Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Uusimmat tuotteet

Tutustu uusiin Canon-tuotteisiin, jotka herättävät tarinasi eloon.

Pikakamerat

Kuvaa pikakameralla ja tulosta kuvia taskukokoisella tulostimella missä tahansa. Peilin ansiosta nämä kameratulostimet sopivat täydellisesti selfieiden kuvaamiseen. Musteettoman tulostuksen ansiosta kuvat voi tulostaa missä tahansa ilman sotkua.

Peilittömät kamerat

Kerro unohtumattomia tarinoita laadukkain kuvin ja videoin. Uudet peilittömät kameramme kulkevat kätevästi mukana. Ne sisältävät Canonin kompakti- ja järjestelmäkameroiden parhaat ominaisuudet pienessä rungossa, johon on saatavilla lukuisia objektiiveja.

Objektiivit

Uusissa objektiiveissamme taidokas suunnittelutaito yhdistyy huipputason optiseen tekniikkaan, mikä takaa upean laadukkaat kuvat ja videot. Objektiivivalikoimamme laajenee jatkuvasti, joten löydät varmasti itsellesi sopivan.

Kamerat ja salamat

Intohimoisille kuvaajille suunnitellut kameramme hyödyntävät uusimpia kameratekniikoita, jotka ovat alan johtavan tuotekehitystoimintamme tulosta. Uusimpien Speedlite-salamalaitteiden ansiosta voit nähdä kaiken uudessa valossa.

*250D (musta/hopea) on markkinoiden kevyin digitaalinen järjestelmäkamera, jossa on APS-C-kenno ja helppokäyttöinen LCD-näyttö. Mukana CIPA-suosituksien mukainen akku ja muistikortti. Tilanne 9.4.2019 (Canonin tutkimuksen perusteella).

Lisävarusteet

Cinema EOS -järjestelmä

Videokamerat ammattikäyttöön

Monitoimikamerat

PTZ-kamerat

Videokamerat kuluttajille

Tulostimet

Uudet tilaa säästävät tulostimemme ja monitoimilaitteemme sopivat niin valokuvatulostukseen kuin laadukkaaseen asiakirjatulostuksen ja -skannaukseen. Hyödynnä edistyneet toiminnot, luotettava laatu ja hyvät yhteydet!

Kiikarit

Canonin uusimmat kuvainvakaimella varustetut kiikarit takaavat upean katselukokemuksen. Kiikarit ovat erittäin vakaat käsivaralta käytettäessä, joten ne sopivat niin luonnon tarkkailuun kuin erilaisten tapahtumien seuraamiseen.

Näytöt ammattilaiskäyttöön

Muut tuotteet

Canon panostaa teknisiin innovaatioihin ja lisää valikoimiinsa jatkuvasti uusia tuotteita. Tutustu esimerkiksi kuvanvakaimella varustettuihin kiikareihimme, itsenäisiin valokuva- ja asiakirjaskannereihimme, laserosoittimiimme sekä laskimiimme.