KUVANLAATU

Kuvanlaatu, joka ylittää odotukset

EOS R7 -hybridikamera tuottaa huippuluokan kuvanlaadun – voit kuvata valokuvia, videoita tai vaikka molempia.
Canon EOS R7 – etu – kuvanlaatu

EOS R7 -kameralla saat upeita tuloksia, olitpa valokuvaaja, joka haluaa kuvata myös videoita, tai videokuvaaja, joka haluaa ottaa myös stillkuvia. Tämän aidon hybridikameran avulla voit siirtyä valokuvista videoihin hetkessä, mutta saat silti samat yksityiskohdat, luonnolliset värit ja pehmeät sävyt työskentelytavastasi riippumatta.

EOS R7 -kameralla voit kertoa tarinoita haluamallasi tavalla.

Canonin suunnittelema ja valmistama 32,5 megapikselin APS-C-kokoinen kenno tarjoaa täydellisen tasapainon yksityiskohtien, nopeuden ja hämäräkuvauksen välille. Tarkat kuvat näyttävät upeilta suurina tulosteina tai korkearesoluutioisissa näytöissä. Niitä voi myös rajata muokkauksen aikana ilman, että kuvanlaatu heikkenee merkittävästi.

Heikko valaistus? Ei hätää!

Kun ilta pimenee, EOS R7 tuottaa edelleen upeita kuvia. Suurin herkkyys ISO 32 000 (laajennettavissa arvoon ISO 51 200) takaa, että lyhyitä valotusaikoja voi käyttää liikkeen pysäyttämiseen myös heikossa valaistuksessa. Tämä sopii täydellisesti illalla tapahtuvaan urheilutapahtumien tai eläinten käyttäytymisen kuvaamiseen.

Kameran Dual Pixel CMOS AF II -järjestelmä seuraa kohteita jatkuvasti. Sen herkkyys mahdollistaa luotettavan ja varman tarkennuksen jopa -5 EV:n valaistuksessa (-3,5 EV videotilassa)1. Jopa 7 askeleen2 kuvanvakain suojaa kameran tärähtelyn vaikutuksilta, kun käytetään RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM -objektiivia.

Canon EOS R7 – hämäräkuvaus ja ISO 32 000

Tuki eri tiedostomuodoille

JPEG-tiedostot ovat erinomainen valinta, kun tarvitset pienen tiedostokoon ja parhaan mahdollisen yhteensopivuuden. EOS R7 tarjoaa kuitenkin myös toisen vaihtoehdon: HEIF-tiedostot (High Efficiency Image File) parantavat kuvanlaatua ja ovat lähes samankokoisia kuin JPEG-tiedostot. Niissä on myös 10-bittiset värit, jotka parantavat dynaamista aluetta ja väriliukumia.

Kun laatu on tärkein, vaihda RAW-muotoon. EOS R7 -kamerassa on useita vaihtoehtoja, kuten 14-bittiset CR3 RAW -tiedostot, C-RAW-tiedostot, jotka vievät vähemmän tilaa heikentämättä merkittävästi kuvanlaatua, ja RAW-kuvasarjat. Saatavilla on myös Dual Pixel RAW -muoto, jonka avulla voit hienosäätää kuvia niiden ottamisen jälkeen Digital Photo Professional -ohjelmiston avulla.

RAW-kuvien käsitteleminen

Maksutta ladattava Digital Photo Professional (DPP) -ohjelmisto on kattava ratkaisu RAW-tiedostojen käsittelyyn. Selaa ja valitse kuvia, tee säätöjä ja muokkauksia ja muuta sitten kuvat JPEG-, HEIF- tai TIFF-tiedostoiksi.

DPP-ohjelmistolla voit myös käsitellä Dual Pixel RAW -tiedostoja, jolloin kuvan ottamisen jälkeen voi hienosäätää esimerkiksi bokeh-tehosteita, terävintä kohtaa ja haamukuvia. Täydellinen hallinta takaa upean lopputuloksen.

