EOS R7

Peilittömät kamerat

Canon EOS R7

EOS R -tekniikkaan yhdistetty APS-C-kenno kompaktissa, nopeassa ja tehokkaassa peilittömässä hybridikamerassa.

Tutki villiä luontoa

 • Mikä on seuraava kohteesi?

  Erittäin suorituskykyinen ja nopea EOS R7 jatkaa EOS 7D -kameramalliston perinteitä uuden sukupolven peilittömässä EOS R -sarjan rungossa.

 • EOS R -innovaatiot ja APS-C

  EOS R7 -kameran APS-C-koon kennon ansiosta teleobjektiivien ulottuvuus on 1,6-kertainen verrattuna siihen, että käytetään samaa polttoväliä täyden kennokoon kamerassa. Tunnet olevasi aivan kohteen vieressä, ja voit kuvata näyttäviä eläinkuvia ja tehokkaita toimintakuvia, jotka tekevät vaikutuksen.

 • Tekniset tiedot

  • Dual Pixel CMOS II -automaattitarkennus

   Automaattitarkennus, joka tunnistaa ihmiset, eläimet ja ajoneuvot ja seuraa niitä

  • Jatkuva kuvaus jopa 15 kuvan sekuntinopeudella

   Lisäksi sarjakuvaus 30 kuvaa sekunnissa kameran sähköisellä sulkimella4

  • 32,5 megapikselin APS-C-kokoinen kuvakenno

   Tasapainoinen yhdistelmä tarkkuutta, nopeutta ja suorituskykyä vähäisessä valossa

  • Tarkennus heikossakin valaistuksessa (-5 EV)2

   Täsmällinen tarkennus heikossa valaistuksessa

  • ISO 32000

   Vakiotason enimmäisherkkyys

  • Full HD -videot 120p-kuvataajuudella

   Upean tasaista liikettä9

  • Toimiva kuvanvakain

   Rungon ja objektiivin vakaimet parantavat suojausta kameran tärähtelyltä jopa seitsemän valotusaskeleen verran3

  • 4K/60p

   Videoiden tallennus

  • 2,36 miljoonan pisteen elektroninen etsin

   Päivitystiheys jopa 120 kuvaa sekunnissa10

  • 7,5 cm:n 1,62 miljoonan pisteen kääntyvä kosketusnäyttö

   Kuvaa uudesta näkökulmasta

  • DIGIC X -prosessori

   Reagoi nopeasti, minimaalinen elektronisen etsimen viive

  ESITTELYSSÄ EOS R7

  APS-C-kameramallien uusi luku

  Katso, miten luontokuvaaja ja sisällöntuottaja Dani Connor käyttää EOS R7 -kameraa kulkiessaan espanjanilveksen jäljillä.

  EOS R7 lyhyesti

 • Uuden sukupolven automaattitarkennus

  Syväoppimiseen perustuva tekoäly ja kohteiden tunnistus

 • Entistäkin parempi kuvanvakautus

  Seitsemän askeleen3 kuvanvakain RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM -objektiivilla, jopa kahdeksan askelta13 muilla RF-objektiiveilla

 • Ennennäkemätön nopeus ja suorituskyky

  Täydellinen kuvaushetki saattaa kestää vain sekunnin murto-osia, ja siksi EOS R7 suunniteltiin erittäin nopeaksi

 • Kuvanlaadun uusi luku

  Valokuvia ja videoita, jotka ylittävät odotukset

 • EOS-mallien seuraava iso juttu

  Uusia ominaisuuksia, intuitiivinen käyttö

 • Tiedonsiirron uusi taso

  Jaa, lähetä, striimaa ja käsittele

 • Uuden sukupolven automaattitarkennus
  Syväoppimiseen perustuva tekoäly ja kohteiden tunnistus

  EOS R7 -kamera käyttää syväoppivaa tekoälyä ja iTR-automaattitarkennusta, aivan kuten EOS R3-, EOS R5- ja EOS R6 -kamerat. Tämä tarkoittaa, että se voi tunnistaa ihmiset, eläimet ja ajoneuvot ja pitää ne terävinä kaikkialla kuvassa.

