TULOSTUS

Parhaat tulostimet askarteluun

Canonilla on täydellinen tulostin luovaan työhön paperidinosauruksista yritysjulisteisiin.
Nainen leikkaa Creative Park -mallipohjia puisella työpöydällä, jolla on Canon PIXMA -tulostin ja erilaisia askartelumateriaaleja.

Oletpa sitten ammattiaskartelija, joka haluaa tehdä vaikutuksen asiakkaisiin laadukkailla tuotteilla, tai harrastaja, joka on ylpeä luovista projekteistaan, oikeilla työkaluilla voi olla suuri merkitys. Tulostimista on tullut tärkeä osa askarteluprosessia, ja niillä voi muuttaa keskinkertaisen työn mestariteokseksi.

Oikea tulostin voi herättää monimutkaiset mallit eloon ja avata luovuudelle uusia ulottuvuuksia. Kaikki tulostimet eivät kuitenkaan vastaa askartelun erilaisiin tarpeisiin. Tutustumme nyt Canonin parhaisiin askartelutulostimiin ja siihen, miten mahdollisuus käyttää erilaisia paperityyppejä voi viedä luomustesi laadun uudelle tasolle.

Paras monipuolinen askartelutulostin

Canon PIXMA -tulostin on työpöydällä ja sen lokerossa näkyy värikäs tuloste.

Canon PIXMA TS9550 -sarjan laitteet ovat pienikokoisia, mutta niillä voi käsitellä A3-kokoista paperia, joten ne sopivat täydellisesti suuriin askarteluprojekteihin.

Canon PIXMA -tulostin on hyllyllä, sen takalokerossa on tyhjiä paperiarkkeja ja värikosketusnäytössä on valo.

Älypuhelin on helppo yhdistää Canon PIXMA TS8750 -sarjan tulostimeen. Skannaa QR-koodi tulostimen LCD-näytöstä ja olet valmis.

Jos teet monenlaisia askartelutöitä tai kotonasi käytetään tulostinta työntekoon tai muihin projekteihin, kannattaa valita tulostin, joka vastaa kaikkien tarpeisiin lasten koulutöistä aikuisten verkkokauppatuotteisiin.

Canon Canon PIXMA TS7650i tekee tulostamisesta nopeaa ja helppoa. Siinä on 6,7 cm:n värikosketusnäyttö ja Switch UI -käyttöliittymä, jonka voi räätälöidä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tulostin tuottaa mustavalkotulosteita 15 kuvaa minuutissa ja väritulosteita 10 kuvaa minuutissa, koska siinä on pitkä tulostuspää, jossa on entistä enemmän suuttimia ja optimoitu mustepisaroiden koko. Tulosteita ei tarvitse odotella, joten voit käyttää aikasi viimeistelyyn, jolla teet vaikutuksen.

PIXMA TS7650i -tulostimessa on Wi-Fi-yhteys, joten sitä voi käyttää monien Canonin sovellusten kanssa luovien mahdollisuuksien laajentamiseen. Voit myös skannata suoraan älypuhelimeen tai kopioida yhdellä painalluksella. Lisäksi se on yhteensopiva PIXMA Print Plan -palvelun1 kanssa. Tilauspohjainen palvelu seuraa mustemääriä ja toimittaa uudet kasetit kotiovelle heti havaittuaan musteen käyvän vähiin, jotta voit säästää jopa 50 % mustekuluissa2.

Jos haluat yhdistää askartelun ja kotitoimiston tarpeet, Canon PIXMA TS9550 -sarja on hyvä valinta. Vaikka laite on A4-kokoinen, sen takasyöttölokeroon mahtuu enintään 50 A3-kokoista arkkia, joten sillä voi tulostaa suurikokoisia reunuksettomia tulosteita, kuten julisteita töihin tai luovia taideteoksia esiteltäväksi. Voit myös tulostaa leikekirjoissa käytetylle 12 x 12 cm:n kartonkimateriaalille. Laitteessa on helppokäyttöinen kosketusnäyttö, ja sillä voi tulostaa, skannata ja kopioida älylaitteesta Canon PRINT -sovelluksen avulla.

Myös Canon PIXMA TS8750 -sarja tarjoaa paljon helppokäyttöisiä ominaisuuksia. Laitteita voi käyttää suuren 10,8 cm:n kosketusnäytön avulla ja yhdistää älylaitteeseen QR-koodin avulla. Kuuden värin järjestelmä tuottaa laadukkaita tulosteita, ja etu- ja takasyöttölokeroiden ansiosta voit tulostaa kiiltävälle valokuvapaperille tai tavalliselle paperille etukasetista paperia lisäämättä.

