Palvelupaketti

PIXMA PRINT PLAN

Säästä jopa 50 % PIXMA Print Plan -palvelulla*. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva palvelupaketti, jossa maksat kiinteän kuukausihinnan tulostuskäytön perusteella ja saat musteen toimitettuna, kun se alkaa olla vähissä.

PIXMA PRINT PLAN

Mikä on PIXMA Print Plan?

PIXMA Print Plan on tulostustilauspalvelu. Valittavissa on useita joustavia kuukausisopimuksia, jotka perustuvat tulostettavien sivujen määrään. Oikeanlaiset musteet lähetetään automaattisesti suoraan kotiovellesi, kun nykyinen muste on vähissä. Tietyissä PIXMA-tulostimissa on tarvittaessa mahdollista muokata sopimusta käytön ja korvaussivujen mukaan. Näin musteiden hallinta on todella joustavaa, kustannustehokasta ja vaivatonta.

Kenelle päivitys on suunnattu?

PIXMA Print Plan -palveluun on saatavana seuraavat palvelupaketit:

Palvelupaketin nimi

Palvelupaketin tyyppi

Sisältyvä sivujen määrä

Kuukausisopimuksen hinta

Kevyt kotitulostus

Kuukausittain

30

2,99 €

Keskitason kotitulostus

Kuukausittain

60

4,99 €

Toistuva kotitulostus

Kuukausittain

100

5,99 €

Tulostus kotitoimistossa

Kuukausittain

200

9,99 €

Käyttämättömät sivut siirretään seuraavalle kuukaudelle.

Lue lisää PIXMA Print Plan -palvelusta**

PIXMA Print Plan toiminnassa

Lue lisää Canon PIXMA Print Plan -palvelusta, sen toiminnasta ja hyödyistä.
Canon Camera

Edut

Voit maksaa kuukausihinnan sen mukaan, kuinka monta sivua tulostat joustavassa PIXMA Print Plan -palvelussa. Sinun ei tarvitse enää huolehtia musteen tilaamisesta, sillä se toimitetaan automaattisesti suoraan ovellesi.
Canon Camera

Joustavat palvelut tarpeidesi mukaan

Valitse tulostustarpeisiisi sopiva kuukausitilaus. PIXMA Print Plan -palvelusta löydät tarpeisiisi sopivan laitteen niin kotona työskentelyyn kuin materiaalien tulostukseenkin.

Uusi muste lähetetään automaattisesti, kun nykyinen muste alkaa olla vähissä

Kun olet rekisteröitynyt tämän palvelun käyttäjäksi, lähetämme sinulle tervetulopaketin, jossa on tilauksenmukaisia musteita. Kun tulostimen muste alkaa olla vähissä, lähetämme sinulle täydennyksen automaattisesti, joten muste ei koskaan lopu kesken.

Canon Camera
Canon Camera

Hallitset tilaustasi itse

Kun olet rekisteröitynyt PIXMA Print Plan -palveluun, voit hallita tilaustasi Canon-tililläsi. Voit tarkistaa tulostuskäytön, tarkastella laskutusta ja päivittää, pienentää tai peruuttaa tilauksesi.

PROSESSI

Toimintaperiaate

Tutustu tarkemmin Canon PIXMA Print Plan -palveluun ja katso, miten maksat kuukausittaisen hinnan valitsemasi sivusuunnitelman mukaisesti. Saat maksuttomat mustetoimitukset ennen kuin muste loppuu ja säästät jopa 50 % sivukohtaisista kustannuksista**.
 • Liity palveluun, jossa on maksuton rekisteröinti ja peruutus

  Tulosta vähän tai paljon – kaikille löytyy vaihtoehto.

 • Hallitse tilaustasi verkossa kohdassa Oma tili

  Voit hallita PIXMA Print Plan -tilausta milloin tahansa verkossa Canon-tililläsi.

 • Tulostin tilaa uuden musteen automaattisesti, kun nykyinen muste on vähissä

  Uusi muste lähetetään tilauksen mukaisesti automaattisesti, kun nykyinen muste alkaa olla vähissä.

