Cinema-objektiivit

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Canonin edullinen elokuvaobjektiivi, jossa Cine-Servo-ominaisuudet.

Edut

 • Canonin EF-kiinnitys tukee nopeaa ja tarkkaa Dual Pixel CMOS -automaattitarkennusta, kameran virtaa hyödyntävää objektiivin servomoottoria, automaattista objektiivin metatietojen keräystä jälkikäsittelyä varten ja objektiivin toimintoja, kuten reunojen valaistuksen korjausta.

 • Tarkoituksenmukainen video-objektiivi, jossa on 18–80 mm:n polttoväli ja 4,4-kertainen optinen zoom

 • Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S -objektiivin laadukkaat toiminnot sopivat saumattomasti ammattikäyttöön ja vaativaan videokuvaukseen

 • Lisävarusteena saatavan Canon ZSG-C10 -zoomauskahvan ansiosta zoomauksen tasainen säätö ja kertatarkennus on helppoa niin käsivaraisesti, olkapäältä kuin jalustalta kuvattaessa. Voit irrottaa kädensijan objektiivista etäkäyttöä varten.

 • Canonin huippuluokan optiikka takaa vakaan T4,4:n (F4:n) kirkkauden koko zoomausalueella

 • DC- ja USM-moottoreilla nopea, tasainen ja hiljainen moottoroitu zoomaus ja tarkennuksen säätö

 • Kuvanvakaimessa kolme tilaa selkeään ja tarkkaan videokuvaukseen

 • Helppokäyttöinen ja kevyt: sopii vaikka lennokkiin

 • 9-lamellisella himmentimellä voit luoda miellyttäviä pehmennystehosteita

 • Tarkka optinen erotuskyky ja optomekaaninen rakenne ovat 4K-kuvauksen vaatimusten mukaiset

 • Merkittävästi vähäisempi tarkennuksen vaihtelu vähentää vääristymiä ja takaa tasalaatuisen kuvan

Yksityiskohtaiset ominaisuudet

 • Ammattitason elokuvaoptiikkaa videokuvaajille

  Pienikokoinen ja servomoottoroitu Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S -elokuvaobjektiivi on suunniteltu ammattikuvaajien ja vaativien harrastajavideokuvaajien tarpeisiin niin elokuvien ja dokumenttien tekemiseen kuin häiden ja yritysesittelyidenkin kuvaamiseen. Objektiivin tehokas 4,4-kertainen optinen zoom ja 18–80 mm:n polttoväli tekee siitä sopivan moneen käyttötarkoitukseen. Vain 1,2 kg:n painoisessa objektiivissa on tarkka moottoroitu zoomaus ja tarkennustoiminnot, joilla saat ammattitasoisia kuvia.

 • Kaikki EF-kiinnityksen edut

  Suunniteltu toimimaan Canonin järjestelmäkameroissa, joissa on EF-kiinnitys, sekä yhteensopivissa videokameroissa, joissa on irrotettava objektiivi. Canonin pienikokoinen servomoottoroitu elokuvaobjektiivi hyödyntää Canonin EF-kiinnitystoimintojen huikeita mahdollisuuksia, kuten kolmea kuvanvakaintilaa ja huippunopeaa automaattitarkennusta. Tehokas Dual Pixel CMOS -automaattitarkennus toimii nopeasti ja tarkasti yhdellä painikkeen painalluksella, ja jatkuvan automaattitarkennuksen ansiosta voit seurata kohdetta menettämättä tarkennusta. Reunojen valaistuksen korjaus auttaa säilyttämään tasaisen valaistuksen koko kuvan laajuudelta. Objektiivin ja kameran välillä siirtyy jatkuvasti tietoa, kuten objektiivin metatietoja jälkikäsittelyä varten. Voit jopa valita T- tai F-luvun kameran näytöstä.

 • Kaunis boke

  Yksi upean videokuvan tunnusmerkeistä on syväterävyysalue, joka ohjaa katsojan huomion oikeaan kohteeseen. Upean boke-pehmennyksen tuottaminen videoihin on yksinkertaista – Canonin pienikokoisessa servomoottoroidussa elokuvaobjektiivissa on 9-lamellinen himmennin, joka pyöristää valopisteet miellyttävästi ja saa työsi erottumaan joukosta.

 • Entistä vähemmän tarkennuksen vaihtelua

  Still-kuvausobjektiivien käyttäminen videokuvauksessa voi hankaloittaa tarkennusta. Tarkennuksen vaihtelu näkyy perspektiivin hienoisena vääristymänä edestakaisin zoomattaessa. Canonin pienikokoinen servomoottorilla varustettu elokuvaobjektiivi on suunniteltu erityisesti videokuvaukseen vähentämään tarkennuksen vaihtelua ja vääristymiä.

 • 4K-tasoinen optiikka

  Canonin pienikokoinen servomoottorilla varustettu elokuvaobjektiivi on suunniteltu tulevaisuutta varten. Tuotekehityksellä on varmistettu objektiivin erotustarkkuus keskeltä reunoille ja optimoitu modulaation siirtofunktio (MTF) 4K-kameroiden vaatimusten mukaiseksi. Canonin pienikokoisen servomoottorilla varustetun elokuvaobjektiivin entistä vähäisemmän väriaberraation ja muita Canonin EOS-elokuvaobjektiiveja vastaavan väritasapainon ansiosta objektiivin kuvanlaatu on ilmiömäinen niin 4K- kuin HD-kuvauksessa.

 • Lisävarusteena saatava, irrotettava ZSG-C10-servokahva

  Pienikokoista servomoottorilla varustettua elokuvaobjektiivia varten suunniteltu, lisävarusteena saatava Canon ZSG-C10 -zoomauskahva laajentaa kuvausmahdollisuuksia. Sen avulla moottoroidun zoomauksen ja kertatarkennuksen etäkäyttö on sulavaa. Objektiivin runkoon 20-nastaisella kaapelilla liitettyä ZSG-C10-kahvaa voi käyttää objektiiviin kiinnitettynä olkapäältä kuvattaessa tai käsivaraisesti objektiivista irrotettuna. ZSG-C10-kahvassa on helppokäyttöinen keinukytkin, tallennuksen käynnistys-/pysäytyspainike, kertatarkennuspainike sekä asennon säätö käyttömukavuutta parantamaan.

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S
Arvostelut