  Automaattitarkennus, joka ylittää odotukset

  Luontokuvaajat nauttivat siitä, miten kamera tunnistaa lentävät linnut ja pitää ne terävinä niiden lentäessä maiseman yllä. Urheilukuvaajien on helppo seurata nopeasti ja arvaamattomasti liikkuvia ihmisiä, vaikka kohteella olisi kypärä, hän katsoisi toiseen suuntaan tai kääntyisi ylösalaisin.

  EOS R7 -kameran Dual Pixel CMOS AF II -tarkennusjärjestelmä löytää kohteet ja seuraa niitä koko kuva-alalla1 ja takaa nopean ja tarkan automaattitarkennuksen myös -5 EV:n valaistuksessa2 tai jopa aukolla f/22.

  Automaattitarkennus, joka ylittää odotukset

  Entistäkin parempi kuvanvakautus
  Seitsemän askeleen kuvanvakain estää tärähtelyn vaikutuksia3

  Kuvittele pystyväsi ottamaan pitkän valotusajan kuvia käsivaralla, jotta voit sumentaa liikkuvat kohteet tarkoituksella käyttämättä jalustaa. Tai kuvaamaan upean tasaisia videoita, kun kävelet kameran kanssa. EOS R7 -kameran sisäinen kuvanvakain (IBIS) avaa uusia tapoja luovaan kuvaamiseen ja voi saada sinut miettimään uudelleen sitä, miten käytät kamerajärjestelmää.

  Seitsemän askeleen kuvanvakain estää tärähtelyn vaikutuksia
  Kuva pysyy vakaana, vaikka liikkuisit itse

  Kuva pysyy vakaana, vaikka liikkuisit itse

  Kameran sisäinen kuvanvakain toimii yhdessä monien RF-objektiivien optisen kuvanvakaimen kanssa. RF-kiinnityksen nopea tiedonsiirto ja leveys mahdollistavat jopa 7 askeleen3 vakautuksen RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM -objektiivilla ja jopa 8 askeleen13 vakautuksen muilla RF-objektiiveilla viidessä eri suunnassa, jotta käsivaralta kuvaaminen pitkillä valotusajoilla on vakaata.

  Kun kuvaat muilla kuin IS-objektiiveilla (kuten valovoimaisilla kiinteäpolttovälisillä objektiiveilla), EOS-R-järjestelmän leveän objektiivikiinnityksen ansiosta EOS R7 -kameran sisäinen kuvanvakain estää silti tehokkaasti kameran tärähtelyn vaikutuksia.

  EOS R7 – panoraamakuvat

  Järjestelmä auttaa myös oikaisemaan vinot horisontit ja pitämään kohteet terävinä, kun panoroit tai otat panoraamakuvia.

  Vakaat videot

  Videoita kuvattaessa sisäisen ja optisen kuvanvakaimen lisäksi käytössä on kolmas tekniikka: videoiden digitaalinen kuvanvakain. Yhdessä nämä järjestelmät tasoittavat kameran liikettä jopa niin paljon, että tulos näyttää siltä kuin olisi käytetty gimbaalia.

  Silmänräpäyksessä…
  Ennennäkemätön nopeus ja suorituskyky

  Täydellinen kuvaushetki saattaa kestää vain sekunnin murto-osia, ja siksi EOS R7 suunniteltiin erittäin nopeaksi. Kuvaa RAW-, JPEG- ja HEIF-tiedostoja huikealla 15 kuvan sekuntinopeudella6, tai ota jopa 30 kuvaa sekunnissa4 kameran hiljaisella elektronisella sulkimella7 sekä jatkuvalla automaattitarkennuksella ja automaattivalotuksella. Elektronisen sulkimen valotusaika 1/16 000 sekuntia tuo esiin yksityiskohdat, joita ei näe paljaalla silmällä.