Parhaat tulostimet valokuva-askarteluun

Puisella työpöydällä oleva Canon PIXMA -tulostin tulostaa värikkäitä paperiarkkeja, vieressä pöydällä erilaisia värikyniä.

Canon PIXMA TS7450a -sarjassa tulostusnopeus on 13 mustavalkosivua minuutissa ja 6,8 värisivua minuutissa, joten askartelu on helppoa, koska materiaalit ovat aina nopeasti käytettävissä. Takalokeroon mahtuu enintään 20 arkkia valokuvapaperia.

Canon SELPHY CP1500 -tulostin tulostaa valokuvaa, vieressä joukko perhevalokuvien tulosteita.

Canon SELPHY CP1500 on kompakti ja siitä on saatavilla useita värivaihtoehtoja, joista voit valita sisustukseesi sopivan. Se on erinomainen valinta askartelijoille, jotka työskentelevät pienissä tiloissa. Sitä on helppo siirtää paikasta toiseen, ja se on niin pieni, että se mahtuu laatikkoon tai kaappiin, kun sitä ei käytetä.

Valokuva-askartelussa on tärkeää miettiä tulostuslaatua, erilaisia papereita ja saatavilla olevia luovia sovelluksia, joiden avulla voit nostaa työskentelysi uudelle tasolle. Valokuvien käyttäminen askartelussa voi tehdä siitä henkilökohtaisempaa, olipa työn alla eloisa multimediaa hyödyntävä leikekirja tai decoupage-tekniikalla tehty yksilöllinen lahja.

Canon PIXMA TS7650i -tulostimen pigmenttimustaa mustetta ja syviä väriainepohjaisia värejä käyttävän mustejärjestelmän ansiosta voit tulostaa laadukkaita valokuvia kotona. Kaksisuuntainen paperinsyöttöjärjestelmä tukee useita tulostusmateriaaleja ja valokuvien tulostamista eri pinta- ja kokovaihtoehdoille, kuten suositulle neliönmuotoiselle 13 x 13 cm:n valokuvapaperille.

Hieman isommassa Canon PIXMA TS7750i -tulostimessa on lisäksi 35 arkin automaattinen syöttölaite. Canon PRINT -sovelluksen lisäksi PIXMA TS7650i- ja PIXMA TS7750i -tulostimet ovat yhteensopivia Canonin Easy-PhotoPrint Editorin kanssa. Sen työkaluilla voi luoda erilaisia asetteluja, jotka voi lähettää suoraan tulostettavaksi.

Myös Canon PIXMA TS8750 -sarjalla saadaan vaikuttavia valokuvatulosteita. Harmaan musteen lisääminen vähentää rakeisuutta entisestään ja parantaa kuvanlaatua erityisesti tummissa kohdissa tai mustavalkoisissa tulosteissa. Aikaa ei kulu odotteluun, sillä voit tulostaa studiolaatuisia 10 x 15 cm:n reunuksettomia kuvia jopa 13 sekunnissa3. Lisäksi laite on yhteensopiva Canonin paksuimpien valokuvapaperien kanssa, kuten Pro Platinum -paperin kanssa.

Laadukas, monipuolinen ja tyylikäs Canon PIXMA TS7450a -sarjan tulostin on monitoimilaite, jossa on useita langattomia tulostus-, skannaus- ja kopiointivaihtoehtoja sekä helppokäyttöinen OLED-näyttö. FINE-tulostustekniikan ansiosta saat aina laadukkaita tulosteita, ja sen kanssa voi käyttää useita paperityyppejä, kuten kiiltävää ja mattapintaista valokuvapaperia, sekä monia eri kokoja, kuten reunuksetonta 10 x 15 cm:n kokoa.

Kooltaan pienempi ja eri väreissä saatavilla oleva SELPHY CP1500 sopii erinomaisesti valokuvien tulostamiseen eri materiaaleille. Nopean kuivaustekniikan ansiosta tulosteita voi käsitellä heti, ja voit tulostaa pienempiä kokoja 10 x 14,8 cm:n postikorttikoosta minitarroihin (22 x 17,3 mm).

Yhteensopivalla SELPHY Photo Layout -sovelluksella valokuvia voi myös muokata ja tulostaa suoraan eri laitteilla Wi-Fi-yhteyden kautta.

