Canon EOS R5

Canon EOS R5

Professional mirrorless redefined

Valmiina. Juuri sinua varten.

Canon julkaisee uuden EOS R5-kameran. Ammattitasoinen täyden kennokoon peilitön kamera tarjoaa monia uusia edistyksellisiä ominaisuuksia valokuvaajille ja elokuvantekijöille.

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS R -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS R5- ja RF-päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Rekisteröidy nyt

Ennennäkemätön kuvanlaatu

Uusi standardi valokuvien teräväpiirtotarkkuudelle ja vertaansa vailla oleva 8K-videolaatu. EOS R5 vie valokuvien ja videoiden kuvanlaadun kokonaan uudelle tasolle tarjoamalla 20 kuvaa sekunnissa elektronisella sulkimella ja 12 kuvaa sekunnissa mekaanisella sulkimella. EOS R5 on edistyksellinen, huipputehokas ja uskomattoman korkealaatuinen.

A new era in image quality

Elokuvantekijän työkalut

Kuvaa uskomattomia 8K-videoita ja toteuta kuvausideasi uusilla edistyksellisillä ominaisuuksilla. Huippuluokan kuvalaadun ansiosta EOS R5 antaa sinulle tilaisuuden uudistaa videokuvauksesi tyyliä ja tutustua täysin uusiin tapoihin kertoa tarinasi.

Be the filmmaker

Uusi standardi kuvanvakaudelle

Ensimmäistä kertaa Canon-kamerassa: sisäinen kuvanvakautus, joka toimii yhdessä Canonin RF-objektiivien ja kuvanvakaimen kanssa – jotta kuvasi ja videosi olisivat mahdollisimman teräviä ja tarkkoja. Ota valokuvia tai kuvaa videoita ilman jalustaa – saat aina pehmeän ja terävän lopputuloksen.

New standards in stability

Pilviyhteys. Ja paljon muuta.

Voit siirtää ottamiasi valokuvia ja kuvaamiasi videoita missä tahansa kiinteän Wi-FI-yhteyden ansiosta. Kamerassa on suora linkki Canonin uuteen image.canon-palveluun. Automaattisen siirtotoiminnon ansiosta voit kuvata ja muokata kuvia liikkeellä ollessasi tai ladata ne automaattisesti kotitietokoneeseesi.

Cloud connected. And then some

Monipuolinen ja mukautettava

Tehokkaampi kuin miltä näyttää. Kahden korttipaikan ansiosta kuvausaika on huomattavasti pidempi. EOS R5 kuuluu Canonin edistykselliseen EOS R -tuoteperheeseen. Kätevän RF-kiinnityksen ansiosta EOS R5 on yhteensopiva myös Canonin tehokkaiden EF-objektiivien kanssa, joihin sen voi yhdistää saumattomasti RF-EF-sovittimella.

Versatile and adaptable

Ilmoita meille kiinnostuksestasi napsauttamalla sinistä painiketta. Saat lisätietoja Canonin uudesta edistyksellisestä täyden kennokoon peilittömästä kamerasta.

Rekisteröidy nyt

Muuta kiinnostavaa...

Rekisteröi tuotteesi

Kerro itsestäsi ja tilaa Canonin You Connect -uutiskirje, joka on täynnä inspiraatiota, uutisia ja neuvoja.

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS-tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – varalaitteita lainaan maksutta.

Liity

Lue lisää

Canon Professional Services