Work professionals in the ofifce usng uniFLOW online for print and scan managment.

Tervetuloa
Canon-yritystilille

Yritystili on saatavilla kaikille yrityksenä rekisteröidyille yksityishenkilöille tai mille tahansa yritykselle, joka käyttää Canon-laitteita.

Täydellinen Canon-kokemus

Yritystili tarjoaa monen käyttäjän käyttöoikeuden sekä mahdollisuuden rekisteröidä yrityksen tuotteita yhteen paikkaan, hallinnoida tilauksia, käyttää CPS-ohjelmaa ja paljon muuta.
Canon Camera

Oma yritystili

Hallitse tilisi tietoja, käyttäjiä, tuotteita ja tilauksia, kuten CPS-ohjelmaa.

Tuotteen rekisteröiminen

Rekisteröi tuotteesi jo tänään, niin saat hyödyllisiä aloitusoppaita, laiteohjelmistopäivityksiä, säännöllisiä tuoteuutisia ja tarjouksia.

Canon Camera
Canon Camera

Tukipalvelu

Jätä huolto- ja korjauspyyntöjä, takuukuitteja ja ota käyttöösi räätälöity tuki.

Näin se toimii

 • Käytä

  Aloita jättämällä yritystilihakemus. Hakemuksen tekeminen kestää noin 15 minuuttia, ja tarvitset asiaankuuluvat yrityksesi asiakirjat (katso usein kysytyt kysymykset).

 • Todennus ja perustaminen

  Tilisi todennetaan ja perustetaan kahden työpäivän kuluessa.

 • Salasanan nollaus

  Kun tili on todennettu ja perustettu, kirjaudu sisään lähettämämme salasanan nollaussähköpostin linkin kautta.

 • Valmis käyttöön

  Aloita yritystilisi käyttö rekisteröimällä tuotteita, jakamalla tiimisi jäsenille monen käyttäjän käyttöoikeus ja ottamalla käyttöön tarvitsemasi palvelut.

Uuden Canon-yritystilin hakeminen

Pikaopas Canon-yritystilin käyttöönottamiseen.

LIITY JO TÄNÄÄN

Oletko valmis luomaan yritystilin?

Hae yritystiliä ja saat käyttöösi yrityspalveluita, voit rekisteröidä tuotteita, jättää huolto- ja korjauspyyntöjä ja paljon muuta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

 • Kaikki yritykseksi rekisteröityneet yksilöt ja yritysasiakkaat, jotka käyttävät Canon-laitteita. Muut (harrastajat) voivat halutessaan liittyä Canon Clubiin.

 • Siirry osoitteeseen www.canon.fi/business-account ja valitse ”Sign up”. Lomakkeen täyttäminen kestää noin 15 minuuttia ja se on pakollista, jotta voit toimittaa yrityksesi tiedot, kuten todistuksen arvonlisäverovelvollisuudesta, tai muita asiakirjoja.

 • Kyllä, ALV-rekisteröimätön yritys voi rekisteröidä yritystilin. Tässä tapauksessa yrityksen on toimitettava jokin seuraavista asiakirjoista: yrityksen lasku (enintään 3 kk vanha), joka sisältää yrityksen nimen ja osoitteen, tai verotodistus tai todistus yksinyrittäjyydestä. Asiakirjassa tulee näkyä yrityksen nimi ja osoite selvästi.

 • Yritysvaatimusten mukaan meidän on todennettava Canon-yritystilisi ALV-tiedot mukaan lukien.

  Tämä johtuu siitä, että olet luomassa Canon-yritystiliä, jonka kautta saat käyttöösi yrityksille rajatut hinnoittelun, ratkaisut ja palvelut.

  Joitakin tarjoamistamme palveluista myydään kansainvälisesti, joten meidän on todennettava, että yritys on kelvollinen käänteiselle ALV-maksulle.

  Pyytämämme asiakirja ei ole saatavilla julkisesti, joten kukaan ei voi luvattomasti luoda yritystiliä yrityksesi nimissä.

 • ALV-rekisteröityjen yritysten on toimitettava YKSI seuraavista asiakirjoista: todistus arvonlisäverovelvollisuudesta, jossa näkyy selvästi yrityksen nimi ja ALV-tunnus, TAI yrityksen lasku, jossa näkyy selvästi ALV-tunnus. ALV-rekisteröimätön yritys voi toimittaa JONKIN seuraavista asiakirjoista: yrityksen lasku (enintään 3 kk vanha), joka sisältää yrityksen nimen ja osoitteen, tai verotodistus tai todistus yksinyrittäjyydestä. Asiakirjassa tulee näkyä yrityksen nimi ja osoite selvästi. Jos olet epävarma asiakkaasi tietojen jakamisesta, kun lähetät yrityksen laskun, voi sensuroida kyseiset tiedot asiakirjasta ja jättää näkyviin vain yrityksesi nimen, osoitteen ja ALV-tunnuksen.

 • Asiakkaat voivat kirjautua kirjautumissivulla osoitteessa
  https://businessaccount.canon-europe.com/

 • Hakemuksen jättäminen kestää noin 15 minuuttia. Ota tarvittavat asiakirjat valmiiksi esille.

Canon Camera

Canon Professional Services -palvelu pitää sinut ajan tasalla

Säilytä etulyöntiasema ja maksimoi käyttöaika Canonin ammattitasoisen tuotetuen avulla. Ammattitasoinen tuotetukipalvelu auttaa pitämään yrityksesi ja laitteistosi aina ajan tasalla – kaikissa tilanteissa.

Luo yritystili, rekisteröi tuotteesi ja valitse jäsentaso, joka vastaa yrityksesi tarpeisiin.

TARVITSETKO APUA?

Haluatko lisätietoja tästä palvelusta?