CINE LENSES

Cinema-objektiivit

Ne täyttävät alan ammattilaisten tiukimmatkin vaatimukset.

TOTEUTA LUOVAT IDEASI ELOKUVAMAISINA

Canon Cinema -objektiivit edustavat poikkeuksellista optista suorituskykyä, rakenteiden vankkaa laatua ja monipuolisuutta, mikä täyttää elokuvatuotannon tiukat vaatimukset. Suurikokoisille 35 mm:n ja Super 35 mm:n kameroille suunniteltu valikoima kattaa zoomit ja kiinteäpolttoväliset objektiivit sekä laajan valikoiman objektiivien kiinnityksiä, mukaan lukien PL, EF ja RF. Voit olla kunnianhimoinen videokuvaaja, kokenut elokuva-alan ammattilainen tai mitä tahansa näiden väliltä, Canonilla on ratkaisu, joka sopii juuri sinulle.
Cine Primes

Kiinteäpolttoväliset Cine-objektiivit

Valikoima kiinteäpolttovälisiä täyden kennokoon elokuvaobjektiiveja, jotka on suunniteltu tasokkaan elokuvantekemisen vaatimuksiin. Saatavana PL-, EF- ja RF-kiinnityksillä, joissa on laajat T-säädöt ja polttovälit koko valikoimassa – nämä objektiivit tarjoavat edukseen erottuvat optiset ominaisuudet, joilla laajennat taiteellista ilmaisuasi.

Flex Zoom -objektiivit

Ensiluokkaiset zoom-objektiivit, joissa on koko zoomausalueen kattava jatkuva suuri T2.4 (FF)- ja T1.7 (S35) -aukko. Elokuva- ja virtuaalituotantoihin suunniteltuina mukautuvat täyden kennokoon ja Super35-kameroihin.

Flex Zooms
Cine Servo

Cine Servo -objektiivit

Canon Cine Servo -objektiivit, joissa yhdistyvät näyttävä optinen 4K-laatu ja lähetyksiä tukevat ominaisuudet, tarjoavat monipuolista valinnanvaraa niihin lähetettäviin ja kädessä pidettäviin sovelluksiin, joissa tarvitaan servo-ohjausta.

Pienikokoiset Cine Servo -objektiivit

Suunniteltu 4K Super 35mm -kameroita varten, ja niissä on sisäänrakennettu servo-ohjaus, automaattitarkennus ja kuvanvakain. Nämä EF-kiinnitteiset työjuhtaobjektiivit sopivat täydellisesti käyttöön käsivaralta tai olkapäältä.

Compact Cine Servo
 RF 24-105MM F2.8L IS USM Z

Hybridi RF-

Ammattitoiminnoilla ja -ominaisuuksilla varustettu objektiivi, joka sopii ihanteellisesti sekä still- että videotuotantoon. Valinnaiset servo- ja zoom-sovittimet mahdollistavat tasaisen zoomaamisen myös etäältä samoin kuin liitettävyyden ja hallintamahdollisuudet, joita tarvitaan useissa ENG-, lähetys- ja studiosovelluksissa.

Huippuluokan zoom-objektiivi

Suunniteltu EF- ja PL-kiinnitteisille Super 35mm -kameroille: erinomainen 4K-kuva laadukkaaseen elokuvatuotantoon.

Top End Zoom
Compact Zoom

Pienikokoinen zoom

Suunniteltu EF- ja PL-kiinnitteisille Super 35mm -kameroille: erinomainen 4K-kuva kompaktissa ja kevyessä rakenteessa laadukkaaseen elokuvatuotantoon.

Tutustu ammattilaisille tarkoitettuihin Canonin videokameroiden ja niiden monipuolisiin ominaisuuksiin

Canonin ammattitason laitteet ja ratkaisut auttavat elokuvantekijöitä vapauttamaan luovuutensa – niillä on kuvattu omaperäisiä indie-dokumentteja, koukuttavia draamasarjoja ja palkittuja kokoillan elokuvia.

Discover Canon Pro Video