A man stands under a city centre bridge beside a road to take a photo with a Canon camera.

Vinkkejä ja tekniikoita

MAKROKUVAUS

Vinkkejä makrokuvaukseen

Makrokuvaus on helpompaa kuin uskotkaan – tutustu parhaisiin varusteisiin, vinkkeihin ja tekniikoihin.

Lue lisää

Macro photography tips

Vinkkimme ja tekniikkamme

Haluatko oppia valokuvauksen perusteet, kokeilla uutta luovaa tekniikkaa vai parantaa tuloksiasi? Anna asiantuntevien vinkkiemme ja oppaidemme auttaa sinua menestymään jo tänään.

Etsitkö jotain tiettyä? Tarkenna hakua
Suodatusperuste

The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

Minkä tyyppinen tulostin on paras? Mitä paperia minun pitäisi käyttää? Canonin asiantuntija Suhaib Hussain vastaa tulostin-, muste- ja paperikysymyksiisi.

Lue lisää

Canon Christmas gift guide

Löydä tänä jouluna täydelliset lahjat perheellesi ja ystävillesi. Tarjolla on peilittömiä kameroita ja varusteita vloggaajille – paljon muuta.

Lue lisää

Reach for new heights with the Canon IVY REC

Paperitaiteilija Aimee Graham kertoo miten voit luoda kauniita perhoskoristeita yhdistämällä tulostamisen ja taidemaalauksen.

Lue lisää

A close-up of some candles on a cake, with blurred lights in the background.

Mikään ei voita oikeaa bokeh-tehostetta, olipa se etu- tai taka-alalla. Näillä vinkeillä saat aikaan kauniin taustan pehmennyksen.

Lue lisää

A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

Lapset palaavat taas koulun penkille syksyllä – hanki oppimisen tueksi Canon PIXMA TS5350 -sarjan tulostin, joka täyttää perheesi vaativimmatkin tarpeet

Lue lisää

See the difference with a specialist action lens

Onnistuneessa toimintakuvassa kuvauskohde näkyy yksityiskohtia myöten tarkkana, vaikka se olisikin täydessä liikkeessä. Tämä onnistuu erikoisobjektiivilla, jonka ansiosta pääset helposti lähelle kuvauskohdettasi – liikkumatta itse metriäkään. Lue vinkit parhaiden kuvien ottamiseen – parhaalla objektiivilla.

Lue lisää

kayaker in water

Surffauksesta, melonnasta ja muista vesilajeista saa upeita valokuvia. Seuraavien vinkkien avulla voit saada entistä parempia otoksia ja tulosteita.

Lue lisää

A dirt bike heads towards the camera spraying muddy water in its wake.

Näiden viiden perusvinkin avulla osaat säätää valotusajan liikkuvien kohteiden kuvaamiseen sopivaksi ja parantaa toimintakuvausta.

Lue lisää

child playing in hay

Syksy on täällä, joten päivät lyhenevät ja valo vähenee. Haastattelimme heikossa valaistuksessa kuvaamisen eksperttiä syysvalon hyödyntämisestä.

Lue lisää

corgi running

Toimintakuvauksessa on kyse ohikiitävien hetkien taltioimisesta. On seurattava peliä herkeämättä, pysyttävä lumilautailevien kavereiden kintereillä tai oltava valmiina ikuistamaan aallon harjalla ratsastavat kaupunkisurffarit. Et kuitenkaan joudu liikkumaan aivan yhtä vauhdikkaasti, jos olet hyvin valmistautunut.

Lue lisää

child holding autumn leaf

Syksy on kaunis vuodenaika, joka tarjoaa valokuvaajalle sekä rikkaiden värien lisäksi pehmeää auringonvaloa ja aikaisten aamujen usvaisen tunnelman. Lue huippuvinkkimme, joilla viet yökuvaamisen uudelle tasolle.

Lue lisää