Palvelupaketti

PIXMA PRINT PLAN

Säästä jopa 50 % PIXMA Print Plan -palvelulla*. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva palvelupaketti, jossa maksat kiinteän kuukausihinnan tulostuskäytön perusteella ja saat musteen toimitettuna, kun se alkaa olla vähissä.

Mikä on PIXMA Print Plan?

PIXMA Print Plan on tulostustilauspalvelu. Valittavissa on useita joustavia kuukausisopimuksia, jotka perustuvat tulostettavien sivujen määrään. Oikeanlaiset musteet lähetetään automaattisesti suoraan kotiovellesi, kun nykyinen muste on vähissä. Tietyissä PIXMA-tulostimissa on tarvittaessa mahdollista muokata sopimusta käytön ja korvaussivujen mukaan. Näin musteiden hallinta on todella joustavaa, kustannustehokasta ja vaivatonta.

Palvelupaketit

Valitse PIXMA Print Plan -palvelupaketti, joka vastaa yrityksesi kuukausittaista tulostustarvetta.

Sivut

30 / kk
60 / kk
100 / kk
200 / kk

Kustannukset

2,99 € / kk
4,99 € / kk
5,99 € / kk
9,99 € / kk

Voit siirtää käyttämättömät sivut seuraavalle kuukaudelle. Veloitamme 0,10 € jokaisesta lisäsivusta, jonka tulostat oman kiintiösi lisäksi.

PIXMA Print Plan

Näin se toimii

Tutustu tarkemmin Canon PIXMA Print Plan -palveluun ja katso, miten maksat kuukausittaisen hinnan valitsemasi sivusuunnitelman mukaisesti. Saat maksuttomat mustetoimitukset ennen kuin muste loppuu ja säästät jopa 50 % sivukohtaisista kustannuksista*.

Canon Camera

Liity palveluun, jossa on maksuton rekisteröinti ja peruutus

Canon Camera

Hallitse tilaustasi verkossa kohdassa Oma tili

Canon Camera

Tulostin tilaa uuden musteen automaattisesti, kun nykyinen muste on vähissä

Canon Camera

Ota tulostin vastaan ja aktivoi palvelu, jotta pääset alkuun

Lue lisää PIXMA Print Plan -palvelusta.

PIXMA Print Plan toiminnassa

Lue lisää Canon PIXMA Print Plan -palvelusta, sen toiminnasta ja hyödyistä.
PIXMA Print Plan In Action

Edut

Voit maksaa kuukausihinnan sen mukaan, kuinka monta sivua tulostat joustavassa PIXMA Print Plan -palvelussa. Sinun ei tarvitse enää huolehtia musteen tilaamisesta, sillä se toimitetaan automaattisesti suoraan ovellesi.
Canon Camera

Joustavat palvelut tarpeidesi mukaan

Valitse tulostustarpeisiisi sopiva kuukausitilaus. PIXMA Print Plan -palvelusta löydät tarpeisiisi sopivan laitteen niin kotona työskentelyyn kuin materiaalien tulostukseenkin.

Uusi muste lähetetään automaattisesti, kun nykyinen muste alkaa olla vähissä

Kun olet rekisteröitynyt tämän palvelun käyttäjäksi, lähetämme sinulle tervetulopaketin, jossa on tilauksenmukaisia musteita. Kun tulostimen muste alkaa olla vähissä, lähetämme sinulle täydennyksen automaattisesti, joten muste ei koskaan lopu kesken.

Canon Camera
Canon Camera

Hallitset tilaustasi itse

Kun olet rekisteröitynyt PIXMA Print Plan -palveluun, voit hallita tilaustasi Canon-tililläsi. Voit tarkistaa tulostuskäytön, tarkastella laskutusta ja päivittää, pienentää tai peruuttaa tilauksesi.

PIXMA Print Plan -palvelun yhteensopivat tulostimet

Tutustu Canon PIXMA Print Plan -palvelun yhteensopiviin tulostimiin, joita voi käyttää joustavasti kuukausittaisten mustetilauksen mukaan.

 • PIXMA TS7750i

  Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS7750i

  Nopea ja laadukas tulostin, jossa on parannettu käytettävyys sekä vaivaton ja rahaa säästävä tulostus PIXMA Print Plan -tuen avulla.
 • PIXMA TS7650i

  Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS7650i

  Nopea ja laadukas tulostin, jossa on parannettu käytettävyys sekä vaivaton ja rahaa säästävä tulostus PIXMA Print Plan -tuen avulla.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS7450i -sarja

  Tyylikäs monitoimilaite tarjoaa käyttöösi useita ominaisuuksia luovaan tulostukseen, PIXMA Print Plan -palvelupaketin ja edistyksellisen ADF-teknologian.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS5350i -sarja

  Vapauta luovuutesi PIXMA TS5350i -sarjan monipuolisen materiaalinkäsittelyn, hienojen luovien sovellusten ja saumattoman älypuhelinyhteyden ansiosta.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TS3550i -sarja

  Intuitiivinen perustason monitoimilaite on helppo ottaa käyttöön. Se tarjoaa monipuoliset liitännät älylaitteisiin. PIXMA Print Plan -palvelupaketin ansiosta muste ei lopu kesken.
 • PIXMA TR4750i Series

  Tulostimet kotikäyttöön

  PIXMA TR4750i -sarja

  Tämä monitoimilaite on ihanteellinen valinta kotitoimistoon. Varmista huippuluokan tuottavuus PIXMA Print -palvelupaketilla.
 • REKISTERÖIDY

  Onko sinulla jo PIXMA Print Plan -palvelun yhteensopiva tulostin? Rekisteröidy nyt.

