Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Ikuista erityiset hetket upean tyylikkäästi Canonin puolijärjestelmäkameroiden parhaalla mallilla – PowerShot SX70 HS muistuttaa ulkonäöltään järjestelmäkameraa ja sisältää uusinta tekniikkaa.

Osta nyt

Puolijärjestelmäkamera, jossa on järjestelmäkameramainen tyyli ja monipuoliset toiminnot

Laadukas all-in-one-kamera, jossa on 65-kertainen zoomaus, järjestelmäkameramainen tyyli ja monipuoliset edistyneet toiminnot. Laajenna kuvausmahdollisuuksia: tuki RAW-kuville, 4K-videolle, Bluetooth®- ja Wi-Fi-yhteydelle sekä etäkuvaus näytöllä -toiminnolle.

Näytä kaikki tekniset tiedot

Specification Intro

Sopii erinomaisesti seuraaviin käyttötarkoituksiin:

Järjestelmäkameramainen tyyli, kiinteä objektiivi

All-in-one-kamera, jossa on järjestelmäkameramainen tyyli sekä kiinteällä objektiivilla varustetun kameran keveys ja monipuolisuus. Tallenna kaikki kaukaisista yksityiskohdista lähikuviin yhdellä kiinteällä objektiivilla.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Tarkenna lähelle tai kauas

Laajakulma tai lähikuva – vangitse kuviisi pienimmätkin yksityiskohdat ilman objektiivin vaihtoa, olipa kuvauskohteesi sitten metrien tai kilometrien päässä.

Katso video

4K- ja RAW-muodot

Jälkikäsittele kuvia RAW-muodossa tai muokkaa JPEG-tiedostoja suoraan kamerassa. Tallenna erittäin tarkkoja 4K-videoita, joiden äänenlaadun takaa korkealuokkainen mikrofoni.

dad and son jumping into the ocean

Nopea ja tarkka automaattitarkennus

PowerShot SX70 HS:n luotettava automaattitarkennus helpottaa taustan ja etualan erottamista. Jatkuva automaattitarkennus auttaa tallentamaan nopeatkin tapahtumat yksityiskohtaisesti.

Ikuista ainutkertaiset muistosi huipputarkkoina valokuvina

Älykäs pienikokoinen monitoimikamera tarjoaa optimaalisen rajauksen nopeassakin kuvaustilanteessa.

Monipuoliset yhteysominaisuudet

Varmuuskopioi kuvat heti kuvien automaattisen siirtotoiminnon avulla*. Etäkuvaus näytöllä -toiminnolla näet kameran näkymän mobiililaitteen näytöllä ja voit ottaa kuvia ja säätää asetuksia laitteen kautta.

Specification Intro

Canon pyrkii liiketoiminnassaan hiilineutraliuteen vuoteen 2050 mennessä.

Saavutamme tämän tavoitteen vähentämällä keskimäärin 3 % vuodessa koko elinkaaren aikaisia tuotekohtaisia hiilidioksidipäästöjä. Tämä tarkoittaa noin 50 prosentin vähennystä vuoden 2008 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Nykyisen kehityksen jatkuessa saavutamme Pariisin sopimuksen mukaiset päästövähennykset.

Teemme jatkossakin pitkän aikavälin tavoitearviointeja, jotta voimme tehdä osamme vähähiilisen yhteiskunnan toteuttamiseksi.

Lue lisää

Tekniset tiedot

Icon 01

65x optinen zoom

Icon 02

20,3 megapikseliä

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

4K-video

Icon 01

10 kuvaa/s

Icon 02

7,5 cm:n kääntyvä nestekidenäyttö

Katso kaikki tekniset tiedot

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Pakkauksen sisältö

PowerShot SX70 HS -digitaalikamera

Objektiivin suojus

kaulahihna NS-DC11

Akku LP-E12

Akkulaturi LC-E12E

Virtakaapeli

Käyttöoppaat

Yhteensopivat lisävarusteet

Katso myös

Canon PowerShot SX70 HS
Arvostelut

* Kamerassa on Bluetooth® low energy -ominaisuus. Bluetooth®‑sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Canon Inc. käyttää niitä lisenssin nojalla. Kaikki muut tuotemerkit ja -nimet ovat omistajiensa tavaramerkkejä.