ETÄLÄHETYSRATKAISUT

Canonin etäohjattavat PTZ- ja -verkkokamerat

Sarjan 4K PTZ -kamerat tarjoavat huippuluokan kuvanlaadun ja erinomaisen hallittavuuden. Ne on suunniteltu tuotantokuvaukseen ja useisiin erilaisiin käyttökohteisiin.
Canon CR-N500 PTZ -kamera

Tuotantokuvaus ja striimaus

Kuvaa entistä lähempää huipputarkasti

Tutustu Canonin uuden sukupolven PTZ-kameroihin ja etähallintaratkaisuihin. Canonin etähallittavat 4K-kamerat sopivat kaikkiin tuotantokuvauksen käyttökohteisiin yhtä lailla sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Niiden tasainen panorointi- ja kallistustoiminto varmistaa poikkeuksellinen kuvanlaadun. Ohjainvalikoima ja maksuton etähallintasovellus tekevät kameroiden etähallinnasta helppoa ja sujuvaa. Canon tukee myös uusimpia huippusovelluksia, kuten automaattinen seuranta*, jolla käyttäjän tuotantoon voidaan lisätä automaattinen lisäelementti.

*Saatavana valittuihin malleihin. Edellyttää maksullista lisenssiä.

Canonin edistyksellinen optiikka takaa huippuluokan kuvanlaadun haastavissakin kuvausolosuhteissa.

Canonin PTZ-valikoima

 • PTZ-kamerat

  CR-N700

  Poikkeuksellinen ammattilaisen 4K60P-tason PTZ -kamera, jossa on 12G-SDI-liitäntä ja luokkansa johtava automaattitarkennus sekä optio laajentaa älykkääseen automaattiseurantaan.
  Näytä tiedot CR-N700
 • PTZ-kamerat

  CR-X300

  Kompakti IP65-luokiteltu PTZ-kamera, jossa on 4K-tarkkuus, 20-kertainen optinen zoom ja IP-suoratoisto sekä monipuoliset säädöt.
  Näytä tiedot CR-X300
 • PTZ-kamerat

  CR-X500

  Vankkatekoisen ja säänkestävän rungon, 4K UHD -tarkkuuden, 15-kertaisen optisen zoomauksen, 12G-SDI-liitännän ja Dual Pixel CMOS -automaattitarkennuksen ansiosta CR-X500 on ihanteellinen PTZ-kamera ulkokuvaukseen ja etäkäyttöön.
  Näytä tiedot CR-X500
 • PTZ-kamerat

  CR-N500

  CR-N500-kamerassa on 15-kertainen optinen zoomaus, 4K UHD -kuvanlaatu ja Dual Pixel -automaattitarkennus sekä lisävarusteena saatava älykäs tarkennuksen seuranta, joiden ansiosta voit striimata korkealaatuista videokuvaa helposti ja sujuvasti.
 • PTZ-kamerat

  CR-N300

  4K UHD -tarkkuuden, 20-kertaisen optisen zoomauksen, hybridiautomaattitarkennuksen ja lisävarusteena saatavan älykkään tarkennuksen seurannan sekä monipuolisten IP-striimaus ja -ohjausprotokollien ansiosta voit tehdä vaikutuksen yleisöösi uusilla tavoilla.
 • PTZ-kamerat

  CR-N100

  Kätevä 4K PTZ -kamera, jossa on edistyksellinen automaattitarkennus, 20-kertainen optinen zoomaus, useita IP-protokollia ja mahdollisuus laajentaa älykkääseen automaattiseurantaan.
  Näytä tiedot CR-N100
 • Ratkaisu kaikkiin kuvaustilanteisiin

  Katso miten Canonin PTZ-ratkaisut hyödyntävät edistyksellistä kuvantamistekniikkamme tehokkaasti erilaisissa kuvaustilanteissa.

 • TV-lähetykset ja -studiot

 • Live-tapahtumat ja musiikkiesitykset

 • Yritystapahtumat ja -esitykset

 • Korkeakoulut

 • Seurakuntien käyttöön

 • Ulko- ja urheilulähetykset

 • Tärkeimmät lisävarusteet

  Voit etähallita Canon PTZ -kameraa joustavasti ja tehokkaasti laiteohjaimella tai maksuttomalla etähallintasovelluksella.

  CR-S700R

  Suositeltu tuote

  Canon-robottikamerajärjestelmä CR-S700R

  Ammattilaistason panoroinnin, kallistuksen ja zoomauksen etäohjausratkaisu still-kuvaukseen, yhteensopiva vaihdettavien objektiivien kanssa.

  Ratkaisu

  Tutustu Canonin PTZ-verkkokameroihin

  Canonin turvakamerat tarjoavat ratkaisun vaativiin valvontatehtäviin. Pienikokoisten mutta tehokkaiden kameroiden kuvanlaatu on erinomainen myös heikossa valaistuksessa, jolloin turvallisuusriskit ovat suuremmpia.

  Helppo asentaa, laaja kuva-ala

  Canonin PTZ-valvontakamerat sopivat erinomaisesti liikenteen, kaupunkialueiden ja liiketilojen valvontaan.

  vb-m50b
  Canon Camera

  Tutustu ammattilaisille tarkoitettuihin Canonin videokameroiden ja niiden monipuolisiin ominaisuuksiin

  Canonin ammattitason laitteet ja ratkaisut auttavat elokuvantekijöitä vapauttamaan luovuutensa – niillä on kuvattu omaperäisiä indie-dokumentteja, koukuttavia draamasarjoja ja palkittuja kokoillan elokuvia.

  Rekisteröidy nyt

  Inspiroidu – rekisteröidy nyt

  Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

  Haluatko, että Canonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä?

  Täytä oheinen lyhyt lomake ja Canonin tuotespesialisti ottaa sinuun yhteyttä.