Canon MAXIFY MB5450 -sarja

Monikäyttöinen ratkaisu pieneen toimistoon

MAXIFY MB5450 -sarja on täydellinen valinta pieniin toimistoihin, joissa tarvitaan tehokasta, laadukasta ja luotettavaa tulostinta. Laadukkaat, korostuskynän kestävät musteet, Wi-Fi- ja Ethernet-yhteys sekä kaksipuolisten asiakirjojen skannaus kerralla takaavat, että voit tulostaa suuria määriä nopeammin kuin koskaan ennen.

Dual resistant high density ink

Laadukasta tulostusta kerrasta toiseen

DRHD (Dual Resistant High Density) -pigmenttimuste on kehitetty erityisesti yrityskäyttöön. Laadukas muste takaa kirkkaat värit, syvät mustat ja terävän tekstin, joka ei tuhriinnu.

Helppokäyttöisyys lisää tuottavuutta

Kaikkia MAXIFY MB5450 -sarjan toimintoja on helppo hallita suurelta 8,8 cm:n kosketusvärinäytöltä. MAXIFY MB5450 -sarjan laitteiden kapasiteetti on 500 arkkia, ja niissä on 50 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite. Toimiston tulostusrutiinit hoituvat käden käänteessä kaksipuolisen tulostuksen ja useiden paperikokojen ja -tyyppien tuen ansiosta. Voit tulostaa tavallisille A4-arkeille, tarroihin, kirjekuoriin ja valokuvapaperille tai kopioida henkilökortteja kaksipuolisesti.

Pienet käyttökustannukset

MAXIFY MB5450 -sarja tarjoaa huippulaatua edullisin ylläpitokustannuksin. Sen virrankulutus on pieni, ja mustekasetit ovat erittäin riittoisat. Voit tulostaa jopa 2 500 mustavalkosivua ja 1 500 värisivua vaihtamatta kasetteja.

Canon xl ink

Helppo hallita ja ylläpitää

Simple network management protocol

SNMP (Simple Network Management Protocol) -protokollan ansiosta voit liittää laitteen työpaikan järjestelmään ja käyttää sitä helposti kiireisissäkin toimistoissa. MAXIFY MB5450 -sarja mahdollistaa kaikkien verkoston tulostimien käyttötietojen, mustetason, virheiden ja sivumäärien seuraamisen. Voit myös rajoittaa laitteen käyttöä suodattamalla IP-osoitteita ja varmistaa turvallisen skannauksen sähköpostiin.

Tekniset tiedot

Ensimmäisen mustavalkosivun tulostusaika 6 sekuntia

Skannaa asiakirjan molemmat puolet

Automaattinen useiden sivujen kopiointi

Käytä langattomasti ja jaa

Tehokas paperinkäsittely

Helppokäyttöinen 8,8 cm:n (3,5 tuuman) kosketusnäyttö

Lataa asiakirjat pilvipalveluihin

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

Arvostelut

Tämän sarjan mallit*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
* Joitakin malleja on saatavana vain tietyissä myymälöissä.

Lisävarusteet

Saatat pitää myös seuraavista...