Canon MAXIFY MB5450 -sarja

Monikäyttöinen ratkaisu pieneen toimistoon

MAXIFY MB5450 -sarja on täydellinen valinta pieniin toimistoihin, joissa tarvitaan tehokasta, laadukasta ja luotettavaa tulostinta. Laadukkaat, korostuskynän kestävät musteet, Wi-Fi- ja Ethernet-yhteys sekä kaksipuolisten asiakirjojen skannaus kerralla takaavat, että voit tulostaa suuria määriä nopeammin kuin koskaan ennen.

Tutustu MAXIFY MB5450 -sarjan ominaisuuksiin käytännössä

Nopea tulostus ja skannaus

Canon MB5450-quick first print

Nopea tulostus ja skannaus

Laitteen ensimmäisen sivun tulostusaika on erittäin lyhyt. Mustavalkoisen asiakirjan tulostus vie vain noin 6 sekuntia. Asiakirjan molempien puolien skannaus onnistuu nopeasti kerralla kaksipuolisen automaattisen asiakirjansyöttölaitteen ansiosta.

Katso video

Liitännät

Printer Series connectivity

Liitännät

iOS- ja Android-laitteissa toimivan Canon PRINT -sovelluksen avulla voit tulostaa ja skannata Wi-Fi-verkon kautta. MAXIFY Cloud Link -toiminnon ansiosta voit tulostaa suosituista pilvipalveluista ja skannata niihin. Tuettuja pilvipalveluita ovat Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive ja Concur.

Katso video

Parempi tuottavuus

Printers productivity

Parempi tuottavuus

Somers 2 Mk II -laitteessa on 500 arkin kapasiteetti ja työn varausmahdollisuus, joten se sopii hyvin kiireiseen toimistoympäristöön useiden käyttäjien käyttöön.

Katso video

Taloudellinen

MB5450 Series economical printing

Taloudellinen

Pieni virrankulutus, alhaiset tulostuskustannukset, suuret sivumäärät (2 500 mustavalkoista ja 1 500 värisivua) ja monipakkauksissa saatavat musteet takaavat, että laitteen käyttö on edullista.

Katso video

Etähallinta

Series remote management

Etähallinta

Etähallintatoimintojen avulla voit tarkkailla helposti laitteen tilaa, esimerkiksi musteen määrää ja varmistaa näin yrityksesi toimintojen sujuvuuden.

Katso video
Dual resistant high density ink

Laadukasta tulostusta kerrasta toiseen

DRHD (Dual Resistant High Density) -pigmenttimuste on kehitetty erityisesti yrityskäyttöön. Laadukas muste takaa kirkkaat värit, syvät mustat ja terävän tekstin, joka ei tuhriinnu.

Helppokäyttöisyys lisää tuottavuutta

Kaikkia MAXIFY MB5450 -sarjan toimintoja on helppo hallita suurelta 8,8 cm:n kosketusvärinäytöltä. MAXIFY MB5450 -sarjan laitteiden kapasiteetti on 500 arkkia, ja niissä on 50 arkin automaattinen asiakirjansyöttölaite. Toimiston tulostusrutiinit hoituvat käden käänteessä kaksipuolisen tulostuksen ja useiden paperikokojen ja -tyyppien tuen ansiosta. Voit tulostaa tavallisille A4-arkeille, tarroihin, kirjekuoriin ja valokuvapaperille tai kopioida henkilökortteja kaksipuolisesti.

Pienet käyttökustannukset

MAXIFY MB5450 -sarja tarjoaa huippulaatua edullisin ylläpitokustannuksin. Sen virrankulutus on pieni, ja mustekasetit ovat erittäin riittoisat. Voit tulostaa jopa 2 500 mustavalkosivua ja 1 500 värisivua vaihtamatta kasetteja.

Canon xl ink

Helppo hallita ja ylläpitää

Simple network management protocol

SNMP (Simple Network Management Protocol) -protokollan ansiosta voit liittää laitteen työpaikan järjestelmään ja käyttää sitä helposti kiireisissäkin toimistoissa. MAXIFY MB5450 -sarja mahdollistaa kaikkien verkoston tulostimien käyttötietojen, mustetason, virheiden ja sivumäärien seuraamisen. Voit myös rajoittaa laitteen käyttöä suodattamalla IP-osoitteita ja varmistaa turvallisen skannauksen sähköpostiin.

Tekniset tiedot

Ensimmäisen mustavalkosivun tulostusaika 6 sekuntia

Skannaa asiakirjan molemmat puolet

Automaattinen useiden sivujen kopiointi

Käytä langattomasti ja jaa

Tehokas paperinkäsittely

Helppokäyttöinen 8,8 cm:n (3,5 tuuman) kosketusnäyttö

Lataa asiakirjat pilvipalveluihin

Yhteensopiva tablet-laitteiden ja älypuhelimien kanssa

3 vuoden takuu

3 vuoden takuun ansiosta voit keskittyä rauhassa yrityksesi ydintoimintaan.

Lue lisää

Arvostelut

Tämän sarjan mallit*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
* Joitakin malleja on saatavana vain tietyissä myymälöissä.

Lisävarusteet

Saatat pitää myös seuraavista...