Canon EOS R7 – RAW-muoto DPP-ohjelmistossa

Jos haluat kaiken hyödyn EOS R7 -kameran kuvanlaadusta, käsittele RAW-kuvat image.canon-pilvipalvelussa5,6. Neuroverkkoihin perustuva kuvankäsittelytekniikka vie kuvanlaadun uudelle tasolle.

• Yksityiskohdat erottuvat paremmin pikselöitymisen eston ansiosta
• Läike ja värivirheet vähenevät
• Kohinanpoisto parantaa kuvanlaatua suurilla ISO-herkkyyksillä
• Myös mahdolliset optiset vääristymät, valaistuksen heikentyminen tai diffraktio korjataan

Muunnetut kuvat tallennetaan pilvipalveluun JPEG- tai HEIF-tiedostoina, jotka voi ladata tietokoneeseen tai älylaitteeseen.

Videoita suurille ja pienille näytöille

EOS R7 -kameralla voi kuvata 4K-videota useilla eri tavoilla, eri kuvataajuuksilla ja pakkausmenetelmillä. EOS R7 on helppo määrittää toimimaan haluamallasi tavalla helppokäyttöisen valikon ansiosta.


Resoluutio

Kuvataajuus (kuvaa/s)

Pakkaus


NTSC

PAL


4K UHD (terävä)
(Ylinäytteistetystä 7K-kuvasta)

29,97
23,98

25,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

4K UHD


59,94

 

50,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

29,97

25,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

23,98

IPB (Standard)

IPB (Light)

4K UHD (rajattu)7

59,94

50,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

Full HD

119,88

100,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

59,94

50,00

29,97

25,00

IPB (Standard)

IPB (Light)

23,98

IPB (Standard)

IPB (Light)

Kun kuvaat UHD 4K -kuvaa kameran APS-C-kennon koko leveydellä, kuvataajuus on jopa 60p. Tämä mahdollistaa liikkuvien kohteiden liikkeen toistamisen sulavasti ja tasaiset hidastukset muokkauksen aikana.

Saat parhaan kuvanlaadun kokeilemalla EOS R7 -kameran 4K Fine -tilaa, joka ylinäytteistää 7K-tietoja kameran kennosta ja tuottaa erittäin tarkkaa 4K/30p-kuvaa. Se näyttää upealta 4K-näytöissä, ja sitä voi rajata muokkaamisen aikana Full HD -muotoa käytettäessä. Kamerassa on myös 4K UHD -rajaustila, joka tehostaa telekuvausta, ja Full HD -tallennus jopa 120p-kuvataajuudella.

Canon EOS R7 – videotilat

EOS R7 sopii kaikkiin videotyönkulkuihin

EOS R7 tuottaa loistavia tuloksia, olivatpa kyseessä sitten nopeat ja spontaanit videot sosiaaliseen mediaan tai lyhytelokuvan tarkkaan suunnitellut kuvaukset.

Indie-elokuvatuotantoihin EOS R7 -kamerassa on Canon Log 3 eli tarkoituksella ”tasainen” väriprofiili, joka säilyttää kuvan kirkkaimpien ja tummimpien osien yksityiskohdat ja helpottaa värinmäärittelyä muokkauksen aikana, mikä on tärkeää vaativassa videotuotannossa. Myös BT709-, BT2020- ja Cinema Gamut -väriavaruuksia tuetaan.

EOS R7 tukee myös yli 30 minuutin pituisia videoleikkeitä, jotka sopivat haastatteluihin ja tapahtumiin, joissa toiminta jatkuu pidempään3.

Kameran luokkansa johtava kuvanvakautus on erittäin tehokas videokuvauksessa – se sopii täydellisesti dokumentteihin ja nopeatahtisiin kuvauksiin. Kameran automaattinen vesivaaka, joka perustuu sen sisäiseen kuvanvakaimeen, takaa, että horisontit pysyvät suorassa ja videosi näyttävät ammattimaisilta.

EOS R7 -kamerassa on myös mikrofoni- ja kuulokeliitännät äänen tallentamiseen ja tarkkailuun sekä HDMI-liitäntä ulkoisia tallentimia ja näyttöjä varten.

