Uusi NEW

PTZ-ohjain

Canon RC-IP1000

Hallitse ja valvo jopa 200 kameraa tämän ammattitasoisen PTZ-ohjaimen avulla, jossa on 7 tuuman monitoimikosketusnäyttö, ergonominen ohjauspainike, zoomin keinukytkin ja erilaisia painikkeita täsmälliseen ohjaamiseen.

Tekniset tiedot

 • IP-videon ja -tulojen valvonta

  Valvo ja ohjaa jopa 200 kameraa.

 • Kamerat voidaan määrittää ilman tietokonetta

  Rekisteröi kamerat ja määritä niiden järjestelmäasetukset ilman tietokonetta.

 • Ammattitason tulot ja lähdöt

  HDMI-lähtö, 12G-SDI-tulo/-lähtö, RJ45-sarjaliitäntä, LAN/PoE+, kaksi USB-porttia ja kaksi 25-nastaista GPIO D-Sub-kanavaa.

 • Useita painikkeita ja säätimiä

  Ammattimaiseen ohjaukseen ja asetusten säätöön

 • Laadukas ohjaussauva ja zoomin keinukytkin

  Ergonominen ja kätevä muotoilu.

 • 7 tuuman kosketusnäyttö

  Voit esimerkiksi tarkastella videotuloja, säätää automaattitarkennuksen asetuksia ja rajata alueita.

 • Monikameraohjaus

  Hallitse useita kameroita ryhmittelemällä ne.

 • Nuolipainikkeet

  Helppo valikkojen selaus.

 • Tarkennettu esiasetusten ja seurannan hallinta

  Ohjaa muita kameroita seurannan aikana. Esiasetusten pikavalinta on helppo valita fyysisellä painikkeella/kosketusnäytöltä.

Asiakkaiden kokemuksia

Livesuoratoisto lisää uuden ulottuvuuden videotuotantoon. Tutustu, kuinka nämä asiakkaan hyödynsivät Canon integroidut ratkaisut.

 • case-stories

  Uudenlaisia TV-lähetyksiä Canon PTZ -kameralla yhdellä Slovakian suosituimmista kanavista

  Suosittu slovakialainen TV JOJ -kanava käyttää Canon CR-N500 PTZ -kameroita laadukkaiden TV-lähetysten tuottamiseen uraauurtavalla tavalla. Tämä on Slovakian ensimmäinen asema, jossa rakennetaan yksinomaan PTZ-studioita.

 • case-stories

  Tutustu, kuinka Canon inspiroi lapsuudenystäviä aloittamaan oman videotuotantotoimiston.

  Pienen tiimin voimin Inspiroiva Creative halusi ottaa hoidettavakseen millaisen tahansa toimeksiannon asiakkaalla oli ehdotettavana. Tämä onnistui täysikokoisen Canon-laitteiston ansiosta.

 • case-stories

  Täydellinen Canon-varusteiden päivitys Romanian suurimmalle, itsenäiselle TV-kanavalle

  Antena Group halusi olla valmistautunut mihin tahansa tuotannon haasteeseen, ja Canonin avulla se onnistui aina Thaimaan saarista jääkentille.

 • RC-IP1000 – vertailu

  Katso miten RC-IP1000 vertautuu muihin Canonin PTZ-ohjaimiin.

  Kuvakoko

  7 tuumaa

  7 tuumaa

  Live-näyttö

  Kyllä

  -

  Videoliitännät

  12G-SDI IN/OUT, IP IN, HDMI OUT

  -

  Kameran liitännät

  LAN, RS-422 x 5

  LAN, RS-422

  Hallittavien kameroiden määrä

  200

  100

  Tally-/GPIO-liitännät

  25-nastainen D-sub-liitäntä x 2

  9-nastainen D-sub-liitäntä

  Virtalähde

  12 V DC (XLR) / PoE+

  12 V DC

  benefit-module_01

  Ohjaa helposti ja tarkasti ammattilaistason säädöillä

  Voit hienosäätää PTZ-kameran liikkeitä ergonomisesti suunnitellulla ohjaussauvalla, joka sopii mukavasti kämmenellesi ja helpottaa ohjausta. Päällä oleva mukautettava painike lisää käyttöön monipuolisuutta, kuten kertatarkennuksen ja toiminnon, jolla objektiivin tarkennuskohta palautetaan alkukohtaan.