 • Ota tulostin vastaan ja aktivoi palvelu, jotta pääset alkuun

  Tulostimen aktivointi edellyttää, että tulostimeen on kytketty virta, se on yhteydessä Internetiin ja sitä varten ladattu apuohjelma on käytettävissä.

Löydä itsellesi parhaiten sopiva palvelupaketti

Kun ostat PIXMA Print Plan -palvelun kanssa yhteensopivan tulostimen, voit valita kuukausitilauksen, joka sopii parhaiten tarpeisiisi, tai kirjautua palveluun, jos sinulla on jo yhteensopiva tulostin.

Aktivoi tulostin

Aktivoi palvelu osana ohjainohjelmiston asennusta tai noudattamalla palvelun rekisteröitymisviestin ohjeita. Huomaa, että tulostimen on oltava yhteydessä Internetiin, jotta palvelu toimii.

Saat musteen toimitettuna kotiin

Saat mustetoimituksen automaattisesti hyvissä ajoin ennen kuin muste loppuu kesken.

Tilauksen hallinta

Voit hallita PIXMA Print Plan -sopimustasi kirjautumalla Canon-tilillesi. Tililläsi voit tarkistaa tulostuskäytön, onko edellisen kuukauden käyttämättömiä sivuja siirretty seuraavalle kuulle, ja tarkastella kaikkia laskujasi. Voit päivittää sopimuksen, vaihtaa sen pienempään tai peruuttaa sopimuksen milloin tahansa.

PIXMA Print Plan -palvelun yhteensopivat tulostimet

Tutustu Canon PIXMA Print Plan - palvelun yhteensopiviin tulostimiin, joita voi käyttää joustavasti kuukausittaisten mustetilauksen mukaan.

 • Canon Camera

  Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS7450i -sarja

  Tyylikäs monitoimilaite tarjoaa käyttöösi useita ominaisuuksia luovaan tulostukseen, PIXMA Print Plan -palvelupaketin ja edistyksellisen ADF-teknologian.
 • Canon Camera

  Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS5350i -sarja

  Vapauta luovuutesi PIXMA TS5350i -sarjan monipuolisen materiaalinkäsittelyn, hienojen luovien sovellusten ja saumattoman älypuhelinyhteyden ansiosta.
 • Canon Camera

  Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS3550i -sarja

  Intuitiivinen perustason monitoimilaite on helppo ottaa käyttöön. Se tarjoaa monipuoliset liitännät älylaitteisiin. PIXMA Print Plan -palvelupaketin ansiosta muste ei lopu kesken.
 • Canon Camera

  Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TR4750i -sarja

  Tämä monitoimilaite on ihanteellinen valinta kotitoimistoon. Varmista huippuluokan tuottavuus PIXMA Print -palvelupaketilla.
 • REKISTERÖIDY

  Onko sinulla jo PIXMA Print Plan -palvelun yhteensopiva tulostin? Ilmoittaudu nyt

  Haluatko maksaa kuukausittain kiinteän summan sen mukaan, kuinka monta sivua tulostat? Kun rekisteröidyt Canon PIXMA Print Plan -palveluun, säästät jopa 50 % sivukohtaisista kustannuksista * ja saat musteen toimitettuna automaattisesti heti, kun se alkaa olla vähissä.

  Kysymykset ja vastaukset

 • Mikä on PIXMA Print Plan?

  PIXMA Print Plan on tilauspalvelu, joka perustuu tulostettujen sivujen määrään, ei käyttämiesi mustekasettien hintaan. Valitse sopiva kuukausitilaus sen mukaan millaiset kuukausittaiset tulostustarpeesi tulevat olemaan. Maksat vain palvelupaketin kiinteät kuukausikustannukset ja mahdolliset yli menevät kulut. Et maksa musteista tai niiden toimituskustannuksista, koska ne sisältyvät kuukausisopimuksesi hintaan.
  Kun olet rekisteröitynyt tämän palvelun käyttäjäksi, lähetämme sinulle tervetulopaketin, jossa on tilauksenmukaisia musteita. Kun tulostimen muste alkaa olla vähissä, lähetämme sinulle täydennyksen automaattisesti, joten muste ei koskaan lopu kesken. Kunkin kuukauden lopussa käyttämättömät sivut siirretään seuraavalle kuukaudelle, jolloin voit tulostaa ylimääräisiä sivuja.

