CANONIN KAMERA- JA TULOSTINSOVELLUKSET

CANON
CAMERA CONNECT v3

Yhdistä Canon-kamera älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen ja tee vielä enemmän.

Yhdistä. Hallintaa. Taiteile.

Yhdistä kamera yhteensopivaan älypuhelimeen tai tablettiin ja ohjaa kameraa sovelluksella, jossa on luovuuttasi tukevia ominaisuuksia, toimintoja ja olennaisia tietoja.

Yksi sovellus, paljon etuja

Ota Canon Camera Connect v3 -sovellus osaksi luovaa työnkulkuasi esimerkiksi uusimpia laiteohjelmistojulkaisuja, valokuvien lataamista ja etäkuvausta varten.

Uusimmat päivitykset

 • KAMERAN TILANÄYTTÖ

  Napauta ja valitse

  Mukauta sovellusta kamerasi kuvalla ja lempinimellä. Mukauta lisää pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle.

 • TOIMINTOPAINIKEALUE

  Hallitse ja lataa

  Yhdistä älylaitteeseen ja valitse kamerasta siirrettävät kuvat tai videot. Sen jälkeen voit jakaa tuotoksiasi vaivattomasti sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse asiakkaille.

 • SOVELLUKSET JA LAITEOHJELMISTOT

  Käytä sovelluksia helposti

  Pikakuvakkeet suosikkisovelluksiisi, ja lisäksi voit pitää kameran ja objektiivit toimintakykyisinä lataamalla aina uusimmat laiteohjelmistojulkaisut, jotka sisältävät usein uusia ominaisuuksia.

Sovellus, jolla saat enemmän

Katso lyhyt video, jossa kerrotaan selkeästi, miksi Canon Camera Connect on tärkein sovellus Canon-kameraasi ajatellen.

Tärkeimmät ominaisuudet

 • RAJAA JA MUOKKAA

  Hienosäädä ja mukauta

  Voit rajata otoksia sekä muuttaa kameran asetuksia ja valotusarvoja kätevästi puhelimella.

 • JAA OTOKSET MISSÄ VAIN

  Lataa ja jaa

  Yhdistä älylaitteeseen ja valitse kamerasta siirrettävät kuvat tai videot. Sen jälkeen voit jakaa tuotoksiasi vaivattomasti sosiaalisessa mediassa tai sähköpostitse asiakkaille.

 • NOPEAT PÄIVITYKSET

  Pidä laiteohjelmisto ajan tasalla

  Pidä kamera ja objektiivit toimintakykyisinä lataamalla aina uusimmat laiteohjelmistojulkaisut, jotka sisältävät usein uusia ominaisuuksia. Voit päivittää laiteohjelmiston älypuhelimen kautta tai etäyhteydellä ilman tietokonetta.

 • BLUETOOTH-ETÄHALLINTA

  Etäkuvaa ja -tallenna

  Helppokäyttöisellä Bluetooth-etätoiminnolla voit etälaukaista kameran, jottet näy itse kuvassa.

 • SIJAINTITIEDOT

  Lisää kuviin paikkatunnisteet

  Jos kamerassa ei ole kiinteää GPS-toimintoa, voit lisätä sijaintitiedot kuviin puhelimen paikannustietojen avulla myöhempää luettelointia ja kuvatekstien lisäämistä varten.

 • KATSO JA MERKITSE

  Tarkista otoksia missä tahansa

  Yhdistä kamera laukussaan ja tarkastele kuvia puhelimessasi. Voit merkitä parhaat kuvat puhelimessa tai poistaa heikoimmat otokset, mikä nopeuttaa lataamista ja muokkausta palattuasi kotiin.

 • Canon Camera

  KAMERAN ETÄHALLINTA

  Etäkuvaa ja -tallenna

  Etähallintatoiminto lisää luovia mahdollisuuksia valo- ja videokuvaukseen, kun kuvaat esimerkiksi arkoja luonnoneläimiä, maisemia pitkällä valotusajalla, hauskoja selfieitä tai videoblogia. Kuvaus näytöllä -toiminnolla voit tarkastella kuvaa laitteella matkan päästä ja säätää monia kameran asetuksia. Studioympäristössä voit etähallita salamaa ST-E10 Speedlite -lähettimellä. Aikavalotustilassa voit estää kameran tärinän käyttämällä suljinta sovelluksella.

  LATAA

  Lataa, arvioi ja jaa

  Yhdistä älylaitteeseen ja valitse kuvat tai siirrä kaikki kuvat automaattisesti. Halutessasi voit avata kuvia muihin Canon-sovelluksiin, kuten Digital Photo Professional Expressiin muokattavaksi tai Canon Print -sovellukseen tulostettavaksi. Myös videoiden siirtäminen kamerasta sujuu vaivattomasti ilman kaapeleita, ja videoiden koko muuttuu automaattisesti, mikä helpottaa videoiden jakamista ollessasi liikkeellä. Pariliitettynä älypuhelimeen voit tarkastella kamerassa olevia kuvia älypuhelimen näytössä käyttäen pelkästään älypuhelinta, vaikka kamerasta olisi katkaistu virta. Voit siirtää kuvat älypuhelimeen alkuperäisen kokoisina tai koko muutettuna, jotta voit jakaa niitä heti yhteisöpalvelukanaviisi.

  Canon Camera
  Canon Camera

  PAIKKATIEDOT

  Tarkat sijaintitiedot

  Yhdistämällä älypuhelimen Canon Camera Connect -sovellukseen saat käyttöösi puhelimen GPS-toiminnon. Voit siis tallentaa ja merkitä matkasi sijainnistasi riippumatta, vaikka Canon-kamerassa ei olisi GPS-toimintoa. Voit jopa asettaa kameran kellon helposti, kun siirryt aikavyöhykkeeltä toiselle!

  LAITEOHJELMISTON PÄIVITYKSET

  Pidä kamera ajan tasalla

  Saat ilmoituksen uusista päivityksistä suoraan sovellukseen, jotta voit pitää kameran ja objektiivien laiteohjelmiston ajan tasalla. Voit ladata ja asentaa kameran uuden laiteohjelmiston puhelimella ilman tietokonetta ja poistamatta kortteja. Saat kameraasi uusimman laiteohjelmiston sijainnistasi riippumatta, mikä varmistaa myös, että kaikki uusimmat ominaisuudet ovat käytettävissäsi.

  Canon Camera

  Lataa Canon Camera Connect v3 -sovellus

  Voit ladata Camera Connect -sovelluksen ilmaiseksi laitteeseesi. Siirry App Storeen tai Google Play -kauppaan ja etsi Canon Camera Connect.

  Katso yhteensopivuustiedot sovelluksen sivulta.

  Yhteensopivuustiedot

  Canon Camera Connect -sovelluksella käyttäjät voivat päivittää Canon-kameroidensa laiteohjelmiston. Tämä koskee ainoastaan EOS-1D X Mark III EOS R5, EOS R6, EOS R3, PowerShot Zoom -laiteohjelmistopäivityksiä sekä vuodesta 2022 alkaen julkaistavia tuotteita.

  Tukipalvelu

  Etsitkö tätä ohjelmistoa Canon-tuotteellesi?

  Aiheeseen liittyvät artikkelit