eos-m50-kit-lifestyle-001

Canon EOS Webcam Utility -ohjelmisto

Huippuluokan kameran ja Canon EOS Webcam Utility -ohjelmiston yhdistelmä antaa käyttöösi kaiken mitä tarvitset videopuheluihin ja -neuvotteluihin. Lue lisää Canonin webkameraohjelmistosta.

Pysy yhteydessä

Varmista videopuheluiden ja suoratoiston huippulaatu Voit muuttaa Canon-kamerasi webkameraksi ja tuottaa videoneuvotteluissa tarvittavan ammattitasoisen kuvanlaadun. Osallistu kokouksiin, vaihda kuulumisia ja pidä yhteyttä ystäviisi ja perheenjäseniisi missä ja milloin tahansa huippulaadukkaasti. Aloita lataamalla EOS Webcam Utility -ohjelmisto.

Aloita käyttö

Täytä lomake ja lataa Canon EOS Webcam Utility -ohjelmisto Windows- tai Mac-tietokoneeseen.

Lataa Windows-versio

Lataa Mac-versio

Canonin vinkit: EOS Webcam Utility -ohjelmiston käyttäminen

  • Jos tietokoneeseen on asennettu EOS Webcam Utility -ohjelmiston beetaversio, poista se ennen kuin yrität asentaa tietokoneeseen EOS Webcam Utility -ohjelmiston.
  • Kameraa voi tietokoneessa käyttää kerrallaan vain yhdessä sovelluksessa. Jos videoneuvottelu- tai suoratoistosovellus ei vastaanota kameran videosyötettä, sulje tietokoneessa kaikki muut sovellukset, jotka saattavat käyttää kameraa.
  • Kun EOS Webcam Utility -ohjelmistoa käytetään Messenger-sovelluksen kanssa Firefox-selaimessa, EOS Webcam Utility ei ehkä toimi oikein laitteessasi. Suosittelemme käyttämään Messengerin työpöytäversiota tai kokeilemaan toista selainta.
  • EOS Webcam Utility -ohjelmiston yhteensopivuutta ei voida taata kaikkien markkinoilla olevien videoneuvottelu- ja/tai suoratoistosovellusten kanssa. Jos käytön aikana havaitaan ongelmia, suosittelemme kokeilemaan toista videoneuvottelu- tai suoratoistosovellusta ja/tai selainta.

Yhteensopivat tuotteet

Tutustu Canonin EOS- ja PowerShot-kameroihin. Kaikki mallit ovat yhteensopivia Canon EOS Webcam Utility -ohjelmiston kanssa.


Canon auttaa suoratoistossa

Katso miten voit päivittää webkamerasi suoratoistoa ja videoneuvotteluja varten.

Lue lisää

Tarvitsetko apua?

EOS Webcam Utility -ohjelmistoa voidaan käyttää yhteensopivissa EOS- ja PowerShot-kameroissa. Olemme laatineet avuksesi osto-oppaan, jotta löydät varmasti sinulle parhaiten sopivan Canon-kameran.

Osto-opas

Lue lisää

eos-m6-mark-ii-kit-lifestyle
SUOSITELTU TUOTE

Canon PowerShot G7 X Mark III

Sopii erinomaisesti videoneuvotteluihin ja livestriimaukseen sekä vloggaajille ja bloggaajille. Verkkoon yhdistetty kamera tallentaa korkealaatuista videota ja kuvaa, joihin seuraajasi ihastuvat.

OSTA NYT

Näytä tiedot

G7X MK III Vlogging

Hurmaa yleisösi upeilla videoilla

Ikuista upeat maisemat 4K-tarkkuudella. Kuvaa urheilutapahtumia hidastettuna jopa 120 kuvan sekuntinopeudella. Varmista erinomainen äänenlaatu käyttämällä ulkoista mikrofonia. Livestriimaa pelisessiosi huippulaadukkaasti ja muunna Canon-kamerasi webkameraksi videoneuvotteluja varten. PowerShot G7 X Mark III tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia.

Lue koko artikkeli

G7X MK III Vlogging live streaming and video conferences

Muuta kiinnostavaa...

Tutustu Canonin kameroihin ja ohjelmistoihin, joiden avulla pysyt yhteydessä kaikkialla maailmassa.

Windows, Microsoft ja Teams ovat Microsoft Corporation -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja muissa maissa.
Google Chrome™ on Google Inc:n tavaramerkki.
Messenger on Facebookin tavaramerkki.
Firefox on Mozilla Foundationin tavaramerkki.