Canon PowerShot SX60 HS

PowerShot SX60 HS

Zoomaa kaukana olevien eläinten pienimpiinkin yksityiskohtiin. Ikuista erittäin leveitä maisemakuvia tällä monipuolisella ja tehokkaalla 65x kameralla, jossa on Wi-Fi-silta ja edistyneet säädöt.

PowerShot SX60 HS_Detail image

Edut

  • Kuvaa kaukaisetkin yksityiskohdat suurella 65x zoomilla
  • Nopea ja joustava - saat aina haluamasi kuvan
  • Suunniteltu zoomauksen ja mukavuuden ehdoilla
  • Nauti upeista, terävistä kuvista ja sulavasta Full HD -videosta kaikkina vuorokaudenaikoina
  • Kuvaa etänä ja jaa helposti Wi-Fi- ja NFC-yhteydellä

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

Tutustu tarkemmin tuotteeseen Canon PowerShot SX60 HS

Kuvaa uskomattoman laajasti, kuvaa kauempaa


Vangitse upeat kuvat laajalta alueelta Uskomattomalla 65x zoomilla ja 21 mm:n ultralaajakulmalla voit kuvata erittäin tarkkoja pitkän matkan telekuvia eläimistä ja näyttäviä maisemakuvia.

Seuraa kohdetta vaivattomasti


Kaukaiset kohteet on helppo pitää kuva-alalla suurta zoomia käytettäessä. Zoomauksen rajausapu käynnistyy painiketta painamalla ja loitontaa zoomauksen. Kun olet löytänyt kohteen uudelleen, voit zoomata takaisin vapauttamalla painikkeen. Entistä parempi automaattitila loitontaa zoomausta automaattisesti, kun kohde alkaa poistua kuvasta. Lisäksi kohde on helppo pitää määritetyn kokoisena.

Miellyttävä ja vakaa kuvaus


Suunniteltu mukavuuden ehdoilla: vakaita kuvia myös täyden zoomauksen aikana ja miellyttävää kuvausta pidempään ergonomisen kahvan ansiosta. Elektronista etsintä voi käyttää aivan kuin järjestelmäkameran etsintä, ja sen avulla näet selkeästi kirkkaassakin valaistuksessa. Ultraäänimoottori (Ultra Sonic Motor, USM) takaa nopean ja äänettömän tarkennuksen ja zoomauksen.

Erinomainen laatu heikossakin valaistuksessa


Kamera tallentaa näkymät sekä päivällä että yöllä juuri sellaisina kuin ne muistat. Canonin HS System (DIGIC 6 -prosessori ja 16,1 megapikselin CMOS-kenno) takaa hämmästyttävän kuvanlaadun myös hämärässä. Se sopii siis erinomaisesti heikossa valaistuksessa kuvaamiseen ja tallentaa todellisen tunnelman ilman salamaa tai jalustaa.

Teräviä kuvia joka kerta


Älykkään optisen kuvanvakaimen ansiosta enää ei tarvitse pelätä kameran tärähtelyn vaikutuksia. Tällä kameralla saat automaattisesti teräviä ja tarkkoja kuvia, vaikka kuvaisit täydellä zoomilla tai käsivaralta hämärässä. Lisäksi edistyksellinen viisisuuntainen dynaaminen kuvanvakain pitää videot uskomattoman vakaina.

Tallenna juuri oikea hetki


Elämä on tässä ja nyt. Herkän toiminnan ja erittäin nopean jatkuvan kuvauksen ansiosta onnistut tallentamaan jokaisen tärkeän ja nopeasti ohi kiitävän hetken.

Laadukkaita kuvia helposti


Smart Auto -toiminnolla kuvaat hienoja valokuvia ja videoita vaivattomasti Hybrid Auto -tilan avulla voit luoda hauskoja HD (720p) -videopätkiä kuvaushetkistä.

Todenmukaisilta näyttävät videot sormien ulottuvilla


Huippuvideoiden kuvaaminen on helppoa. Yhdellä painikkeen painalluksella voit kuvata sulavaa ja todenmukaista videota Full HD 60p -tarkkuudella ja terävällä, selkeällä stereoäänellä - hiljaisten säätöjen ja zoomauksen ansiosta. Voit myös luoda erilaisia ääniratkaisuja kiinnittämällä ulkoisen mikrofonin ja hallitsemalla äänentasoa kamerassa.

Ota ohjat käsiisi


Kehitä luovia kykyjäsi. Hallitse valokuvausta ja videokuvausta täydellisesti. Avaa uusia mahdollisuuksia RAW- ja EOS-järjestelmän lisävarusteilla.

Wi-Fi-yhteys


Nauti Wi-Fin tuomasta vapaudesta. Lataa kuvia ja videoita yhteisöpalveluihin suoraan kamerasta tai siirrä ne älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen mobiililaitteiden yhdistämispainikkeen ja NFC-ominaisuuden avulla. Ohjaa kameraa etänä älypuhelimestasi Canon CameraWindow -sovelluksella ja varmuuskopioi kuvasi ja videosi kätevästi tietokoneelle tai pilveen kuvasynkronointitoiminnolla.

Tuotteen tekniset tiedot

Lue lisää tuotteen Canon PowerShot SX60 HS ominaisuuksista ja toiminnoista.

65x ultrazoom with ultra-wide angle
Zoom to 130x with great quality
Steady shots in every situation
16.1 Megapixel CMOS
Great low-light shots
Powerful DIGIC processing
Find your subject easily at full zoom
Flip-out for viewing at any angle
Sharp and clear external viewfinder
Share and backup images wirelessly
NFC simplifies smartphone sharing
Hybrid Auto
Fast focusing and shooting
RAW in various aspect ratios
FullHD 60p
Aperture, shutter and ISO control in movies
Creative Shot
Handheld_HDR
Remote Shooting WiFi
Attach optional microphone
 • PowerShot SX60 HS -digitaalikamera
 • Objektiivin suojus (ja hihna)
 • Kaulahihna NS-DC11
 • Akku NB-10L
 • Akkulaturi CB-2LCE
 • Virtakaapeli
 • Käyttöoppaat

PowerShot SX60 HS Arvostelut

PowerShot SX60 HS Video