  DIGIC X -prosessori

  Suunniteltu reagoimaan nopeasti

  Kameran DIGIC X -prosessori varmistaa nopean käsittelyn ja käytännössä poistaa etsimen viiveen, jotta reagointi on nopeaa. Jopa 42 RAW-tiedostoa ja 126 JPEG-tiedostoa voi tallentaa yhtenä sarjana 30 kuvan sekuntinopeudella.8

  Sulava liike tallentuu täydellisesti videolle

  Videokuvauksessa voi käyttää jopa 60p-kuvataajuutta 4K-tarkkuudella, ja 120p-kuvataajuutta Full HD -videoissa9. Tallentaa liikkuvat kohteet uskomattomalla tarkkuudella ja tuottaa uskomattoman sulavat hidastustehosteet jälkikäsittelyssä.

  Sulava liike tallentuu täydellisesti videolle

  Kuvanlaadun uusi luku.
  Valokuvia ja videoita, jotka ylittävät odotukset

  EOS R7 -kameran 32,5 megapikselin CMOS-kenno ja DIGIC X -kuvaprosessori tuottavat upeita kuvia niin still- kuin videokuvauksissa. Kun EOS R -järjestelmän tekniset edut yhdistetään optiikan ja kennosuunnittelun asiantuntemukseen, kuvanlaatu on parempi kuin koskaan.

  Maailman uhanalaisinta kissaeläintä kuvaamassa

  Kuvanlaatu, joka ylittää odotukset

  Kuvissa on paljon yksityiskohtia, voimakkaat värit ja laaja dynaaminen alue myös heikossa valaistuksessa, sillä suurin ISO-herkkyys on ISO 32 000. Korkealaatuista 4K-videota voi tuottaa ylinäytteistämällä kennon 7K-tietoja, ja Canon Log 3 varmistaa laajan dynaamisen alueen ja jälkikäsittelymahdollisuudet.

  Kuvanlaatu, joka ylittää odotukset

  Laitteisto: EOS R7

  • f/11
  • 1/80
  • 32000

  EOS-mallien seuraava iso juttu
  Uusia ominaisuuksia, intuitiivinen käyttö

  Kehitä luovuuttasi kameralla, joka tarjoaa uutta tekniikkaa, mutta tuntuu yhtä tutulta ja intuitiiviselta kuin digitaalinen järjestelmäkamerasi. Siinä on uusia ominaisuuksia, kuten yhdistetty AF-pisteen valitsin ja valintakiekko, sekä EOS-kameroiden tuttu käytettävyys ja valikko, jotta käyttö on mukavaa alusta alkaen.

 • Sähköinen etsin

  Jopa upeassa 120 kuvan virkistystaajuudella10 toimivassa 2,36 miljoonan pisteen elektronisessa etsimessä on optisen etsimen opastustila, joka auttaa järjestelmäkameroiden käyttäjiä.

 • Kääntyvä nestekidenäyttö

  Kääntyvä nestekidenäyttö helpottaa hankalien kuvakulmien käyttöä. Pystysuuntaisten videoiden kuvaamista tuetaan, jotta tarinoiden kuvaaminen sosiaaliseen mediaan on helppoa.

 • Yhdistetty AF-pisteen valinta

  Uusiin ominaisuuksiin kuuluu yhdistetty AF-pisteen valitsin ja valintakiekko.

 • APS-C-järjestelmän edut

  APS-C-järjestelmän edut

  EOS R7 -kameran APS-C-koon kennon ansiosta teleobjektiivien ulottuvuus on suurempi verrattuna siihen, että käytetään samaa polttoväliä täyden kennokoon kamerassa. Pienemmän kennon ansiosta EOS R7 kulkee helpommin mukana, kun haluat kuvata luontoretkillä, lentonäytöksissä tai radan varressa.