 • Miten voin hallita PIXMA Print Plan -tilausta?

  Kun olet rekisteröitynyt PIXMA Print Plan -palveluun, voit hallita tilaustasi Canon-tililläsi. Voit tarkistaa tulostusten käytön, tarkastella laskutusta ja päivittää, pienentää tai peruuttaa tilauksesi.

 • Voinko suurentaa tai pienentää sopimukseni sivumäärää?

  Kyllä, voit päivittää palvelusopimustasi. Voit muuttaa PIXMA Print Plan -tilauksen rekisteröintiä ja sisältöä Canon-tililläsi. PIXMA Print Plan -tilauksen päivitys (kuukausikohtaisen sivumäärän nosto) on heti voimassa. Pienennys (kuukausikohtaisen sivumäärän laskeminen) tulee voimaan nykyisen laskutuskauden lopussa, kun olet muuttanut tilausta.

 • Pitääkö minun tilata värikasetteja, kun olen rekisteröityneenä PIXMA Print Plan -palveluun?

  Ei. PIXMA Print Plan -palvelussa me valvomme musteenkulutusta ja musteen määrää. Uudet PIXMA Print Plan -tilauksen mustekasetit toimitetaan, kun mustetaso laskee riittävästi ja tulostin kehottaa vaihtamaan värikasetit. Kasettityyppiä ei tarvitse selvittää tai tilata erikseen.
  PIXMA Print Plan -palvelun tulostin on pidettävä yhteydessä Internetiin, jotta tulostimen mustetasoja voidaan valvoa.
  PIXMA Print Plan -palvelun mustekasetit ovat palvelun yhteensopiville tulostimille suunniteltuja värikasetteja, eivätkä ne toimi muissa kuin palvelun yhteensopivissa tulostimissa (katso luettelo yhteensopivista tulostimista PIXMA Print Plan -palvelun tulostimien yleiskatsaussivulta).


  PIXMA Print Plan -palvelun mustekasetit toimivat vain, kun PIXMA Print Plan -palvelu on tilattu. Katso tekniset tiedot ja värikasettien rajoitukset palvelun ehdoista.

 • Millaisia vaatimuksia PIXMA Print Plan -palvelussa on?

  PIXMA Print Plan -palveluun rekisteröitymisessä ja tilauksen ylläpidossa on joitain vaatimuksia: Sinun tulee tarkistaa tulostimesi yhteensopivuus. Vain tiettyjä PIXMA-tulostinmalleja tuetaan. Tuettujen tulostimien luettelo on PIXMA Print Plan -palvelun tulostimien yleiskatsaussivulla.
  Sinulla on oltava palvelun hyväksymä maksutapa sekä toimiva sähköpostiosoite.
  Tulostimen on oltava yhteydessä Internetiin, ja automaattisen virta-asetuksen on oltava käytössä, jotta mustetasoja voidaan seurata.
  Laskutus- ja toimitusosoite on pidettävä ajan tasalla Canon-tililläsi, jotta voimme toimittaa PIXMA Print Plan -palvelun mustekasetit.

 • Kuinka paljon PIXMA Print Plan maksaa?

  Kun olet tehnyt valitsemasi sopimuksen, maksat vain palvelupaketin kiinteät kuukausikustannukset ja mahdolliset yli menevät kulut. Lisätietoja on PIXMA Print Plan -tuotesivulla.

 • Pystyykö Canon näkemään, mitä olen tulostanut?

  Ei, Canon ei näe tulostamaasi sisältöä. Valvomme vain tuloksen määrää, jotta voimme lähettää sinulle tilauksesi mukaisesti uutta mustetta aina, kun nykyinen alkaa olla vähissä.

