Canon EOS R5

Canon EOS R5

Professional mirrorless redefined

Valmiina. Juuri sinua varten.

Canon julkaisee uuden EOS R5-kameran. Ammattitasoinen täyden kennokoon peilitön kamera tarjoaa monia uusia edistyksellisiä ominaisuuksia valokuvaajille ja elokuvantekijöille.

Rekisteröidy, jos olet kiinnostunut EOS R -kamerasta

Saat ensimmäisten joukossa uusimmat EOS R5- ja RF-päivitykset, Canonin tarjouksia, vinkkejä ja oppaita, tuoreimpia uutisia ja kutsuja paikallisiin tapahtumiin.

Rekisteröidy nyt

Haluatko, että Canonin edustaja ottaa sinuun yhteyttä?

Täytä oheinen lyhyt lomake ja Canonin tuotespesialisti ottaa sinuun yhteyttä.

Täytä lomake

Ennennäkemätön kuvanlaatu

Uusi standardi valokuvien teräväpiirtotarkkuudelle ja vertaansa vailla oleva 8K-videolaatu. EOS R5 vie valokuvien ja videoiden kuvanlaadun kokonaan uudelle tasolle tarjoamalla 20 kuvaa sekunnissa elektronisella sulkimella ja 12 kuvaa sekunnissa mekaanisella sulkimella. EOS R5 on edistyksellinen, huipputehokas ja uskomattoman korkealaatuinen.

A new era in image quality

Elokuvantekijän työkalut

Kuvaa uskomattomia 8K-videoita ja toteuta kuvausideasi uusilla edistyksellisillä ominaisuuksilla. EOS R5 avaa tarinankerrontaan uusia dynaamisia mahdollisuuksia. Täyden kennokoon kamera tarjoaa 8K-kuvanlaadun ja sisäisen RAW-tallennuksen jopa 29,97 kuvaa sekunnissa (4K-tallennus jopa 119,88 kuvaa/s*) 10-bittisessä Canon Log 4:2:2- tai HDR PQ 4:2:2 -muodossa.

*Ulkoinen tallennus on käytettävissä vain 4K-tarkkuudella 59,94 kuvaa/s.

Be the filmmaker

Enemmän sisältöä kuvaan

Koe monipuolinen tarkennus. Edistyneen eläinten tarkennuksen seurannan ansiosta EOS R5 tunnistaa koirat, kissat ja linnut niiden kehon, kasvojen tai silmien perusteella.

More than face value

Uusi standardi kuvanvakaudelle

Ensimmäistä kertaa Canon-kamerassa: sisäinen 5 askeleen kuvanvakautus, joka toimii yhdessä Canonin RF-objektiivien ja optisen kuvanvakaimen kanssa – jotta kuvasi ja videosi olisivat mahdollisimman teräviä ja tarkkoja.

New standards in stability

Pilviyhteys. Ja paljon muuta.

Voit siirtää ottamiasi valokuvia ja kuvaamiasi videoita missä tahansa kiinteän Wi-FI-yhteyden ansiosta. Kamerassa on suora linkki Canonin uuteen image.canon-palveluun. Automaattisen siirtotoiminnon ansiosta voit kuvata ja muokata kuvia liikkeellä ollessasi tai ladata ne automaattisesti kotitietokoneeseesi.

Cloud connected. And then some

Monipuolinen ja mukautettava

Tehokkaampi kuin miltä näyttää. CFExpress- ja SD UHS-II -korttipaikkojen yhdistelmän ansiosta voit kuvata pidempään. EOS R5 kuuluu Canonin edistykselliseen EOS R -tuoteperheeseen. Kätevän RF-kiinnityksen ansiosta Zeus on yhteensopiva myös Canonin tehokkaiden EF-objektiivien kanssa, joihin sen voi yhdistää saumattomasti RF-EF-sovittimella.

Versatile and adaptable

Muuta kiinnostavaa...

Canon Professional Services

Jäsenet saavat käyttöönsä CPS-tukipalvelut paikallisesti ja suurimmissa tapahtumissa, priorisoidun korjauspalvelun ja – jäsenyystasosta riippuen – varalaitteita lainaan maksutta.

Liity

Lue lisää

Canon Professional Services