eos-m50-kit-lifestyle-001

Canon EOS Webcam Utility -ohjelmisto

Huippuluokan kameran ja Canon EOS Webcam Utility -ohjelmiston yhdistelmä antaa käyttöösi kaiken mitä tarvitset videopuheluihin ja -neuvotteluihin. Lue lisää Canonin webkameraohjelmistosta.

Pysy yhteydessä

Varmista videopuheluiden ja suoratoiston huippulaatu Voit muuttaa Canon-kamerasi webkameraksi ja tuottaa videoneuvotteluissa tarvittavan ammattitasoisen kuvanlaadun. Osallistu kokouksiin, vaihda kuulumisia ja pidä yhteyttä ystäviisi ja perheenjäseniisi missä ja milloin tahansa huippulaadukkaasti. Aloita lataamalla EOS Webcam Utility -ohjelmisto.

Aloita käyttö

Täytä lomake ja lataa Canon EOS Webcam Utility -ohjelmisto Windows- tai Mac-tietokoneeseen.

Lataa Windows-versio

Lataa Mac-versio

Canonin vinkit: EOS Webcam Utility -ohjelmiston käyttäminen

  • Jos tietokoneeseen on asennettu EOS Webcam Utility -ohjelmiston beetaversio, poista se ennen kuin yrität asentaa tietokoneeseen EOS Webcam Utility -ohjelmiston.
  • Kameraa voi tietokoneessa käyttää kerrallaan vain yhdessä sovelluksessa. Jos videoneuvottelu- tai suoratoistosovellus ei vastaanota kameran videosyötettä, sulje tietokoneessa kaikki muut sovellukset, jotka saattavat käyttää kameraa.
  • Kun EOS Webcam Utility -ohjelmistoa käytetään Messenger-sovelluksen kanssa Firefox-selaimessa, EOS Webcam Utility ei ehkä toimi oikein laitteessasi. Suosittelemme käyttämään Messengerin työpöytäversiota tai kokeilemaan toista selainta.
  • EOS Webcam Utility -ohjelmiston yhteensopivuutta ei voida taata kaikkien markkinoilla olevien videoneuvottelu- ja/tai suoratoistosovellusten kanssa. Jos käytön aikana havaitaan ongelmia, suosittelemme kokeilemaan toista videoneuvottelu- tai suoratoistosovellusta ja/tai selainta.

Yhteensopivat tuotteet

Tutustu Canonin EOS- ja PowerShot-kameroihin. Kaikki mallit ovat yhteensopivia Canon EOS Webcam Utility -ohjelmiston kanssa.


Canon auttaa suoratoistossa

Katso miten voit päivittää webkamerasi suoratoistoa ja videoneuvotteluja varten.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

EOS Webcam Utility -ohjelmistoa voidaan käyttää yhteensopivissa EOS- ja PowerShot-kameroissa. Olemme laatineet avuksesi osto-oppaan, jotta löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan Canon-kameran.

Osto-opas

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle

Muuta kiinnostavaa...

Tutustu Canonin kameroihin ja ohjelmistoihin, joiden avulla pysyt yhteydessä kaikkialla maailmassa.

Windows, Microsoft ja Teams ovat Microsoft Corporation -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.
Google Chrome™ on Google Inc:n tavaramerkki.
Messenger on Facebookin tavaramerkki.
Firefox on Mozilla Foundationin tavaramerkki.