  Haluatko maksaa kuukausittain kiinteän summan sen mukaan, kuinka monta sivua tulostat? Kun rekisteröidyt Canon PIXMA Print Plan -palveluun, säästät jopa 50 % sivukohtaisista kustannuksista * ja saat musteen toimitettuna automaattisesti heti, kun se alkaa olla vähissä.

  Kysymykset ja vastaukset

  • PIXMA Print Plan on tilauspalvelu, joka perustuu tulostettujen sivujen määrään, ei käyttämiesi mustekasettien hintaan. Valitse sopiva kuukausitilaus sen mukaan millaiset kuukausittaiset tulostustarpeesi tulevat olemaan. Maksat vain palvelupaketin kiinteät kuukausikustannukset ja mahdolliset yli menevät kulut. Et maksa musteista tai niiden toimituskustannuksista, koska ne sisältyvät kuukausisopimuksesi hintaan.
   Kun olet rekisteröitynyt tämän palvelun käyttäjäksi, lähetämme sinulle tervetulopaketin, jossa on tilauksenmukaisia musteita. Kun tulostimen muste alkaa olla vähissä, lähetämme sinulle täydennyksen automaattisesti, joten muste ei koskaan lopu kesken. Kunkin kuukauden lopussa käyttämättömät sivut siirretään seuraavalle kuukaudelle, jolloin voit tulostaa ylimääräisiä sivuja.

  • Kun olet rekisteröitynyt PIXMA Print Plan -palveluun, voit hallita tilaustasi Canon-tililläsi. Voit tarkistaa tulostusten käytön, tarkastella laskutusta ja päivittää, pienentää tai peruuttaa tilauksesi.

  • Kyllä, voit päivittää palvelusopimustasi. Voit muuttaa PIXMA Print Plan -tilauksen rekisteröintiä ja sisältöä Canon-tililläsi. PIXMA Print Plan -tilauksen päivitys (kuukausikohtaisen sivumäärän nosto) on heti voimassa. Pienennys (kuukausikohtaisen sivumäärän laskeminen) tulee voimaan nykyisen laskutuskauden lopussa, kun olet muuttanut tilausta.

  • Ei. PIXMA Print Plan -palvelussa me valvomme musteenkulutusta ja musteen määrää. Uudet PIXMA Print Plan -tilauksen mustekasetit toimitetaan, kun mustetaso laskee riittävästi ja tulostin kehottaa vaihtamaan värikasetit. Kasettityyppiä ei tarvitse selvittää tai tilata erikseen.
   PIXMA Print Plan -palvelun tulostin on pidettävä yhteydessä Internetiin, jotta tulostimen mustetasoja voidaan valvoa.
   PIXMA Print Plan -palvelun mustekasetit ovat palvelun yhteensopiville tulostimille suunniteltuja värikasetteja, eivätkä ne toimi muissa kuin palvelun yhteensopivissa tulostimissa (katso luettelo yhteensopivista tulostimista PIXMA Print Plan -palvelun tulostimien yleiskatsaussivulta).


   PIXMA Print Plan -palvelun mustekasetit toimivat vain, kun PIXMA Print Plan -palvelu on tilattu. Katso tekniset tiedot ja värikasettien rajoitukset palvelun ehdoista.

  • PIXMA Print Plan -palveluun rekisteröitymisessä ja tilauksen ylläpidossa on joitain vaatimuksia: Sinun tulee tarkistaa tulostimesi yhteensopivuus. Vain tiettyjä PIXMA-tulostinmalleja tuetaan. Tuettujen tulostimien luettelo on PIXMA Print Plan -palvelun tulostimien yleiskatsaussivulla.
   Sinulla on oltava palvelun hyväksymä maksutapa sekä toimiva sähköpostiosoite.
   Tulostimen on oltava yhteydessä Internetiin, ja automaattisen virta-asetuksen on oltava käytössä, jotta mustetasoja voidaan seurata.
   Laskutus- ja toimitusosoite on pidettävä ajan tasalla Canon-tililläsi, jotta voimme toimittaa PIXMA Print Plan -palvelun mustekasetit.

  • Maksat vain palvelupakettisi kiinteän kuukausihinnan sekä 0,10 puntaa jokaisesta kiintiön ylittävästä sivusta. Lisätietoja on PIXMA Print Plan -tuotesivulla.

