KUVANTAMISRATKAISUT

Biometriikka

Henkilökorttien, kulkulupien ja HR-sovelluksien kasvontunnistukseen tarvitaan huipputarkka ja huippuluotettava ratkaisu. Canonin kameroiden suuren tarkkuuden kennot ja edistykselliset objektiivit varmistavat, että kasvontunnistus onnistuu nopeasti ja tehokkaasti.
Canon Camera

Tunnistus ja todennus

Toisin kuin salasanoja, biometrisia tietoja ei voi unohtaa, vaihtaa tai väärentää. Ihmiskasvojen tehokas kuvaaminen perustuu hyväksi todettuihin kuvankäsittelytekniikoihin ja huippuluokan ohjelmistoihin, jotka tuottavat nopeita tuloksia yhdellä painikkeen painalluksella. Tästä syystä monet organisaatiot ja yritykset käyttävät Canonin kameroita, salamalaitteita, objektiiveja ja SELPHY-tulostimia kasvotietojen tallentamiseen henkilöstöhallinnon käyttöön, kulkukortteihin ja henkilötodistuksiin. Biometristen tietojen tunnistamiseen käytetään eri puolilla maailmaa Canonin skannereita, jotka on helppo integroida työnkulkuratkaisuihin koko prosessin yksinkertaistamiseksi.

 • EDUT

  Tallenna kaikki yksityiskohdat

  Suuren tarkkuuden kennojen ansiosta jokainen yksityiskohta tallentuu ja ne voidaan tulostaa huipputarkasti SELPHY-tulostimilla.

 • EDUT

  Huippuluokan työnkulkuratkaisut

  Ohjelmistokehityspakettien avulla kamera voidaan integroida nykyiseen työnkulkuun ja mukauttaa kulloisiinkin tarpeisiin.

 • EDUT

  Monipuoliset liitännät ja vaivaton hallinta

  Avoimeen lähdekoodiin perustuvien rajapintojen avulla kameraa voi hallita tehokkaasti USB-liitännän kautta. Camera Control -ohjelmistolla kamera voidaan synkronoida tarkasti ja sitä voidaan etäkäyttää älypuhelimella.

Miten biometriikka voi auttaa yritystäsi

Katso miten Canonin ratkaisut voivat tallentaa biometrisia tietoja ja parantaa turvallisuutta.

 • SEKTORI

  Kulkuluvat

  Canonin kameroilla ja objektiiveilla saadaan huipputarkkoja ja teräviä kuvia henkilökunnan ja vierailijoiden kulkulupia varten.

 • EDUT

  Henkilökortit

  Intuitiivinen kuvantamisratkaisu voidaan helposti integroida nykyiseen biometriatyönkulkuun viranomaismääräyksien mukaisesti.

 • EDUT

  Kuvalliset henkilötodistukset

  Canonin SELPHY-tulostimilla voidaan tulostaa passeja, ajokortteja ja muita kuvallisia henkilötodistuksia.

 • EDUT

  Tapahtumapassit

  Tapahtumapassit syntyvät hetkessä kaikissa olosuhteissa Canonin sääsuojatuilla kameroilla, objektiiveilla ja tulostimilla.

 • Miksi Canon?

  Canon on johtanut kuvantamisalan kehitystä jo yli 80 vuoden ajan. Canon on markkinoiden johtava kuvantamisratkaisujen tarjoaja kuluttajille ja yrityksille. Valikoimaamme kuuluvat paitsi huippuluokan kamerat ja objektiivit ammattilaisten käyttöön myös SDK-sovellukset kaupallisen alan, hallinnon ja lääketieteen tarpeisiin sekä vertaansa vailla olevat ylläpito- ja tukipalvelut.

  Aiheeseen liittyvät ratkaisut

  Canonilla on laaja kokemus valokuvausratkaisujen kehittämisestä yrityksien, teollisuuden ja kaupan alan tarpeisiin, täysin automatisoitujen työnkulkujen tarjoamisesta ja lääketieteellisistä kuvantamisratkaisuista.

 • KUVANTAMISRATKAISUT

  Canon Developer Programme

  Canonin ohjelmistokehittäjille suunnattu tukisivusto tarjoaa runsaasti hyödyllisiä resursseja liiketoimintaratkaisujen ja digitaalisen kuvantamisen tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen.

 • KUVANTAMISRATKAISUT

  3D-fotogrammetria

  3D-fotogrammetriassa valokuvista tehdään mittauksia, joiden ansiosta voidaan helposti ja nopeasti skannata, muokata ja toisintaa fyysisiä kohteita.

 • KUVANTAMISRATKAISUT

  Valokuvauskoppi

  Valokuvauskopissa voit ottaa nopeasti ja helposti muotokuvia. Se sopii hyvin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Poseeraa ja paina nappia. Saat kuvasi tulostettuna muutamassa sekunnissa.

 • KUVANTAMISRATKAISUT

  Kaupallinen valokuvaus ja videokuvaus

  Canonin tuotteilla luodaan tuhansia tuotekuvia joka päivä.

 • KUVANTAMISRATKAISUT

  Canon Medical

  Canon Medical Europen lääketieteellisen kuvantamisen ratkaisut kattavat laajan kirjon diagnostisia sovelluksia TT-, magneetti-, röntgen- ja ultraäänitutkimuksista terveydenhuollon tietojärjestelmiin.

 • Katso myös

 • Järjestelmäkamerat

  EOS 2000D

  Upeat 24,1 megapikselin kuvat ja Full HD -videot. Laajenna luovuutesi rajoja tällä hauskalla ja helppokäyttöisellä järjestelmäkameralla.
 • Tulostimet kotikäyttöön

  SELPHY CP1300

  Tyylikäs ja kätevästi mukana kulkeva tulostin, jolla saa laadukkaita tulosteita ja passikuvia yhteensopivista älylaitteista ja kameroista.
 • Canon Camera

  MUSTEET JA PAPERIT

  SELPHY-tulostimilla voidaan tulostaa korkealaatuisia väritulosteita postikorttikoossa.
 • Objektiivit järjestelmäkameroihin

  EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM

  Näppärä vakio-zoom-objektiivi kulkee kätevästi EOS-kameran mukana.
 • Canon Camera

  SKANNERIT YRITYSKÄYTTÖÖN

  Tyylikäs, edullinen ja pienikokoinen CanoScan LiDE 300 sopii kotiin tai toimistoon. Kevyt ja tyylikäs tasoskanneri, jossa 4 pikapainiketta ja sujuva skannaus automaattisella skannaustekniikalla.
 • HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

  Haluatko lisätietoja?

  Jos haluat lisätietoja Canonin yritysratkaisuista, napsauta Ota yhteyttä Canoniin -linkkiä ja anna pyydetyt tiedot. Ammattilaisille suunnatuista tuotteista vastaavan B2B-tiimin jäsen ottaa sinuun yhteyttä.