Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Uusimmat tuotteet

Tutustu uusiin Canon-tuotteisiin, jotka herättävät tarinasi eloon.

Laitteisto: EOS R
  • f/4.5
  • 1/1000
  • 100

Peilittömät kamerat

Kerro unohtumattomia tarinoita laadukkain kuvin ja videoin. Uudet peilittömät kameramme kulkevat kätevästi mukana. Ne sisältävät Canonin kompakti- ja järjestelmäkameroiden parhaat ominaisuudet pienessä rungossa, johon on saatavilla lukuisia objektiiveja.

Objektiivit

Uusissa objektiiveissamme taidokas suunnittelutaito yhdistyy huipputason optiseen tekniikkaan, mikä takaa upean laadukkaat kuvat ja videot. Objektiivivalikoimamme laajenee jatkuvasti, joten löydät varmasti itsellesi sopivan.

Kamerat ja salamat

Intohimoisille kuvaajille suunnitellut kameramme hyödyntävät uusimpia kameratekniikoita, jotka ovat alan johtavan tuotekehitystoimintamme tulosta. Uusimpien Speedlite-salamalaitteiden ansiosta voit nähdä kaiken uudessa valossa.

Videokuvaus

Uusimmissa videokameroissamme yhdistyvät luovuus, joustavuus ja vaivaton käyttö. Valikoimastamme löytyy jokaiseen tarpeeseen sopiva videokamera – ammattitason 4K Cinema EOS -kameroista kotivideoiden kuvaamiseen sopiviin laitteisiin.

Tulostimet

Uudet tilaa säästävät tulostimemme ja monitoimilaitteemme sopivat niin valokuvatulostukseen kuin laadukkaaseen asiakirjatulostuksen ja -skannaukseen. Hyödynnä edistyneet toiminnot, luotettava laatu ja hyvät yhteydet!

Kiikarit

Canonin uusimmat kuvainvakaimella varustetut kiikarit takaavat upean katselukokemuksen. Kiikarit ovat erittäin vakaat käsivaralta käytettäessä, joten ne sopivat niin luonnon tarkkailuun kuin erilaisten tapahtumien seuraamiseen.

Muut tuotteet

Canon panostaa teknisiin innovaatioihin ja lisää valikoimiinsa jatkuvasti uusia tuotteita. Tutustu esimerkiksi kuvanvakaimella varustettuihin kiikareihimme, itsenäisiin valokuva- ja asiakirjaskannereihimme, laserosoittimiimme sekä laskimiimme.

  • Canon
  • Uusimmat tuotteet – Uusia kameroita, tulostimia ja paljon muuta