Yhteisöpalvelujen sisältöä vakavissaan tuottaville kamerassa on tuki pystysuuntaisten videoiden kuvaamiseen keloja ja tarinoita varten. EOS R7 tukee myös suoraa striimausta YouTubeen4 ja luo saumattoman yhteyden älypuhelimeen, joten sisällön siirtäminen on helppoa.

 1. Valokuvauksen aikana, kun käytössä on f/1.2-objektiivi, keskimmäinen tarkennuspiste ja kertatarkennus. Lämpötila 73 °C, ISO-herkkyys 100. Ei koske RF-objektiiveja, joissa on Defocus Smoothing -pinnoite.
 2. 7 askelta CIPA-standardin mukaisesti kuvattaessa RF-S 18-150mm F3.5-6.3 IS STM -objektiivilla (polttoväli 150 mm)
 3. Videon jatkuva tallennusaika enintään: normaalisti 6 tuntia
  Suuren kuvataajuuden video (Full HD 120/100 kuvaa/s): 90 min
  Jos kameran sisäinen lämpötila nousee liian korkeaksi, tallennusaika voi olla lyhyempi.
  4K/30p HQ: noin 60 min, jos lämpötila alussa +23°C.
  4K/60p (rajattu): noin 60 min, jos lämpötila alussa +23°C.
 4. Kameran suoratoistopalvelu tukee striimausta vain YouTubeen. Ennen suoratoistopalvelun käyttämistä on rekisteröidyttävä image.canon-palveluun. Katso uusimmat vaatimukset YouTubesta. YouTube-striimaus voi muuttua, pysähtyä tai päättyä ilman erillistä ilmoitusta. Canon ei vastaa kolmansien osapuolten tarjoamista palveluista, mukaan lukien niiden suorasta jakelusta YouTubessa.
 5. Palvelu käynnistyy heinäkuun lopulla 2022, ja kameran laiteohjelmisto on päivitettävä
 6. RAW-sarjakuvaustilassa otettuja RAW-kuvia ei voi kehittää.
  RAW-kuvien käsittely pilvipalvelussa on maksullinen palvelu.
  Palvelu on ostettava Canon Imaging App Service Plans -sivustosta.
  Lisätietoja on osoitteessa https://sas.image.canon/
 7. 4K 60p -kuvaustila rajataan 55 prosenttiin vaakasuuntaisesta alueesta.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

 • HYÖDYT

  Uuden sukupolven automaattitarkennus

  EOS R7 -kamera käyttää syväoppivaa tekoälyä ja iTR-automaattitarkennusta, aivan kuten EOS R3-, EOS R5- ja EOS R6 -kamerat.

 • HYÖDYT

  Nopeutta ja suorituskykyä

  Täydellinen kuvaushetki saattaa kestää vain sekunnin murto-osia, ja siksi EOS R7 suunniteltiin erittäin nopeaksi.

 • HYÖDYT

  Siirry peilittömään

  Aiotko päivittää Canon-järjestelmäkamerasi? Uusia tekniikoita sisältävä ja järjestelmäkameraa muistuttava EOS R7 tarjoaa intuitiivisia ja tuttuja toimintoja.

 • HYÖDYT

  Entistäkin parempi kuvanvakautus

  Kuvittele pystyväsi ottamaan pitkän valotusajan kuvia käsivaralla, jotta voit sumentaa liikkuvat kohteet tarkoituksella käyttämättä jalustaa.

 • HYÖDYT

  Pysy yhteydessä yleisöösi

  EOS R7 -kamerassa on liitännät, joiden ansiosta se voi toimia älypuhelimen, tablet-laitteen tai tietokoneen kanssa Canon Camera Connect -sovelluksen kautta.

 • UUTISKIRJE

  Inspiroidu – rekisteröidy nyt

  Saat kaikki Canonin uusimmat tarjoukset, vinkkejä ja opastusohjelmia, uutisia sekä kutsuja paikallisiin tapahtumiin.