   Voit siirtää käyttämättömät sivut seuraavalle kuukaudelle. Jos esimerkiksi käytät 60 sivun palvelupaketistasi 55 sivua kuukauden aikana, kiintiösi on seuraavassa kuussa 65 sivua. Jos taas tulostat 62 sivua kuukauden aikana, sinulta veloitetaan 0,20 punnan lisämaksu.

  • Ei, Canon ei näe tulostamaasi sisältöä. Valvomme vain tuloksen määrää, jotta voimme lähettää sinulle tilauksesi mukaisesti uutta mustetta aina, kun nykyinen alkaa olla vähissä.

  • Kyllä, voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa, sillä sopimusehdollisesti pitkäkestoisia tai vuosisopimuksia ei ole. Tilauksesi päättyy kuitenkin nykyisen laskutuskauden lopussa. Kirjaudu Canon-tilillesi ja valitse Subscriptions/Tilaukset. Valitse seuraavaksi tilauksesi ja valitse Settings/Asetukset. Vieritä sivua alaspäin ja napsauta Cancel Subscription / Peruuta tilaus -painiketta. Kun olet peruuttanut tilauksen, voit silti käyttää tulostinta, mutta sinun tulee tilata musteet sopimuksen ulkopuolelta.

  • Auto-Ink Delivery -palvelussa uusi muste lähetetään automaattisesti aina, kun nykyinen alkaa olla vähissä, joten maksat musteista vain niitä tilatessa. PIXMA Print Plan -palvelussa maksat vain tilauksesi mukaisesta tulostetusta sivumäärästä ja saat tulostusmäärääsi perustuvan mustetoimituksen kotiisi toimitettuna.

  • Jokainen PIXMA Print Plan -palvelun yhteensopivalla tulostimella tulostettu sivu lasketaan yhdeksi tulosteeksi sivun koosta tai musteen määrästä riippumatta. Tulostus sivun molemmille puolille lasketaan kahdeksi sivuksi.

  • Voit tulostaa kuukausittain tietyn määrän sivuja tilauksesi mukaan. Tulostamatta jääneet sivut siirretään seuraavan kuukauden tulostussaldoon. Jos tulostamatta jääneitä sivuja on jatkuvasti, sinun täytyy ehkä muuttaa tilaustasi.

  • Kaikkia tilisi tietojasi voi tarkastella ja hallita Canon-tililläsi. Voit seurata tulostettujen sivujen määrää ja laskutustietoja sekä tehdä muutoksia tiliisi.

  • Himmentimen lamellien Et voi rekisteröidä PIXMA Print Plan -tulostintasi molempiin palveluihin. Samaa tulostinta ei voi liittää kahteen eri palveluun tai tiliin.

  • Jos olet hiljattain tilannut PIXMA Print -palvelupaketin, sinun on ensin aktivoitava tulostin nykyisillä värikaseteilla (esim. tulostimen pakkaukseen sisältyvät aloituskasetit tai muut kuin tilaukseen sisältyvät kasetit) ennen palvelupaketin kasettien käyttämistä. Aktivoi palvelu noudattamalla aktivointisivun ohjeita. Tämän jälkeen voit aloittaa palvelupaketin kasettien käytön. Jos sinulla ei ole aloituskasetteja tai muita kuin tilaukseen sisältyviä kasetteja aktivointia varten, ota yhteys asiakastukeen. Huomaa, että voit edelleen käyttää omia kasetteja palvelun aktivoinnin tilasta riippumatta.

  • Tulostin ei pysty tarkistamaan palvelupaketin kasettien tilaa, jotta palvelu pysyy käynnissä. Varmista, että tulostimen Internet-yhteys on muodostettu. Jos tarvitset apua, noudata tulostimen verkko-oppaan ohjeita.

  Aiheeseen liittyvät tilaukset

  1. *Perustuu keskimääräisiin sivukohtaisiin kustannuksiin verrattuna alkuperäisiin vakiomusteisiin, joita myydään 20 suosituimpaan mustesuihkumonitoimitulostimeen Länsi-Euroopassa (Key Point Intelligence – tammikuu 2022). Canon PIXMA Print Plan -palvelun kuukausitilauksen sivuhinta (200 sivun sopimus) ilman lisäsivuja verrattuna ISO/IEC 24711 -standardin mukaisten sivujen tulostushintaan 20 suosituimmalla mustesuihkumonitoimitulostimella, joiden Länsi-Euroopan hinta on alle 200 euroa käytettäessä normaalikapasiteettisia värikasetteja. Keskimääräinen sivuhinta, jolla määritetään säästöprosentti verrattuna Canon PIXMA Print Plan -palvelun (200 sivun sopimus) sivuhintaan. Musteen riittoisuus ja hinnat perustuvat valmistajien verkkosivujen tietoihin. Tässä tutkimuksessa ei oteta huomioon musteen myyntihintoja. Canonin tilaama Keypoint Intelligence -tutkimus perustuu tammikuussa 2022 julkisesti saatavilla oleviin tietoihin. Tulostimet, jotka on valittu yksikkömyynnin perusteella. Lähde: IDC Quarterly Hardcopy Peripherals Tracker – Final Historical 2021Q4, Western Europe.