Canon Camera

CANONIN KAMERA- JA TULOSTINSOVELLUKSET

CANON
CAMERA CONNECT -SOVELLUS

Ota kaikki kameran mahdollisuudet käyttöösi yhdistämällä kamera älypuhelimeen Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteydellä.

CANON
CAMERA CONNECT -SOVELLUS

Hyödynnä kameraasi entistä tehokkaammin Canon Camera Connect -sovelluksella

Näppärällä Canon-sovelluksella voit yhdistää kameran, ohjata sitä luovasti ja dynaamisesti yhteensopivasta älypuhelimesta tai tablet-laitteesta, pysyä ajan tasalla sekä ladata1 uusimmat laiteohjelmistojulkaisut.

Hyödyt

Yhdistä Canon-kamera älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja tee vielä enemmän.

 • KAMERAN ETÄHALLINTA

  Hienosäädä ja mukauta

  Voit rajata otoksia sekä muuttaa kameran asetuksia ja valotusarvoja kätevästi puhelimella.

 • LATAA

  Lataa ja jaa ollessasi liikkeellä

  Yhdistä älylaitteeseen ja valitse kamerasta siirrettävät kuvat tai videot. Sen jälkeen voit jakaa tuotoksiasi yhteisöpalveluissa tai sähköpostitse asiakkaille vaivattomasti ilman kaapeleita.

 • LAITEOHJELMISTO

  Pidä laiteohjelmisto ajan tasalla1

  Pidä kamera ja objektiivit toimintakykyisinä lataamalla aina uusimmat laiteohjelmistojulkaisut, jotka sisältävät usein uusia ominaisuuksia. Voit päivittää laiteohjelmiston älypuhelimen kautta tai etäyhteydellä ilman tietokonetta.

 • BLUETOOTH-ETÄHALLINTA

  Etäkuvaa ja -tallenna

  Helppokäyttöisellä Bluetooth-etätoiminnolla voit etälaukaista kameran, jottet näy itse kuvassa.

 • SIJAINTITIEDOT

  Lisää kuviin paikkatunnisteet

  Jos kamerassa ei ole kiinteää GPS-toimintoa, voit lisätä sijaintitiedot kuviin puhelimen paikannustietojen avulla myöhempää luettelointia ja kuvatekstien lisäämistä varten.

 • KATSO JA MERKITSE

  Tarkista otoksia missä tahansa

  Yhdistä kamera laukussaan ja tarkastele kuvia puhelimessasi. Voit merkitä parhaat kuvat puhelimessa tai poistaa heikoimmat otokset, mikä nopeuttaa lataamista ja muokkausta palattuasi kotiin.

Varmista todelliset etusi

Canon Camera

KAMERAN ETÄHALLINTA

Etäkuvaa ja -tallenna

Etähallintatoiminto lisää luovia mahdollisuuksia valo- ja videokuvaukseen, kun kuvaat esimerkiksi arkoja luonnoneläimiä, maisemia pitkällä valotusajalla, hauskoja selfieitä tai videoblogia. Kuvaus näytöllä -toiminnolla voit tarkastella kuvaa laitteella matkan päästä ja säätää monia kameran asetuksia. Studioympäristössä voit etähallita salamaa ST-E10 Speedlite -lähettimellä. Aikavalotustilassa voit estää kameran tärinän käyttämällä suljinta sovelluksella.

LATAA

Lataa, arvioi ja jaa

Yhdistä älylaitteeseen ja valitse kuvat tai siirrä kaikki kuvat automaattisesti. Halutessasi voit avata kuvia muihin Canon-sovelluksiin, kuten Digital Photo Professional Expressiin muokattavaksi tai Canon Print -sovellukseen tulostettavaksi. Myös videoiden siirtäminen kamerasta sujuu vaivattomasti ilman kaapeleita, ja videoiden koko muuttuu automaattisesti, mikä helpottaa videoiden jakamista ollessasi liikkeellä. Pariliitettynä älypuhelimeen voit tarkastella kamerassa olevia kuvia älypuhelimen näytössä käyttäen pelkästään älypuhelinta, vaikka kamerasta olisi katkaistu virta. Voit siirtää kuvat älypuhelimeen alkuperäisen kokoisina tai koko muutettuna, jotta voit jakaa niitä heti yhteisöpalvelukanaviisi.

Canon Camera
Canon Camera

PAIKKATIEDOT

Tarkat sijaintitiedot

Yhdistämällä älypuhelimen Canon Camera Connect -sovellukseen saat käyttöösi puhelimen GPS-toiminnon. Voit siis tallentaa ja merkitä matkasi sijainnistasi riippumatta, vaikka Canon-kamerassa ei olisi GPS-toimintoa. Voit jopa asettaa kameran kellon helposti, kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle!

LAITEOHJELMISTON PÄIVITYKSET

Pidä kamera ajan tasalla

Saat ilmoituksen uusista päivityksistä suoraan sovellukseen, jotta voit pitää kameran ja objektiivien laiteohjelmiston ajan tasalla. Voit ladata ja asentaa kameran uuden laiteohjelmiston puhelimella ilman tietokonetta ja poistamatta kortteja. Saat kameraasi uusimman laiteohjelmiston sijainnistasi riippumatta, mikä varmistaa myös, että kaikki uusimmat ominaisuudet ovat käytettävissäsi.1

Canon Camera

Lataa Canon Camera Connect -sovellus

Voit ladata Camera Connect -sovelluksen ilmaiseksi laitteeseesi. Siirry App Storeen tai Google Play Kauppaan ja etsi Canon Camera Connect. Katso yhteensopivuustiedot sovelluksen sivulta.

Yhteensopivuustiedot

1Canon Camera Connect -sovelluksella käyttäjät voivat päivittää Canon-kameroidensa laiteohjelmiston. Tämä koskee ainoastaan EOS R3- ja PowerShot Zoom -laiteohjelmistopäivityksiä sekä vuodesta 2022 alkaen julkaistavia tuotteita.

Aiheeseen liittyvät artikkelit