suurikokoisempi täällä esitellyistä kolmesta kamerasta, jolloin siitä on helppo pitää tukevasti kiinni, jotta saat sulavia, vakaita kuvia.

Sanne from Books & Quills sits at a desk writing in her journal.

Kaikkien näiden kätevien ominaisuuksien lisäksi EOS-järjestelmäkameraan voi hankkia laajan valikoiman lisävarusteita, jotka lisäävät luovia mahdollisuuksia. Yhteensopivuus EF- ja EF-S-objektiivien kanssa takaa, että sinulla on valittavanasi useita polttovälejä ja sinulla on mahdollisuus luoda upeita kuvia kapealla terävyysalueella. Paranna äänenlaatua 3,5 mm:n stereominiliittimellä, johon voi liittää ulkoisen mikrofonin.

Canon EOS 250D on monipuolinen yleiskamera, jota käyttävät vaikuttajat kuten Books and Quills -YouTube-kanavan Sanne. Hän käyttää Canonin laajaa objektiivivalikoimaa ja saa sulavia, kapean terävyysalueen tehosteita, joilla hän saa videoihinsa ammattitasoisen ilmeen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
Adventurer Laura Bingham pictured from behind, facing dense jungle, as she films a vlog with a Canon PowerShot G7 X Mark II.

VLOGGAAMINEN

Laura Bingham: Essequibo-joen valloittaja

Seikkailija Laura Bingham johti retkikuntaa, joka laski Essequibo-joen kokonaisuudessaan ensimmäisenä maailmassa, ja vloggasi kokemuksen PowerShot G7 X Mark II -kameralla.

Two women pose in front of a camera in a clothes shop.

VLOGGAAMINEN

Jaa intohimosi ja persoonasi: aloita vloggaaminen jo tänään

Vloggaamisen aloittaminen on hauska ja palkitseva kokemus. Katso vinkkimme vloggaamiseen ja opi kuvaamaan upeita videoita, jotka miellyttävät kokeneitakin katsojia.

A flatlay of a vlogger's equipment, including the Canon M50.

Monipuolinen sisä- ja ulkokäyttöön suunniteltu peilitön Canon-kamera

Kenno: 24,1 megapikselin APS-C-kenno
Näyttö: 8 cm:n kääntyvä kosketusnäyttö
Automaattitarkennus: Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus, jossa on kasvojen ja kohteiden seuranta
Videon enimmäistarkkuus: 4K (3840 x 2160)
Objektiivit: Suunniteltu pienille, kevyille EF-M-objektiiveille, yhteensopiva EF- ja EF-S-objektiivien kanssa, joissa on Canon EF-EOS M -kiinnityssovitin.
Ääni: Mikrofoniliitäntä

Canon EOS M50 on kehitetty videointia – ja erityisesti vloggausta – silmällä pitäen. Canon EOS M50 -kamerassa on jopa 143 automaattitarkennuspistettä (objektiivin mukaan) ja Dual Pixel -automaattitarkennus, jossa on kasvojen ja kohteen seuranta. Manuaalisesti valittava tarkennus kuva-alalla tarkoittaa, että kun kuvaat väliotoksia, voit siirtää tarkennusta kosketusnäytöllä sormellasi tai voit luoda ammattimaisen tarkennuspisteen siirron.

Canon EOS M50 -kamera sopii erinomaisesti heikossa valaistuksessa videoimiseen. Kun käytetään 4K-kuvausta, kameralla on mahdollista kuvata jopa 6 400 ISO-herkkyydellä, joten voit luottaa siihen, että saat terävää kuvaa, jossa on tarkat värit. Kuvaaminen onnistuu lampunvalossa, kun unboksaat tavaroita, tai keskipäivän auringossa, kun kuvaat liikkeitäsi kaupungin kaduilla. Jos et tarvitse 4K-kuvausta, HD-kuvanlaadulla voit kuvata 100–25 600 ISO-herkkyysalueelta. Voit kuvata kuunvalossa, mutta ihmiset erottavat yhä kasvosi!

Voit helposti kääntää nivelletyn kääntyvän näytön ympäri ja kuvata itseäsi liikkeessä nauttiessasi toritunnelmasta tai patikoidessasi Appalakkien reitillä. Canon EOS M50 -kameran upea automaattitarkennus kertoo kasvojesi olevan tarkennettuna tuomalla ruudun kasvojesi ympärille ja kameran videoiden digitaalinen kuvanvakain varmistaa vakaan kuvamateriaalin, kun kuvaat käsivaralta.

