MAXIFY-mustesuihkutulostimet yrityksille

Yrityskäyttöön tarkoitetut MAXIFY-tulostimet tarjoavat ammattilaatua, väritulostusta ja korkeaa tuottavuutta pieneen toimistoon ja kotitoimistoon.  Kattava MAXIFY-valikoima sisältää niin pieniä tulostimia kuin monitoimilaitteitakin, joissa on kopiointi, skannaus ja faksi. Laitteet tarjoavat tehokkaita toimintoja ja monipuolisia yhteysvaihtoehtoja, mukaan lukien tulostuksen mobiililaitteesta ja pilvipalvelusta.

MAXIFY printer range video

Tulostimet kotitoimistoon

Tulostimet pieneen toimistoon

Langattomat tulostimet

Kaikissa valikoiman tulostimissa on Wi-Fi-yhteys, joten voit jakaa langattoman MAXIFY-yritystulostimesi toiminnot saumattomasti ja tulostaa mistä vain toimistossasi. Tulosta helposti älypuhelimista ja tablet-laitteista Canonin maksuttoman sovelluksen tai Applen AirPrintin™ avulla.

Pilvitulostimet

Pilvipalvelua tukevien MAXIFY-tulostinten avulla voit tulostaa tiedostoja internetin pilvipalveluista suoraan tulostimen näytöstä. Voit myös tulostaa verkon kautta mobiililaitteilla mistä tahansa.

Ammattitasoiset musteet

DRHD-musteet takaavat terävän tekstin ja täyteläiset värit. MAXIFY-pigmenttimusteiden värit kiinnittyvät erittäin hyvin, ja ne on suojattu huopakyniä ja hankausta vastaan. Tämän ansiosta ne sopivat erinomaisesti ammattitasoisiin asiakirjoihin.

Nopeaa tulostusta

Ei enää asiakirjojen odottelua.  Nopea mustavalkoisten ja värillisten asiakirjojen tulostus sekä nopea ensimmäisen tulosteen tekniikka lyhentävät aikaa, joka kuluu tulostuspainikkeen painamisesta tulosteen valmistumiseen.

MAXIFY-Productive-Software

Tuottava ohjelmisto

Canon Quick Toolbox -ohjelmiston avulla voit käyttää kaikkia tulostimen asetuksia etäyhteydellä valitsemastasi sijainnista. Voit käynnistää yrityskäyttöön tarkoitetun monitoimilaitteesi Scan Utility -sovelluksen ja määrittää verkkokansion skannattuja asiakirjoja varten. Quick Toolboxin etäkäyttöliittymästä voit tarkistaa tulostimen tilan, määrittää pilvipalvelut ja tarkastella käyttötietoja.

Säästä muste- ja paperikustannuksissa

Riittoisat XL-mustesäiliöt tuottavat värillisiä asiakirjoja edullisella sivuhinnalla. Neljän värin kustannustehokas monipakkaus sisältää kaikki tarvittavat vaihtomusteet. Automaattisen kaksipuolisen tulostuksen avulla säästät paperia ja voit luoda ammattitasoisia kaksipuolisia asiakirjoja.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Etsitkö musteita?

Etsi oikea mustesäiliö tai monipakkaus MAXIFY-yritystulostimeen käyttämällä tarvikehakua.

MAXIFY-tulostinten tuki ja lataukset

Lataa ohjaimia, ohjelmia, laiteohjelmistoja ja käyttöoppaita yrityskäyttöön tarkoitetuille MAXIFY-mustesuihkutulostimille ja käytä teknistä tukea, resursseja ja vianmääritystä verkossa.

Tarvitsetko apua tulostimen valinnassa?

Löydä tulostinvalitsimella paras tulostin kotiin tai toimistoon. Vertaile koti- ja pientoimistokäyttöön tarkoitettuja monitoimilaitteita, lasertulostimia ja mustesuihkuvalokuvatulostimia.

AirPrint on Apple Inc:n tavaramerkki.