  Useita painikkeita ja säätimiä

  Ohjaa liitettyjä kameroita 42 painikkeen ja 14 säätimen avulla. Voit säätää esimerkiksi himmennintä, gammaa, kynnysarvoa ja valkotasapainoa. Taustavalaistut LED-valot helpottavat yleisnäkyvyyttä, ja ammattitason zoomin keinukytkin takaa tarkan zoomauksen.

  benefit-module_02
  benefit-module_03

  IP-videon ja -tulojen valvonta

  Valvo ja ohjaa Canon-kameroiden videotuloja nopeasti ja helposti 7-tuumaiselta kosketusnäytöltä IP-verkon välityksellä. Näytöllä voidaan näyttää eri asetteluvaihtoehtoja jopa yhdeksälle kameratulolle samanaikaisesti. Valitusta kamerasta riippumatta kosketusnäyttö vaihtaa automaattisesti näyttämään kyseisen kameran live-lähetystä. Vaihtoehtoisesti voit lähettää yhdeltä näytöltä videokuvaa toiseen ulkoiseen näyttöön 12G-SDI- tai HDMI-portin kautta.

  Helppo käyttää ilman tietokonetta

  Käytä RC-IP1000:n kamerahakutoimintoa löytääksesi ja rekisteröidäksesi uudet kamerat lähiverkossa. RC-IP1000:lla voidaan muuttaa jopa 200 liitetyn kameran kaikkia järjestelmäasetuksia, kuten IP-osoitetta, tunnistetta ja salasanaa. Sillä voi myös määrittää kameran ja ohjaimen alkumääritykset ilman tietokonetta.

  benefit-module_04
  benefit-module_05

  Usean kameran helpotettu hallinta

  Ryhmittele kaikki kamerat yhteen ryhmään tai enintään kymmenen kameran ryhmiin. Voit ottaa esiasetukset käyttöön useilla PTZ-kameroilla samanaikaisesti sekä hallita muita Canonin PTZ- ja Cinema EOS1 -sarjan kameroita sekä XF605 Pro -videokameraa.

  Intuitiivinen kosketusnäyttö

  Voit käyttää ja säätää monia asetuksia kosketusnäytöltä. Määritä tarkennuspisteet sekä kosketustarkennuksen, kasvojen ja silmien tunnistuksen asetukset. Säädä manuaalista tarkennuspistettä ja rajaa alueita, jotta yhdestä kamerasta voidaan lähettää kahta eri videokuvaa2.

  benefit-module_06
  benefit-module_07

  Ammattitason tulot ja liitännät

  RC-IP1000:n voi liittää nykyiseen infrastruktuuriin tai sitä voidaan käyttää etänä. Laite tukee useita eri tuloja ja siitä löytyy mm. 12 V:n XLR-DC-portti, viisi RJ45-sarjaporttia, LAN/PoE+, USB-portti, HDMI-lähtö, 12G-SDI-tulo/-lähtö ja kaksi 25-nastaista GPIO D-Sub-kanavaa. Käyttämällä GPIO/SDI-liitäntää videokytkimen kanssa RC-IP1000:n kameravalinta voidaan yhdistää täydellisesti videokytkimen kameravalintaan automaattisesti.

  Tarkennettu esiasetusten ja seurannan hallinta

  Voit ohjata toista kameraa seurannan aikana ja määrittää kameran muut esiasetuksen asennot ilman, että sinun tarvitsee odottaa, kunnes seurantatoimintojen/esiasetusten määrittäminen on valmis. Voit rekisteröidä ja hallita esiasetuksia ja seurantakäyriä nimeämällä ne kosketusnäytössä ja käyttämällä RC-IP1000:n fyysistä painiketta, jolla pääset siirtymään nopeasti esiasetusten ja seurantatoimintojen välillä.

  benefit-module_08
  1. C500 Mark II-, C300 Mark III- ja C70-kamerat
  2. Vain CR-N700
  RC-IP1000

  Pakkauksen sisältö

  • RC-IP1000-pääyksikkö

  Rekisteröi laajennettu vuoden takuu

  Kun ostat jonkin valikoiduista etäohjattavista PTZ-kameroista tai -ohjaimista, saat mielenrauhan 1 vuoden lisätakuun ansiosta.

  Canon RC-IP1000
  Arvostelut

  Vastaavat tuotteet

  Haluatko, että Canon-edustaja ottaa sinuun yhteyttä?

  Voit pyytää Canonin tuoteasiantuntijaa ottamaan sinuun yhteyttä täyttämällä oheisen lomakkeen.

  Muuta kiinnostavaa

  Canon on PTZ-tekniikan edelläkävijä sekä monikameratuotantojen asiantuntija.