  Yhdistä ja laajenna

  Voit käyttää kaikkia EF- ja EF-S-objektiivejasi EOS R7 -kameran kanssa Canonin kiinnityssovittimien avulla, ja ne toimivat tuttuun tapaan – tai jopa paremmin EOS R -järjestelmän laajempien toimintojen ansiosta.

  Voit räätälöidä EOS R7 -kameran toimimaan juuri haluamallasi tavalla. Mukautettavien kuvaustilojen ja ohjelmoitavan oman valikon lisäksi kamerassa on mukautettavat valitsimet ja painikkeet.

  Yhdistä ja laajenna

  ”MINULLA ON MUKANANI CANONIN R-JÄRJESTELMÄÄN KUULUVA KAMERA, JOSSA ON HUIPPUTEHOKAS APS-C-KENNO.”

  Tiedonsiirron uusi taso
  Jaa, lähetä, striimaa ja käsittele

  EOS R7 -kamerassa on liitännät, joiden ansiosta se voi toimia älypuhelimen, tablet-laitteen tai tietokoneen kanssa Canon Camera Connect -sovelluksen kautta. Bluetooth Low Energy -tekniikka ylläpitää yhteyttä älylaitteeseen, jotta voit selata, ladata ja jakaa täysikokoisia tai pienennettyjä kuvia tai videoita Wi-Fi-yhteydellä kuvauspaikasta riippumatta. EOS R7 on myös Made for iPhone -laite11, joten voit luoda yhteyden käyttämällä nopeaa USB-C-kaapelia.

  Päivitä jännittävät tapahtumat seuraajillesi sosiaalisessa mediassa saman tien, tai lähetä kuvat suoraan asiakkaalle, jos kuvaat ammattimaisesti. EOS R7 -kameralla voit myös striimata videota YouTubeen5.

  Liitäntäkaavio

  Aloita muokkaukset nopeasti

  Sisäinen Wi-Fi helpottaa yhteyden luomista suoraan image.canon-verkkopalveluun, jotta kuvat ja videot voi siirtää saumattomasti12 pilvipalveluun myöhempää tarkastelua varten. Siirrä kaikki kuvat, jotta ne ovat valmiina, kun palaat kotiin, tai luokittele, valitse ja siirrä vain haluamasi kuvat.

  Aloita muokkaukset nopeasti

  Canon pyrkii liiketoiminnassaan hiilineutraliuteen vuoteen 2050 mennessä.

  Saavutamme tämän tavoitteen vähentämällä keskimäärin 3 % vuodessa koko elinkaaren aikaisia tuotekohtaisia hiilidioksidipäästöjä. Tämä tarkoittaa noin 50 prosentin vähennystä vuoden 2008 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Nykyisen kehityksen jatkuessa saavutamme Pariisin sopimuksen mukaiset päästövähennykset.

  Teemme jatkossakin pitkän aikavälin tavoitearviointeja, jotta voimme tehdä osamme vähähiilisen yhteiskunnan toteuttamiseksi.

  Photographer looking down view finder
  EOS-varusteiden ostovaihtoehdot

  OSTOVAIHTOEHDOT

  Oikeat valinnat tarpeidesi mukaan

  Varustevalikoimasta löydät tarvitsemasi välineet.

  EOS R7 – pakkauksen sisältö

  Pakkauksen sisältö

  Kehitä valo- ja videokuvaustaitojasi laajasti.