A portrait of vlogger Joel from Gallucks.

Voit käyttää EF- ja EF-S-objektiiveja, joissa on Canon EF-EOS M -kiinnityssovitin, mutta pienikokoiset, vloggaamiseen sopivat Canon EF-M -objektiivit tuovat joustavuutta luoviin hetkiin.

Mitä muuta? Kamerassa on kiinteän stereomikrofonin lisäksi 3,5 mm:n stereominiliitin ulkoisen mikrofonin liittämistä varten. Kiinteän Canon EF-M 15-45mm f/3,5-6,3 IS STM -objektiivin ansiosta EOS M50 -kamera sopii hyvin käteen. Voit siis kuvata käsivarren mitan päähän väsymättä. Tätä tekniikkaa käyttävät videoissaan useat vaikuttajat, kuten Gallucks-kanavan Joel.

A flatlay of a vlogger's equipment including the Canon G7 X Mark II.

Taskukokoinen, aina valmiina oleva Canonin vloggauskamera

Kenno: 20,1 megapikselin BSI 1.0 -kenno
Näyttö: 7,5 cm:n kääntyvä kosketusnäyttö
Automaattitarkennus: Jatkuva automaattitarkennus, jossa on 31 tarkennuspisteen kasvojen ja kohteiden seuranta, neliportainen siirtyvätyyppinen kuvanvakain, älykäs kuvanvakain, jossa on edistynyt viisisuuntainen kuvanvakain sekä automaattinen vesivaaka.
Videon enimmäistarkkuus: Full HD (1920 x 1080) 60 kuvan sekuntinopeudella.
Suodatin: Kiinteä NS-suodatin

Canon PowerShot G7 X Mark II -kamera on pienikokoinen, suurikennoinen kompaktikamera, jossa on kiinteä 24–100 mm:n (vastaava) f/1,8-2,8-objektiivi. Kevyt rakenne ja suuri kenno ovat erittäin hyvä yhdistelmä vloggaajien tarpeisiin. Pienen koon ansiosta sen voi ottaa mukaan minne tahansa – ja kuvata mitä ikinä maailma eteesi tuo. Kiinteä objektiivi on salamannopea, joten et menetä hetkeäkään ja kääntyvä näyttö tekee selfieiden ottamisesta lasten leikkiä.

Canon PowerShot G7 X Mark II -kamera toimii erinomaisesti kaikissa valaistusolosuhteissa, kuten paahtavassa auringonpaisteessa tai sisävalaistuksessa. Se on täydellinen kamera kaikkiin tilanteisiin. Voit itse katsoa kuinka tarkkaa kameralla kuvattu materiaali on YouTube-kanavalta doyouknowellie, jossa Ellie kuvaa aamuhämärästä iltamyöhään.

Ellie from doyouknowellie sits at a table in a cafe.

Canon PowerShot G7 X Mark II -kamerassa on laaja polttoväli ja suuri ulottuvuus. Esimerkiksi urheilutapahtumassa voit kuvata koko näkymän ja sitten tarkentaa polttovälin loppuun 100 mm:n päähän ja ikuistaa toiminnan. Zoomaa takaisin, käännä näyttöä ja taltioi oma reaktiosi!

Canon PowerShot G7 X Mark II -kamerassa on myös erinomainen kasvojentunnistus- ja seurantatila. Voit liikkua vapaasti, nostaa kätesi ilmaan innosta ja näyttää reaktiosi tapahtuneesta ilman huolta siitä, että kasvosi näkyisivät sumeina.

Saat erittäin vakaata videokuvaa jopa täydellä zoomilla myös panoroitaessa ja liikkuessa viisisuuntaisen dynaamisen kuvanvakaimen ansiosta, joka ehkäisee kameran tärähtelyn vaikutuksia.

Kirjoittanut Jeff Meyer

Aiheeseen liittyvät tuotteet

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Inspirointiosiostamme löydät parhaat kuvausvinkit, osto-oppaat ja haastattelut – eli kaiken mitä tarvitset löytääksesi juuri sinulle sopivan kameran tai tulostimen ja herättääksesi seuraavan ideasi henkiin.

Palaa vinkkeihin ja tekniikkoihin