Yksi hyvä vaihtoehto valokuvien esittelyyn on Canon Photo Cube, jota voi käyttää sekä valokuvien ja neliönmuotoisten tulosteiden säilyttämiseen että hauskana perhealbumina. Photo Cuben mukana voi olla lisävarusteena mustekasetteja (tarkista yhteensopivuus tulostimen kanssa ennen ostoa) ja 40 arkkia neliönmuotoista Photo Paper Plus Glossy II -paperia.

Parhaat tulostimet paperiaskarteluun

Puisella sivupöydällä on Canon PIXMA -tulostin. Käsi ottaa väritysmallien tulostetta lokerosta.

Canon PIXMA TS7650i käyttää pigmenttimustaa mustetta, joka tuottaa saman korkean laadun ja kestävyyden toimistotulostin. Pitkän tulostuspään ansiosta tulostat nopeasti ja pienillä aloituskustannuksilla, jotta voit aloittaa askarteluprojektisi heti varmana siitä, että saat upeita tuloksia edullisesti.

Paperiaskartelun rajattomista mahdollisuuksista innostuneet käyttäjät tarvitsevat tulostimen, jossa on hyvät yhteydet, pääsy luoviin sovelluksiin, mahdollisuus käyttää useita erilaisia tulostusmateriaaleja ja nopea tulostus.

Canon PIXMA TS7650i- ja PIXMA TS7750i- tulostimissa ja Canon PIXMA TS9550 -sarjassa on automaattinen kaksipuolinen tulostus, joka sopii töihin, joissa paperin kumpikin puoli on näkyvissä, kuten koristeisiin ja dioraamoihin.

Koska laitteissa on Wi-Fi-yhteys ja mahdollisuus käyttää Canonin ilmaisia sovelluksia, kuten Creative Parkia, saatavilla on tuhansia mallipohjia, jotka on helppo räätälöidä ja tulostaa. Canon Canon PIXMA TS7650i -tulostimen tapaan PIXMA TS9550 -sarjan tulostusnopeus on 15 mustavalkosivua ja 10 värisivua minuutissa, joten voit aloittaa askarteluun saman tien.

Lisäksi PIXMA TS9550 -sarjan laitteissa on 45 valmista mallipohjaa luovaan työskentelyyn, ja tulostimissa voi käyttää jopa 300 g/m2:n painoisia papereita, jotka sopivat tukevampiin askartelutöihin, kuten suurikokoisiin malleihin ja onnittelukortteihin.

Parhaat ohjelmistot askarteluprojekteihin

Kädessä oleva älypuhelin, jonka näytössä on Canon Creative Parkista peräisin oleva tuulimyllyn mallipohja. Taustalla pöydällä on Canon PIXMA -tulostin.

Canon Creative Park -sovelluksessa on runsaasti mallipohjia inspiraatioksi seuraavaan askarteluhetkeesi, kuten paperista askarreltavia leluja sekä kakunkoristeiden ja koristenauhojen malleja juhlia varten. Voit selata sivustoa kannettavalla tietokoneella tai älypuhelimen sovelluksella, etsiä seuraavan taideprojektisi, lähettää mallipohjat Canon-tulostimeen ja aloittaa niiden kokoamisen saman tien.

Tietokoneen näytössä näkyy Canon PosterArtist -ohjelmisto, jossa on laaja valikoima julisteiden mallipohjia.

Jos käytät Canon-tulostinta sekä kotitoimistossa että askartelussa, Canon PosterArtist auttaa sinua yhdistämään nämä kaksi käyttötapaa tarjoamalla runsaasti luovia mahdollisuuksia omien julisteiden, esitteiden ja muiden markkinointimateriaalien suunnitteluun ja tulostamiseen kotona.

Canon tarjoaa ilmaisia ohjelmistoja askarteluprojektiesi laajentamiseen ja luovuutesi tukemiseen koko prosessin ajan. Olipa kyse sitten helposta puuhastelusta hiljaisena iltana, koko perheen yhteisestä viikonloppuprojektista tai ammattitasoisesta suunnittelusta, kaikkiin löytyy luova kipinä.

Älylaitteet ja tulostimen saumattomasti yhdistävän Canon PRINT -sovelluksen avulla voit tulostaa, kopioida ja skannata helposti sekä tarkistaa tulostimen tilan ja mahdolliset ylläpito-ongelmat. Se virtaviivaistaa prosessia ja on yhteensopiva useiden tiedostotyyppien kanssa. Voit myös käyttää ja tulostaa valokuvia suoraan sosiaalisesta mediasta tai pilvitallennustilasta. Smartphone Capture and Copy -toiminnon avulla voit lisäksi käyttää älypuhelinta skannerina ja skannata lasten piirustukset tallentamista tai tulostamista varten ja korjata samalla vääristymät.