  • EOS R7 -kameran runko

  • Kamerasuojus R-F-5

  • Hihna ER-R7

  • Varusteluistin suojus ER-SC2

  • Akkulaturi LC-E6E

  • Akku LP-E6NH

  • Akun suojus

  • Virtajohto

  • Käyttöoppaat

  Lisävarusteet / objektiivit / tarvikkeet

  Aiheeseen liittyvät artikkelit

  Vastaavat tuotteet

  Canon EOS R7
  Arvostelut

  1. Kun kohteen kehys näkyy seurannan aikana, kameraan on kiinnitetty yhteensopiva objektiivi ja koko kuva-alueen automaattitarkennus on käytössä tai kohde on tunnistettu toisessa aluetilassa. Lisätietoja yhteensopivista objektiiveista on osoitteessa cam.start.canon. Katso EOS R7 ja [Lisätietoja].
  2. Valokuvauksen aikana, kun käytössä on f/1.2-objektiivi, keskimmäinen tarkennuspiste ja kertatarkennus. Lämpötila 23 °C, ISO-herkkyys 100. Ei koske RF-objektiiveja, joissa on Defocus Smoothing -pinnoite.
  3. 7 askelta CIPA-standardin mukaisesti kuvattaessa RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM -objektiivilla (polttoväli 150 mm)
  4. Jatkuvan kuvauksen nopeus voi hidastua riippuen kohteesta/kuvausolosuhteista, kameran asetuksista, käytetystä objektiivista jne. Lisätietoja on laajennetussa käyttöoppaassa. Lisätietoja objektiiveista, jotka tukevat jatkuvan kuvauksen enimmäisnopeutta jatkuvalla automaattitarkennuksella kuvattaessa, on osoitteessa cam.start.canon EOS R7 -kameran lisätiedoissa. Sulkimen liikevääristymää voi esiintyä kuvauskohteen luonteesta riippuen ja tietyissä kuvausolosuhteissa.
  5. Kameran suoratoistopalvelu tukee striimausta vain YouTubeen. Ennen suoratoistopalvelun käyttämistä on rekisteröidyttävä image.canon-palveluun. Katso uusimmat vaatimukset YouTubesta. YouTube-striimaus voi muuttua, pysähtyä tai päättyä ilman erillistä ilmoitusta. Canon ei vastaa kolmansien osapuolten tarjoamista palveluista, mukaan lukien niiden suorasta jakelusta YouTubessa.
  6. Jatkuvan kuvauksen nopeus voi vaihdella eri syistä, katso lisätietoja teknisistä tiedoista.
  7. Muita ääniä voi kuulua (kuten aukon elektronisen säädön ääni tai objektiivin tarkennusmoottorin ääni).
  8. Canonin testausstandardien mukaisesti, kun käytössä on 32 Gt:n UHS-II-kortti (kertatarkennus, ISO 100, normaali kuva-asetus). Kuvien määrä riippuu eri asetuksista ja käytetystä objektiivista. Lisätietoja yhteensopivista objektiiveista on osoitteessa cam.start.canon.
  9. Suuren kuvataajuuden videotilassa ääntä ei tallenneta
  10. Suurin kuvataajuus automaattitarkennuksen, laukaisimen puoliväliin painamisen tai jatkuvan kuvauksen aikana on 59,94 kuvaa sekunnissa. Huomaa, että näytön kuvataajuus voi olla pienempi käytössä olevan objektiivin ja kuvausolosuhteiden mukaan.
  11. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone ja Lightning ovat Apple Inc:ne on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa maissa. tvOS on Apple Inc:n tavaramerkki.
  12. Automaattista kuvansiirtoa kameran käynnistyksen yhteydessä on tuetaan, kun automaattinen lähetys on käytössä. Automaattista latausta ei tapahdu jokaisen yksittäisen kuvan jälkeen, vaan kameran virran katkaisun ja uudelleenkytkemisen yhteydessä.
  13. Kiertymisen korjaus, kahdeksan askelta CIPA-standardin mukaisesti kuvattaessa RF 24-105 mm F4 L IS USM -objektiivilla (polttoväli 105 mm). Objektiivin laiteohjelmisto on päivitettävä ostopäivästä riippuen. Lisätietoja yhteensopivista objektiiveista on osoitteessa cam.start.canon EOS R7 -kameran lisätiedoissa