Eos R System

Canon EOS R -järjestelmä

Taltioi tulevaisuus

Tulevaisuuden järjestelmä jo tänään.

EOS R-järjestelmä on syntynyt yli kolmen vuosikymmenen EOS-innovaatioiden pohjalta. Se perustuu uraauurtavaan objektiivin kiinnitykseen, joka laajentaa luovia mahdollisuuksia ja tuo uusia dynaamisia tapoja hetkien taltiointiin. Järjestelmä määrittää valo- ja videokuvauksen rajat uudelleen.

EOS R the front

Yhdistä ja laajenna

EOS R-järjestelmä on suunniteltu täydentämään ja laajentamaan luovia mahdollisuuksia. Järjestelmä sopii yhteen nykyisen EOS-järjestelmän kanssa ja näin laajentaa valo- ja videokuvausmahdollisuuksia ilmiömäisillä RF-objektiiveilla EF- ja EF-S-sarjan objektiivien lisäksi.

Objektiivien erikoismallisto

Laajenna maailmaasi

Canonin vaihdettavien objektiivien kameroilla kaikentasoiset valo- ja videokuvaajat saavat mahdollisimman hyviä tuloksia. EOS R-järjestelmän ansiosta Canonin mallisto on nyt kaikenkattava ja kaikille avoin.

Täyden kennokoon peilitön EOS R-järjestelmä

EOS R-järjestelmä perustuu nykyisiin EOS-järjestelmäkameroihin. Sen käsittely ja ergonomia on EOS-kameroista tuttu, mutta järjestelmä on pienempi ja kevyempi. Se laajentaa valo- ja videokuvauksen maailmaa uraauurtavilla tekniikoilla.

EOS R Full-Frame Mirrorless

EOS-järjestelmäkamerat

Digitaalisissa järjestelmäkameroissa on prismaan ja heijastavaan peiliin perustuva optinen etsin, joten kohteen näkee omin silmin objektiivin kautta. Näin voi tutustua ammattilaistasoisen valo- ja videokuvauksen maailmaan perinteisellä otteella sekä hyödyntää erittäin laajan objektiivivalikoiman.

Lue lisää

EOS DSLR

Peilittömät EOS M -kamerat

Mikäli tilaa on rajoitetusti eikä kokonaisen järjestelmäkameran ylimääräinen koko ja paino houkuttele, Canonin peilittömien EOS M -kameroiden mallisto tarjoaa joustavuutta ja kätevyyttä sekä erinomaisen kuvanlaadun niin video- kuin valokuvauksessakin.

Lue lisää

EOS M Mirrorless

Löydä juuri sinulle sopiva kamera

Legendaarinen EOS-järjestelmä on tehostanut valokuvaajien ja elokuvantekijöiden työtä jo yli 30 vuoden ajan. Canonin kamera- ja objektiivivalikoimalla luovuuden toteuttaminen on erittäin helppoa.

LUE LISÄÄ

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Kuvaa luovasti

EOS R-järjestelmässä on kaikki samat hyödyt kuin EOS-järjestelmässäkin sekä oma objektiivimallisto. Se on myös täysin yhteensopiva nykyisten EF- ja EF-S-objektiivien kanssa sovittimien avulla sekä tukee Speedlite-salamalaitteita ja -lisävarusteita.

Lue lisää

Realise your creative vision

Katso myös

Ammattimaista kuvaamistaKatso, kuinka ammattivalokuvaajat ja elokuvantekijät ovat tuoneet tarinoihinsa entistä enemmän laatua ja tarkkuutta EOS R-järjestelmän avulla.

Näytä kaikki artikkelit
  • Canon
  • Kamerat
  • ...
  • EOS R-järjestelmä: kamerat, objektiivit ja sovittimet