Askartelijoille on tarjolla paljon erilaisia resursseja koristeista ponnahduskortteihin ja leluihinCanon Creative Parkissa, johon voi rekisteröityä maksutta. Jotkin mallit ovat yksinkertaisia eikä niiden kanssa tarvita saksia, mikä sopii hyvin lapsille, ja toiset ovat monimutkaisempia ja sopivat kokeneille askartelijoille, jotka pitävät haasteista.

Niille, jotka haluavat käyttää taitojaan mainosmateriaalien luomisessa, Canon PosterArtist on helppokäyttöinen työkalu julisteiden, bannereiden ja muiden suunnittelutöiden tuottamiseen. Olipa kyseessä yrityksesi mainoskyltti, koulunäytelmän mainos tai tapahtuman ruokalista, saat käyttöösi automaattisesti luotuja suunnitteluehdotuksia, mallipohjia ja miljoonia arkistokuvia, joilla saat töihisi ammattimaisen ilmeen. Ohjelmisto on yhteensopiva erilaisten Canon-tulostimien kanssa, kuten imagePROGRAF-, PIXMA-, MAXIFY- ja i-SENSYS-sarjojen kanssa.

Canonilla on myös erityisesti valokuville tarkoitettuja vaihtoehtoja. Canon Easy-PhotoPrint Editor on yhteensopiva PIXMA- ja MAXIFY-tulostimien kanssa, jotta voit luoda kollaaseja, kalentereita ja lahjapaperimalleja. Valokuviin voi lisätä myös puhekuplia, symboleja, tekstiä ja kehyksiä.

SELPHY Photo Layout -sovelluksessa on yhteensopiviin Canon SELPHY -tulostimiin asettelu- ja suunnitteluvinkkejä, ja sen avulla voi lisätä suotimia, reunuksia ja jopa QR-koodeja4. Sen avulla voit tulostaa mukautettuja valokuvia, tarroja ja kirjanmerkkejä suoraan samasta mobiilisovelluksesta, ja skannaamalla tulostimen QR-koodin saat Wi-Fi-yhteyden välittömästi.

Canonin tulostimilla ja sovelluksilla askartelijoille avautuu täysin uusi luovan työskentelyn maailma. Olitpa sitten etsimässä nopeita ja yksinkertaisia ideoita askartelun aloittamiseen, vuorovaikutteisia projekteja lasten innostamiseen tai uusia keinoja ammattiaskartelijan prosessin yksinkertaistamiseen, paras aika askarteluun on juuri nyt.Kirjoittanut Kat Halstead

  1. PIXMA Print Plan -palvelu on saatavilla vain seuraavissa maissa: Itävalta, Belgia, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Italia, Luxemburg, Norja, Alankomaat, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Portugali, Irlanti ja Iso-Britannia.
  2. Perustuu keskimääräisiin sivukohtaisiin kustannuksiin verrattuna alkuperäisiin vakiomusteisiin, joita myydään 20 suosituimpaan mustesuihkutulostimeen Länsi-Euroopassa (Key Point Intelligence – tammikuu 2022). Print Plan -palvelun sivuhinta (200 sivun sopimus) ilman lisäsivuja verrattuna ISO/IEC 24711 -standardin mukaisten sivujen hintaan 20 suosituimmalla alle 200 euron mustesuihkutulostimella Länsi-Euroopassa vakiokapasiteetin värikaseteilla. Keskimääräinen sivuhinta, jolla määritetään säästöprosentti verrattuna Canon PIXMA Print Plan -palvelun (200 sivun sopimus) sivuhintaan. Musteen riittoisuus ja hinnat perustuvat valmistajien verkkosivujen tietoihin. Tässä tutkimuksessa ei oteta huomioon musteen myyntihintoja. Keypoint Intelligence -tutkimus perustuu tammikuussa 2022 julkisesti saatavilla oleviin tietoihin. Tulostimet, jotka on valittu yksikkömyynnin perusteella. Lähde: IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Western Europe.
  3. Valokuvien tulostusnopeus perustuu ISO/JIS-SCID N2 -tulostukseen Photo Paper Plus Glossy II -valokuvapaperille vakioasetuksilla. Ei sisällä isäntäkoneen tietojenkäsittelyaikaa.
  4. Tarkista kaikki käytettävissä olevat toiminnot mallikohtaiselta tuotesivulta.

Vastaavia tuotteita

Aiheeseen liittyvät artikkelit