 • Voinko peruuttaa tilauksen milloin tahansa?

  Kyllä, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa, sillä sopimusehdollisesti pitkäkestoisia tai vuosisopimuksia ei ole. Tilauksesi päättyy kuitenkin nykyisen laskutuskauden lopussa. Kirjaudu Canon-tilillesi ja valitse Subscriptions/Tilaukset. Valitse seuraavaksi tilauksesi ja valitse Settings/Asetukset. Vieritä sivua alaspäin ja napsauta Cancel Subscription / Peruuta tilaus -painiketta. Kun olet peruuttanut tilauksen, voit silti käyttää tulostinta, mutta sinun tulee tilata musteet sopimuksen ulkopuolelta.

 • Mitä eroa on Auto-Ink Delivery- ja PIXMA Print Plan -palveluilla?

  Auto-Ink Delivery -palvelussa uusi muste lähetetään automaattisesti aina, kun nykyinen alkaa olla vähissä, joten maksat musteista vain niitä tilatessa. PIXMA Print Plan -palvelussa maksat vain tilauksesi mukaisesta tulostetusta sivumäärästä ja saat tulostusmäärääsi perustuvan mustetoimituksen kotiisi toimitettuna.

 • Miten tulostetut sivut lasketaan?

  Jokainen PIXMA Print Plan -palvelun yhteensopivalla tulostimella tulostettu sivu lasketaan yhdeksi tulosteeksi sivun koosta tai musteen määrästä riippumatta. Tulostus sivun molemmille puolille lasketaan kahdeksi sivuksi.

 • Mitä käyttämättömät sivut ovat ja miten ne toimivat?

  Voit tulostaa kuukausittain tietyn määrän sivuja tilauksesi mukaan. Tulostamatta jääneet sivut siirretään seuraavan kuukauden tulostussaldoon. Jos tulostamatta jääneitä sivuja on jatkuvasti, sinun täytyy ehkä muuttaa tilaustasi.

 • Miten voin seurata jäljellä olevien sivujen määrää ja laskutusta?

  Kaikkia tilisi tietojasi voi tarkastella ja hallita Canon-tililläsi. Voit seurata tulostettujen sivujen määrää ja laskutustietoja sekä tehdä muutoksia tiliisi.

 • Voinko rekisteröityä sekä Auto-Ink Delivery- että PIXMA Print Plan -palvelun käyttäjäksi?

  Himmentimen lamellien Et voi rekisteröidä PIXMA Print Plan -tulostintasi molempiin palveluihin. Samaa tulostinta ei voi liittää kahteen eri palveluun tai tiliin.

 • Aiheeseen liittyvät tilaukset

  1. *Perustuu keskimääräisiin sivukohtaisiin kustannuksiin verrattuna alkuperäisiin vakiomusteisiin, joita myydään 20 suosituimpaan mustesuihkumonitoimitulostimeen Länsi-Euroopassa (Key Point Intelligence – tammikuu 2022). Canon PIXMA Print Plan -palvelun kuukausitilauksen sivuhinta (200 sivun sopimus) ilman lisäsivuja verrattuna ISO/IEC 24711 -standardin mukaisten sivujen tulostushintaan 20 suosituimmalla mustesuihkumonitoimitulostimella, joiden Länsi-Euroopan hinta on alle 200 euroa käytettäessä normaalikapasiteettisia värikasetteja. Keskimääräinen sivuhinta, jolla määritetään säästöprosentti verrattuna Canon PIXMA Print Plan -palvelun (200 sivun sopimus) sivuhintaan. Musteen riittoisuus ja hinnat perustuvat valmistajien verkkosivujen tietoihin. Tässä tutkimuksessa ei oteta huomioon musteen myyntihintoja. Canonin tilaama Keypoint Intelligence -tutkimus perustuu tammikuussa 2022 julkisesti saatavilla oleviin tietoihin. Tulostimet, jotka on valittu yksikkömyynnin perusteella. Lähde: IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Western Europe.